Полицаят, застрелял чернокож тийнейджър, няма да бъде съден

Полицаят, който простреля смъртоносно невъоръжен тийнейджър афроамериканец във Фъргюсън през август, няма да бъде подведен под отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят, застрелял чернокож тийнейджър, няма да бъде съден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в америка има зкони и които не ги спазва си носи отговорността. що се отнася до афроамериканците те зачервиха гребена след като обама стана президент. из между тях ма свестни и работливи, но като цяло са гадни по характер, мурзеливи и щом нещо не им изнася парадират, че са дискриминирани. това им е оправданието.

Или казано с прости думи - там си винаги виновен, без право на доказване на противното! Теглят ти куршума и толкова! Няма човек - няма проблеми! ... То ако комунистите бяха правили и наполовина на същото като съвременните демокрации - жив дисидент нямаше да има! А сега ги виждаш на път и под път! Трагично!

А в момента хиляди са на улиците в Ню Йорк, да не е АВТОМЙДАН

Щастлив е този полицай, че В САЩ си нямат Хелзински комитет !

имат нещо по-лошо - либералните леваци!

ДЕМАГОГИЯТА НА БГ ПРОТЕСТЪРИТЕ - НАЧИН НА ЖИВОТ Та, господа, дами и полови фалшификати : - протестъри-пречкаджии; - блокададжии-пречкаджии; - окупанти-пречкаджии... ... и т.н. соросоиди, грантаджии и НПО лаладжии? - Питам: "Защо ВИЕ, не протестирате срещу жестокостите на фашингтонските СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ срещу УСАмайдановците, борещи се за правото си на живот и съдебна справедливост за всички жители на УСА, независимо от цвета на кожата!... Жалки бизашки и лизашки; "красиви" и "умни"; многоклетъчни, гръбначни, двукраки същества... ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ОДОБРИТЕЛНО, НАБЛЮДАВАЙКИ САМОРАЗПРАВАТА НА ОБАМА С АМЕРИКАНСКАТА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ?!...

младежът го е провоцирал и обиждал и когато е посегнал /хванал/ пистолета му , полицая е стрелял! Тва са германските новини и интервюто

Ха, ха, ха... Ти си голям шегаджия (толкова е глупаво, че мога да допусна, че го правиш безплатно)?!... А бе юзеру, ти не знаеш ли една от златните мъдрости на българският народ (оценяваща истинността на думите на членовете картелните съглашения по повод на техните престъпни действия): "Ако не вярваш на мен (Обама, Осама и т.н.), питай бат ми, сестрами (Борисов, Меркел)?!....

аршлох? От кой новини си се осведомил? бльодман.

Един въпрос към фашизоидно-атакистките путинисти, които плюят тук полицията,само защото става дума за САЩ. Как щяхте да реагирате, ако в България един ЦИГАНИН-тинейджър, 193 см. висок и 132 кг. пребие полицай, като дори му е счупи очната ябълка, а само 10 мин. преди това е ограбил един магазин и е пребил полицая там също? Няма ли да се наредите в редичка да стискате ръката на първия полицай, който е застрелял престъпника? Ама не, дайте да плюем онзи, направил необходимото, само защото е американец? Нещастни руски подлоги сте и измислени псевдо-националисти!!!

много добре казано, пултероидите биха му се надупили на сиганина да ги клеца здравата, а псевдонационалисите около тях биха аплодирали сиганина, и биха се наредили и те на опашката!

Диалог между типични ус фашисти!

май нещо не ви изнася като се пише точната истина, еврогейски клоуни!

русогеииски!!!!

Световната общност остро осъжда употребата на прекомерна сила над мирно протестиращите американци на майдана! Исканията им за справедливо правосъдие, свобода и отхвърляне на олигархията са изконни човешки свободи! Призоваваме правителството във фашингтон да изтегли въоръжените си сили от майдана, да ги прибере в казармите по постоянна дислокация и да предприеме мерки за деескалиране на напрежението! В противен случай на мегдана ще дойдат да раздават банички и кебапчета правителствени служители от Русия и Китай!

Всичко е театър за да могат да разбиват магазини и да плячкосват стоки.Даваха по телевизията как едни протестираха,а други чупеха витрини и разграбваха.Ако тук някой се разхожда с въздушен пистолет и не се подчини на заповедта да се предаде,а посегне към пистолета какво трябва да стане?С един въздушен пистолет може да се нарани спокойно човек,след като може да убие коте или птица и за това подкрепям защитата на полицая,а те се хващат,че е бил черен,все едно ако по същия начин застрелят някой циганин у нас си представям какво ще стане.То жалби за дискриминиране в Брюксел,то затваряне на магистрали и какво ли не докато търпим.

А в случая младежа дори е нямал и химикалка в ръката, но това не е попречило на "полицая" да го "респектира" с 12 куршума в тялото и 1 контролен в главата! Направо си смешен, г-н Ник$ой!

KaiRen

Този "младеж", който ти така жалиш, е професионален престъпник още на 18 години! Детето, което е застреляно в парка, си е играело с пистолет, на който са махнати задължителните белези, че е играчка. Ами ако беше истински? Пак щяха да са виновни полицаите. Свикнахме на личната свободия и забравихме, че и околните имат права. А полицаите точно това пазят - правата на другите от тези, които забравят, че имат и задължения.

да не е минал на червен светофар че да го съдят.и алкохол не е пил,значи"добър"човек "стриктен"държи на "закона"направо медал да му дадеш.....

В Америка има закон и той е НЕЗАВИСИМ. Това показва процеса по повод Майк Браун. Тук закона не служи на политически или конюктурни интереси. Няма доказателства за неправомерно използване на оръжие и полицая продължава да си върши работата. Тя му е такава работата. Да застрелва тези, които нарушават закона и се съпротивляват на полицията. Докато в България закона не стане независима институция до тогава ще ви крадат, насилват убиват ограбват цигани, бандити, политици. Дотогава няма да имате държава а разграден двор. Поучете се ако можете.

по данни на дира изстрелите са 12 ... испанските телевизии говорят за 6 ... така ли не можа да уцели крак ръка ... точно в десятката .... испанците показаха още 5 .. 6 клипчета със същия финал

Плевнелиев, протестирай бе ТИКВЕНИК че властите бият мирните протестиращи! Не мълчи като глухоням.Изпрати протесна нота.Заплаши Обама със санкций.Външния Министър да свика ООН за нарушение на правата на човека в САЩ. ТЪПОУМНИЦИ!ДА ВИ ИМАМ И ДЕМОКРАЦИЯТА.

Крещиш на другите тъпоумници, даваш мнение и съвети наляво и на дясно, а даже елементарна граматика не знаеш, едно сносно изречение не можеш да напишеш... Като толкова умен та чак президента съветваш, да знаеш случайно разликата между санкциЙ и санкциИ?

Хайде стига лизал!

Ти да не си даскла или ние да не се намираме в училището ти?Срамота е че не си си изкарал главата от задника.А не аз как пиша какво мисля и кого съветвам.Аи сега марш в америката или от дупката дето си изпълзял.

Къде ти,братче,Киев-Беркут,къде е Америка!!!

Обама с един град не може да се справи а няма изклани , застреляни от снайперисти , запалени и изгорени хора или да е стреляно срещу населението с балистични ракети а призовава Путин да се спрви при все ,че жертвите бяха руснаци .

работата е мн сериозна ... всички щати са се надигнали

искам да кажа расист, а не нацист :D

Не съм съгласна!! Нацистите са лоши хора, освен ако имат основателна причина, но това е много рядко

Абе гледайте какво става с вашта кочина,оставете света на мира

Защо смениха заглавието? Преди обяд нещо за размирици ставаше дума, а?

Абе педократи! що биете негрите в краварника а?!

САЩ са недемократична и агресивна държава.

колко народ изби милицията в булгаристан без да се чуе никав протест...

Под мъдрото ръководство ан Бат Боко ТИквата нали?! Че той използваше противотанкови гранатомети срещу старци...И по нвегово време измреха най-много бизнесмени и мфиоти хехехехе Милицията от преди 1989 бледнее на фона на неговите подвизи!!!

Не мога да разбера к'во става в САЩ. При толкова герои Капитан Америка, Рамбо, Желязният човек, Батман и паричката му Робин, Супермен. И накрая какво налага се на простите полицаи расисти да се справят с тълпата разярени цветнокожи. Тези цветнокожи не знаят ли, че съдебната система в САЩ е най-правдивата. Не виждат ли колко страхотни съвети дават на държавици като България с по-малко ефективни и справедливи съдебни системи.

Тези в САЩ, които се опитваш да защитиш, са същите цигани като нашите цигани - мързеливци, тунеядци и прочее паплач. Там, ако кажеш на някой негър, че е негър, той може да те съди за обида. Явно и у нас скоро ще бъде така - ако кажеш на някой циганин, че е циганин, ще може да те съди за обида. Защото циганинът е РОМ, а не циганин. И също като негъра в САЩ, циганинът не обича да се труди.

Някои негри се трудят здраво.

РОМ , някой може ли да каже ? Римлянин ли ? Ромей ли? РОМ , няма такава нация нито етнос , циганите са си цигани защото като са идвали от Индия и са ги питали "от къде сте" те са отговаряли " цингай, цингай " , а Цингай е река във Индия, я те са най-бедната и крадлива каста в Индия. Друг вид цигани има минали през Египет и стигнали до Македония , викат им " Гюпти ", защото като ги питали откъде идвате, те отговаряли "игюпт". Жидовете от УСА, верни на принципа си "разделяй и владей" дават нови имена и подпомагат етническото разделение , не случайно вече имаме парламетарни джихадисти и скоро може да стигнем до етническа гражданска война и доволните жидове хем ще ни продават оръжие, хем ще ни омиротворяват и ще отчитат дейност, хем ще ни държат чепарката на врата. Жив пример - Сърбия , Кипър, СССР и др.

Не закачайте крадците и убийците!!! И те са граждани на САЩ!!!

Няма ли да се сезира комисията по правата на човека в ООН? Считам за неотложно свикването на съвета за сигурност по човешките права. Свикването на съвета за национална сигурност на България също. Къде е Прецедента ни? Ако се сринат САЩ ние какво ще правим? Ами Прецедента ни ? Той къде ще приема нареждания? Току виж Демокрация и Човечност настъпили в Българските земи. Ми това е Заплаха. Къде е Прецедента-в противоатомното ли?

прецедента се крие като мишка и се ослушва като ен заек дали не идва време пак да сменя ориентацията

Няма начин. Станеш ли пед..ас, е завинаги.

От къде извадихте и българския президент? Хора, хора, докато нямаме истински ценности ни е е...на мамата! Ако някой иска да прочете "Състояние на страх" - роман , автор Майкъл Крайтън. Светът се управлява и ще се управлява със страха на хората от "нещо", няма значение какво, но да се страхуваме, за да им е по-лесно да ни управляват "богоизбраните". Остава да разчитаме на Божията справедливост, че всички в крайна сметка ще умрем и няма да си отнесем милярдите в гроба!

От както негрите в щатите и циганите у нас станаха "афроамериканци" и "роми" нещата се влошиха. Колко от гореспоменатите имат желание да работят за да си изкарат хляба и не са престъпници?!? Няма бял шоколад, безалкохолна бира и работен негър (циганин)!

черните плантатори са експлоатирали робския труд на белите, нали?

До 123: това е било векове назад, а сега по-расисти от негрите няма, не се интегрират и претендират за правото да не работят и да живеат на гърба на другите.

В САЩ отдавна не използват думата негър.Това ми го каза преди години един мой прадядо след като се завърна от отам

Руският спецназ малко се забавя с помощта за местното население щот трябва да го докара на цвят. В тоз Фергюсън няма ли чайна таун бе? Някой да им скрие ориза и така един 200 000 китайски взвод да отиде да се намеси !

не, руският спецназ не могат да го съберат по кръчмите...

Жертвата нападнала полицая в колата му, ударил му два юмрука, опитвал се да му вземе оръжието и накрая полицая да е виновен??

Що,тук с циганите как е? Да търся ли новини от сорта "цигани нападнаха полицаи" или сам ще се справиш? Защо в САЩ да има право да се стреля по вредния дивеч, а тук-не,при това под тяхна забрана?

Ами законите са ни такива, да ги променим както в САЩ??

Това преди или след като е получил куршум в главата?

След, разбира се. Даже два дена след това.

Чакайте бре това не са ли демократичните протести от Киевският Мейдан. Даже са бая по-миролюбиви. Онези хвърляха коктейли молотов по полицаите. Хайде бързо Руският посланик и Лавров да нахранят протестиращите с бисквитки. Тиранина Обонго да се маха. Забрана на Републиканската и Демократичната партии. Всички олигарси в затвора. Рон Пол президент

Хвърляха ама след като ги биха многократно и не обираха магазини за разлика от вашите

Извинявайте, че не е съвсем по темата. За първи път в САЩ тази учебна година за първи клас са се записали повече негърчета, отколкото бели. И стига с това лицемерно отношение: обидно е да си негър, трябва да си чернокож. Я по запознатите да кажат: в САЩ ако убият друг гражданин е белокож, жълтокож или червенокож?!

Точно сега е момента, в който председателя Си да заяви полицията в САш да внимава с употребата на сила, и че Китай внимателно ще следи за ситуацията във фър......

Колеги ! - докат посолите на 'наште' във Форума - Ни моткат - 'наште' у парла-ментата Ни нахендриха на 3.7% ПЛЮС И Нов от 4.5 Милиарда. Да Ни Е Познато ?!

и какво от това, те нали заради нас ги взимат, няма да ги откраднат я

Хоооо-ххххО ! (Браво !)

Да! Трябва да осигурим растежа на еврозоната СЕГА! Плащането, както знаем, е само за наша сметка, но пък разсрочено! Демек - изконсумираха ни бъдещето!

Виждам Реверсивни Решения, Колега ! Съвсем-Скоро. ОТ и ЗА Нас-Всички. (Дано Не стигнем до ФергюСън-овщинства !)

Тия протести сега ще вземат още да смъкнат цената на нефта!! И Путя ще получи още един инфаркт!!

Надежди говежди!

Bell

Ама той още ли е жив? Ех, жалко.

Bell

Ребята, протестите ще минат, афроамериканците (ползвам полит. коректния термин!) ще се кротнат, ама цената на петрола едва ли ще кротне. Анализатори предвиждат 60 долара за барел през 2015.

На кого му пука за живота на хората. Важното е бизнесът да връви.

Bell

Милите афроамериканци - палят, чупят, крадат, ама трябва на някой да му пука за живота им в момента? Това не е мирен протест, а си е направо бунт. А бунтовете се потушават :)

Ти пък кога стана анализатор?

Тоя пък ! Абе ний правим революшън той зе петрол говори ! Рецепта за вита баница не щеш ли ?

Май ще гледаме ремейк на филма "Богатите също плачат", но с американски актьори.

не плачете на чужд гроб, имаме си наш. Като чета коментарите нямаме никакъв шанс с такива хора, някога да станем "нормална" държава. Гледаме в чуждото канче, но не си гледаме нашите бакии

няма начин, щом чуждите гледат в нашето канче и ние ще гледаме в чуждото, да не речеш само, че сме много независими...

Американците имат един глупав лозунг: "Мултикултурализма е нашата сила!". Та може да се каже че сега в Фъргюсън се наслаждават на експлозивната сила на мултикултурализма! Като се има предвид че цветнокожите са на път да станат мнозинство там, подобни сцени ще се увеличават в бъдеще!

а ти какъв лозунг предлагаш, негрите на сапун ли, такива са им реалностите, такива са им лозунгите

Добре, че това се случи, че да могат нашите тук в България да си позволят да ударят по една сериозна заплаха без да бъдат шляпани през ръцете за липса на толерастия!

Сега е момента Жириновски да се срещне с протестиращите и да каже: "Аз съм фъргюсънец."

Уважаеми проКремъл Колеги ! - щом И в Тази новина намерихте начин да Се изпоизшлякате проКремъл ---> Явно у Нас Ще Видим Същото дали-не Утре ! (Съжалявам !)

време е и тук да го видим, дано още утре

Натам Отива. Все Все-По-Бързо.

Д- секача, в БГ има поговорка, каквото повикало, такова се обадило. Обаче щом Обама призовал "протестите да бъдат мирни", значи така трябва. А защо не призоваваха протестите да са мирни и на майдана? Че и разнасяха курабийки на протестиращите. Как ли ще реагира Обама, ако напр. Медведев отиди при демонстрантите във Фергюсън и започне да им раздава щрудели???

Едва ли бихте Си позволили Публично да излъжете че Барак се Е изказвал Така, нали Б2 ? ... А че Проблемът Е Сериозен - напълно Ви подкрепям ! Всъщност - Затова зададох Въпроса тук по-преди.

Ако беше станало подобно нещо в Русия, американците щяха да ореват света за корумпирана съдебна система, човешки права, тоталитарно упрваление, медиийна пропаганда.. замисли се..

Няма Такива видимомалцинствени Маси, Колега. ...пък И - омоновците Не са от типа на The National Guard. .. А ако бихте отделили време за Реално запознаване с днешната 'кухня' в Русия - отскочете до Каспаров и Ходорковски ! (Било сайтовете, блоговете, студиите... а защо не И по телефона ?!)

Няма ли? Че нацистките гвардейци и сега грабят в окупираните территории. Влизат въоръжени, вземат и си тръгват. Щяло да се плати по късно. Да не говорим за отвличанията, насилията и убийствата!

Журналистите са били заплашени от протестърите да спрат да отразяват безредиците!! Който не слуша , камък по главата!!

А дали сега руския посланник ще раздава понички? И ще има ли ФъкДъ...

В САЩ - има Уважавана Верига Производители на пирожки, Колега ! ...а в допълнение - И пелмени, И квас. Отделно - черният и червеният хайвер Са налице.

САЩ са страж на мира, демокрацията и човешките права в целия свят! Да живей Обама!

Шегичка, нали Дада?!

Шегичка, друг път. Да живей капитализъмъъъъъът! Вечна дружба със САЩ!

Тоя е фалшификат.

Преди 4 чесеца рейтинга на Путин сред руснаците бе 87%, на Обама сред американците - 37%. А сега колко е?

На бай Тошо му беше 99,99% :) На Ким му е поне 114%. ;)

Масовите кражби и мародерство , показват истинските интереси на жителите в Фергюсън. Протеста за тях е възможност да оберат някой магазин и да се обогатят!! И също така възможност да си разчистят сметките!! Не помня в Киев да имаше мародери и кражби и обири на магазини!!! Там всичко беше фокусирано на площада за защита на свободата и демокрацията!!

Не помниш в Киев да са палели и грабили? Ми да ти напомня бе?

Какво грабиха?? И палеха , освен на площада??

богаташче мазно си ти, щом за теб обирите са по-страшни от убийствата

защо намесвате и руснаците и украинците, не ви ли стигат ромобългарите? Ние си търпим същите мародерства в БГ, а сме се загрижили за Фертюсън. Авно е че трябва да се управлява със страх от закона, но и да се спазва, иначе ние вече сме на кино, а за другите държави независимо как го правят все още важи

Защо Обама не се е обадил в съда и да нареди да го осъдят този полицай, нали не е черен? Какво толкова му пука за някаква снежинка? На всичко отгоре ще му падне рейтинга сред черните. Странна държава е САЩ.:)

Да , бе кофти е да живееш в демокрация!!

няма бели, няма черни, има богати и бедни

Има работещи и безделници. И даже такива, които и да искат, не могат да работят макар да са здрави като бикове. За сведение Сейнт Луис (Фергюсън е негово предградие) е на първо място по престъпност в САЩ.