Коментари - Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки) | Днес.dir.bg

Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки)

Над седмица продължават размирици в град Фъргюсън, щата Мисури, след убийството на 18-годишен чернокож. Обявено е извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Само така престъпниците не трябва да се подминават с тяхните ''човешки права''.Тука също трябва да се стреля.

Сигурно е било демократично самоубийство на негрото. А гумените куршуми и те са демократични и сълзотворния газ и той. Да ви сера на ФАЛШИВАТА демокрация.

pp.vk.me/c620625/v620625648/157b6/6ZfCgUv0MDM.jpg хахахаха къде имало зелени човечета :D

Предвид развитието на ситуацията и вече утвърдените световни практики при подобни ситуации 1. Трябва да се учредят групи във всичките му там мрежи с надслов - не на на расовото , не на социалното и прочее насилие, не на икономическия геноцид от страна на фамилиите Ротшилд Обама бен Ладен и прочее. 2. Да се призоват хората да излязат по улиците и да свалят от власт малцинството престъпници и кровопийци, потъпкали демократичните гражданските права на населението. 3. Световната общност, и който му се прииска да се намеси и да се въведе безполетна зона над Мисури. Избрани държави с авиация да унищожават цялата броне и автомобилна техника, изпращана от тираничната власт срещу собствения си народ. 4. Да се залови предводителя на тази престъпна шайка - Обама бен Ладен и да бъде публично даден на негрите за разкъсване. Ето това е демокрация в чист и благороден вид. Това е защита на общочовешките ценности.

ФБР ще направи пълно разследване, но извода е един - самозастрелял се е, като преди това е нападнал полицай и опитвайки се да му отнеме оръжието му е съборил фуражката и е произвел 6 последователни изстрела. По спусъка няма отпечатъци на полицая. Обама -хyйlo.

ЦЯЛАТА ИМ НАЦИЯ Е ОТКАЧЕНА........Служител в морга в Охайо разкри, че може да е правил секс с останките на над сто жени. Той е продължил да се наслаждава на ласките на мъртвите, дори когато съпругата му го издала на властите. Говорейки за инцидентите в показания, с аудиозапис от които се е сдобил WCPO, служителят от окръг Хамилтън Кенет Дъглас казва: Качвах се върху тях и си свалях гащите

Намерих СНН - дават пряко. Полицията открила огън, защото протестиращите хвърляли Молотов. А бе и в Киев беше същото, но осъдиха Янукович като тиранин, а защитаваха мирните протестиращи вандали. Защо така различно се подхожда към едно и също нещо, а? Явно укрите имат право да палят полицията, но в САЩ негрите нямат такива права. Къде е по-демократична държава?

Тъй като ООН не се намесва предлагам незабавно пълно емабарго за САЩ, и въвеждане на ограничен контингет от миротворци (до 500 000 военни) от Ирак, Иран, Либия и Афганистан! Това са надеждни демократи, обучени, мотивирани и въоръжени от САЩ, така че ще се справят...

пускайте ВВС И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ТАМ. Нямам СНН ...

Ако имаше възможности бих поставил поне 500 000 плюса за този коментар. Много яко. Представяш ли си някой ден да стане описаното от теб......

Расистка Америка: бял полицай застрелва с шест куршума един млад и невъоръжен чернокож.

Еми само 6 му е вкарал щото му е свършил пълнителя или е засякъл. А между другото един невъоръжен чернокож с голи ръце или нож спокойно може да убие въоръжен полицай..така че да не го оправдаваме.

А в либерална България млад и невъоръжен чернокож набил двама полицаи ...смеш..ик

Това ни чака и нас. Мангустите се плодят яко... Другото го знаете...

хелзинкския комитет да се намеси и авторитетно да отсъди

Явно дългата ръка на Вл. Путин е достигнала до Фергюсън в Мисури. Този кагебист винаги тормози хамериканците. Сега извършва инвазия в южните щати.

Най добре гражданите на Фергюсън да проведат референдум за присъединяване към Раша федераша ..... Като Крим!

Нещо демокрацията им куца!

Още по- безумни са българските медии, които не отразяват, че чернокожия е извършил грабеж и е оказал съпротива на полицията и по този начин окуражават циганите ни да се държат по същия начин. водено от интернационална солидарност с чернокож грабежлия е недалновидно да забравяме , че в нашия двор бруталността на подобни хора засяга родителите и децата ни.

Убит е един грабежлия, който се е издървил на полицая и е оказал съпротива. И сега всичките мързели подскачат за справедливост, но премълчават за крадливия роднина. Чернокожите са нагли и мързеливи като нашите цигани и само за миг да бъдат разпуснати и става епидемия. Мартин Лутър Кинг не се е борил за правата да се граби и краде, но чернокожите очевидно не искат да знаят.

Очаква се днес обонго да поиска военна помощ от Украйна.

След 10 години и тук ще е така, ако полицай си позволи да вдигне палка срещу някое цигане. Гледайте и се учете какво ни чака.

Не знам защо са избрали точно това убийство да излезе в новините, защото в хамериката стават 30000 убийства на година, което значи почти 100 на ден... има толкова други, за които може да се пише, като например това за Ерик Гарднер, който полицията е удушила при ареста... И толкова други има...

българите трябва да разберат наи-накрая, че демокрацията е само за тях, другите обича реда и спокоиствието, което значи от време на време застрелване на бандити и после грачене он хелзинскиът комитет.

,,негрите-комунисти,, петата колона на кгб!!! сега не е лос-анджелес 91-ва!!! толкова години живеят в ,,демокрация,, и нищо не разбират от нея!!! елате при нас!!! ,,хелзинките,, и ,,протестърите,, са на ваша страна!!! това което важи там в ,,люлката на демокрацията,, не важи при нас!!! при нас ,,малцинствата,, имат привилегии а болшинството не!!! така се строи ,,демокрация,,!!! афроамериканци вие живеете на грешното място в грешно време!!! елате при нас!!!по възможност ,,мюсулмани,,!!! боката търси ,,депутати,,!!!

Кеф

Очаква се тези дни Обама и Псаки да пристигнат в градчето и да споделят пред разбеснялата се тълпа вижданията си за бъдещето на Украйна и плановете за нови санкции срещу Русия.

.. а за случая центр.площад щял да бъде прекръстен на THE МАЙДАН!

Всичко е ясно-полицаят е руски агент изпратен от Путин, а Стрелков контролира операцията и докладва.Санкции на Русия-веднага!

Възможно е убийството на негъра да запали Америка. Тогава янките ще почувстват какво сториха в Украйна. Светът няма да ги съжали.

съм им Господа майчин на половината континент там

какво става в америка не ме интересува, ама и тук ще стане същото с тукащните мурговци както си върви.........

мичман ли си пичмаан ли си,ама като пламне делиормана и Родопите нас няма кой да ни не съжали ами да ни погледне

Сега трябва да се изясни само едно,дали полицая е бил от "Беркут" под прикритие в Мисури. Най вероятно това е провокация организирана от Путин. Очаквам с нетърпение коментара на украинските говорители ,Пскаки и Джим Кери. Най-вероятно вече имат информация от анонимен източник и профил на сепаратистики лидер,който твърди че Путин е винвоен.

Джим Кери е комик, при това професионален... а държ.секретар се казва Джон Кери.. .и не любител-комик!

В България ако се случи нещо подобно,полицай задържа двама роми при кражба в квартал с преобладаващо ромско население както примерно Фергюсън с преобладаващо афроамериканско: 1.Първо полицая ще бъде нападнат от роднините с вили,камъни и брадви. 2.Ще му бъдат скъсани униформата и нанесени телесни повреди. 3.И накрая ако извади пистолета и директно стреля както колегата си в Щатите(който въобще не е чакал да го бият първо) на другия ден ще бъде обвинен в расизъм,полицейско насилие и брутално убийство на невинен гражданин от Комитети по защита правата на човека,,,Общество на отвореността",американския посланик и т.н. Затова никога няма да ги стигнем американците и не защото не можем,защото те постоянно слагат двойни стандарти за всички извън америка.

забрави комитета от столицата на Финландия

важиш

В нета се появи виде обясняващо внезапното изчезване на Стрелков от ДНР поради преминаване на друга работа. На видеото е заснет момент от вълненията във Фергюсън и там за миг се появява бял мъж приличащ на Стрелков. Янвно тези вълнения са инспирирани от руснаците и присъствието на Стрелков е доказателство за това

А зад него на коне бяха Сталин и маршал Жуков.....Гадове мръсни !

eeee забрави маршал Будьони и Фрунзе а и железния Феликс .

Колко си умен! Разбира се, че по указание на Москва полицаят е убил момчето, за да започнат вълненията.А Стрелков е изпратен, защото американците много добре го познават и нищо няма да му направят.Вие съвсем откачихте бе момчета!

Освен това,според осведомени источници,пожелали да останат анонимни,Брежнев е жив,и се вмъкна в Пентагона,където работи като портиер!!Там-редовно оставя главната врата без смазка,за да изнервя генералите на американската армия,и да не могат да се концентрират..... Също така,Иван Грозни е вербуван от КГБ и се представя за вожд на индиянците "Навахо",за да внушава,че те живеят в контролирани резервати!!Той се представя с името "Стрелата на Кончита"..... Върхът на "анархокомунистическата мужикистанска наглост" обаче,е фактът,че "рускокомунягите"упорито отказват да приемат тезата,че щом американските хладилници,са с по-дълга гаранция от техните,не трябва да съществува Русия!! Това доказва тяхната"червена"наглост........

Стига вече с тези чернокожи! Те са негри!

I kakva e razlikata?!?! "negro"=cherno

Защо никъде в Европа няма смъртно наказание,а в САЩ има ?

щото САЩ са демокрация

На север им е спасението на белите в щатите. За съжаление южните щати са се задръстили с гнусни латиноси дистрибутори на дрога, а в много от останалите бедността и простотията на негрите рано или късно ще пламне в масова анархия.

ми то чиkаго не е много на юг ама и там пално с черни и латиноси...

дано великата демокрация до утре не е изтрапала някой друг негър

негрите трябва да ги пазим.с българите за никъде не сме.

Аз, лично - не съм запозната и нямам инфо за случая, доколкото съм запозната с американската правосъдна система - ще има истинско разследване ... и ако има виновни полицаи - ще си понесат заслуженото и ще има наказани. Но, истината е, че някои от черните там - са като нашите цигани ... неграмотни, мързеливи, без желание за работа ... и поради това се занимават с противообществени дейности, с цел да живеят като принцове. Ама там, явно не върви, както у нас!!!

нямаш инфо, кво се пънеш, аре легай си

Просто им липсва на САЩ американското посолство на тяхна територия. Тогава в случай като този САЩ ще бъдат обвинени в етническа нетърпимост,полицейски произвол,неспазване на човешките права от американския амбасадор и този инцидент ще се върти нон стоп по ЦНН,ББЦ,Ройтерс,Гардиън и т.н. като най-голямото престъпление срещу демокрацията.

И вашите бели и нашите бели лъжат та се късат , когато им е изгодно говорят а когато не мъчат . Защо не коментирате Рамусен и изявленията му а на държавната секретарка а лъжливият си Президент и много други американски политици . Защото Ви казвам това защото няма да намерите никаква разлика с нашите политици . Колкто ни казаха какво е правил Чехльо в IBN толковаи на Вас ви казват .

искаш да кажеш 90% от негрите като 90% ог циганите тук!

Случаят е следният. Двама черняци обират една бакалия. Собственика се обажда на 911 и ченгето което е на смяна в този район пристига. Следва спречване между тях като един от черните се опъва. Естествено ченгето вади пищова и стреля и го убива. Още нещо двата са членове на улична банда това не го казват. Татусите на един черен го издават като ганг мембер. Случаят ще буде покрит.ФБР ще пусне една официална версия за медиите и така ще приключи.

В България ако се случи нещо подобно: 1.Първо полицая ще бъде нападнат от роднините с вили,камъни и брадви. 2.Ще му бъдат скъсани униформата и нанесени телесни повреди. 3.И накрая ако извади пистолета и директно стреля както колегата си в Щатите(който въобще не е чакал да го бият първо) на другия ден ще бъде обвинен в расизъм,полицейско насилие и брутално убийство на невинен гражданин от Комитети по защита правата на човека,,,Общество на отвореността",американския посланик и т.н. Затова никога няма да ги стигнем американците и не защото не можем,защото те постоянно слагат двойни стандарти за всички извън америка.

"ще има истинско разследване" казвате - такова като със самолета ли да попитам все пак ?

"Аз, лично - не съм запозната и нямам инфо за случая, доколкото съм запозната с американската правосъдна система - ще има истинско разследване ... и ако има виновни полицаи - ще си понесат заслуженото и ще има наказани." Ха-ха-ха...

Ама ,че си тъп негър ! Жената иска да каже ,че Обама още не и се е обадил да я осведоми ! Нито пък от ЦРУ и аз се чудя може ли така да не осведомят жената . Тя навярно е отишла там като оператор на метла а те на какви и се правят !

Американската полиция си върши безупречно работата и така трябва да бъде. Трябва да има строг респект към тази институция! Я, погледнете в България какво става. Колко българи сме изпищяли на умрело, грабени от циганите. Да изреждам ли? Село Мечка, Кнежа, Б.Слаътина, Борован и цяла Северозападна българия, хиляди хора са потърпевши. Аз искам Американската полиция да дойде и да ни освободи! Ало - балоните.... Всякак кражба трябва да бъде криминализирана. А, как е в Америка и как е в България, това е съвсем друг въпрос?! Има решение: 5 години се спират майчинствата и автоматично сме си оправили положението и в бюджета и с циганията.

В България си имаме генерал губернатор посланик на САЩ,амнести и хелзинския. Знаеш ли кога ще ти позволят да се прилага закона и полицията да има нулева толерантност като в САЩ. Точно никога. Защото извън Америка това е недемократично и тоталитарно. Не го ли разбра за 25 години демократична внесена от САЩ анархия.

Как тъпи ,ограничени хора ще го разберат братле.Как да им обясниш ,че приказките за демокрация са политика която се прилага когато е от интерес на САЩ ,тъпи тъпанари ,са си ТЪПИ ТЪПАНАРИ братле.

КТБ - ПРЕХОДА , ЗАМЕНКИТЕ , ФОНДОВЕТЕ - да продължавам ли ? Не само Полски Тръбеш пати от кражбите а цялата държава вече 26 години . Защо полицията не е арестувала всички айдуци ?

сякаш по времето когато свободно се купуваха и продаваха мангали имаше повече стил в отношенията между хората. ама дойде електрификацията

САЩ няма да ес оправят докато не им доставим един Хелзинкски комитет и едно НПО като Отворено общество на Сорос.

САЩ е империя, изправена срещу стената, империя в отчаяние, империя, бих казал в предсмъртна гримаса. Моето предсказание е тук, в тази книга, наречена Залезът на империята САЩ и после какво? и то е, че тя ще издържи до 2020-та година. През 1980 г. аз предсказах, че съветската империя ще се разпадне в най-слабата си точка Берлинската стена за не повече от десет години и това се случи през ноември 1989, а съветската империя я последва. Моето предсказание сега е подобно, но за империята САЩ и, че това може да доведе до процъфтяването на Републиката САЩ. Когато правих прогнозата през 2000 г., аз прогнозирах 25 години. Но междувременно за президент бе избран Джордж Уокър Буш, а неговите тесногръди възгледи са чист фундаментализъм, което ме накара да съкратя периода с пет години, защото този човек ускорява събитията

Започна три войни война срещу тероризма, война срещу Афганистан и война срещу Ирак. И това се случва след като САЩ не победи във войната в Корея и загуби войната във Виетнам. Това прави вече 5 войни от голям мащаб много типично е за залеза на империите, когато нещата тръгнат по този начин. Когато ме попитахте как съм определил времето, трябва да ви кажа, че съм правил сравнителни анализи на упадъка и гибелта на много империи И трябва да ви кажа, че империите изгряват и залязват много по-бързо в наше време Двете римски империи западната и източната преживяха векове, но днес всичко става по-бързо. Американската империя се появи през 1898 навличайки си обущата на вече умиращата или дори мъртва вече испанска империя, така че разглеждаме феномен на възраст 110 112 години, който ще бъде мъртъв, както вече казах към 2020 Ако ти се опиташ да доминираш над света икономически, военному, политически и културно едновременно, в такова усилие, не можеш да издържиш твърде дълго. И тъкмо това е ситуацията в момента. Сега, в този период, който следва, ще има фашистки реакции, не е невъзможно да има и военен преврат в САЩ от десни сили, не е невъзможно в този период.

са въвлечени в икономическа черна дупка, от която икономиката им никога няма напълно да се възстанови. Проблемът е дългът сумарният, правителственият, корпоративният, личният. Финансистите и банкерите не създават национално богатство. Те могат да го преразпределят или да го откраднатАмериканците натрупаха най-големият дълг в историята на светаИстината е, че САЩ са поробени от една финансова върхушка, базираща върху долара, която не прави разлика между партиите. Тези финансови варвари изсмукват живота от преди това продуктивната нация и наричат това капитализъм. Но това не е вярно за икономиката на САЩ. Тя е олигархично потребителско общество, което е манипулирано в огромен мащаб чрез печатане на долари в полза на финансистите на Уол стрийт и мегакорпорациите

се тая след месец хората в това градче ще си живеят добре и спокойно а русия пак ще си е клоака!

как ще е след два месеца, като си толкова осведомен, а след три.....и Хитлер си е мислел подобни неща....пък после го претрепаха като помияр в собствената му клоака

Коментари - Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки) | Днес.dir.bg

Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки)

Над седмица продължават размирици в град Фъргюсън, щата Мисури, след убийството на 18-годишен чернокож. Обявено е извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Размирици в американски град заради убит чернокож (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Само така престъпниците не трябва да се подминават с тяхните ''човешки права''.Тука също трябва да се стреля.

Сигурно е било демократично самоубийство на негрото. А гумените куршуми и те са демократични и сълзотворния газ и той. Да ви сера на ФАЛШИВАТА демокрация.

pp.vk.me/c620625/v620625648/157b6/6ZfCgUv0MDM.jpg хахахаха къде имало зелени човечета :D

Предвид развитието на ситуацията и вече утвърдените световни практики при подобни ситуации 1. Трябва да се учредят групи във всичките му там мрежи с надслов - не на на расовото , не на социалното и прочее насилие, не на икономическия геноцид от страна на фамилиите Ротшилд Обама бен Ладен и прочее. 2. Да се призоват хората да излязат по улиците и да свалят от власт малцинството престъпници и кровопийци, потъпкали демократичните гражданските права на населението. 3. Световната общност, и който му се прииска да се намеси и да се въведе безполетна зона над Мисури. Избрани държави с авиация да унищожават цялата броне и автомобилна техника, изпращана от тираничната власт срещу собствения си народ. 4. Да се залови предводителя на тази престъпна шайка - Обама бен Ладен и да бъде публично даден на негрите за разкъсване. Ето това е демокрация в чист и благороден вид. Това е защита на общочовешките ценности.

ФБР ще направи пълно разследване, но извода е един - самозастрелял се е, като преди това е нападнал полицай и опитвайки се да му отнеме оръжието му е съборил фуражката и е произвел 6 последователни изстрела. По спусъка няма отпечатъци на полицая. Обама -хyйlo.

ЦЯЛАТА ИМ НАЦИЯ Е ОТКАЧЕНА........Служител в морга в Охайо разкри, че може да е правил секс с останките на над сто жени. Той е продължил да се наслаждава на ласките на мъртвите, дори когато съпругата му го издала на властите. Говорейки за инцидентите в показания, с аудиозапис от които се е сдобил WCPO, служителят от окръг Хамилтън Кенет Дъглас казва: Качвах се върху тях и си свалях гащите

Намерих СНН - дават пряко. Полицията открила огън, защото протестиращите хвърляли Молотов. А бе и в Киев беше същото, но осъдиха Янукович като тиранин, а защитаваха мирните протестиращи вандали. Защо така различно се подхожда към едно и също нещо, а? Явно укрите имат право да палят полицията, но в САЩ негрите нямат такива права. Къде е по-демократична държава?

Тъй като ООН не се намесва предлагам незабавно пълно емабарго за САЩ, и въвеждане на ограничен контингет от миротворци (до 500 000 военни) от Ирак, Иран, Либия и Афганистан! Това са надеждни демократи, обучени, мотивирани и въоръжени от САЩ, така че ще се справят...

пускайте ВВС И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ТАМ. Нямам СНН ...

Ако имаше възможности бих поставил поне 500 000 плюса за този коментар. Много яко. Представяш ли си някой ден да стане описаното от теб......

Расистка Америка: бял полицай застрелва с шест куршума един млад и невъоръжен чернокож.

Еми само 6 му е вкарал щото му е свършил пълнителя или е засякъл. А между другото един невъоръжен чернокож с голи ръце или нож спокойно може да убие въоръжен полицай..така че да не го оправдаваме.

А в либерална България млад и невъоръжен чернокож набил двама полицаи ...смеш..ик

Това ни чака и нас. Мангустите се плодят яко... Другото го знаете...

хелзинкския комитет да се намеси и авторитетно да отсъди

Явно дългата ръка на Вл. Путин е достигнала до Фергюсън в Мисури. Този кагебист винаги тормози хамериканците. Сега извършва инвазия в южните щати.

Най добре гражданите на Фергюсън да проведат референдум за присъединяване към Раша федераша ..... Като Крим!

Нещо демокрацията им куца!

Още по- безумни са българските медии, които не отразяват, че чернокожия е извършил грабеж и е оказал съпротива на полицията и по този начин окуражават циганите ни да се държат по същия начин. водено от интернационална солидарност с чернокож грабежлия е недалновидно да забравяме , че в нашия двор бруталността на подобни хора засяга родителите и децата ни.

Убит е един грабежлия, който се е издървил на полицая и е оказал съпротива. И сега всичките мързели подскачат за справедливост, но премълчават за крадливия роднина. Чернокожите са нагли и мързеливи като нашите цигани и само за миг да бъдат разпуснати и става епидемия. Мартин Лутър Кинг не се е борил за правата да се граби и краде, но чернокожите очевидно не искат да знаят.

Очаква се днес обонго да поиска военна помощ от Украйна.

След 10 години и тук ще е така, ако полицай си позволи да вдигне палка срещу някое цигане. Гледайте и се учете какво ни чака.

Не знам защо са избрали точно това убийство да излезе в новините, защото в хамериката стават 30000 убийства на година, което значи почти 100 на ден... има толкова други, за които може да се пише, като например това за Ерик Гарднер, който полицията е удушила при ареста... И толкова други има...

българите трябва да разберат наи-накрая, че демокрацията е само за тях, другите обича реда и спокоиствието, което значи от време на време застрелване на бандити и после грачене он хелзинскиът комитет.

,,негрите-комунисти,, петата колона на кгб!!! сега не е лос-анджелес 91-ва!!! толкова години живеят в ,,демокрация,, и нищо не разбират от нея!!! елате при нас!!! ,,хелзинките,, и ,,протестърите,, са на ваша страна!!! това което важи там в ,,люлката на демокрацията,, не важи при нас!!! при нас ,,малцинствата,, имат привилегии а болшинството не!!! така се строи ,,демокрация,,!!! афроамериканци вие живеете на грешното място в грешно време!!! елате при нас!!!по възможност ,,мюсулмани,,!!! боката търси ,,депутати,,!!!

Кеф

Очаква се тези дни Обама и Псаки да пристигнат в градчето и да споделят пред разбеснялата се тълпа вижданията си за бъдещето на Украйна и плановете за нови санкции срещу Русия.

.. а за случая центр.площад щял да бъде прекръстен на THE МАЙДАН!

Всичко е ясно-полицаят е руски агент изпратен от Путин, а Стрелков контролира операцията и докладва.Санкции на Русия-веднага!

Възможно е убийството на негъра да запали Америка. Тогава янките ще почувстват какво сториха в Украйна. Светът няма да ги съжали.

съм им Господа майчин на половината континент там

какво става в америка не ме интересува, ама и тук ще стане същото с тукащните мурговци както си върви.........

мичман ли си пичмаан ли си,ама като пламне делиормана и Родопите нас няма кой да ни не съжали ами да ни погледне

Сега трябва да се изясни само едно,дали полицая е бил от "Беркут" под прикритие в Мисури. Най вероятно това е провокация организирана от Путин. Очаквам с нетърпение коментара на украинските говорители ,Пскаки и Джим Кери. Най-вероятно вече имат информация от анонимен източник и профил на сепаратистики лидер,който твърди че Путин е винвоен.

Джим Кери е комик, при това професионален... а държ.секретар се казва Джон Кери.. .и не любител-комик!

В България ако се случи нещо подобно,полицай задържа двама роми при кражба в квартал с преобладаващо ромско население както примерно Фергюсън с преобладаващо афроамериканско: 1.Първо полицая ще бъде нападнат от роднините с вили,камъни и брадви. 2.Ще му бъдат скъсани униформата и нанесени телесни повреди. 3.И накрая ако извади пистолета и директно стреля както колегата си в Щатите(който въобще не е чакал да го бият първо) на другия ден ще бъде обвинен в расизъм,полицейско насилие и брутално убийство на невинен гражданин от Комитети по защита правата на човека,,,Общество на отвореността",американския посланик и т.н. Затова никога няма да ги стигнем американците и не защото не можем,защото те постоянно слагат двойни стандарти за всички извън америка.

забрави комитета от столицата на Финландия

важиш

В нета се появи виде обясняващо внезапното изчезване на Стрелков от ДНР поради преминаване на друга работа. На видеото е заснет момент от вълненията във Фергюсън и там за миг се появява бял мъж приличащ на Стрелков. Янвно тези вълнения са инспирирани от руснаците и присъствието на Стрелков е доказателство за това

А зад него на коне бяха Сталин и маршал Жуков.....Гадове мръсни !

eeee забрави маршал Будьони и Фрунзе а и железния Феликс .

Колко си умен! Разбира се, че по указание на Москва полицаят е убил момчето, за да започнат вълненията.А Стрелков е изпратен, защото американците много добре го познават и нищо няма да му направят.Вие съвсем откачихте бе момчета!

Освен това,според осведомени источници,пожелали да останат анонимни,Брежнев е жив,и се вмъкна в Пентагона,където работи като портиер!!Там-редовно оставя главната врата без смазка,за да изнервя генералите на американската армия,и да не могат да се концентрират..... Също така,Иван Грозни е вербуван от КГБ и се представя за вожд на индиянците "Навахо",за да внушава,че те живеят в контролирани резервати!!Той се представя с името "Стрелата на Кончита"..... Върхът на "анархокомунистическата мужикистанска наглост" обаче,е фактът,че "рускокомунягите"упорито отказват да приемат тезата,че щом американските хладилници,са с по-дълга гаранция от техните,не трябва да съществува Русия!! Това доказва тяхната"червена"наглост........

Стига вече с тези чернокожи! Те са негри!

I kakva e razlikata?!?! "negro"=cherno

Защо никъде в Европа няма смъртно наказание,а в САЩ има ?

щото САЩ са демокрация

На север им е спасението на белите в щатите. За съжаление южните щати са се задръстили с гнусни латиноси дистрибутори на дрога, а в много от останалите бедността и простотията на негрите рано или късно ще пламне в масова анархия.

ми то чиkаго не е много на юг ама и там пално с черни и латиноси...

дано великата демокрация до утре не е изтрапала някой друг негър

негрите трябва да ги пазим.с българите за никъде не сме.

Аз, лично - не съм запозната и нямам инфо за случая, доколкото съм запозната с американската правосъдна система - ще има истинско разследване ... и ако има виновни полицаи - ще си понесат заслуженото и ще има наказани. Но, истината е, че някои от черните там - са като нашите цигани ... неграмотни, мързеливи, без желание за работа ... и поради това се занимават с противообществени дейности, с цел да живеят като принцове. Ама там, явно не върви, както у нас!!!

нямаш инфо, кво се пънеш, аре легай си

Просто им липсва на САЩ американското посолство на тяхна територия. Тогава в случай като този САЩ ще бъдат обвинени в етническа нетърпимост,полицейски произвол,неспазване на човешките права от американския амбасадор и този инцидент ще се върти нон стоп по ЦНН,ББЦ,Ройтерс,Гардиън и т.н. като най-голямото престъпление срещу демокрацията.

И вашите бели и нашите бели лъжат та се късат , когато им е изгодно говорят а когато не мъчат . Защо не коментирате Рамусен и изявленията му а на държавната секретарка а лъжливият си Президент и много други американски политици . Защото Ви казвам това защото няма да намерите никаква разлика с нашите политици . Колкто ни казаха какво е правил Чехльо в IBN толковаи на Вас ви казват .

искаш да кажеш 90% от негрите като 90% ог циганите тук!

Случаят е следният. Двама черняци обират една бакалия. Собственика се обажда на 911 и ченгето което е на смяна в този район пристига. Следва спречване между тях като един от черните се опъва. Естествено ченгето вади пищова и стреля и го убива. Още нещо двата са членове на улична банда това не го казват. Татусите на един черен го издават като ганг мембер. Случаят ще буде покрит.ФБР ще пусне една официална версия за медиите и така ще приключи.

В България ако се случи нещо подобно: 1.Първо полицая ще бъде нападнат от роднините с вили,камъни и брадви. 2.Ще му бъдат скъсани униформата и нанесени телесни повреди. 3.И накрая ако извади пистолета и директно стреля както колегата си в Щатите(който въобще не е чакал да го бият първо) на другия ден ще бъде обвинен в расизъм,полицейско насилие и брутално убийство на невинен гражданин от Комитети по защита правата на човека,,,Общество на отвореността",американския посланик и т.н. Затова никога няма да ги стигнем американците и не защото не можем,защото те постоянно слагат двойни стандарти за всички извън америка.

"ще има истинско разследване" казвате - такова като със самолета ли да попитам все пак ?

"Аз, лично - не съм запозната и нямам инфо за случая, доколкото съм запозната с американската правосъдна система - ще има истинско разследване ... и ако има виновни полицаи - ще си понесат заслуженото и ще има наказани." Ха-ха-ха...

Ама ,че си тъп негър ! Жената иска да каже ,че Обама още не и се е обадил да я осведоми ! Нито пък от ЦРУ и аз се чудя може ли така да не осведомят жената . Тя навярно е отишла там като оператор на метла а те на какви и се правят !

Американската полиция си върши безупречно работата и така трябва да бъде. Трябва да има строг респект към тази институция! Я, погледнете в България какво става. Колко българи сме изпищяли на умрело, грабени от циганите. Да изреждам ли? Село Мечка, Кнежа, Б.Слаътина, Борован и цяла Северозападна българия, хиляди хора са потърпевши. Аз искам Американската полиция да дойде и да ни освободи! Ало - балоните.... Всякак кражба трябва да бъде криминализирана. А, как е в Америка и как е в България, това е съвсем друг въпрос?! Има решение: 5 години се спират майчинствата и автоматично сме си оправили положението и в бюджета и с циганията.

В България си имаме генерал губернатор посланик на САЩ,амнести и хелзинския. Знаеш ли кога ще ти позволят да се прилага закона и полицията да има нулева толерантност като в САЩ. Точно никога. Защото извън Америка това е недемократично и тоталитарно. Не го ли разбра за 25 години демократична внесена от САЩ анархия.

Как тъпи ,ограничени хора ще го разберат братле.Как да им обясниш ,че приказките за демокрация са политика която се прилага когато е от интерес на САЩ ,тъпи тъпанари ,са си ТЪПИ ТЪПАНАРИ братле.

КТБ - ПРЕХОДА , ЗАМЕНКИТЕ , ФОНДОВЕТЕ - да продължавам ли ? Не само Полски Тръбеш пати от кражбите а цялата държава вече 26 години . Защо полицията не е арестувала всички айдуци ?

сякаш по времето когато свободно се купуваха и продаваха мангали имаше повече стил в отношенията между хората. ама дойде електрификацията

САЩ няма да ес оправят докато не им доставим един Хелзинкски комитет и едно НПО като Отворено общество на Сорос.

САЩ е империя, изправена срещу стената, империя в отчаяние, империя, бих казал в предсмъртна гримаса. Моето предсказание е тук, в тази книга, наречена Залезът на империята САЩ и после какво? и то е, че тя ще издържи до 2020-та година. През 1980 г. аз предсказах, че съветската империя ще се разпадне в най-слабата си точка Берлинската стена за не повече от десет години и това се случи през ноември 1989, а съветската империя я последва. Моето предсказание сега е подобно, но за империята САЩ и, че това може да доведе до процъфтяването на Републиката САЩ. Когато правих прогнозата през 2000 г., аз прогнозирах 25 години. Но междувременно за президент бе избран Джордж Уокър Буш, а неговите тесногръди възгледи са чист фундаментализъм, което ме накара да съкратя периода с пет години, защото този човек ускорява събитията

Започна три войни война срещу тероризма, война срещу Афганистан и война срещу Ирак. И това се случва след като САЩ не победи във войната в Корея и загуби войната във Виетнам. Това прави вече 5 войни от голям мащаб много типично е за залеза на империите, когато нещата тръгнат по този начин. Когато ме попитахте как съм определил времето, трябва да ви кажа, че съм правил сравнителни анализи на упадъка и гибелта на много империи И трябва да ви кажа, че империите изгряват и залязват много по-бързо в наше време Двете римски империи западната и източната преживяха векове, но днес всичко става по-бързо. Американската империя се появи през 1898 навличайки си обущата на вече умиращата или дори мъртва вече испанска империя, така че разглеждаме феномен на възраст 110 112 години, който ще бъде мъртъв, както вече казах към 2020 Ако ти се опиташ да доминираш над света икономически, военному, политически и културно едновременно, в такова усилие, не можеш да издържиш твърде дълго. И тъкмо това е ситуацията в момента. Сега, в този период, който следва, ще има фашистки реакции, не е невъзможно да има и военен преврат в САЩ от десни сили, не е невъзможно в този период.

са въвлечени в икономическа черна дупка, от която икономиката им никога няма напълно да се възстанови. Проблемът е дългът сумарният, правителственият, корпоративният, личният. Финансистите и банкерите не създават национално богатство. Те могат да го преразпределят или да го откраднатАмериканците натрупаха най-големият дълг в историята на светаИстината е, че САЩ са поробени от една финансова върхушка, базираща върху долара, която не прави разлика между партиите. Тези финансови варвари изсмукват живота от преди това продуктивната нация и наричат това капитализъм. Но това не е вярно за икономиката на САЩ. Тя е олигархично потребителско общество, което е манипулирано в огромен мащаб чрез печатане на долари в полза на финансистите на Уол стрийт и мегакорпорациите

се тая след месец хората в това градче ще си живеят добре и спокойно а русия пак ще си е клоака!

как ще е след два месеца, като си толкова осведомен, а след три.....и Хитлер си е мислел подобни неща....пък после го претрепаха като помияр в собствената му клоака