Коментари - САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета | Днес.dir.bg

САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета

Американските ВВС успешно изстреляха междуконтинентална балистична ракета от калифорнийския бряг.

Обратно в новината

Коментари - САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Значчи някои могат да тестват всичко каквото им падне, а Северна Корея не може!

севернокорейците не могат успешно да изстрелят междуконтинентална балистична ракета,забранено е,американците могат

Терористи могат а други не !!

Къде е сега цивилизования "демократичен" свят да осъди тоя акт. Това не е ли заплаха за всички страни по света или само кореиските фойерверки са заплаха? Къде са сега клакьорите да ги чуем? Или за тях може, а за другите не. Истината е, че днес всяка държава трябва да е въоръжена до зъби с високотехнологични оръжия, за да се пази от демократични агресори!

Видели жабите Путлеристан и Северна Корея, че подковават коня САЩ и те вдигнали крак.

Какви са тези имена на ракети минитмънт,трайдент ..руските са по хард!Да речем железопътните им ракети 15ДжеПе60-Молодец! Кво прекрасно име !!!

поинтересувай се как са били наречени двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки!

които коментират тук са убедени, че светът започва с надървения им член сутрин и завършва със последната им полюция нощем...Няма как да съумеят да съпоставят няколко години, да не говорим за 50-70 години...Остроумието им се измерва в минутни ситуации, най-много часове...за повече нямат капацитет...

Созе,созе,созе!Не знам кой си,но имаш 50 коментара на които имаш 400 минуса и няколко плюса.Ако бях на твое място бих си захапал т.ш..ите като бясно куче.Скрий се поне за седмица,бегай от ДИР-а,че не мога да бте понасям.Отиди при Щерефф,Пъстър свят и другите ПОМИЯРИ!!!

човекот е на надник

Американските ракети са добри, сев.корейските - лоши. Нъл тъй.

Защо тая ракета е без ядрена глава и защо не е изстреляна в посока Раша или Сев. Корея ???? САЩ са прекалено толератни с диктаторите - пинчера и нереза !!!

И вече всички луди крави, щяха да са станали на препечено радиоактивно барбекю:) Руските Ярс, Топол М, Синева щяха да са се погрижили за което:)

изстреляни от подводницата курск ли? или танкът армата ще се намеси и ще спаси положението, м?

обратната ракета може да бухне и в "Канадиан"

Прав си искам да пратат на дебелия...и без това планетата е пренаселена голям кефффф

ШОТО НЕ ИМ СТИСКА......ТЕ НА С.КОРЕЯ НЕ СМЕЯТ,ТА НА РУСИЯ ЛИ.....ТО ДА НЕ ТИ Е ДА УБИВАШ НЕВИННИ ВИЕТНАМСКИ ДЕЦА,ИЛИ ДА ХВЪРЛЯШ АТОМНИ БОМБИ НАД МИРНО НАСЕЛЕНИЕ НАД ЯПОНИЯ ?!

корейците да изпратят един самолетоносач и няколко други "бойни единици" за да умиротворят хамериканците....За едни може, за други не може...

японците се опитаха и сега всеки японец говори английски, слуша американска музика и гледа американски актьори.

Е може и крави да го клецат-ако искаш и теб ще направят.

ти бил ли си в САЩ?Всяка втора кола е японска-я Хонда, я Тойота....! Колкото до музиката и филмите, това пък показва, че изобщо не си бил в Япония!А ако опиташ на английски да попиташ къде е летището, никога няма да стигнеш!

Струва ми се, че краварите ,,бутат нещо,, на Север корейските дебил ,,да тичат покрай ядрената тъч-линия ,, , а те да си правят необезпокоявани изпитанията , насочени главно срещу мужиците! ДАЛИ СЪМ ПРАВ?

а дано!

Дебил ли си?

и те си правят изпитанията, но срещу кого ли са насочени? На възпалените ви мозъци не им ли стана ясно, че руснаците голи ще ходят, но ядрената си сила няма да я намалят , а тъкмо напротив....?!

не голи ЩЕ ходят, те ХОДЯТ голи. За разлика от хората в Люксембург, Австрия, Холандия, Германия. Е там е разликата. Едните могат да си позволят, ама не им трябва оръжие за масово унищожение, а другите не могат, ама се натискат. Живот, приоритети... затова и руснаците ги мразят по целия свят.

Apollony

"Кучета и котки може, а прасета не????"

Защо още не е пусната новинаъта, как за пореден път са опънали лудите крави в Афганистан? Afghanistan: Casualties feared after blast hits NATO convoy in Kandahar

Паисий, не оправдавай Русия! Какво направи Путин в Украйна, не беше ли агресия, против собствения си народ! Славяни срещу славяни! Диктаторите размахват и дрънчат оръжие, против кого! Против обикновените хора! И Тръмп и Ким Чен Ун и Путин са за бесило!

И путката ти майчина е за бесилото, АМА ..като няма глава ..!?

идиот си помияр

го направи в Украйна? Путин ли? Е, то бива задръстеност, ама чак толкова!

От къде на къде кравите правят опити-веднага санкции егати и боклука.

ако Русия направи опит с ракета - това е агресия. ако Сев.Кория направи опит с ракета - това е агресивна политика. ако САЩ направи опит с ракета - това е миротворческа операция.

..на миротворците, де!

не вярвах, че слабоумен, като теб, ще каже толкова много истина!

И Дончо и Унчо, че пък и Путьо ще ни докарат някоя беля!

Междуконтинентална е, когато се изстреля от един континент и падне на друг. Когато пада в океана е едно Пръц!

мурзилъка се пука от яд и боярищник :))))))

Едно си знай баба, едно си бай. Ти сигурно сутрин вместо дубрутру, поздравяваш с "бояришник".

Абе...Тия антики Минетмен 3....кравите от музея ли ги извадиха?! Да бяха гръмнали с някое джепане или китайска пиратка, по голям ефект щеше да има :) Мухахахаха...От луди говеда, само антични консерви може да види човек:)

Каубоите и ракети имат и коли имат и хладилници имат и GPS-и имат и компютри имат и долари имат и две совалки имат и три марсохода имат и кола на ток имат и уиски имат и бърбън имат,а у вас освен нафта,газ и го...на нищо друго няма!И водката ви е кът и за това се наливате с бояришник

Викаш затова братушките се наливат с шампанско с черен хайвер..>А лудите говеда умират от предозиране по улиците на фалиралия Детройту...Или викаш затова ги отстрелват като животни негрите в Краварника а?:) Сигурно и затова роват по кофите в Краварника, 90 милиона безработни латиноси, негри, жълтурчета индианци и т.н:) Щот е мноо хубаво в Краваристан, страната на малоумните луди говеда:) Ненененененен

Каубоите и ракети имат и коли имат и хладилници имат и GPS-и имат и компютри имат и долари имат и две совалки имат и три марсохода имат и кола на ток имат и уиски имат и бърбън имат,а у вас освен нафта,газ и го...на нищо друго няма!И водката ви е кът и за това се наливате с бояришник

Имали те, пръцки с лук! Викаш заатова нацито Фон Браун им напраи сичките ракети..Че без него се им гърмят консервите като Колумбия и Челинджър. И че яко копират от руснаците всеки го знае, Соджърнър е едно жалко копие на руския Луноход. И горките крави, ДОРИ ДО ДНЕС НЕ МОГАТ ДА СЕ КАЧАТ В КОСМОСА БЕЗ ДА СЕ МОЛЯТ НА РУСНАЦИТЕ ЗА БИОЛЕТИ ЗА ТЕХНИТЕ РУСКИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ СЪЮЗ.>ИЛИ ЗА РУСКИТЕ РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ РД-180..МИД А СКАЧАТ С БАТУТ ВЕ! КАКТО ИМ АКЗА РОГОЗИН:) Викаш затова братушките се наливат с шампанско с черен хайвер..>А лудите говеда умират от предозиране по улиците на фалиралия Детройту...Или викаш затова ги отстрелват като животни негрите в Краварника а?:) Сигурно и затова роват по кофите в Краварника, 90 милиона безработни латиноси, негри, жълтурчета индианци и т.н:) Щот е мноо хубаво в Краваристан, страната на малоумните луди говеда:) Ненененененен

Да бе значи когато САЩ изстрелват ракета това е блага вест а когато кучеядците или Иран0 това е трагедия от световен мащаб.До сега само една страна използва РЕАЛНО ядрено оръжие. САЩ.

Трагедията идва от там какво им е в главите едните са решили да правят свет от мусли а другите от другари :)

Иран и КНДР имат ясна доктрина(едните с/у Израел,другите с/у САЩ).да си затварят устата,а не да се репчат на кой му е по-голям пръта.

На 02 август САЩ пускат атомната бомба над Хирошима. Явно САЩ празнуват светлата дата с подходящ фойерверк. А народът да духа супата (по История на света).

Аз

Ей това не мога го разбра: САЩ го правят това - добре. Русия - добре. Израел да го направи - малко ще посмърдим, ама... добре. Северна Корея - уууу... възмутително нарушение на световния ред! Мчи ибаси реда, ръйшли...

loyola

Таман и аз това си помислих :-)

да разбереш, защото не го пише в книжките ти от преди 40 години, нито пък може да мислиш самостоятелно :)

САЩ създадоха идеала да имаш ядрено оръжие достигащо до САЩ. Това ти гарантира свобода и ненамеса силово на американците във вътрешните ти работи. Те не искат още една ядрена сила.

ами като не искат да си налегат пунгията и да си гледат вътрешните работи и да не мучат на чужди гробища,че те ще са най голямото ако оня хахавия им го ръчне от северна корея

ами.. то има и нещо друго - в Корея някой като се репчи на САЩ и иска да ги стреля с ядрени ракети го повишават в звание (и му дават допълнително храна). А в САЩ ако 5 звезден генерал каже дайте ми ракетите да бомбя в Корея (дори да е war hero) го уволняват с почести. Не знам защо ти го пиша това - така или иначе няма да ме разбереш...

мУХАХАХАХахХАХАХАХААХАХХА................Лудите говеда се хвалят с петдесет-шестдесет годишни антики?:) И нашите БГ европутаци и козяци им се кефят?:) Лелеееееееее, колко са жалки:)

симо

Досега само Америка е излизала от няколко договора за ракетите и е предизвиквала НОВ ЕТАП НА ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ С ПО-РИСКОВ ЗА МИРА ЕЛЕМЕНТ.

Аз

Франция. Франция замрази членството си в НАТО когато и стана неизгодно, а после се върна. Няма по-kypвенска държава на планетата.

Нема да е верно!!!щом ООН не вият на умрело както вият за КНДР!!!!!!!!!!!!!!!!!

Американските ракети са добри, сев.корейските - лоши.

не лоши, а много лоши...

Ама ноу ноу ноу, брато! Ти си як!

Никой не може да стигне американците. Добре че сме приятели и братя с тях...

ние сме им братя, а те на нас?

Ти му викаш, "куме Иване"/брадъре Джеймсе, оно гледа за .ура да те фане.

Не знаех, че негрите са ти братя.

На руснаците как са братя ердогановци и башаровци..ха.ха

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите знаем това най-добре. От бомбардировките им през ТСВ се възстановихме бързо, но сега, след 27г. "братство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

Щерев, ти специално си им сестра

Аз

Как да ги стигне, като всеки бяга далече от тях, че смърдят...

Малоумниците от Русия и КНДР се въоръжават и се хвалят с оръжията си за унищожение, това е похвално според Путинофилите. Обаче, когато свободният цивилизован свят покаже, че и той има оръжия и е способен да отвърне на предизвикателството настъпва вой на умряло!!! В същото време плювачите не си ходят в обетования от тях СССР / Русия , а стоят тук при гадните и прогнили цивилизовани хора!!! Защо така бе????

Цивилизован????? я се гръмни бе, до 1962- ра имаше официално колонии и почна две световни войни!!!!

СССР имаше колонии докато се разпадна!!! В момента цял Сибир е колония, плюс Венесуела, КНР, КНДР , половината от бившите републики на СССР, все колонии на Мамашистан!!!

хой са гръмни ти, ма, в расията, ма, при дивите жуотни :))))

не знам кой е тъпак, ама и в двете световни войни винаги русията се намесва втора. В ПСВ австрийците правят война на сърбите и руснаците веднага скачат. Във ВСВ Германците скачат на поляците и седмица по-късно съветите нахлуват и те в Полша. Защо Франция и Англия обявяват война само на Германците е пълна мистерия поне за мен.

Аз

Защото сме си у нас и сме повече от вас. Ние няма да се махнем. Ти ще се махнеш. Не е въпрос на желание.

санкции ще има ли?

Колко успешно? Къде трябваше да попадне, с каква точност достигна указаното място? Защо опитът не беше обявен предварително (както прави Русия) та да се наблюдава дали наистина ракетата става за нещо? Може и да не са изстрелвали въобще!

Тези ракети Минутеман 3 са стари - от 1970г. Като последната произведена била от 1978г. Те са от установки. След изстрелване повече не контролират траекторията им. Било ги е страх, да не попадне под чужд контрол. Във времето в което е правена реално не е имало ПРО. Така че вероятно изобщо не са сравними с ракетите на руснаците дори от СССР, като Сатана/Войвода, които имат датчици, защити и така нататък. Само че американците имат много от тях. Преди твърдяха за 460 такива. ПРО може и да не помогне напълно, просто защото са много. Единствената друга активна американска ядрена ракета е Тридент 2 (и на Великобритания), които са от подводници. Те пък са от 1990г. От тогава руснаците са развили поне 4-5 типа ядрени ракети, плюс ядрени глави. САЩ са мислили за нови, но счели, че ще е прекалено скъпо. В последно време май най-бързо развиващата се ядрено държава извън Русия е Пакистан. Водят ги вече на 3-то място като ядрена сила. Но в общи линии за 3-то място спорят Пакистан, Китай (разни видове ракети Донгфенг) и Индия. После вече изостават Франция и Великобритания. След това са Израел (ракети Джерико) и Северна Корея. Иначе още всички останали са с 20 пъти по-малка ядрена мощ от Русия или САЩ. Руснаците са съкращавали много повече от САЩ по разни договори. САЩ имат повече установки, но ракетите им пренасят по-малко бойни глави и не са толкова мощни като руските. Съвремените ракети ги правят с по-маломощни глави. Руските нови са като самолетчета. За предните средни бойни глави се предполагаше, че новата им Сармат, ще носят примерно 15 бойни глави. Но съм чувал сега за 23 от новите. Сармат ще бъде тествана тези години, ако не е тази. Бойните глави са вече тествани предните 2 години. Една се счита достатъчна за пълно унищожение на държава като Франция или Тексас.

Дупе да им е яко на муджиците..

Трябваше да уцели Пхенян , Първият път без бойна глава , но втория ако трябва и с глава! и Ким ще се на ака !

Не мога да си представя даже, че може да има такива кухи, тъпи и лесно мнипулируеми хора като тебе?! То бива да се връзваш на политиците, бива, но това твоето е извън всякакви граници!!!!

Не само, че има, ами са и мнозинство. Някъде към 80% от населението по света и у нас. Научно доказано. Затуй сме и на тоз хал, де.

ДИРа оправете си сайта,защо в спортните новини не може да се коментира ???

тия могат а корейчетата и брачедите от Иран не? Що?

и ся какво излезе че тоя път не са виновни комунистите, а великите демократи и то от САЩ най най-демократичната държава! Няма мира ей! Ние живеехме по-спокойно когато имаше НАТО и Варшавски договор!

Супер спокойно си живеехме. Режим на тока, 2 години малоумна казарма, опашки за щафета салам, гуменки, сухо мляко за бебета, манифистации, ленински съботници, целуване на задници на партийни събрания, кланяне на портретите на някакви крадливи полуграмотни малоумници и една майна ако им теглиш те биеха и изпращаха в затвор. Ако искаш да излезеш на екскурзия обяснения писмени преди и след връщането ти на един куп полуграмотни гадни ченгета. Супер си живеехме.

Обаче, отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия, със запаса, с 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има обединена Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха в Белене. Е, верно е, нямахме много работи чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава

Абсолютно съм ЗА! Незнам само защо срещу Северна Корея има санкции !!! Нека сме равни... Тествайте си ракетите, ама за всички да е позволено, колкото повече сериозни държави имат ядрено оръжие ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИР !!!

Това наистина изглежда така. За примера може да се даде Пакистан и Индия, които преди постоянно се дърляха. От както имат ядрено оръжие, не съм чул за някакъв конфликт.

Само напомням, за по-любознателните, че когато КНДР и злият Ким изпитват такива ракети, това е лошо, а когато са Сащ, това е хубаво и правилно, благодаря.

Парада си върви, а нас ни заробват със заеми ...

За всички тъпанари, които питат как може САЩ да изстрелват, а С.К. не - дори Русия е против разпространението на ядрено оръжие, дори са едни от първите, които подписват т.нар. Non-Proliferation Treaty! Простата логика казва, че колкото повече държави имат ядрено оръжие, толкова по-голям е шнсът такова да бъде използвано.

През 1945-та само една държава имаше - и тя го използва!!

простата логика не ти е по интелектуалните възможности, пробвай с нещо друго, например да си отвориш кутийка с бира

Да прав си,логиката да има ядрено оръжие е по скоро възпираща от колкото нападателна.Но попадне ли в ръцете на откачалки,не ми се мисли какво ще стане.

Не го мисли, това вече си показа - през 1945г.

До къде стигнаха ''великите'' кравари да ползват памперси като чуят северна корея и да се чудят как да си мерят ракетите с тях..

Знаем ги говеждите "технологии". В Белград убиха с ракета китайския посланик, щото на изток стрелят, на запад уцелват. Те затова са направили 4 теста - да видят на кой път ще успеят.

Тези ракети са ,,хуманни,, те не са като лошите чужди ракети...я питайте сърбите когато ги биеха с бомби с обеднен уран,колко хубаво им беше:)))

сърбите искаха да си колят шиптери на спокойствие, ама не им се получи. Милошевич изгни в панделата.

Милошевич беше оправдан по всички обвинения, бе, галфон! Изгни заради бавно правосъдие... странно напомнящо за нашето правосъдие.

шиптерите не колеха ли сърби??

Красота! Дано никога да не бъдат използвани извън учение.

И кво научиха от ученията?

Че работят? Затова се правят тестове.

Абе предвидливи са говедата - без бойна глава, да не падне на главите им.

а пък Ким се чеше по мад...те и се пръска от смех. Не знам кой какво готви ама в тая напрегната обстановка както каубоите пак са се наострили на всякъде и се опитват да преборят мечока с гол зад..ик мисля, че съвсем скоро ще си получат търсеното и ще ги оно..жат пред всички безсрамно и грубо но пък може да вземе да им хареса

Видно,добре си усвоил руския,пък и маршрута ти е познат.....Друго си е да изпразниш и последните капки от кухата си лейка. Запомнил си три изречения и непрекъснато ги предоставяш на вниманието ни. Хайде,научи нещо ново,ако можеш,разбира се....

Тръмпъла плаши севернокорейските гарги.

Коментари - САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета | Днес.dir.bg

САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета

Американските ВВС успешно изстреляха междуконтинентална балистична ракета от калифорнийския бряг.

Обратно в новината

Коментари - САЩ успешно тества междуконтинентална балистична ракета | Днес.dir.bg

Коментари

Значчи някои могат да тестват всичко каквото им падне, а Северна Корея не може!

севернокорейците не могат успешно да изстрелят междуконтинентална балистична ракета,забранено е,американците могат

Терористи могат а други не !!

Къде е сега цивилизования "демократичен" свят да осъди тоя акт. Това не е ли заплаха за всички страни по света или само кореиските фойерверки са заплаха? Къде са сега клакьорите да ги чуем? Или за тях може, а за другите не. Истината е, че днес всяка държава трябва да е въоръжена до зъби с високотехнологични оръжия, за да се пази от демократични агресори!

Видели жабите Путлеристан и Северна Корея, че подковават коня САЩ и те вдигнали крак.

Какви са тези имена на ракети минитмънт,трайдент ..руските са по хард!Да речем железопътните им ракети 15ДжеПе60-Молодец! Кво прекрасно име !!!

поинтересувай се как са били наречени двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки!

които коментират тук са убедени, че светът започва с надървения им член сутрин и завършва със последната им полюция нощем...Няма как да съумеят да съпоставят няколко години, да не говорим за 50-70 години...Остроумието им се измерва в минутни ситуации, най-много часове...за повече нямат капацитет...

Созе,созе,созе!Не знам кой си,но имаш 50 коментара на които имаш 400 минуса и няколко плюса.Ако бях на твое място бих си захапал т.ш..ите като бясно куче.Скрий се поне за седмица,бегай от ДИР-а,че не мога да бте понасям.Отиди при Щерефф,Пъстър свят и другите ПОМИЯРИ!!!

човекот е на надник

Американските ракети са добри, сев.корейските - лоши. Нъл тъй.

Защо тая ракета е без ядрена глава и защо не е изстреляна в посока Раша или Сев. Корея ???? САЩ са прекалено толератни с диктаторите - пинчера и нереза !!!

И вече всички луди крави, щяха да са станали на препечено радиоактивно барбекю:) Руските Ярс, Топол М, Синева щяха да са се погрижили за което:)

изстреляни от подводницата курск ли? или танкът армата ще се намеси и ще спаси положението, м?

обратната ракета може да бухне и в "Канадиан"

Прав си искам да пратат на дебелия...и без това планетата е пренаселена голям кефффф

ШОТО НЕ ИМ СТИСКА......ТЕ НА С.КОРЕЯ НЕ СМЕЯТ,ТА НА РУСИЯ ЛИ.....ТО ДА НЕ ТИ Е ДА УБИВАШ НЕВИННИ ВИЕТНАМСКИ ДЕЦА,ИЛИ ДА ХВЪРЛЯШ АТОМНИ БОМБИ НАД МИРНО НАСЕЛЕНИЕ НАД ЯПОНИЯ ?!

корейците да изпратят един самолетоносач и няколко други "бойни единици" за да умиротворят хамериканците....За едни може, за други не може...

японците се опитаха и сега всеки японец говори английски, слуша американска музика и гледа американски актьори.

Е може и крави да го клецат-ако искаш и теб ще направят.

ти бил ли си в САЩ?Всяка втора кола е японска-я Хонда, я Тойота....! Колкото до музиката и филмите, това пък показва, че изобщо не си бил в Япония!А ако опиташ на английски да попиташ къде е летището, никога няма да стигнеш!

Струва ми се, че краварите ,,бутат нещо,, на Север корейските дебил ,,да тичат покрай ядрената тъч-линия ,, , а те да си правят необезпокоявани изпитанията , насочени главно срещу мужиците! ДАЛИ СЪМ ПРАВ?

а дано!

Дебил ли си?

и те си правят изпитанията, но срещу кого ли са насочени? На възпалените ви мозъци не им ли стана ясно, че руснаците голи ще ходят, но ядрената си сила няма да я намалят , а тъкмо напротив....?!

не голи ЩЕ ходят, те ХОДЯТ голи. За разлика от хората в Люксембург, Австрия, Холандия, Германия. Е там е разликата. Едните могат да си позволят, ама не им трябва оръжие за масово унищожение, а другите не могат, ама се натискат. Живот, приоритети... затова и руснаците ги мразят по целия свят.

Apollony

"Кучета и котки може, а прасета не????"

Защо още не е пусната новинаъта, как за пореден път са опънали лудите крави в Афганистан? Afghanistan: Casualties feared after blast hits NATO convoy in Kandahar

Паисий, не оправдавай Русия! Какво направи Путин в Украйна, не беше ли агресия, против собствения си народ! Славяни срещу славяни! Диктаторите размахват и дрънчат оръжие, против кого! Против обикновените хора! И Тръмп и Ким Чен Ун и Путин са за бесило!

И путката ти майчина е за бесилото, АМА ..като няма глава ..!?

идиот си помияр

го направи в Украйна? Путин ли? Е, то бива задръстеност, ама чак толкова!

От къде на къде кравите правят опити-веднага санкции егати и боклука.

ако Русия направи опит с ракета - това е агресия. ако Сев.Кория направи опит с ракета - това е агресивна политика. ако САЩ направи опит с ракета - това е миротворческа операция.

..на миротворците, де!

не вярвах, че слабоумен, като теб, ще каже толкова много истина!

И Дончо и Унчо, че пък и Путьо ще ни докарат някоя беля!

Междуконтинентална е, когато се изстреля от един континент и падне на друг. Когато пада в океана е едно Пръц!

мурзилъка се пука от яд и боярищник :))))))

Едно си знай баба, едно си бай. Ти сигурно сутрин вместо дубрутру, поздравяваш с "бояришник".

Абе...Тия антики Минетмен 3....кравите от музея ли ги извадиха?! Да бяха гръмнали с някое джепане или китайска пиратка, по голям ефект щеше да има :) Мухахахаха...От луди говеда, само антични консерви може да види човек:)

Каубоите и ракети имат и коли имат и хладилници имат и GPS-и имат и компютри имат и долари имат и две совалки имат и три марсохода имат и кола на ток имат и уиски имат и бърбън имат,а у вас освен нафта,газ и го...на нищо друго няма!И водката ви е кът и за това се наливате с бояришник

Викаш затова братушките се наливат с шампанско с черен хайвер..>А лудите говеда умират от предозиране по улиците на фалиралия Детройту...Или викаш затова ги отстрелват като животни негрите в Краварника а?:) Сигурно и затова роват по кофите в Краварника, 90 милиона безработни латиноси, негри, жълтурчета индианци и т.н:) Щот е мноо хубаво в Краваристан, страната на малоумните луди говеда:) Ненененененен

Каубоите и ракети имат и коли имат и хладилници имат и GPS-и имат и компютри имат и долари имат и две совалки имат и три марсохода имат и кола на ток имат и уиски имат и бърбън имат,а у вас освен нафта,газ и го...на нищо друго няма!И водката ви е кът и за това се наливате с бояришник

Имали те, пръцки с лук! Викаш заатова нацито Фон Браун им напраи сичките ракети..Че без него се им гърмят консервите като Колумбия и Челинджър. И че яко копират от руснаците всеки го знае, Соджърнър е едно жалко копие на руския Луноход. И горките крави, ДОРИ ДО ДНЕС НЕ МОГАТ ДА СЕ КАЧАТ В КОСМОСА БЕЗ ДА СЕ МОЛЯТ НА РУСНАЦИТЕ ЗА БИОЛЕТИ ЗА ТЕХНИТЕ РУСКИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ СЪЮЗ.>ИЛИ ЗА РУСКИТЕ РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ РД-180..МИД А СКАЧАТ С БАТУТ ВЕ! КАКТО ИМ АКЗА РОГОЗИН:) Викаш затова братушките се наливат с шампанско с черен хайвер..>А лудите говеда умират от предозиране по улиците на фалиралия Детройту...Или викаш затова ги отстрелват като животни негрите в Краварника а?:) Сигурно и затова роват по кофите в Краварника, 90 милиона безработни латиноси, негри, жълтурчета индианци и т.н:) Щот е мноо хубаво в Краваристан, страната на малоумните луди говеда:) Ненененененен

Да бе значи когато САЩ изстрелват ракета това е блага вест а когато кучеядците или Иран0 това е трагедия от световен мащаб.До сега само една страна използва РЕАЛНО ядрено оръжие. САЩ.

Трагедията идва от там какво им е в главите едните са решили да правят свет от мусли а другите от другари :)

Иран и КНДР имат ясна доктрина(едните с/у Израел,другите с/у САЩ).да си затварят устата,а не да се репчат на кой му е по-голям пръта.

На 02 август САЩ пускат атомната бомба над Хирошима. Явно САЩ празнуват светлата дата с подходящ фойерверк. А народът да духа супата (по История на света).

Аз

Ей това не мога го разбра: САЩ го правят това - добре. Русия - добре. Израел да го направи - малко ще посмърдим, ама... добре. Северна Корея - уууу... възмутително нарушение на световния ред! Мчи ибаси реда, ръйшли...

loyola

Таман и аз това си помислих :-)

да разбереш, защото не го пише в книжките ти от преди 40 години, нито пък може да мислиш самостоятелно :)

САЩ създадоха идеала да имаш ядрено оръжие достигащо до САЩ. Това ти гарантира свобода и ненамеса силово на американците във вътрешните ти работи. Те не искат още една ядрена сила.

ами като не искат да си налегат пунгията и да си гледат вътрешните работи и да не мучат на чужди гробища,че те ще са най голямото ако оня хахавия им го ръчне от северна корея

ами.. то има и нещо друго - в Корея някой като се репчи на САЩ и иска да ги стреля с ядрени ракети го повишават в звание (и му дават допълнително храна). А в САЩ ако 5 звезден генерал каже дайте ми ракетите да бомбя в Корея (дори да е war hero) го уволняват с почести. Не знам защо ти го пиша това - така или иначе няма да ме разбереш...

мУХАХАХАХахХАХАХАХААХАХХА................Лудите говеда се хвалят с петдесет-шестдесет годишни антики?:) И нашите БГ европутаци и козяци им се кефят?:) Лелеееееееее, колко са жалки:)

симо

Досега само Америка е излизала от няколко договора за ракетите и е предизвиквала НОВ ЕТАП НА ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ С ПО-РИСКОВ ЗА МИРА ЕЛЕМЕНТ.

Аз

Франция. Франция замрази членството си в НАТО когато и стана неизгодно, а после се върна. Няма по-kypвенска държава на планетата.

Нема да е верно!!!щом ООН не вият на умрело както вият за КНДР!!!!!!!!!!!!!!!!!

Американските ракети са добри, сев.корейските - лоши.

не лоши, а много лоши...

Ама ноу ноу ноу, брато! Ти си як!

Никой не може да стигне американците. Добре че сме приятели и братя с тях...

ние сме им братя, а те на нас?

Ти му викаш, "куме Иване"/брадъре Джеймсе, оно гледа за .ура да те фане.

Не знаех, че негрите са ти братя.

На руснаците как са братя ердогановци и башаровци..ха.ха

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите знаем това най-добре. От бомбардировките им през ТСВ се възстановихме бързо, но сега, след 27г. "братство" сме на път да изчезнем като народ и държава.

Щерев, ти специално си им сестра

Аз

Как да ги стигне, като всеки бяга далече от тях, че смърдят...

Малоумниците от Русия и КНДР се въоръжават и се хвалят с оръжията си за унищожение, това е похвално според Путинофилите. Обаче, когато свободният цивилизован свят покаже, че и той има оръжия и е способен да отвърне на предизвикателството настъпва вой на умряло!!! В същото време плювачите не си ходят в обетования от тях СССР / Русия , а стоят тук при гадните и прогнили цивилизовани хора!!! Защо така бе????

Цивилизован????? я се гръмни бе, до 1962- ра имаше официално колонии и почна две световни войни!!!!

СССР имаше колонии докато се разпадна!!! В момента цял Сибир е колония, плюс Венесуела, КНР, КНДР , половината от бившите републики на СССР, все колонии на Мамашистан!!!

хой са гръмни ти, ма, в расията, ма, при дивите жуотни :))))

не знам кой е тъпак, ама и в двете световни войни винаги русията се намесва втора. В ПСВ австрийците правят война на сърбите и руснаците веднага скачат. Във ВСВ Германците скачат на поляците и седмица по-късно съветите нахлуват и те в Полша. Защо Франция и Англия обявяват война само на Германците е пълна мистерия поне за мен.

Аз

Защото сме си у нас и сме повече от вас. Ние няма да се махнем. Ти ще се махнеш. Не е въпрос на желание.

санкции ще има ли?

Колко успешно? Къде трябваше да попадне, с каква точност достигна указаното място? Защо опитът не беше обявен предварително (както прави Русия) та да се наблюдава дали наистина ракетата става за нещо? Може и да не са изстрелвали въобще!

Тези ракети Минутеман 3 са стари - от 1970г. Като последната произведена била от 1978г. Те са от установки. След изстрелване повече не контролират траекторията им. Било ги е страх, да не попадне под чужд контрол. Във времето в което е правена реално не е имало ПРО. Така че вероятно изобщо не са сравними с ракетите на руснаците дори от СССР, като Сатана/Войвода, които имат датчици, защити и така нататък. Само че американците имат много от тях. Преди твърдяха за 460 такива. ПРО може и да не помогне напълно, просто защото са много. Единствената друга активна американска ядрена ракета е Тридент 2 (и на Великобритания), които са от подводници. Те пък са от 1990г. От тогава руснаците са развили поне 4-5 типа ядрени ракети, плюс ядрени глави. САЩ са мислили за нови, но счели, че ще е прекалено скъпо. В последно време май най-бързо развиващата се ядрено държава извън Русия е Пакистан. Водят ги вече на 3-то място като ядрена сила. Но в общи линии за 3-то място спорят Пакистан, Китай (разни видове ракети Донгфенг) и Индия. После вече изостават Франция и Великобритания. След това са Израел (ракети Джерико) и Северна Корея. Иначе още всички останали са с 20 пъти по-малка ядрена мощ от Русия или САЩ. Руснаците са съкращавали много повече от САЩ по разни договори. САЩ имат повече установки, но ракетите им пренасят по-малко бойни глави и не са толкова мощни като руските. Съвремените ракети ги правят с по-маломощни глави. Руските нови са като самолетчета. За предните средни бойни глави се предполагаше, че новата им Сармат, ще носят примерно 15 бойни глави. Но съм чувал сега за 23 от новите. Сармат ще бъде тествана тези години, ако не е тази. Бойните глави са вече тествани предните 2 години. Една се счита достатъчна за пълно унищожение на държава като Франция или Тексас.

Дупе да им е яко на муджиците..

Трябваше да уцели Пхенян , Първият път без бойна глава , но втория ако трябва и с глава! и Ким ще се на ака !

Не мога да си представя даже, че може да има такива кухи, тъпи и лесно мнипулируеми хора като тебе?! То бива да се връзваш на политиците, бива, но това твоето е извън всякакви граници!!!!

Не само, че има, ами са и мнозинство. Някъде към 80% от населението по света и у нас. Научно доказано. Затуй сме и на тоз хал, де.

ДИРа оправете си сайта,защо в спортните новини не може да се коментира ???

тия могат а корейчетата и брачедите от Иран не? Що?

и ся какво излезе че тоя път не са виновни комунистите, а великите демократи и то от САЩ най най-демократичната държава! Няма мира ей! Ние живеехме по-спокойно когато имаше НАТО и Варшавски договор!

Супер спокойно си живеехме. Режим на тока, 2 години малоумна казарма, опашки за щафета салам, гуменки, сухо мляко за бебета, манифистации, ленински съботници, целуване на задници на партийни събрания, кланяне на портретите на някакви крадливи полуграмотни малоумници и една майна ако им теглиш те биеха и изпращаха в затвор. Ако искаш да излезеш на екскурзия обяснения писмени преди и след връщането ти на един куп полуграмотни гадни ченгета. Супер си живеехме.

Обаче, отивахме към 9млн.. Имахме 700хил. армия, със запаса, с 300 (ТРИ-СТА), най-модерни, затогава, самолета(повече отколкото има обединена Германия, днес) и 2000 танка. Милиция и вътрешен ред (циганите и турците, ама много добре си знаеха мястото). През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост. СЕЛСКО СТОПАНСТВО. ОБРАЗОВАНИЕ. Социална сигурност. Наука. СПОРТ. Бяхме на 8-мо място на Олимпиадата в Сеул през 1988г. Днешните сор.осоиди бяха в Белене. Е, верно е, нямахме много работи чужди военни бази в страната, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, тел. и имотни измами. чалга, наркотици, порнография, проституция трафик на хора, соро.соидиоти, "бежанци", "битова"/"ромска" престъпност, ментета, клошари... Сега, обаче, при американската демонокрация сме на път да изчезнем като народ и държава

Абсолютно съм ЗА! Незнам само защо срещу Северна Корея има санкции !!! Нека сме равни... Тествайте си ракетите, ама за всички да е позволено, колкото повече сериозни държави имат ядрено оръжие ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИР !!!

Това наистина изглежда така. За примера може да се даде Пакистан и Индия, които преди постоянно се дърляха. От както имат ядрено оръжие, не съм чул за някакъв конфликт.

Само напомням, за по-любознателните, че когато КНДР и злият Ким изпитват такива ракети, това е лошо, а когато са Сащ, това е хубаво и правилно, благодаря.

Парада си върви, а нас ни заробват със заеми ...

За всички тъпанари, които питат как може САЩ да изстрелват, а С.К. не - дори Русия е против разпространението на ядрено оръжие, дори са едни от първите, които подписват т.нар. Non-Proliferation Treaty! Простата логика казва, че колкото повече държави имат ядрено оръжие, толкова по-голям е шнсът такова да бъде използвано.

През 1945-та само една държава имаше - и тя го използва!!

простата логика не ти е по интелектуалните възможности, пробвай с нещо друго, например да си отвориш кутийка с бира

Да прав си,логиката да има ядрено оръжие е по скоро възпираща от колкото нападателна.Но попадне ли в ръцете на откачалки,не ми се мисли какво ще стане.

Не го мисли, това вече си показа - през 1945г.

До къде стигнаха ''великите'' кравари да ползват памперси като чуят северна корея и да се чудят как да си мерят ракетите с тях..

Знаем ги говеждите "технологии". В Белград убиха с ракета китайския посланик, щото на изток стрелят, на запад уцелват. Те затова са направили 4 теста - да видят на кой път ще успеят.

Тези ракети са ,,хуманни,, те не са като лошите чужди ракети...я питайте сърбите когато ги биеха с бомби с обеднен уран,колко хубаво им беше:)))

сърбите искаха да си колят шиптери на спокойствие, ама не им се получи. Милошевич изгни в панделата.

Милошевич беше оправдан по всички обвинения, бе, галфон! Изгни заради бавно правосъдие... странно напомнящо за нашето правосъдие.

шиптерите не колеха ли сърби??

Красота! Дано никога да не бъдат използвани извън учение.

И кво научиха от ученията?

Че работят? Затова се правят тестове.

Абе предвидливи са говедата - без бойна глава, да не падне на главите им.

а пък Ким се чеше по мад...те и се пръска от смех. Не знам кой какво готви ама в тая напрегната обстановка както каубоите пак са се наострили на всякъде и се опитват да преборят мечока с гол зад..ик мисля, че съвсем скоро ще си получат търсеното и ще ги оно..жат пред всички безсрамно и грубо но пък може да вземе да им хареса

Видно,добре си усвоил руския,пък и маршрута ти е познат.....Друго си е да изпразниш и последните капки от кухата си лейка. Запомнил си три изречения и непрекъснато ги предоставяш на вниманието ни. Хайде,научи нещо ново,ако можеш,разбира се....

Тръмпъла плаши севернокорейските гарги.