САЩ: Заплашени сме от авторитарните режими на Русия и Китай

Америка се изправя срещу нарастващата заплаха от страна на Китай и Русия, предупреди американският министър на отбраната Джеймс Матис.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Заплашени сме от авторитарните режими на Русия и Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, къде е този червен бутон, бе???

ДА, докато вие разплвате войни навсякъде по света. По време на цялата си история!

сащ имат 179 бази в Германия, над 100 из цяла Европа!!! Германия, която приемат всички за стожер на Европата, фактически е окупирана държава от сащ.И това е без командващото участие в т.н. натовски съоръжения и формирования. Кой кого плаши и си се плаши е ясно. Най-комичното и да не кажа "инфантилно" е дърдоренето пред европейските народи за собствена европейска армия???

Ами ,време е вече краварчета Русия и Китай да ви унищожат1, че ни писна от вашата шизофрения и егоизъм.

Ако това,което този малоумник ръси беше излязло от устата на някой високопоставен куроклатец в Русия или Китай,то неговите думи веднага биха се счели за реална заплаха към Америка! Питам се обаче дали думите на този не би трябвало да се разгледат от един,по-различен ъгъл,защото така,както ги е изрекъл излиза,че всичко на този свят принадлежи на нацията отвъд Океана,но както всички знаем,и както историята не веднъж го е показвала...няма вечни...империи,и...сатрапи!!!

Тук прави впечатление неосведомеността на шизофреничните привърженици на кремълските тирани, които не са и чули, че САЩ притежават две космически флотилии от безпилотните космически совалки Х-37В и плазмените летящи чинии с ядрен двигател TR-3B /нека рубладжиите да ти видят на гугъл-търсачката/, оръжия каквито крепостните не са и сънували.

олекна ли ти от разстройството дето го имаш.

заплашени сте от мързел да бачкате и вече няма спасение ще се наложи

Той Кучето правилно е оценил обстановката. Ген. Дънфорд също правилно е видял състоянието на Руската армия, която, според него, била модернизирана на 70% във всичките и основни компоненти. Извода - всяка жаба отсега нататък ще си стои в гьола. Има право да квака, но толкова само. И ще се види кой кой е...

САЩ е там където беше Османската империя в края на 19век. Ако се абстрахира човек от разликата в технологиите между 19 и началото на 21век и направи паралел между двете държави и най-важното, погледне безпристрастно на фактите и всички икономически и социални процеси в двете държави, то приликата е меко казано огромна.

ти май си пил доста ракия този следобед

Над 80% от интелектуалният, научният, културният елит на света е концентриран в ЩАТИТЕ, като тенденцията да са притегателен център за най-качествените хора продължава, та сравнението с Османската империя е смехотворно.

ДеДоВиЯ

А ти неграмотнико първо прочети малко, а не сери простотиите си тука. В османската империя, най-вече последните 100 години 90% от висшия апарат е от европейци. А тези тъй наречени от теб 80% от къде идват бе скодомислецо.

Този идиот с физиономия на алкохолик има прякор кучето. Тъп та се носи и и и и.....

В главата на този идиот както и на Маккейн освен бели се разхождат и лилави плъхове

Вай ,вай ,вай.Соросоидчетата си глътнаха езика.Такъв човек да си признае че на САЩ им се клатят краката.Времената се менят.Да му мислят предателите, които изливаха помия против Русия ,Путин и Китай.Те си мислят че като са анонимни мишки няма да ги открием.Такива бяха доносниците и преди и сега.Страхливи анонимни мишки .Отвратителни като Юда.Продават Отечеството си за стотинките на Сорос

Заплашени сте от скодоумието си, от безочливата си наглост и арогантност.

Да се смее ли човек или да плаче? Колко държави са унищожили тези режими? А Китай ще става все по черен, особено с омразния ви петроюан. Сигурно много боли, като виждате края на кръвопийството ви. "Престъпните режими като Северна Корея и Иран"

Tака е, освен това и нео-марсксистите превземат отвътре класическата западна демокрация, чрез либерално-цоциалистическия обществен модел и чрез пускането на милиони и милиарди бежанци и др. подобни на запад. Меката либерстка политика на Обама доведе до този ужасен резултат, от който западът трудно ще се свести. Дано светът не е закъснял фатално за ревизия.

Какви марксисти те гонят, бе шизи? Народняците е социалдемократите в Европа имат толкова общо с марксистите, колкото свинята има общо с кладенчовата вода.

икономика и сигурност, то требе акъл и култура- аааа той чичо ким им го набива постоянно ..,

Гледам и виждам - в САЩ са останали само болнави старци в праивтелството. Погледнете този министър - има подутини под очите. Или сърце или бъбреци. Такива става все по-злобни и неадекватни. Могат ли да отговорят подобаващо на Китай, който блика от младост. На Иран и в края на краищата Русия. Не вярвам, че някой иска да въвлича САЩ във война, но те със своите демарши стават все по досадни. Има ли място на света, където не пускат своите пипала - навсякъде било зона на техните интереси.

Заплахата дето им се мотае из кухите глави не е военна а икономическа.Тези две бързо развиващи се икономики им отнемат все повече и повече от световните пазари, затова така "ривът".

И това го казва един абсолютен алкохолик с прякор Кучето

"бързо развиваща се икономика", със спад 50% на БВП и то само 3 години ???

Браво, радвам се че сте заплашени, само сек. да си го преместя в другия крачол.

Ох, сър. Единствената заплаха за вас са собствените ви мозъци. Светът го разбра, само вие и нашите тролчета,на които им плащате, не искат да го разберат.

Този м-р прекалява с царевичното. уиски. Тези торбички под очите нямаше да са така изразени, ако беше любител на водката. Президентът трябва да му направи забележка.

ооо да бе , то виетнам , ирак , сирия , либия , сърбия ... все русия ги нападна ... гърчат се краварите и се свиват само от една малка северна кореа ... обикалят там като гладни хиени със самолетоносачи ...и нищо ха ха ха

този какви торби има под очите, голямо наливане е било докато се напълнят така ...

Ще помоля администратора да уведоми читателите че е възможно един човек да напише всички постове тук! Как е възможно 1 човек да напише 250 коментара с различни никове. смешно е като гледам как си отговаря сам

Може да се пробвате само за миг и ви няма.

Всички са заплашени от САЩ!

Думите на американският министър на отбраната Джеймс Матис са прекрасна илюстрация на терминологията ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. Всичко, в което обвиняват останалите е точно това, което те са,а и искат да бъдат. Когато те са силни е така, защото им се полага от бога, а когато другите са силни, то е грях и опасност за съществуването им, нали? Сигурно усещат, че вече не могат безнаказано да паразитират на гърба на света с военна сила и дипломатическа наглост. КРАЯТ ВИ СЕ ВИЖДА.

Паразитират руснаците и мекеретата им в България! А заплашени не означава застрашени!Защото Русия може да заплашва и тероризира малките държави,но с намесата си в изборите в САЩ Путин си удари с все сила главата във ръба!

Орлин Данев

Грешиш. Путин НЕ си удари главата, ами изпраска джендърите с всичка сила отзад...само,че не с вибратор, а с яка гьостерица...И те започнаха да се търкалят по нанадолнището,ревейки...

Явно много парички дължите на Китай а?

Нищо колко са 9 трилиона.

Империята САЩ, която е водила над 200 завоевателни империалистически войни от основаването си била "заплашена" от авторитарните режими на Русия и Китай.

Не от създаването си, а само след Втората световна война САЩ подклаждат и водят 254 войни по целия свят. САЩ имат над 1000 военни бази в света. Една от най-големите им бази е в Косово, където за Премиер направиха Хашим Тачи - межгдународен престъпник, който обаче им свърши работата да отцепят Косово от Сърбия. Ами агресията на САЩ в Сърбия?! Каква заплаха е Сърбия за жизнените интереси на САЩ та водиха война в защита на мюсолманските бандити и срещу православието и славянството.

ТЕ и ЧЕРНО МОРЕ обявиха за ЗОНА НА НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ!!!!!После поискаха НАТО присъствие в него но Турция ЗА ВТОРИ път се опъна ,позовавайки се МОНТРЬО..

И Китай посочиха като враг. Играят си с огъня.

Ако продължавате да се ежите нищо добро не ви чака.

Нормално е всяка една империя да се опасява, че ще бъде пометена от друга. Не разбирам какво толкова се кефите, че една империя ще бъде сменена от друга. Да не мислите, че ще намажете нещо? Тия поне са от белите, като ви станат жълтите господари жална ви майка.

Жълтите не са варвари като белите, дошли от Азия и населили Западните части на Европа и Америка.

Айде-е-е,и на тоя Путин му виновен !!!!!!!!!!!

в кремал-паника-тва е ясно предупреждение кам помоштника на ким и иран - русия китаи са зависими роби ма америка-дават спечши заседание при путин очаква нови сакции след изказването

научи български език първо,бе трол...

Заплашени сме от краварската тпъмпомания!

КЕФ ТИ МЕЧКА КЕФ ТИ ДРАКОН ДА ТЕ ЧУКАТ ..... АМЕРИКА ДЕМОГРАФСКИ ЗАГИВА :))

Америка не загива демографски, тъй като населението и се увеличи от 250 на 300 милиона а на България намаля от 9 милиона на 6,5 милиона.

Не на 300 милиона, а на 320!

Слава на Русия ! Дух а й те г о кравари !

Е, гаа ти бизонаджиите! Високата държавност и единодействие за тях е авторитарен режим !..?

Еми, няма да можете вече да грабите и убивате където ви хрумне и да живеете на чужд гръб. Що се отнася до авторитарните държави, те са за предпочитане пред полицейските с фалшива демокрация. Питам се , каква е разликата между износ на социализъм и износ на демокрация? Там където изнесохте така наречената си демокрация бойните не спират! Проливат се реки от кръв единствено заради вас!

Да им го турим на демократите!

"на чужд гръб.." Абе вие червените ла*нари сте най големите малоумници. Нали жалките ви отрочета отидоха да се "учат" и живеят в САЩ. Кой е на чужд гръб, нагло племе.

Световната олигархия в нейните източни и западни, северни и южни касти и власти се саморазрушава стремително. Добра новина за обикновените хора.

Залагам за Китай

вижте края на тюрккския каганат сега руската земя

На баба ти ..дъно няма, бе!

Ха-ха-ха, пиндогейците газ пикаят, свиквайте, келемета нещастни, това е само началото, нещата ще стават още по-зле за вас!

Цитат: САЩ: Заплашени сме от авторитарните режими на Русия и Китай.........Абе луди говеда!! То целия свят е заплашен от Краварника! Където и да отиде краварския ботуш, винаги започват войни! То не беше Виетнам, Корея, Камбоджа, лаос, Сирия, Афганистан, ирак, Либия, Сомалия, Йемен, Гренада, Панама, Крайна, Иран, Хондурас, Гватемала, Никарагуа, и къде ли още не!!!!

...особености на хамериканската демоHкрация...

И винаги сте били заплашени, особено от Русия, от Китай не сте, защото те когато решат, тогава ще ви уважат майката. Просто са умни и не го правят. Виж русия, която на световната сцена се държи като превазпитан в лагерите на Макаренко хулиган, нещата са по сложни

Върховна проява на пещерен дебилизъм. САЩ така и не можаха да преминат в 21-ви век.

както и Русия само Китай успя

хората-хуманисти, които са си направили експеримента върху мирно население с атомни големи бомби, така че те знаят от опит какви са последиците и се насочват към мъничките, за точково поразяване. Бравос! Барак Обама, носител на Нобелова награда за мир през 2009 г., казва в интервю за телевизионния канал NHK, че по време на визитата си в Япония за среща на Голямата седмица, не възнамерява да поднесе извинения за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки през 1945 г. Струва ми се важно да признаем, че в разгара на военните действия лидерите вземат различни решения. Да задават въпроси и да ги изследват е работа на историците, но аз знам, като човек заемащ длъжността президент вече 7,5 години, че всеки ръководител на държава взема много сложни решения, особено в хода на война, заявява Обама. Това по повод 75 години от Хирошима и Нагасаки. Така че тия не си попллюват. Мерси им за демокрацията. През август 1945 г. американски пилоти пуснаха атомни бомби над японските градове Хирошима и Нагазаки. В резултат на атомния взрив и неговите последици в Хирошима загинаха 140 000 души, а в Нагазаки 74 000 човека. Повечето загинали са мирни жители. Атомните бомби пуснати над тези два японски града са единственият пример за използване на ядрено оръжие в историята на човечеството."

Джеймс...Джеймс...??? баламите умряха...!!!

правилно се притесняват защото злото от което се притесняват има обичай да пие вино от черепите на победените а не да има налага идеи за по щастлив живот .

...като "джендър"-идеологията,например...

точно .просто ще забием знамето си на тяхната територия и ще кажем заварихме пустеещи земи -Български са

ама това са българите и украинците не руснаци

и това ли искате да откраднете от Българската история

сега ще ви разкажа как завърши живота на Никифор, Баязид и Святослав.... Никифор - българите пиха вино от черепа му.... Свтослав - печнегите пиха вино от черепа му..... Баязид - Тимур го държеше в клетка и го ползваше за подлога когато се качвше на коня си..... Тез тримата преди това си позволиха да паллят Българска столица

ЕСТЕСТВЕНО БЕ. К Р А В А Р. ТЪП, РУСИЯ И КИТАЙ ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИ СВЕТА!!!!! КЪДЕ ПИШЕ( В БИБЛИЯТА ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, ЧЕ ЧЕ КРАВАРСКАТА ПАСМИНА Е БОГОПОМАЗАНА И САМИ ТРЯБВА ДА КАЗВА КАКВО И КЪДЕ ДА СЕ СЛУЧВА В СВЕТА?????????? КОЙ ДА ПРОИЗВЕЖДА И ДА ПРОДАВА ОРЪЖИЕ И КОЙ НЕ? ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЯ ПАРТИЯ ДА Е НА ВЛАСТ И КОЙ ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА!?!?!?!?!? АЙ. СИКТИР ПРЕЗОКЕАНСКИ КРАВАРИ!!!

В ТАЛМУДА!!!