Полицай оправдан за убийството на двама афроамериканци

В Охайо бял патрулен полицай, стрелял през прозореца на кола на заподозрени, при което са загинали двама невъоръжени афроамериканци в автомобила, беше оправдан.

Обратно в новината

Коментари - Полицай оправдан за убийството на двама афроамериканци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз така казвам, бай Кольо: полицейска справедливост за тъмнозелените, или българските полицаи да си търсят заплатите от тях следващия месец!

И аз така казвам, бай Кольо: полицейска справедливост за тъмнозелените, или българските полицаи да си търсят заплатите от тях следващия месец!

Обама да внимава, защото Ку Клукс Клан не си поплюва.....

bira_more

Па да бяхте написали: Полицай евроамериканец убил двама афроамериканци....

прав си, да не се объркаме с евроафриканците

сега след твойто доуточнение най-много да избухне война между европа и африка :)

Американците имат проблем с черните, така както българите имат проблем с циганите. Лявопедерастичните медии в щатите са загрижени за правата на циганите в Бг, както и съответните медии в Бг са загрижени за правата на черните в америка. Същата работа, разлика няма :)))

този коментар вероятно ще го скрият, защото не е политически коректен, но си струва да го прочетете

Много добре казано !

" лява партия" в америка!? ти направо разсмя американците

Препоръчвам ти да се запознаеш по-подробно с лявото движение във ФАЩ и кой го спонсорира и окуражава - много интересни неща ще научиш!

Демократите (Демократическата партия) са леви. Освен тях има още поне 15-20 леви партии -- социалисти, комунисти, зелени и т.н. Движението "Окупирай Уолстрийт" също е ляво. Жалко, че чак сега ги научаваш тия неща.

ха-ха тоя урод с розата от снимката,дали е на метаамфети,май да :D

Ким Чен Ун е демократ направо в сравнение с американските полицаи опора на властта в Америка.

Така е. За разлика от българските "демократични" полицаи - непукисти.

Отивай да живееш тогава там и пиши как е при чичко ти Ким! Ако имаш остъп до нет и не си в концлагер междувременно!

що стреляте негрите?

Тези афроамериканци са си го заслужили 150%. И протестиращите трябва да се замислят какво значи то закон и как следва да се изпълнява. Това не им е африканската джунгла.

Как така ще ти гърми ауспуха.Уплашили се стотината полицаи. При демокрацията и да пръднеш се плаши власта и току виж те затрили.

Какво означават двама афроамериканци в САЩ. Нищо ... Бум-бум и ги няма. Ченгетата са ги простреляли няколко десетки пъти. Сигурно са се кефили накрая. Ако бяха оживели, афроамериканците сигурно щяха да бъдат осъдени от СПРАВЕДЛИВИЯ хамерикански съд за неподчинение на полицаите. И съдбата им пак щеше да е същата в затвора. Там има специалисти по ликвидации ...

ЦЪЦЪЦЪ , ТОЛКОВА МНОГО РУСОФОБИ В БЪЛГАРИЯ , А ПЪК НАШИТЕ НЕ ВИ ОТМЕНЯТ ВИЗИТЕ ЗА АМЕРИКА И КАНАДА - ХЕМ СТЕ ЧЛЕН НА НАТО И ЕС ??? .... ЯВНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ СА ВИ ПИССАЛИ В ЕДИН КАЗАН С НЕГРИТЕ И АРАБИТЕ :))

nobody

много русофили (т.е. антибългари) има в БГ, че затова не ни махат визите. Те боклуци си имат достатъчно, трябват им качествени хора. Затова и ти не си там, а си стоиш в с. Дебелт, бургаско, или какато човека по-долу каза - в Люлин. Все тая. Но важното е че съвсем си откачил от повтаряне на една и съща лъжа всеки ден.

НЕГЪРА В БЕЛИЯ ДОМ ЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО РАСИСТИ ... ТОВА Е ДРУГАТА ПРИЧИНА :)))

ами накрая най-добре е да се погребете там в това гето - америка. така ще е най-сигурно и няма да има нужда от други ограничения - визови и темподобни олигофрении, за да забранявате на който и да било да ви посещава и да ви става свидетел на психопатщината там. ти от колко години си в америка? мисля че е време да почнеш да се изследваш за рак и множествена склероза, че скоро няма да можем да ти четем простиите в дира

nobody

този не е в Америка, а е просто провокатор с раздвоение на личността. Живее в Люлин или на село.

Детройт - не само че не си в Щатите но и не си помирисвал американска виза . Иначе щеше да знаеш процедурата за издаване на визи "по покана" за българи от американското посолство.

Преди години гледах документален филм за американската полиция в който застреляха бяло дете на 14 години опитало се да им избяга с джип защото няма документи. Съдъд ги оправда защото то е бягало а джипа е вид оръжие и е било възможно да ги прегази. Тогава нямаше талпи, бунтове , стачки и т.н защо винаги черни , роми, малцинств се изкарват светци ?

защото те си защитават упорито правата, а белите са жалки, блудкави, отстъпчиви бози

Да си необразован крадец и наркодилър ли са им правата? Да лежиш на помощи и да направиш 12 деца без да можеш да им осигуриш елементарно въспитание поне ? Е текива права бозите не искат.

За защитниците на черните. Вчера видях, как двама такива черни любимци налетяха да забиват на две непълнолетни. Без никва срам и свян. Аз не съм дребен расист, ама за да бият негрите в Америка, явно има защо.

АБЕ КАТО ГЛЕДАМ КАК ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЦЕЛУВАТ ОНЯ НА ЧЕРНИЯ БАЩА В БЕЛИЯ ДОМ :)))

АХК - Американския Хелзински Комитет какво ще направи по въпроса.

А международната общност няма ли да реагира???Такова неспазване на човешките права,такъв расизъм??Америка ако един мангал и или турчин у нас да кихне и те веднага са скочили и ни натриват носа.

СПОРЕД ВАС , ЩОМ НАШИТЕ ПОЛИЦАИ ТРЕПЯТ НАШИТЕ СИ НЕГРИ АМЕРИКАНЦИ КАТО КУЧЕТА ... ... КВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО АМЕРКАНСКИ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА ВЪДВОРЯВА РЕД ЗАД ОКЕАНА В ИРАН , АФГАНИСТАН ( БЪЛГАРИЯ ?):))??? И КВО СИ МИСЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ВАС В БЪЛГАРИЯ ?

nobody

спри се бе човек с това ''нашите''! Наистина страдаш от биполярно раздвоение на личността, явно си живееш измислен, нереален живот в САЩ а иначе си си тук, на село. Веднъж вече се издъни, че не си в Детройт! Докога ще продължаваш ?

Люлин :)

напиши в гугъл white supremacy or/and slavery, прочетете малко факти от историята на САЩ и може да си отговорите на много въпроси. Задайте си също така въпроса кой е сегрегирал и натикал черните в гета. Всички обичат да говорят за следствието без да си дават сметка каква е причината.

два въпроса: 1. По какво се различават американските от българските? 2. До къде стигна ЮАР, откакто я пое Мандела?

Питай Пъф Деди,Бионс, и останалите онеправдани негри.Само трябва да ги хванеш в момента преди да са яхнали златните бентлита защо има робство в САЩ.Дерзай ако се шмугнеш покрай охраната може би дори ще се доредиш до белият негър дето пише автографи вместо тях. Дерзай ;)

ДА РАЗСТРЕЛЯШ НЯКОГО С 2О ПАТРОНА Е ВСЕ ЕДНО ЖЕНА ТИ ДА ПАДНЕ 20 ПЪТИ ПОДРЕД ВЪРХУ НОЖА .... А ИНАЧЕ ВИДЕОТО С 12 ГОДИШНОТО НЕГЪРЧЕ Е ПОКЪРТИТЕЛНО - ЗНАЧИ ХЛАПЕТО СИ ИГРАЕ В ЕДИН ПАРК И СЕ ПРАВИ ЧЕ СТРЕЛЯ ОТ ПИСТОЛЕТ ПЛАСТМАСОВО КОПИЕ ... ДОЙДОХА И ЗА 10 СЕКУНДИ ГО ЗАСТРЕЛЯХА - БЕЗ ДА КАЗВАТ "СТОЙ" , "ПРЕДАЙ СЕ" , ЩЕ СТРЕЛЯМЕ ...

тренирало е с пластмасов пистолет, после и със стандартен

nobody

От 4-5 метра трудно може да се различи пневматичен пистолет стрелящ с пластмасови топчета от истински. Разбира се, че ще го застрелят при това положение, ссобено при следните допълнителни факти: "Отначало то се разхожда по тротоара и размахва пистолета. Прави жест, при който се прицелва с две ръце. Полицаите нареждат на момчето да хвърли пистолета и да си вдигне ръцете. Вместо това то прави рязко движение и полицаят го застрелва."

ЗАЩО ДИР-ЪТ ИЗОБЩО НЕ ПИШЕ ЗА ЦИГАНСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И МАСИРАНИ НАПАДЕНИЯ НАД БЪЛГАРИ В ГЪРМЕН И МАРЧЕВО ПРЕЗ ВЧЕРАШНИЯ ДЕН И НОЩ?!!!! ДОКОГА КРИМИНАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ТАЗИ ПАРАЗИТНА СГАН ЩЕ БЪДАТ ОТМИНАВАНИ ОТ ВЛАСТТА?!!

тази "медия" не се интересува от новини които не въртят банерите.

не разбрах как полицаят е изстрелял з7 от общо 1з0 патрона, а в края на статията пише,че изстрелял последните си 15 патрона. а тези щом се подиграват с полицията и бягат з5 километра от къде да се знае какви са и дали е нямало те да стрелят.

Искам да видя тук наши полицаи да застрелят цигани и да ги оправдаят!

Защо тук полицаиите не стрелят по циганите? Циганите тръгват с брадви, ножове и колове - нашите гледат! Удивително!

Демокрация майна те'тва е страната на свободата и човешките права!

какви права, какви свободи в съединените парични щати? в америка имаш права и свобода само, ако имаш пари, пари, пари,пари, пари...за пари ще те убие и жена ти там , за да вземе парите от застраховката ти живот, та те така...

Подчовеците трябва да бъдат третирани само по този начин

Ужасно ме забавлява американският евфемизъм.Като наричаш негрите живеещи в САЩ- афроамериканци, бъдете мъже и наричайте негрите живеещи в Африка - АФРОАФРИКАНЦИ!!! ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО АФРИКАНСКИТЕ НЕГРИ!!!

В САЩ всичко е ясно и точно, законите се спазват. Политиците казват това което мислят и не се боят че ще им изстине местенцето. Затова са най великата и напреднала страна.

дебилчето

Ivan

Човече недей, че ми скъса сърцето.

Един наивник на неопределена възраст.

в америка политиците говорят само това, което парите им заповядват да говорят, а полицията стреля на месо, за покаже на хората, че ако протестират като нищо 137 патрона могат да бъдат изстреляне в тях и още 15 патрона след като са ги убили вече.

Много си тъп бе, батка! Не прочете ли, че убитите не са протестирали, ами са бягали от закона? И то близо 40 километра са ги гинили. Ако се бяха подчинили, сега щяха да са живи. И у нас трябва да стане така, но едва ли! Викне ли полицията "стой" - спираш, сваляш си гащите и чакаш! ТОВА Е!!! Иначе няма ред и ще разцъфтяват плевели като ТЕБЕ! ;-)

Естествено, че популацията на църните маймуни, както и на рашистките човекоподобни, трябва да бъде редуцирана...

Cлед, изключително расизкият ти злобен и тъп коментар, редно е, човек да "пожелае маика ти" ?!

Тоят коментар дали е по-умен? Във всеки случай е откровено неграмотен. Я се върни в училище да научиш граматиката, че ме плашиш!

Тия колко са нагли не е истина нещо като българските цигани.Е да ама там полицията не си поплюва и ги стреля доста често.Почвам да я обичам тая държава.No justice,no peace а какво е justice да убиваш и изнасилваш бели хора и после да кажеш,че си дискриминиран и да те пуснат с букети и почести?Това само в Бг ама не и там.

защото ние тук сме колонията ,а там е метрополията на Империята.И там и тук управляват едни и съши политици,там директно,а тук чрез наместниците си. Полицията просто изпълнява заповедите на политиците,а те са различни и за това си има причини

Да бе едни и същи.И аз вярвах в тези глупости преди да прочета разни доклади от Уиликийкс между техни управляващи политици.Имаме един хубав израз "Хората като са разбрали каква е клоака гнусна са се хванали за главата"Като се почне от най-дребните престъпни схеми,липса на законодателство,корупция и какво ли още не.. Можеш да прочетеш и ти има ги навсякъде в нета.Определено техните политици не командват тук повярвай ми.Ако не искаш да вярваш-чети.Надявам се можеш на английски

... може бе - понеже са ползвали колани - са били просто "като живи"... прилича ми ра спектакъл на ку-клукс-клан...