САЩ нанесоха поредни въздушни удари срещу бойци от ИД

Съединените щати нанесоха поредни въздушни удари срещу бойците от групировката "Ислямска държава" близо до обсадения шиитски град Амерли в Северен Ирак.

Обратно в новината

Коментари - САЩ нанесоха поредни въздушни удари срещу бойци от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не станат новините един ден от "нанесоха" на "понесоха"...

престъпници не наричат приятелите си джихадисти и терористи, а ги наричат "бойци"? Има някаква скрита любов между тях, май ги бомбардират само за пред хората, иначе се съвокупляват тайно с тях. И защо хамериканските престъпници не се вдигнаха да ги бомбардират, когато приятелите им джихадисти избиха десетки хиляди християни в Сирия, та в Целия Близък изток вече е направена пълна чистка и геноцид над християните?

Браво на краварите успяха да направят нов Арабски халифат, накараха арабите да се обединят. С тъпата си политика на алчността - американският практицизъм, издигайки в култ на лапането, влаченето, демагогията и демокрадцията. Презокеанците обединиха арабите не на базата на светските принципи и ценности, а на крайни мюсюлмански ценности, и сега кой ще сърба попарата?!

А джихадистите си го преместиха в другия крачол.

САЩ вече нямат дупе да разположат сухопътни войски и разчитат само на авиоудари. Днеска чета, ислямисти влезли в американското посолство в Либия и правили парти на басейна. Пълен цирк.

въоръжи всички терористи с калашници

путлера не е виновен и не ги е ТОЙ въоръжил хохла! Калашника не е пантован и всеки в света може да си го прави ако има един образец. Даже голяма част БГ калашници има в ръцете на терористите,благодарение на КИНТЕКС и БГ полит-мафиозите.

Зомбито си остава ЗОМБИ!

Съществуването на този проблем е резултат от политиката на САЩ в региона. Сирийската гражданска война се превърна в генератор за ислямист. Обучаваха ги в Йордания и Турция да воюват срещу Асад, въоръжават ги и те после минават на страната на ислямистите.

САЩ водят война с ИДИЛ? Или трябва при възникване на всяка нова държава да се намесва по една "велика" да я бомбардира?

що, ти харесваш ИДИЛ ли ?

нонито една държава нпма право да определя дали друга да съществува или не., Най малко стран а,копто се води "най-денократичната". Но като гледам тя забърква най големи ла*на по света. Половината "държави" от маймунски тип са нейно дело. Може би затова си мисли,че има права над тях.опасна заблуда.Опасна за ЦЕЛИЯ СВЯТ, а не смао за тпх самите.

Великите Американски Щати сринаха тоталитаризма и абсолютизма, отвориха света за обикновените хора, които бяха крепостни роби на разни туземни потомствено пожизнени гаулайтерчета-посредственичета и дадоха огромен шанс за всеко живо същество по света.

яо глупост написана концентрирано тук. Единствния шанс, който българина получи е да бъде утрепан от някой мангал по абсурдна причина. И това, при положение, че го носи на гърба си.

Сащ докато си им удобен те подържат после те избиват.

М...Дааа... И всичко това се случва благодарение на налаганата "демокрация" с "демократични" средства на САЩ в Ирак,Сирия, Либия! Не без съдействието и подкрепата на ЕС ! И ние, естествено! Дето сме запасали чифте пищови на гол г.з ! И като си представи човек,че има поплюковци в този форум,които изпадат в умиление от това...Гнус !

+1

Крайно време беше! Дано скоро ги избият тези зверове, съзнавам че са живи същества, но в 21 век да вършиш гадости като в средновековието не може! Цялата цивилизована общност трябва да се противопостави на Джихадистите, и то по такъв начин, че да им държи влага дълги години.

САЩ се намесиха да защитят християните от резаците, а путю Православний праща резаци - чеченци срещу християните -украинци...

Украйна остава на втори план. Важно е да се осигури евтин петрол за САЩ. За това са мобилизирани големи морски армади, въздушни армии и сухопътни войски на хамериканците и техните марионетки. И да нансят удари в Ирак и съседните държави. След това хамериканците пак ще се захванат да ,,демократизират" Украйна.

Не е само за петрол, а и разходват голямо количество оръжие, без да го раздават да трети лица, които после могат да се извъртят лошо. А оръжейното лоби е голямо в САЩ и собствениците на индустрията не са случайни ;-)

Аман от пишман демократи, за какъв евтин петрол дрънкаш бе? От Ирак? Да не би само Американски компании да са концесионери в Ирак? Ами и милните ти руснаци също са забили сондите в Ирак, или искаш да изброяваме фирмите които смучат там? Защо никой не гледа колко скъпо ни излиза и нефта и газа който сме принудени да взимаме само от Русия, ами сте седнали да смятате в чужди тефтери.

Това е защото през последните 25г се държим страшно приятелски с Русия.

Обама забрани вноса на петрол от ирак още преди няколко години.така. че най много смучат руски китайски компании,има и една британска и една японска

На мода е темата за Ирак, но ситуацията в Либия е къде по-безконтролна. И тия там в даден момент ще им отеснее и ще нападнат извън пределите на Либия

Нали американците избягаха от Либия и нямат посолство вече. Кво им пука. Там има десетки хиляди африкански бежанци дето всеки ден "атакуват" Италия. Европа да му мисли.

А, руснаците имат ли посолство в Либия?

Килограм атом или зарин... жалко е ,но нямам нерви вече...и ПУТИН е видимо изнервен...

давай агресоре ще докараш световна война.

Хахахаха... Първо ги създадоха, обучиха, въоражиха... сега ги били бомбардирали. :D :D

Хамериканските въздушни удари в Ирак са директна заплаха за сигурността на европейските държави, които подкрепят хамериканците. Вече никой не е сигурен, какво ще се случва след това.

Ти обикновен идиот ли си или прост пратен драскач на бесепарските лайнари?

Руската агресия в Украйна не е заплаха, а ударите в помощ на умерените в Ирак е. Ти нормален ли си?

Да се успокоим! Нефтът ще е под контрол! Големия Брат няма да допусне, някакви си там да му казват колко и кога да надува цените!

Американците са консуматор на петрол и за тях е по-добре, когато цените са ниски! Русия печели, когато цените са високи!

Точно така! Намалят цената - сменя се правителството на Русия. Вдигнат цената - сменят се правителсвата на страните дето само внасят! Те така управляват света богоизбраните в наше време!

Сега се очаква следващото видео!

Колко ли е удобно и приятено за вождовете-човекоядци в Африка, да обясняват на местното бедно население, че за нещастията им са виновни САЩ?! Е така сте и вие! Само дето се мислите за гении и цивилизовани!

Добре бе куроедовифили! Разбрахме! За всичко са ви виновни САЩ! И за Чечня и за Дагестан и за Грузия и за Украйна! Палячовци!

За Грузия, Украйна и Дегестан със сигурност.

... Корея, Виетнам, Либия, Египет, Сирия, автоголовете Ирак и Афганистан ...

не съм против а дори се радвам че сега ги унищожават Само се чудя защо действат като български доктори Първо забиват трънче а после се стараят да го извадят Ако не им помагаха и въоръжаваха нямаше да се налага сега да ги бомбят

МАЛЕ КАКВИ СТЕ ИЗТРЕЩЕЛИ ПО ТИЯ ФОРУМИ. АБЕ ХОРА ВЗЕМЕТЕ ДА БАЧКАТЕ. ЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ-КАТО ЧЕ ЛИ НЕЩО ЗАВИСИ ОТ НАС.

Проблемът с Терористите ще се реши много просто като се избомардират заводите, които произвеждат АК-та! Масирани бомбардировки над Нижни-Тагил и Ижевск ще решат проблема веднъж завинаги!

Ако беше толкова просто щеше да е факт.

Пропуснал си Казанлък, а Нижни Тагил произвеждат превозни средства за пътуване в чужбина според руските народни традиции

Проблема с Терористите не е в Трактористите а в ТОПмоделистите които за един петрол и малко продадено оръжие са готови и гроба на майка си да прекопаят.

бой,само бой докато мърда тая измет...

Време е САЩ да нанесат въздушен удар върху Севастопол за възмездие на Доналд Кук!!!

той Севастопол и без въздушен удар е сринат вследствие анексията от Русия...

Важното е да дразним руските тролове :D Виж как побесняват :D

стига бе ,докато достигнат Севастопол ще оакат всичко и ще имаме еко катастрофа На тоя Доналд Кук още му се носи славата,,,,,тоест миризмата,,,,,та го държат чак на другия бряг в Констанца по точно

и ти беше там и видв всичко...или просто гледаш повечко руска телевизия а ?

Лъжете куроедовофили! Лъжете! А за атентата на хизбула в Бургас, защо не говорите?! Ислямистите удариха България, но вие мълчите, защото са ислямисти, ама приятели на Русия! Гадове!

Ами баш тартора на ИД си е евреин ПУСНАТ ОТ ГУАНТАНАМО -Ал Багдади псевдоним а иначе е еврей когото спонсорираха с мъни и оръжие допреди два месеца пък ся са праят на ощипани госпойци

Толкова е евреин, колкото ти си интелигентен. Последно вие от Кремъл искате ли да има затвор в Гуантанамо, или не; айде решете най-после!

с последния транш от 500мил долара от юни ли ги праснаха ИНШАЛЛАХ ,ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ

Тъпунгер, колкото и да повтаряш тази лъжа, тя няма да мине освен сред русофилистичната сган. Единствените н акоито са помагали САЩ са ССА, която също се бие срещу джихадистите.

Та ти от името на талибаните или на джихадистите?

САЩ са като изнасилвач , който с Насилие създава дете , детето става масов Убиец , а Изнасилвача САЩ се опитва да убие детето си с ...палка за мухи !

Един откачалник си е останал бомбал цял живот.

Истина е, че те забъркаха тази каша, но въпреки това приветствам ударите и това, че избиват тези мизерници от ИДИЛ.

сигурно ли е че ги избиват? В мрежата се появи информация, че така наречената хуманитарна помощ за цивилното население е паднала пак на позициите на джихадистите. Да не би да са ги бомбардирали с консерви и сокове? Може и малко хуманитарни боеприпаси да са им пуснали, че бая се мъчат и не могат да вземат града!

Цитат:"Когато Господ решавал да наказва американците им пращал торнада,бури,наводнения и горски пожари.Когато решавал да наказва всички останали народи,им пращал американците".

Господ наказва грешниците в само в съдният ден. През останалото време те сами се наказват, като загърбват неговите закони.

лоши американци, брей! Всъщност, кой каза че са лоши? Фидел? Путин? Осама? Ким Чен..

И руснаците, които ти слагат минуси.

CАЩ водят война срещу ислямистите в Ирак а Русия срещу християните в Украйна

много си се объркал. Нищо не е така просто и черно-бяло, както ти се иска!

ИДИЛ са си проявление на арабско-мюсулманската същност. Защо нямаше ИДИЛ-о подобни в Германия и Япония?

откъде се ,,намериха,, няколко хиляди ,,европеици,, в идил???

Е как откъде, бре? От тези "арабески" и прочее чалмалии, които удобно се преселиха в "омразната Европа" от Близкия Изток. И сега под формата на "европейци" отиват да се бият за главорезите от ИДИЛ. Ама ти като си тъп не можеш да се досетиш, затова е нужно да ти се обяснява! ;-)

Повече война в Близкия Изток = повече мюсюлмански бежанци насочени към ЕС и саботиране на икономиката на ЕС. Америка е далече, ЕС да се оправя.

Изключително тъпо нещо си написал, не знаеш ли, че се подготвя зона за свободна търговия между ЕС и САЩ?

Кървавата каша,която САЩ забъркаха в Близкия Изток е кошмарна и абсурдна.2 години,финансираха,въоръжаваха т.нар."Свободна сирийска армия"в борбата с комуниста Асад.А такава "армия"никога не е имало.Една разнородна смес от групировки,формирования и отряди на радикалисти от чеченски,афгански,косоварски,судански,пакистански и пр.,произход.Пръв помощник на САЩ в това"велико дело",бяха Сауди Арабия,Катар и Емиратите.Чист исторически и политически профанизъм-добрите сунити да избиват лошите шиити.Но уахабитите,едно свърх радикално,нетолерантно,ретроградно учение,властващо в СА,взе връх.И сега,"демократичната сирийска опозиционна войска"се стопи,т.е.,се преля в редовете на ИДИЛ.Напълно логично.Проблемите на Афганистан и Ирак изобщо не са решени.Преди време,комуниста Асад,беше осигурил на Сирия най-толерантното верско и етническо добруване,пример за целия ислямски свят.Сега там текат средновековни реки от кръв,робство,смърт и нечовешко насилие.Същото ще се случи,след отеглянето от Афганистан.В Либия-война.В Газа-хиляди загинали.И как точно,че не се сещам,като се унищожат 2-3 джипа на ИДИЛ на ден,САЩ ,ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯТ С ТЕЗИ ИЗРОДИ??????????

Американците ще целят с бомби бойците от ИДИЛ - смех, смех и пак смех , ами ако не уцелят някоя чалма ще имат право на втори опит . А може би се надяват да стоят вкупом като пладнуващи овце и да чакат да ги уцелят . Смах , смехи пак смех . Това е все едно да среляш с пистолет риба в морето на едиколко си метра дълбочина .

Успешно се справят с проблемите които сами създават

успешно ?

Целта е да продължава да ври и кипи всичко на юг от Европа с цел саботиране на индустриалните конкуренти от ЕС. САЩ не ги е страх от тези получовеци ислямистите, САЩ ги е страх от икономиките на ЕС и Китай плюс ядрените ракети на Русия. Нека да не забравяме, че най-големият печеливш от втората световна война беше САЩ, тогава икономиката им бе близо половината от световната, тъй-като останалия свят бе в руини. В момента икономиката на САЩ се е смалила до 20 процента от световната и продължава да се смалява. Единствения изход за САЩ е подклаждане на кървав хаос и войни в Евразия, където са разположени основните им конкуренти.

Нещо не мога да ги разбера янките. Преди ги въоръжаваха в Сирия, сега ги бомбардират в Ирак?

В нета има клипчета как ИСЛЯМИСТИТЕ си карат камиончета и изведнъж биват размазани от американски ракети - главите им хвърчат на една страна телата на друга и всичко се вижда от ВЪЗДУХА !!!

А за самолета има ли видео ?

Мислиш, че тези животни могат да свалят самолет - не бъди наивен брато !!!!!!!!!

Не разбирам защо бомбандират това което самите те създадоха . А само с авиация няма как да стане , до сега така не се е печелила нито една битка . Могат като в Хиришима да изпепелят с 5000 градуса - хиляди мъже , деца и старци а на цялото население да докарат страшни и неизлечими болестти .

Да ги изпепелят тези ислямски мърши до дупка със все децата и жените им ....

Luna0102

Дали не са руснаците, за да си мародействат спокойно?

Luna0102

мародерстват

ти ма пикло къщна работа нямашли си , че си седнала да пишеш глупости

Забележете на всички снимки терористите са с АК100.Явно Москва ги въоръжава на всякъде терористите с оръжие.

Приятел, АК47 е може би едно от най-разпространените оръжия в света и в същото време едно от оръжията с най-лесна поддръжка, голяма надеждност и простота на боравене. Произведени са над 10 млн бройки и е силно популярно в страните от Третия свят. Няма нищо общо с Русия!

Чичо Митко е познавач изпечен.

една поправка.....Пройзведени са над 100 милиона бройки.

EЙЧ

Че само от москва ли може да се купи АК100?

От България също!

Какъв Ак-100 те гони бе? Сравни оръжието на снимките с Ак-100 и тогава дрънкай глупости.

На мене ми се вижда автоматите да са АКМ приети на въоръжение в армията на СССР през 1959г. Това оръжие е произведено в милиони бройки и го има в целия свят.

евтино и сигурно... затова!