35 арестувани на митинг на Тръмп в Сан Диего

Трийсет и пет души бяха арестувани на митинг на републиканския претендент за Белия дом Доналд Тръмп в Сан Диего, в щата Калифорния, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - 35 арестувани на митинг на Тръмп в Сан Диего | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Тръмп стане президент ,отново петрола ще тръгне нагоре.Което не е добре за потребителите.

Гейовете се уплашиха от Тръмп и му правят курвен.ки номера.

Ало, модератора? Вие не знаете ли, че Доналд Тръмп направи куп изявления по американските телевизии, и най-вече по Фокс Нюз, с които декларира, че майка му не е спала с оранжев орангутан и че той не е резултат от това? Аз не лъжа или не се шегувам - ТОВА Е ВСЕИЗВЕСТЕН ФАКТ В АМЕРИКА! Защо сте изтрили постинга ми? Ами Билк Махер каза, че се съмнява, имайки предвид косата на Тръмп и му поиска да си покаже рожденото свидетелство, ТОЧнО ТАКА, КАКТО ТРЪМП СЕ СЪМНЯВАШЕ ЗА РАЖДАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА! А посе, когато Тръмп го показа, Махер отказа да му даде обещаните 5 милиона, защото .... КАЗА, ЧЕ НЕ УВАЖАВА КЪСАТА, А ИСКА ... ДЪЛГАТА ФОРМА НА РОЖДЕНОТО МУ СВИДЕТЕЛСТВО! Точно каквато простотия казваше Тръмп за президента Обама... И след това заплаши Махер, че ако не му изплати 5-те милиона със сигурност ще го съди, и даже бе сигурен в това, на което Бил Махер му се изсмя... Какво има в тази ИСТИНСКА история, че ми изтрихте постинга?

jizast

Така нареченият Президент Обама е всъщност нещо като нашия Прецедент Плевнелиев. Полу-кениеца Барак Хюсеин е малоумна кукла на конци, дърпана от ястребите в правителството.

В "най-демократичната" страна на света президента се избира НЕ демократично, не пряко от народа.Какво всъщност е демокрацията? Уважено решение на мнозинството! Да, но в конституцията на САЩ още от създаването и е заложено, избора на народа да се контролира от "по-старшите". Може би това е демократично ?Е щом така им позволявате да ви манипулират, не се сърдете, драги американци.

Мани ги американците! Поинтересувай се, чий го дири Путин в Атон! Май си избира килия в някой от манастирите за бъдещото си отшелничество!

Сатанистите от NWO почват да се гърчат и пускат всякакви отрепки на амбразурата. Интересна статия за стратегията за поробване на белите американци: "US Republican Elites Support Of Obama-Clinton Plan To Sovietize America".

Русия си има Путин Ние искаме Тръмпи

Мексиканосите се сдухват само като му чуят името на Тръмп (имам предвид нелегалните)

Тръмп печели по простата причина че в негово лице американците виждат последен лъч надежда....последен шанс за възраждане на демокрацията,потъпкана и узурпираната от тоталитаристите на новия световен ред

+1984

Тръмп не печели, а спечели само републиканската номинация, а самите президентски избори са друга бира и там той с абсолютна сигурност ще изгуби. Същите идиоти и кретени, които го подкрепят сега редеха абсолютно същите простотии и епитети на предните и по-предните президентски избори срещу противника на републиканските кандидати тогава, който бе Обама - че бил еди какъв си, че никога нямало да спечели и прочие простотии! Всички кресливи кретени, които сега подкрепят Перуката и врещят срещу опонентите му само след няколк месеца ще се скрият обратно в дупките си, от които са се пръкнали, и няма да дадат и знак или стон, или да си спомнят какво са писали толкова ангажирани толкова време. Много ми е интересно и как занапред Тръмп, който се е явявал на президентска надпевара преди и като независим, и като демократ, а сега - като заклет републиканец, тоест където когато както мине..., та интересно ми е след като получава подкрепата на цялата републиканска партия и спонсорите й, как ще продължи да се представя като антисистемен и без подкрепа на партии и спонсори:) В тези идиотщини могат да повярват и да им се вържат само кретени, които смятат, че ако някой е богат или много богат, той нямало да краде и да ламти са още... Ама когато си прост, кретен или идиот, то е за много дълго...

jizast

Типичните леви радикални простотии. Малоумниците качени на влака Обама, фанатично защитатават всяка негова идиотска постъпка. От войните в близкия изток и съпътстващите ги геноциди до прегръдките му с комунистически сатрапи в Куба. Дори 19 трлн. дълг който направи тази кенийска марионетка им се превижда като велико негово постижение. Както се казва "любовта е сляпа"

незаконен митинг с участието на хиляда души, който са били ПРОТИВ Тръмп. Точно те са предизвикали размирици, но от медиите излиза, че виновен е .... Тръмп!

Клуон, факта че споменаваш името на СИДЕРОВ, макар и в негативен контекст, е комплимент за него. Все пак е чест, името ти да стои до това на личности, като Жириновски и Тръмп. Последните двама може да са всякакви, но са световни личности. Публичното им поведение е по скоро някаква поза или роля, която да ги отличава от другите. Но при всички случай, те си остават много способни политици. Много бих искал и ВОЛЕН да е като тях, но България е пълна със смотаняци, които не могат да го оценят. Тръмп ще спечели, защото е по добрият избор. Той ще спечели и за това, защото може да каже на избирателите-стига Клинтънови в Белият Дом. Още повече, че в момента Хилари полека я отсвирват с компромати. Въпроса с нейната номинация е проблематичен. Даже се мисли за резервният играч Джо Байзън, който е по избираем от Сандерс. Но голямият печеливш във всички избори се знае предварително. Това е едрият капитал, който командва не само Америка, но и целият свят.

Тръмп обрули като гнили круши съперниците си. Мъка гони соросоидчетата, даже не им се троли. А защо е така, какво ги е грижа кой ще е президент? Има само един отговор, амбасадата на Козяк може да смени клинтънчетата и някои бозки да пресъхнат за "просташка мренка".

Тръмп да действа като Сорос да наема провокатори и да ги пуска на митинги на Килъри да правят същото.

Каква е мисията на полицията в случая? И по-точно, защо потушаването на протестите е задача номер едно, при положение, че тези протести са организирани чрез съфинансиране - от една страна, от опозициата на Тръмп, а от друга, от Европейски трансгранични фондове, имащи косвен интерес кандидат, противопоставящ се коренно на водената до момента от САЩ политика, да застане на президентския престол? И така, нека обобщим, протестите - предварително режисирани по силата на двустранно споразумение, което се пази в тайна от медиите и за което свидетелства единствено изтекла от Белия дом секретна информация - постепенно приемат формата на заплаха, срещу която привидно води борба полицията. Не е далеч от ума заклчението, че опонентите на Тръмп имат значителен интерес от скандалното развитие и, най-вече, от драматичното потушаване на организираните от самите тях протести. Използвайки нагнетената социално-политическа обстановка, по-късно те ще се възползват от създаденото напрежение, за да лансират свои кандидати за ключови постове не само в Белия дом, но също и в международни организации, сътрудничещи си със Сената. Мексико и Бразилия подкрепят протестите, защото имат пряк интерес от преизбирането на Тръмп, но и защото търговското споразумение с двете държави, изтичащо в края на годината, би могло да бъде подновено, при това със значително по-изгодни условия за големите корпорации, чиито капитал финансира секретни операции на САЩ в Близкия Изток и Израел.

До троловете протестни мишоци, още познати като плевналийки и прокопки.Тръмп каза че ще иска от страните в НАТО да плащат повече на Америка за това че ги ''пази''.Освен това Тръмп казва че иска добри отношения с Русия и че Путин е истински лидер а Обама мекотело.И най-важното Тръмп едва ли ще остави да се плащат пари за измислени фондации извън граница които...да плащат на тролове да пишат тъпотии по цял ден.

Никъде не се казва ,че сблъсъците са предизвикани от мексикански циганори !Що така ?

Абсолютно нормално за мексиканските емигранти е да протестират срещу Тръмп...

До Доналд Т/р/ъ/м/п: адаш, немой така с лошо, оти че те брулиме. Голем гявол се пишеш нещо, ама че ти намериме цаката. Глеий да не получиш некой инфаркт и не се изсилвай пред микрофона и под завивките - и на двете места че загубиш. Моем да додем у екипа ти да ти помогнем малко с едното, ха-ха, че нещо ми се чиниш май "изгорел бушон" вече..

Американският Жириновски и Сидеров ще завърши блестящо поредното си шоу. Президент ще стане Клинтънова. Тръм, след изборите, ще получи правото на още един банкрут.