Американец спечели 260 млн. долара от лотарията

Рой Кокръм от град Ноксвил в щата Тенеси стана победител в популярната лотария "Пауърбол", чийто джакпот бе 259,8 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Американец спечели 260 млн. долара от лотарията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го фалете, не го жалете. Това е живота. Дава/взема - Той си знае кога и какво. Ви вижте вазе си. Всеки себе си. Дето се вика - не гледай сламката в чуждото око, ами виж гредата а в своето. Билети се продват по път и над път. Тук на определени места. Какви са им залозите, че да има такива суми? - вярно са много хора :) Какви са им правилата? - печелиш 200, губиш 50% или вземаш 200, ама за 100 години :) А тук, мамин тотажийчо, стана депутатин... Че се и ежи, свинчо, не се и сеща че е поредната запушалка на хитреца.

Преди 2 дни някъде прочетох, че Китай е унищожил 3 кораба с ГМО царевица от САЩ, тъй като това нарушавало законите. Нямаше подробности, вероятно в Китай има забрана за внос на ГМО храни. Не беше ясно дали са унищожени корабите заедно с ГМО царевицата, или е унищожена само хамериканската ГМО царевица. Моля ДИР-а да ни информира за този случай, използвам случая да попитам това не е ли интересна новина, та ДИР-а не ни я предоставя, което важи и за другите СМД. Предварително благодаря!

delly

Здравейте, Вие може да сте го чели преди два дни, но последната информация за подобни действия, която издирихме е от май месец, което не е новина.

еи ти кво си? модератор, едитор ценсор? мессаге киллер, ин дира а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щастливец:)

Не се ли сърмуваш такъви порстотии да ръсишш Майтап си прравя, гледам, че си доста наивно, та "Спечели" от някъде тия пари, но не като Роско, наше Президенче, и ела тука на б-е, бати Бойко, да ти "Зашие" един зат вратлето, да ти тури белия лист , и да изръмжи: ПИШШИ! И ГОТОВОО, утре осъмваш гол като ПУЕШКА ТРЪТКА, ХА ХА , предупреден си да ФНИМАВАШШ ! бабати, Тодорка

За кратка почивка е време!

IRS си прибира 100 милиона ей тъй. Нема лошо (за тоя, дето яде баницата).

българя загуби 2ш0 000 000 евра субсидди от европата! за всекиго според късмета! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хората там си обявяват спокойно печелившите, тука някой прибира печалбите, ама не се знае кой и как.

Знае се, знае се... Ама надеждата все е по-силна от логиката.

Да ти имам късмета Др. Рой!

Късметлив щастливец. Поне ще си поживее някоя и друга година готино. Само да е жив и здрав:-)

Май е по-добре 260 мил. долара, отколкото 260 мил. рублеца. До този извод стигнаха всички жители на земното кълбо, та дори и Пу-кин

Пак ли ти с твоите рубли. Да не би да ти плащат в рубли?

Не го чака нищо добро този американски нещастник.Града е измислен о т 180 000 жители , които са перкулясали щом през 2010 , годима имаше стрелба в училище. Така че колкото и пари да имат ги чака нещастна смърт, защото стоя в който живеят е унищожителен. - наркотици, леки жени, негри, престъпност и полудяване.

Той с тези кинти може да си бие камшика на всякъде ;)

Не се ли сърмуваш такъви порстотии да ръсишш Майтап си прравя, гледам, че си доста наивно, та "Спечели" от някъде тия пари, но не като Роско, наше Президенче, и ела тука на б-е, бати Бойко, да ти "Зашие" един зат вратлето, да ти тури белия лист , и да изръмжи: ПИШШИ! И ГОТОВО! Утре осъмваш гол, като ПУЕШКА ТРЪТКА, ХА ХА , предупреден си да ФНИМАВАШШ ! бабати, Тодорка

Да си жив и здрав щастливецо..да си ги харчиш със здраве!!! И ако,познаваш българин,.....питай го ,коя партия подкрепя?? Ако ти каже БСП,...разпознай се с него и БЯГАЙ...защото ще ти открадне всичко!!!!

А ако ти каже герб, стой...и гледай как няма и да ги получиш.

Ако ги обърнат в рубли цифрата нема изписване. Некой да знае има ли изобретена такава цифра?

Тревожи ме твоето състояние, явно депресията ти се задълбочава ежедневно. Вземи мерки. Тези рубли, които ти се привиждат, не са най-добрата валута, пробвай да трансферираш спестяванията си в злато и сребро, в момента курса е изгоден за подобна инвестиция. А, ако искаш количество, се ориентирай към Японската Йена.

Да, аз знам - всички цифри са изобретени много отдавна и те са 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Неотдавна към тях бяха добавени A, B, C, D, E , F. Това, от което ти имаш вопиюща нужда, са числа записани в двоична бройна система за да ти е по-гот, те са огромни, но малки като стойност. Не залитай по римските цифри - ще се разочароваш.

Такава цифра няма, има такова число.

Няма стигане, баце!

кога ще ги стигнем... - и по финансови възможности, и по намерения и каузи

С положителност мога да ти кажа, че ЩЕ стане когато му дойде времето, вервай ми!