Как Путин разруши САЩ и спечели третата световна

Според "Хъфингтън Поуст", Русия вече е спечелила третата световна война.

Обратно в новината

Коментари - Как Путин разруши САЩ и спечели третата световна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е съществен пример за приказката " Крадеца вика дръжте крадеца". Все Путин и Русия са им виновни за тяхните помии. Лошото е че има наивници които им вярват. Да пази господ. От малък живея в Америка и колкото и да ми се иска да съм на страната на американците, то очевидно не би ме поставило на страната на справедливите. Повтарям ОЧЕВИДНО. Обзалагам се че тези с минусите дори не са си направили труда да проверат "данните" довели до тяхното проамериканско или антируско предобеждение.

Може би и така. Как едно момче Давид с една прашка убил могъщия Голиат?

Кефи ме, как платените еврогейчета тролчета яко пръцкат от яд през устата:)

"... небезизвестният "Хъфингтън Поуст..." много е езвестен , няма що! Някакъв платен пропутлерастки парцал!

путин е пълен тъпак ,ясано се вижда че има само хлебарки в гавата.

Системите се рутят по всички направления с идеята хората да бъдат докарани до такова отчаяние и безпътица, че сами да поискат Световно правителство и Нов световен ред..

Авторът е изумителен глупак!

ах, разкрит съм!

чифутска пропаганда за деца в напреднала възраст!Няма Путлер,няма Трумплер-има Ротшилд,който дережира всичкият цирк по Планетата Земя

дЕригента дЕрижира ли?

Путлер направо изби рибата! Утрепа коча с кирката! Строши миFката! Спечелил война:))))))) Америка се уплаши:))))) Майтап съветски...

пълно е с идиоти в САЩ. Едните пишат такива глупости като този Розен-блумен, а другите "блумени" му вЕрват...

янките май ги тресе голям страх.... Путин им бил разбил държавата и им "слагал" президента. Явно вие не сте велика сила, а бананова република, щом един полковник от другия край на света може да ви манипулира и да ви бърка в мозъка.

Абсолютно съм съгласен с теб! Путин безспорно ги унижи.

Присъединявам се към изводите на този американец!!!

Обикновен и прост рашънски идиотизъм. Те самите нито една световна война не са спечелили, броят се за победители от Втората само заради американската помощ. Факт!

мизерник ... лаино ...

Тъпанар!!!!!

Този анализатор в Татово времи биха го скъсали още на изпитите за ВУЗ. Но новините поднесени в подходящ момент, манипулирани достатъчно добре, носят мнооого добри дохови в уж демократичната неолиберална система.

Утра десните са плод само и единствено на наглостта, кражбите и безочието на собствените управляващи и власттваща сган във всяка страна. Именно те си поливат и поодхранват и сами я докарват до критична маса и последствията са именно това което ще се случи с една критична маса - ОГРОМЕН ВЗРИВ.

е така е как путин нарита кравите в краварника !!!!!!!!!!!!!!!!!!!и китаи го последва !!!!!!!!!!!11и кравите са в място в г.........з!!!!!!!!!!!!!!!!1

Американците съвсем изтрещяха ! Само и само да си злепоставят президента (собствения си президент) са готови на най-дивашки твърдения. Как може Русия да е по-добре от САЩ в кибервойните !? Откъде тези кадри, откъде инфраструктура, откъде суперкомпютри !? И кога са задобряли така, изведнъж !? При разруха още от 90-те и нисък нефт ? И още - дето САЩ и НАТО можели да спечелят война "с дивизии" срещу Русия. Е няма такъв филм, то и дивизии от мераклии няма !? Разпределението на силите в момента е следното. Ядрена война - пълен паритет. Конвенционална война - пълна невъзможност и нежелание да се води срещу Русия. Въздушна война - пълно превъзходство на американците. Океански флот - превъзходство на американците. Отбранителна война за Русия - малко, но сигурно превъзходство на руснаците на своя територия. Кибервойна - американците са по-добри. Пропагандна война - пълно превъзходство на запада, руснаците загубиха Студената война само с пропаганда. Едва сега започнаха да се усещат и да отговарят на ударите. За запада това е болезнено, да ги бият със собствените им камъни и веднага се сгърчиха. Даже закон приеха против "фейк нюз". Дето една не-фейк нюз нямат от години. Ама руснаците не с фейк нюз, с простички истини ги бият.

ние сме били в берлин ...и пак ще бъдем ако се наложи ! ние се бием за родината и никои не нападаме ! и умеем да се бием !!!

Четете ли внимателно какъв му е проблемът на либерасткия Хъфингтън Пост? То не било за Путин, ами срещу Тръмп! Феминистките в Хъфингтън пост още не могат да преживеят, че Тръмп спечели изборите и не спират да пищят истерично!

Маниакално-параноичната русофобия и путинофобия е сериозно психично заболяване. Страдащите от него са изключително опасни, ако заемат длъжности в ръководството и медиите на големи държави, най-вече на САЩ. А иначе една "американска пролет" може да донесе много ползи на останалите народи!

Това за психическото заболяване на автора и аз исках да коментирам. Това си е параноя. А и САЩ може да се водят военна сила номер едно, но не и в ядрените оръжия. Там номер едно е Русия. С малко и заради договорите и огромните съкращения - имали са двоен арсенал спрямо САЩ. Това е на благосклонност от Русия. А почнат ли да губят война, те тези ракети ще литнат и не са от 1970г. модел като на САЩ наземните, а съвременни. Просто подменят едни с други. Само че литнал ли, няма да има печеливш.

Аре пак Путин виновен. Сигурно ако този има запек, пак Путин ще е виновен. А не е ли по-вероятно тези ултрадесни да виждат как бялото население вече е притиснато от всякакви други раси, които се толерират повече и имат повече права и най-вече свободи? Но не само раси, но и разни специфични наклонности се толерират повече.

Честно, прозвуча ми като "написано за говеда". Такъв словесен буламач не е за хора. Олигофренските презумпции и догадки издават пълно непознаване не само на психологията на руснаците, но и на самите американци. Трябвало е да ги избудалкат с подобна помия от несвързани брътвежи още по-мощно. Те, горките, пак нямаше нито да вдянат, нито да се засрамят. Огромна хуманитарна трагедия е да си ежедневен капиталистически консуматор на всякаква плява от тоя род. То е все едно жив да си умрял. Драйфня!

Това написаното, че и сакатливо преведеното е за будалкане на слабоумни русофилски фанатици. Нима си вярвате, че някой в съединените щати , че Путин е спечелил третата световна война и е назначил Доналд???!! Истината е, че на Путин му се разказва играта в момента и то само с едни санкции. Разведчиците му го баламосаха за премии и той взе, че си повярва. Поне вие слезте на земята, бе хора!

Чакай сега. Това кой го мисли? Русофилите или онези, дето налагат санкции за предполагаемата намеса? Русофилите или ЦРУ, Държавния департамент, Този със статията и ред други на високи длъжности в САЩ и окупираните им територии.

Баси малоумната еврейска свинкя! Винаги, ама винаги, все някой друг им е виновен на лудите говеда и европедалите! Факт! Сигурно и Путин е виновен, че в Краварника непрекъснато стават масови убийства в училища, университети, МОЛове, църкви и т.н...Сигурно пак Путин е виновен, че негрите ги гърмят като зайци по улиците, все едно нямат права....Сигурно пак Путин е виновен, че либерастите, толерастите, педерастите и лесбосите, се опитват да премахнат историята на краварския Юг, и традициите и бита на някогашната Конфедерация! За всичко е виновен Путин! А те простите малоумни краварски кенефи..за нищо не са виновни! Нито за Хирошима, нито за Нагасаки, нито за стотиците милиони избити индианци, латиноамериканци, африканци и араби..Факт!

Така де!

Путин е кагебиска сволач! Писано му е да умре като куче в канавка.

какво означава руската дума "сволочь"? Откъде идва? Толкова много откровенни дебили има в българския интернет, че просто ужас!

ТА БЕ , ПУТИН ПО ЦЯЛА ВЕЧЕР НЕ СПИ И ПРАСКА ЧИКИИ НА МБР ВОЕВОДА:)))

хамериканците са рядко тъпи. такива мутанти сами се изяждат. те не знаят на кой континет е КНДР ама са готови веднага да се бият, с цел защита де. с цел защита са плъзнали като пълчища с оръжия в ръка, все да пазят световната демокрация. не им са виновни ни Путин, ни други, ама ги е страх от собствената сянка.

Ха ха ха, ДИР отново ни разсмя с поредната тъпотия!! Хъфингтън Поуст е една дрисня, в която всеки може да си пише дори и за рубли!! Нова гражданска война? между кого?

Ти да видиш! Путин бил виновен !? С печатането на зелени хартийки без покритие и трупане на дългове САЩ отдавна са се саморазрушили. Просто трябваше да им се ограничат военните намеси и някой да викне - "Царят е гол!" И те така ....................... !!!

Много забавно четиво. Само не разбрах как точно Путин се оказа пак виновен - само приказки и никакви факти и логика. Със същия успех можем да заменим името Путин в статията, с името баба Цонка. Пак ще е толкова правдоподобно. Колкото до американците - те са си зле, никой не може да ги опази от самите тях. Наскоро бях в САЩ. Колкото до оръжието - по швейцарски модел - ако има тиранично правителство ала бала.... за съжаление много държави още не проумяват, че швейцарските модели работят само в Швейцария, поради огромната разлика в средната интелигентност на швейцареца и американеца.

"слабоволевия Тръмп" - цитат от статията. Ако този журналист имаше 5% от парите на Тръмп нека да говори за воля, но когато човек печелещ годишно в най-добрия случай 70 000-80000USD обсъжда човек имащ 1 000 000 000 звучи малко като завист. Ако Тръмп е безволеви как е станал милиардер?

Тръмп голямата част от парите си ги е наследил. Една голяма част е пропилял, и много малко - спечелил.

Ами по приравнени цени, към днешна дата, баща му е бил милиардер. Така че Тръмп не е станал милиардер, а се е родил такъв...

Всички ние ,които решавахме кой да е президента на САЩ и не успяхме с Килари ,мразим Тръмп в червата,сме готови на всичко да го свалим ,а кои сме ние ?Ние сме правителството на САЩ в сянка ,по името ми ,ще ни познаете...

"HuffPost (formerly The Huffington Post and sometimes abbreviated HuffPo)[2] is a politically liberal[3]..." Има ли нужда да се каже нещо повече? Поредния опит да се свърже Тръмп с руснаците. При това много закъснял. Даже CNN престана да се цепи по тази тема.

Странност е, че този Майкъл Розенблум все пак говори само за щатите, НАТО, Русия и Пърл Харбър. До кога ли тези ще карат само на океански приоритети в риториката? Атлантическите медиите в Ню Йорк и Вашингтон, както и скучните, ако не са скандалите, холивудци на другия бряг, заедно със считания от всички тях за "лесно поддаващ се на манипулации глупак" са големи симпатизанти на близкоизточния хулиган Биби Нетаняху. Отчитайки израелските заплахи и пъчене на Тръмп, така добре и с консенсус приети от целия Вашингтон, като че ли има опасност, всяко военно напрежение включително и такова в просторите на Тихия океан, да бъде коварно използвано и пренасочено към Евразия. При това даже може да не се ограничат в апетитите и действията си, според възможностите си традиционно с обходи, т.е. със западни полуострови или калпави, прашни периферии, а да се устремят към сърцевината ѝ. С други думи не е ли странно, че такива като "Хъфингтън Поуст" все още не обсъждат, така между другото, дали най-добрата тактика за стратегическа защита на американците в Гуам от Северна Корея, не би била допълнителното концентриране на войски около Иран и нападението му от демократична коалиция ръководена /или ако не ръководена, то по-скоро с едни гърди напред, челно оглавявана/ от щатите.

Oтдавна не бях чел нещо по тъпо от тая статия. :) На страхът очите са големи, са казали хората. Някои хора летят на сън, а на други им се присънва Путин. :)

Бо Бо

На глупостите на САЩ се вързват само промити мозъци. За тях сме един зеленчук: поливат ни, торят ни и после ни берат!

Дебела простотия е тази статийка.

Г-н Росенблум не трябва да скромничи чак толкова и да приписва щяло и нещяло на Путин и Русия. Това си го направиха изцяло те - американците. Както се казва: Който копае Майдан другиму, накрая сам пада в него.

Какво? Те да са направили нещо неправилно, дори не изцяло, а частично? Самокритика, събиране на парцалетата, боклучавата военна техника, финансовите съдействия и т.н. с последващо оттегляне по собствена инициатива, след поредния провал? Това още не се е случвало. Други са виновни винаги. Например и в България през последния четвърт век проблемите и затъването по всички показатели винаги са по вина на българите и никога поради тоталната помощ и ръководството от американското посолство.

Американците са досущ комунистите, все си създават враг който ги дебне, но най сетне се намери и кой да ги такованката отзад!

Въпросният парцал е по лъжлив даже от СНН Равностойност наБлиц Брадва Пик и други диарии , но в САЩ И те си имат Пеевски. И там на глупостите му се вързвай само тъпаците ;))

години са малко на краварите да се научат да боравя с оръжие и това си е, ми то йощ не е пукнало а те се поооос......... айдеееееее напълниха гащите.

C две думи, авторът казва, че ще сме свидетели на Bелика Aмериканска Cоциалистическа Pеволюция!! Hищо чудно!! Cамо там, не е изпробван този модел!?;) Mоже, и да им провърви!! доста богати хора има там,.. и трябва всичко да им се Hационализира!! Eврейска врътка! ххааахххааа....;)

а бе уж по силни от русия па насрааме гащите от северна кореа - те това не моаа да го проумеа.

Не е важно колко си голям, а кои са приятелите ти. Героичните американци са с постоянно мокър памперс, като се сетят за тях.