Младите в САЩ сега работят повече, но получават по-малко

Младите работещи американци печелят по-малко, отколкото предишното поколение на тяхната възраст, при положение, че работят повече.

Обратно в новината

Коментари - Младите в САЩ сега работят повече, но получават по-малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки всичко всички искат да работят в Щатите.

Не всички и не в САЩ.

Другата лоша тенденция там е, че новото поколение е по-необразовано от предното. Основно защото образованието става твърде скъпо.

Боже тия открили топлата вода:)))Та то от десетилетя е така ама балъците не спират да говорят обратното но идва момент и истината излиза наяве..

Българите (всички:млади, стари...бедни ) плащаме все повече данъци, такси, застраховки, винетки, образование, лечение, транспорт и какво ли не (дори и на мигрантите), но си траем и само се хвалим,че още съществуваме.

Така ще да е. Юдеите се множат, а гоята трябва да работи много повече, защото тва са още гърла за бентли, палат, тлъсти доходи, бело и разврат. Освен това трябва да издържат много повече щпионска мрежа и разходи за военните, защото еврея сега му е паднала най добрата възможност да разсипе целият свят, чрез някой друг, както само си умеят. Истинските американци не са толкова лоши хора, или поне част от етносите, които са се намърдали там, обаче им предстои да разберат, ако не са вече, защо мръсното, сатаноизбрано племе е гонено навсякъде.

КАКТО КАЗВАШЕ КЛАУДИО РЕНИЕРИ :)))

Историята се повтаря. Скоро ще очакваме нови Френски и Октомврийски рволюции ако нещата продължават така.

Туй сега трябва да ни успокоява ли?!?

Ай доунт гив а шит !

ТВА ДОУНТ ОТ ДОНЪТ ЛИ ИДВА ? ..:)

Задминахтре гербераската по ''ви ай ай'' на точка VII:)))) Английския ви сугурно е преподаван и от кристалинка видна герберастия..

Дръж си го в гащите тогава!

Явно гледат от комунизма и едно време и при нас беше така . Старите взимаха повече от младите и после след Демокрацията стана бъкотия хора без да работят забогатяха и то страшно много ...

Забележете,че заплатат от 1980-28 000, годишно, сравнено с 25 годишно тази година-ситуацията е още по-жестока-28 000 долара от 1980 имат доста по-голяма покупателна сила 30 години по-късно-тоест в наше време. 28 000 долара през 1980 са с покупателна сила от над 50-60 000 днес-заради инфллацията през тези години

И при нас е така но с цените . Билтчето от 6 стотинки сега е 1.60 лева а заплатите не са много по различки Живково време или не са нареснали поне 3 пъти

това с билета е пълен фарс който направи Фандъкова.Тая акъл няма.В САЩ сигурно е на тези цени пътуването.При съвсем други доходи.

не, те взимат впредвид инфлацята, това са 28000 сегашни долари. уточнението го правят между другото по кусно в статята. има си статистици в гоогле за тая работа но не е нужно даже да ги изкарвам за да знам сус сигурност че средната заплата в ус за 16-24 годишни е доста по малка от 28к през 1980.

ресурсите на планената намаляват и решението е да се правят цветни революции както се напрви в Украйна.Няма за всички а богаташите в света искат да печелят още и още.Затова по малко заплати повече нещастни хора и повече тояги по гърба.Това ни чака и нас.Проблемите стават все повече и нищо добро не ни чака.Всичко се озлобява и вместо да си говорим слади приказки да си кажем истината- Светът се разваля и върви към още деградация.

Дежурните от протестна мрежа ще коментират ли?

Освен ,че се очаква масово подаване на молби за руска икономическа "синя карта" от младежи до 26г възраст от най-бедните райони на САЩ.Джорджия-6.5 долара на час или 390 рубли.За два работни дни минималната руска пенсия в град Перм..

То да сравняваш цифрички и покупателна способност не е едно и също, ама на кой му пука. Понеже и ние разменяме долар за лев и петдесет, ама кел файда...

Може точно затова ,само 440 000 души от просперираща Русия през 2015г са подали документи за американска "зелена карта"...

Да подават тъкмо от първа ръка ще видят какво е американската мечта в действителност

не е лоша. има руснаци милионери в САЩ дет в Русия щяха да са я в някой университет я в компания, което не е лошо, но нямаше да са милионери.