САЩ ще изтегли над половината от дипломатите си от Куба

Правителството на САЩ е разпоредило на повече от половината от дипломатическия си персонал в Куба да напусне острова заради атаки срещу дипломати.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще изтегли над половината от дипломатите си от Куба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си ненормален бе!!! Върви се прегледай! Как можа да ти роди тиквата такива простотии! Май козяците по това ви избират. Морски вълк бил..... Като гледам на снимката си най-обикновен софийски копелдак....

Коментари са изтрити.

Много крехки тия американчета! Фидел Кастро ли им шепти от отвъдното или Путин е изпратил зъл сибирски вятър? Смешници!!!

Всеки коментар против краварите ще бъде цензуриран! В България нямаме свободни медии, а само псевдо сайтове за фалшиви новини

Сега пък на Куба ли ще започне да се перчи.

Какво се правят на улави, администрацията на Тръмп! Тръмп преди време заяви, че Обама е направил голяма грешка подобрявайки отношенията на САЩ с Куба и разкриване на Посолство в Хавана! Видно е, че Тръмп, иска да върне отношенията с Куба на ниво преди мандатите на Обама, като дори засили ембарговите ограничения! Тази му политика най-допада на кубинските емигранти, които вече са в САЩ, както и на кубинци, които смятат нелегално да емигрират в САЩ и на никой друг!

нквд+чека + на тях не им трябват разрешения.Дългата ръка на Путин.

Кубинците са долни твари, лато нашите цигани, от които може да се очаква всичко, освен това краставите магарета се надушват и си помагат, възможно е путкините спецслужби да са исползували психотронно оръжие.

За Протокола : Психотронното на ДнешенКремъл. ...от което Бе идентифицирано в Лагера/Стрелбище (София). ------- ...абе Домакини и Колеги - отскочете до Афера.бг да го видите АчикАчик тоя 'наш'интернетчик Многоименясников ! (изфлюпал се Е в Цялостната-си 'бляскавост' чрез Само'рекламиращ' материал, ретардентът-му с ретардент)

Психотронното--не е сигурно дали има! Електронна цензура, обаче---има доста, в нея сме!:)))