Тръмп и Ердоган се разминаха за кюрдите

Американският президент Доналд Тръмп прие вчера в Белия дом турския си колега Реджеп Тайип Ердоган, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Ердоган се разминаха за кюрдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е кото Турция и Ердоган извършват спрямо кюрдите.

КОЙТО СИ МИСЛИ,ЧЕ БЕЗ УЧАСТИЕ НА КЮРДИТЕ,ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА В СИРИЯ,Е НАИВНИК!!!КЮРДИТЕ СА НЕПРЕОДОЛИМ ФАКТОР В РЕГИОНА!!!

От кюрди до кюрди има разлика! Както има разлика между изоглавените руснаци живеещи в Русия и нормалните Руснаци, забягнали в Америка!

HAYDE PRİZNAYTE Sİ,ERDOGAN NE PROŞTAVA ,MİSLİ İ DEYSTVA,VIPREKİ OPİTA ZA PREVRAT,ZA EDİN MESES OBİKOLİ RUSİYA,İNDİYA,KİTAY İ SEGA USA, MERKEL ÇAKA POKANA OT SULTANA.

ЕС иска да контролира Турция, както контролира България, Румъния, Полша. Което няма как да стане

Eдна мисъл на Живков, която ми изглежда актуална и днес: С Турция яж, пий, другарувай, и си пази з....ка! Турция в момента е една много силна държава има над 900 млрд. долара брутен вътрешен продукт, който е несъпоставим с нашите 60 милиарда. Така, както наблюдавам процесите, Турция много скоро ще бъде водещ фактор на Изток, а там са нашите пазари в арабския свят.

Нека кажем следното. САЩ е държава, която прогнозира своето развитие със 150 години напред. Турция е държава, която прогнозира бъдещето си с 50 години напред. А ние за съжаление, опасявам се, не можем да прогнозираме и с 4 години напред

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ

Забелязал съм ,че когато се появи статия за Турция или се споменава Турция ,веднага отдолу по новината се явява цяла кохорта драскачи. И започват да драскат с умиление тъпотиите си.А някои се правят и на много умни. Не знам какво им е направила Турция ,но явно по този начин си печелят доларчета ,защото за други новини не коментират.

И по тоя начин качиха на власт най манипулативните хора използвайки техните слабости.

Западняшките тролове църкат та се късат ама файда никва! Освен да зилъжат някой заблуден младеж! Там е работата че тъпото племе на Виниту трябва да взима пример от Ердоганчо колко хитър е той и как върти посоките от там където идва изгодата! А тук колонията хаха мре плужъците миришат на мърша!

Eрдоган е велик политик,именно тои ще накара вас ганювците да си платите за кървавото злодеяние''Bъзродителен процес''....все още не сте си платили и не сте дали сметка за тази свинщина.....нищо не е забравено и никому нищо не е простено

Точно така не сме забравили злодеянията 500 години.Помним добре

Вижте грозната турска муцуна как лиже Тръмп.Няма да му мине номера за кюрдите-колят ги от векове като нас Българите! скоро ще бие камбаната в СВЕТА СОФИЯ В КОНСТАНТИНОПОЛ-Свети Кузма гръцки монах.

Да ама българите пак ще сме най! Най бедните най умиращите с най висока престъпност! Еер стига вече!!! Ердоган очисти Турция от американски и натовски агенти. Ще управлява Турция минимум 20 г. напред

Vinetou

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп днес посрещна в Белия дом турския държавен глава Реджеп Ердоган с думите: турската смелост във война е легендарна. И ние така знаем, и арменците, и арабите, и всички други, живели под "ласкавата опека" на Османската империя, която новият султан Ердоган се опитва да възроди. Поклон пред жертвите на Баташкото клане! Българи помнете!

Xеи "червенокож", стига с това т.н. "баташко клане" бе! има си написана история за този случаи от българи за българи, но има и друга история написана по-въпроса!!! Kъдето се изнасят пълни пордробности по-тази злощастна случка. 1. не са започнали турците първи. 2. надъхани "революционери - комити" са направили много по-вече проблеми отколкото - мусюлманското общество по-това време. 3. какво общо има срещата на Tръмп с Eрдоган ... и твоето чешене по т.н. "баташко клане"?

Vinetou

Щом наричаш клането "злощастна случка" не мога да те нарека по друг начин, освен анадолски изрод. Сигурно и арменския геноцид е злощастна случка? Или масовите кланета на араби по време на Първата световна война? Хора с такова мислене нямат място в Европа!

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея

Vinetou

Исторически вярно, с уточнението че народите са се запазили не заради, а въпреки империята. Справка: Помохамеданчванията в Родопите, Босна и др.

Както върви, ти ще си отидеш немил, недраг от този свят, но БЪЛГАРИЯ винаги ще я има!

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше. Само че ще има ли българи след 50години Eвропейско щастие?

там, КЪДЕТО се е усмихнал Американски президент, трева не никне....не им завиждам на Турците, защото привидно, Америка ще им е партниор и ще им дава...а дефакто ще им забие кол в задника....Америка, толкова голямо зло, колкото и Турция... Америка, винаги, като се усмихнат и кроят нещо гнило....

При кюрдския проблем Ердоган ще настъпи мотиката. Въпроса е колко пъти - хахаххаха

България ще се размине с част, или с цялата си територия. Излезе ли Русия от Балканите, всички държави-.джуджета ще се превърнат в Турски валийства

Благодарим на Бог и Русия за Освобождението. Но със или без Русия ние сме тук за да пазим земята си. Който още от сега вдига белия байряк да се чувства свободен да отпрашва на където страха го гони - кеф му при бурките в Германия, кеф му при арабите във Франция, Бенелюкс и Италия, кеф му при "афроамериканците" в американските гета. Аман от пъзльовци. 1876г. не сме имали ни държава, ни армия, но сме заслужили свободата си. 1912 дядовците ни са имали пред себе си по-многоброен притивник, били сме население 3,5млн. срещу много повече и не сме се огънали, победили сме. Ако не беше после оня задник на Фердинанд да мисли вместо него, сега щяхме още да сме 218000кв. км. Пак казвам: който иска да бяга - не ни трябват пъзльовци. От 3,5 млн човека можем да станем много повече, но от тия 7 млн., дето уж сме сега ни стигат и няколкостотин хиляди мърши да скапят положението.

Hовината която дава дир бг е много оскъдна , защо ,защото ще се види че турският президент Eрдоган е голям световен лидер. Tова го разбра целият свят.

Точно след Ердоган Светът няма да тръгне..

човека не казва че светът ще тръгва след Eрдоган. Kазва че, Eрдоган е голям политик в нашето време и е посрещан и уважаван от президентите на великите държави във Cвета като USA, Pусия, Kитаи, япония, Aнглия и т.н.

Най после трябва да разберете че нито Турция ни интересува нито световния ви лидер. Вие сте азиатци а ния европейци.

Hе, не сте европеици. прочети си историята и си знаи корените.

Значи Косово може, а Кюрдистан - не, а догански тиранино?!

А Румелия може ли

Може и България на три морета, нали така!

АМЕРИКА СМЕ В ПЪЛЕН ХАОС ОТКАК ПОЧНА АМЕРИКАНСКАТА ЕВРЕЙСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА МЕЖДУ РЕПУБЛИКАНЦИ И ДЕМОКРАТИ :))) ... СЕГА Е МОМЕНТА ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ КВОТО СИ ПОИСКА :))

хаоса е в главата ти.

Американският президент съобщи, че поисканото от турския президент американско военно оборудване ще бъде доставено в най-кратки срокове.

Eто какво се случ днес в столицата на сащ пред турското посолство: https://link

https://link

Линка ти ще излезе , ако оставиш едно свободно поле след наклонените черти .

Aз да ти кажа какво се случи ,някои самозабравили се искаха да протестират турският президент , но отнесоха боя на турците и едвали друг път ще се дръзнат да го повторят.