САЩ са приели в понеделник 225 бежанци – рекорд за един ден

Държавният департамент на САЩ предостави убежище на 80 сирийски бежанци вчера и на 225 в понеделник, което е рекорд за един ден, пише «Вашингтон таймс».

Обратно в новината

Коментари - САЩ са приели в понеделник 225 бежанци – рекорд за един ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добър ден Сатана, пак съм аз Свети Илия роден много отдавна в България на 13 километра северно от река "явок", виждам през в изминалите векове си имал много работа за страданието и изтребването на моя български народ, питам те дали ще ти е по силите да поправиш всичко това или ще ти е по-лесно да те разоблича и да бъдеш унищожен во веки веков?!

Май от американците по -лоши хора няма.

обама се кандидатира два пъти за президент и успя в играта стани богат. Станете и вие богати! Кандидатирайте се за предаването бъдете еврейски подлоги!

Колко от тия 225 бройки ще живеят в белия дом или в ранчото на Буш в Тексас? Поредната акция на обама за да ни докаже колко е некадърен, но и фашист.

Един малък малък град в Швеция-Сьодертелие е приел повече мигранти от Ирак,отколкото целите САЩ.Въпреки,че САЩ дестабилизираха тази държава под претекст,че имат атомно и химическо оръжие,започнаха война и свалиха Садам.Сега събират плодовете под формата на ефтин петрол от шиитското правителство от юга и почти банкрутиралата автономна кюрдска република в северен Ирак.Нямам думи,единственото от което се интересуват САЩ е да има ефтин перол.

да повторя и аз: Плаща ли се добре за публикацията на такива рекламни новини? или просто посолството обещава да не ви закачат от БХК?

Аз съм съгласен да приемаме бежанци , но те трябва да отговарят на определени условия : да са бели , от европа , минимум средно образование и т. н. СЛЕД КАТО САЩ МОЖЕ , ЗАЩО НИЕ ДА НЕ МОЖЕМ !

И аз съм съгласен-ако можеш да уредиш нещо по русичко така-рускини, финландки,латвийки .

Да взема да се пиша и аз за сириец :)

А не-аз съм преди тебе-вече подадох документи от Haron на Husein- от град Алепо- само да си посмял на опашката за пощи в Германия да ме прередиш.

се нарича краварско лицемерие. Трябва да им благодарим ли?

хахахаххахаха

обзалагам се че америкамците са си избрали цвета на интелигенцията! може и конкурс да е имало кое по-,по-,наи-...

Откънали се.Вчера бях в Лион-Франция-французин не можеш да видиш по улиците-негроси,бурки и все такива боклуци.Те са в ресторанти,институции,по гари -навсякъде.Завзели са ги и нас ще превземат.На французите хич не им е смешно-направо псуват.

Дааа приемат сирийци - християни. Които са инженери лекари и прочие с образование. Неандерталците са за Европа ;). А конкретно конкретно за снимката. Ше ми се тази да се беше с снимала с някое говедо изнасилвач.

Виновникът, износителите номер едно на нежни революции и арабски пролети САЩ предоставили убежище на 80 сирийски бежанци вчера и на 225 в понеделник, което било рекорд при площ от 9 826 675 km² и население 318 857 056 към 01.07.2014 г.,души), включващо в себе си различни етнически групи с разнообразни култури, продукт на интензивна имиграция от много други страни.... убежище на 80 сирийски бежанци вчера и на 225 в понеделник е една малка капка в океана

Плаща ли се добре за публикацията на такива рекламни новини?

ама тоя избелен рептил от снимката се посира от страх

Тази бройка е избрана от редиците на ИДИЛ и краварите ги вземат на обучение за подривна дейност и после ще ги прехвърлят в Европа като бежанци!!!!!!!!!!!!!!!

10000 в момента има в малка България. Защо се хвалят и вдигат шум с такава малка бройка, що не приемат милион?

ЗА САЩ СИРИЙЦИ,ЗА ЕС ДЖИХАДИ!!!ВИНАГИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!!!

Ми сигурно много асирийци имат родствена връзка с Йосериан и не е имало как да им откажат влизане....

''РЕКОРД'' ,ама за Америка ... За Европа , РЕКОРДИТЕ са други !

Гърците отново ОПРАСКАХА ЕВРОПА , С ОЩЕ 10 млрд., ЕВРА! А Бе-ГЕТОТО ще трябва да тегли пореден заем , по заповед на САЩ ! Трябва да има ''равновесие'' в природата.

Едни теглят , други ---ХАРЧАТ!

Като ги направят по 2000 на ден и така 365 дена, тогава да се надуват! А саудитските петролни бандити - нито един!

За 20 години , толкова ! Останалите са за Европа.

Лелееее,тия Кравари голема работа свършили бре,та ние тук/НАМЕРЕНИТЕ НА БОКЛУКА/приемаме на всеки 21 мин по толкова бе смотаняци,ВИЕ които предизвикахте това гадно военно положение в Ирак,Сирия и разните там други за които ние и не знаем,ВЗЕМЕТЕ И СЕ ГРЪМНЕТЕ,много сте лицемерни,,,МНОГО,просто боклуци

....ами то, това им е рекорд, изобщо за последните 4-5 години....

А българин, за да отиде до Щатите, трябва най напред да мине през ситото на визите. Били сме съмнителни. Даже се знае точната бройка на съмнителните българи, който не могат да посетят Америка. Те са 17 на всеки 100 души кандидатствали.

Сащ приемали по 225 сирийци на ден.Първо защо само сирийци,другите връщат ли ги?Второ 250 на ден е нищожна цифра в сравнение територията им и по глава на населението.То е все едно семейство да приеме 3,4 бежанци с по 120 квадратни метра апартамент и 4 души обитаващи същия ,а друг да приеме пак толкова с по 52 кв. метра площ и да са двама живуши там.Така,че балха ги е ухапала САЩ,да не говорим,че те са виновни за цялата ситуация.

Лицемерие.

Толкова идват в България всеки ден, а България не печата долари и е само 5-6 милиона. Затова, американците да не се отварят. Като приберат 20-30 000 талибана без документи (както направихме ние), тогава да се тупат в гърдите.

фашистка Америка превърна в кошмар живота на десетки милиони в Сирия ,Ирак ,Либия и тн... а сега с характерния си цинизъм и лицемерие си правят пиар с тези 200 човека по техните медии !?

има още 2 754 248. Тях кога?

ChatGPT

Ние толкова приемаме на час... Благодарско на ЕС

резултатите от разрушителните деиствия и бездеиствия на кремъл дълго време ще спъват целия свят.

Абе знаех си, че и тука Путин е виновен!

крaвaрски трол

ТЪПУНГЕР!

По-бързо да идва Тръмп, щото тия ненорманите демократи, съвсем ще осерат щатите

Не разбрах от къде си ги избра сащ та така ''великодушно'' да ги приема та и като байрак да развява бройката им, Та нали те са основните виновници за тези бежанци защо само 10 хиляди като накараха да се разбягат от този район 10 милиона??

Хамериканците на "сълзи не вярват". Имат си процедура и я спазват. Ясно е, бежанци, мигранти, емигранти е имало, има и ще има, .... ... ... . но трябва да има ред, просто ред и порядък ... . .. . . . . .

Те приемат само хора инженери, доктори и подобни образовани люде. Останалите ще ги върнат обратно или ще се натресат тук. Планът е БГ да стане голям изолатор....

ujabg

Всеки ден да си подобряват рекорда!

"Безсилен да спре гражданската война в Сирия, ..." Не е ли по-правилно да се каже: "Не искайки да спре гражданската война в Сирия..."

браво докторите в америка и турция а циганите в европа

А колко е приела Раша до сега ??

ChatGPT

Не питай за Русия... питай България колко прие. Когато САЩ започнат да приемат колкото нас, тогава да се хвалят

Питам. Колко прие България?

Защо Русия трябва да приема бежанци? а не би тя е подпали войната в Близкия изток? да не би тя махаше с епруветка с биологическо оръжие в Ирак, което още не е намерено? Да не би тя да е бесеше държавни глави в суверенни страни? Предполагам че ти ,както и твоя кумир на фото имаш силна степен на деградация - Алцхаймер и затова тези бръщолевения по форумите.

хаха това като някаква черна шега цели 225 емигранта, и бомбастичните 2200 одобрени :).

На фона на това, че САЩ запалиха Близкия Изток, на фона на вълните от десетки хиляди бежанци и мигранти в Европа, хората, които пускат инфото в генератора за новини на ДИР, трябва да са малко по - ... осъзнати.

Цели 225?! Ами, че вие сте се презорили. Седнете, да починете малко.

Тя така и баба знае-като се подбират!!!

Е, сега след такъв рекорд е редно да си починат година - две.