Екстремисти предизвикаха извънредно положение

Губернатора на щата Вирджиния обяви извънредно положение в град Шарлотсвил след ожесточени сблъсъци на проява на ултрадесни американски екстремисти.

Обратно в новината

Коментари - Екстремисти предизвикаха извънредно положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове и пички, мислим Скаънет е избухнал веке и войната между роботите и човеците е започнала. Почвайте да се въоръжавате и не си правете илюзии - машините нема да ви пощадът живота, това не се предвижда в техните команди. Ставайте да ставаме щото полжението е напечено, и ...да си намерим О'Конъра и Сара Конър и да почваме щото нема време за губене, веке ниеФгЗъ.

Упс, новото Хитлерче...... Сека дума начувека 1:1 съответства на днешната ситуация....изгледах де що има филми за него, ебаси, човека е бил пророк, сичко се случва както го е казал. Казал е, че никой от нас нема избор и че не е решение да се скатаеш, защото дори и да се скатаеш, войната ке те стигне и е по-добре да те стигне подготвен и в ясно разбиране кой кой е. Евреите зионисти го погубиха, и пак атакуват белата раса, която Хитлер се опита да защити и спаси. От 150 години зионистите се опитват да ни избият, и точно оттогава белата раса нема мира и бива избивана в световни войни, и в мирни ситуации, и нема спасение, не помага да си мълчите като мишки, ако не е с оръжие, ке ви избиет в храна, ак оне е с храна, с отровна вода или ваксини...кемтрейли, белата мафия е целата купена и платена от зионизтите...... Бегайте от банковата система, там е силата на Рокфелер и Ротчайлд. Живейте без директно разплащане, Хитлер е въвел ваучери за положен труд и директна размяна на стоки, и за 6 години Германия е успяла да излезне от репарации след 1 световна и да стане световното икномическо чудо, само защото Хитлер е отстранил банките от държавата ..... Вие може да не искате война, но те я искат. Нема да ви се прости, виновни сте, че сте от белата раса и сте мразени до отврат. нема да има милост, текава не се предвижда, веке 150 години зионизма (с продажните си слуги куманягите) не е спрел да ни атакува и избива.

Вирджиния = Катуница = Асеновград = Камено = ............

не мога да разбера как за някои заглавия има по 500-600 коментара а за такива какво се случва в америка зорлем 140 на някои направи ли впечатление как дават кадри само от сутринта и после нищо как бързо и демократично изгониха всички протестиращи и телевизия никакви кадри от вечерта как демократично са ги млатили друго си е да предават бомбенето на разни по техните думи диктаторчета

Правилното заглавие би трябвало да бъде: руските креатури, точно тези отрепки там са на руска хранилка, както и цялата измет която изпитва расова , етническа и религиозна омраза > СЪщитя бият и тормозят инакомислещите и хората с различна сексуална ориентация, бежанците напуснали държавите си заради Путиновият терор. Влиянието на бояришниците върху подобни екстремали трябва да бъде спряно а Русия изолирана от свободният свят

Ти не си десен , а си куманяга. И тука ръсите заблуди, и вкарвате партийната пропаганда как некой друк е правил поразиите, а всъщност сте вие, куманягите. И насъсквате хората срещу вашите врагове, а вие се правите на умрели калинки. Кажи му куманяга и повеке не го обиждай.

Ха, да бе. За вас всичко мръсно или неудобно е на руска хранилка. Това някакъв тест коментар ли е?

Да ви пиша ли какво следва без да съм Ванга ? Сега ще има вой от ционистките медии там и по света за "борба" против езика на омразата ще има вой до небето за толерантност и други либерални локуми.А в Кравария ще има кампания / вече няколко пъти пробваха но безуспешно/ за отнемане на оръжието от гражданите.но колкото пъти се пробваха ефекта беше обратен - те все по вече се въоръжаваха.Следете и тук няма ли да има кампания за езика на "омразата" вече се започна !!!!

ти драги си гледай родната русия и не се занимавай с развитите държави ;P това дето се случва в САЩ няма как да го разберете, щото ви липсват хиляди години еволюция.

Ем, Путин им наби канчока в Сирия и напрежението, което го изнасяха по света и у нас се върна в сащ. Пък и не му излезе скъпо. Стари бомби по складовете, вместо да ги предава за "утилизация" и самолетите вместо да фърчат по учения, разпиляха ид в Сирия.

Американска пролет

Дай Боже, белите американци да са се вече събудили. И да адресират правилно своя гняв - към онези безбройни НПО-та, които насаждат идеите за повече права на "различните". Кой стои зад въпросните НПО-та - мнозина вече знаят.

Башар Асад призова гражданската война в USA да спре, и предупреди Тръмп в никакъв случай да не използва газ срещу собствените си граждани. "Ако трябва ще изпратим кораби с крилати ракети за да респектират екстремистите" каза той...

Ким Чен Ун е дълбоко загрижен за случащото се в USA и е готов да прати севернокорески морски пехотинци, който да съдействат за възстановяване на реда...

Тереза Мей: Великобритания е готова да приема 15 бежанци от южните щати

Из интернет тече страшен конфликт на тема анти-уайт расиьъм. Черните упорито тролът и доказват, че света е оцелел благодарение на тех. Съвсем сериозно, свидетел съм на множество спорове, и черните разправет, че немало бели хора, щот осички сме произхождали от черната африканска мамуна. Но нали тази пролеет откриха в Гърция и балХар останки на по-стара мамуна, която за сега се счита, че е свързана с европейските пра-човеци, а не с африканските..... текава африканска злоба фърчи! забавлевам се да сецвам маймуните редовно, като им доказвам, че траките са рижи и синеоки, и че Орфей нема как да е бил черен африканец.....со се херодот, и Омир, со се цитатите и описанията на траките, и со картинки от тракийските гробници..... Нема текава черна злоба, не! Не можете да си представите какви расисти са черните и как открито казват, ше изколиме сичките бели, белата раса не требело да съществува (по дефиниция това си е престъпление и текиви требе да бъдат озаптени в затвор и съответно наказани). Ма затвориха Брейвик, а черньоФците, дето искат да избият белата раса, ги оставят да вилнеят...какъв по-ясен знак кой ни управлева?

нЕкой финансира нахъсването и насъскването на лумпените срещу белите..

+100

Бе, да не са на сорос господарчетата, дето кътат циганите и геЮвете.

sps_hrsf@abv.bg

не некой, СОРОС. По заповед на негови приятели в цру и хилърито. ето, накарали власти да утилизарат паметник на 150 години. капана, сиренето.......сичко е готово.

Майдан made in USA...

Ако си мислите, че у нас е различно, то ноо се лъжете. Нит ов Русия е различно. германия нема и да я споменавам, там белите германци са буквално тъпкани и изнасилвани от черните германци. Света е полудел, откак куманягите и ционистите искат да направът новия световен рет. Никой не си прави илюзии кой крепи Дзверкелката - разбийсе че ционистите от федералния резерв, и са същите, които пречат на тръмп да си проведе реформите в полза на белите. Вие би требал ода правите същото, ама никфи ви нема, щото сичките лапате на куманиЗката трапеза и си правите оглушки, че циганите и турците ви ебът на легане и ставане.

Демек ционистите оф федералния резерв 9сички знаем кои са, Ротчайлдс ...и сие.....) крепът куманягата Дзверкел и куманягите в световен план, доказано е с исторически факти кой организира революцията в Рассия и кой сложи евреина ленин да управлева в полза на ционизма. Кои беха Маркс и Енгелс, и кои внесоха 'революция' в балхар - куманягите несоха зионизма в балхар и изтрепаха народеца за нема и сеймсе годин. Геноцид срешу белото население, и нарочно размножиха по зиониЗки пречини циганите и вкарват секси цветни утрепки, та да ни мачкат. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА НИ БЕЛ! ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ТА ДА ОСТАНАТ ПОНЕ НЕКОЛКО ПОСЛЕДНИ БЕЛИ БЪЛГАРИ, ЧЕ НЕ ОСТАНАХА НОГО....

3-ма души са загинали - една жена от протестиращите и двама опазващи реда полицаи.

Колко сме по-културни в сравнение с американците - пошумяхме малко онлайн, когато събаряха паметника при НДК, запалихме едни кран, а там за махането на един южняшки паметник почнаха да се избиват, хеликоптери падат....

Ама ти си като Морозове бее.. Що не застана с голи гърди пред "черешката на тортата на скапания ви соц." а именно "оня" паметник пред НДК ?

Не мога да се конкурирам с голите тенисистки гърди на Борисов....

Не се прекланяш пред седмокрилия петох-йник? :))))))))))))))))))))))))))))

Абе... ТАСС сказали и кво драги "русофили" Ще се разпадне ли САЩ А ? А? А Раша ще поеме ли щафетата на първа сила ? Хе хе хе Дребна новинарска радост за озлобените , гладни и не...бани "русофили"...

Много е смешно когато незнаещи коментират нещо за което нямат представа - учете английски, четете други новинарски сайтове, проучете въпроса, пък тогава давайте мнение, защото става комично...

напрао ни смешни, дай информиран коментар.

аз да не съм Reuters...само ще посоча, че повечето коментари нямат допирни точки с това което става в USA (а че съм трол, трол съм...)

Демокрацията е в опасност!

Демокрацията от столетие и половина е подменена с мангизокрация, с идеята да се унощожи християнската цивилизация на белите.

Всако действие в борбата на белите за равноправие води до насъскване на лумпените (от психопатите дето определят съдбините ), и се достига до извънредно положение.

Не знам за САЩ, където около 80% от населението живее прилично добре, но у нас след някоя и друга година, когато така наречените роми преминат границата на 50% от населението, положението ще стане наистина екстремално. Така, че място за радост няма !

Положението в момента е геноцид и робство на циганите над българите - плащаме им вода, ток, майчински, детски, "инвалидни", дърва, първи учебен ден, образование, здравеопазване, карат с фалшиви дипломи и книжки, безнаказано убиват, изнасилват, грабят, бият... българи... Черешката на тортата е, че постоянно ни се внушава, че ги дискриминираме... От туй по-"екстремно", здраве му кажи. Може би ситуация като старозагорското клане, ако си запознат.

'Кат те почеше манго с ножа по главата, тогава ще вденеш що е то "екстремно".

Бавно,НО сигурно! марихуанските щати няма да просъществуват много дълго,чифутите им разказаха играта за последните 104 години откакто федералния резерв стана тяхен и приватезираха държавата. Амин.

Не знам на какво се радват ушанките. В Америка на работещите и заможни хора им писна да отглеждат маргиналите. Там със социални помощи може да се живее достатъчно добре (не луксозно). В Русия това не може да стане, по простата причина, че и работещите не живеят достатъчно добре. Малки заплати, малки пенсии. Особено извън големите градове. Нещата са несравними.

Едно и съшо е - подробностите само са различни! руски и американски вариант на мачкане на бялото население -средна класа.

Всичко ставащо в Америка, може само да ни радва...явно има закономерност, която да се противопостява на мръсотиите на богатите!

Някъде бях чувал, че анархията е майка на реда!

Ем, по-добре "анархия"/безвластие, отколкото власт на мутри, цигани, геЮве... Щот тогава всеки е въроръжен и на който му стиска повече. Пък сега са безнаказани и тяхната полиция ги пази, а мачка нас.

И богатите също плачат! И техния живот вече няма да бъде същия както преди....защото социалната несправедливост тропа на всяка развита държава!!!

Айдееее, щом и Америка започна да се събужда каква я мислехме, а каква стана тя....ойде коня у ряката!

Само дано не започнат да нападат гей-парадите, защото ще пострадат евроантлантическите ценности. ха ха...ха

А казваха , че само в Русия ставали такива неща....бре да му се невиди, явно "Путин" пак е виновен!!!

Кой казва, че в Америка всичко е по мед и масло....рог на изобилието! Там започва тепърва да става интересно!

Това което виждаме сега в САЩ, и нас ни чака. Нека не се заблуждаваме. Проблема от една страна идва от огромното количество маргинали, които работещият нормален човек трябва да издържа, а за благодарност маргиналите го обвиняват в расизъм и се жалват че били дискриминирани. Всъщност маргиналите имат идеология, с основен идея че нормалните хора ги били дискриминирали (потискали, ограбвали и т.н.). От друга страна, работещото малцинство няма идеология, няма идеи за решаване на проблема, и само може да се сети за старите компроментирани идеи на фашизма и расизма. И, ако не се намери някакъв компромис (което става все по невероятно) ще има сериозен сблъсък. Та дори и у нас с просто око се вижда накъде отиват нещата. Българите намаляват, маргиналите се плодят, че и отвън идват. Очевидно това не може да продължава дълго. Сериозен сблъсък е неизбежен, но кой ще победи е интересно.

А в Рассия пасат трева ха ха.

А щерев яде л.йна ах.ах.ах...

Доста постничко отразяване на новина N:1 за последните 2 дни, при положение, че всички световни медии показват много много повече детайли и истинската същност на нещата.

link/watch?v=dKMTu1GDi_w&index=4&list=PLuxfKFwwTllClfsR5gCXaTY0HbKU7eZSm

Насилственото принуждаване на работещите и знаещите да издържат криминалните, мързеливите и неуките, води до това. Същия проблем го имаме тук с циганите...

Верно. Но ако не ги храниш, какво ще стане? Мислиш че те кротко ше си умират от глад, като български пенсионери? Ми няма да стане, там има много млади, които са негодни за каквато и да е смислена дейност, но оръжие могат да държат.... Лошото е че сегашния модел никак не решава проблема, само го отлага, но и отлагането постепенно спира да работи.... по понятни прични.

Ми да не го отлагаме проблема, спират им се сичкото и проблема става грозен и болен, и го решаваме със съответните мерки, какво има да чекаме и чий хуй да ближеме. Мъ значи толерастите колко сте изобретателни, има едно решение - резане на възела с меч и нож!

Захарова напекла курабийки и отиват със Жириновски да подкрепят демонстрантите, и да защитят демокрацията във Вирджиния.

само забележете колко коментара има, когато по обясними причини отсъстват платените русофоби и си направете изводите.

Как са "обясними"? Да не са във Вирджиния?

Под "ултрадесни американски екстремисти" разбирай нормални американци с активна гражданска позиция. Под "антирасисти", разбирай цялата измет на хранилка при Сорос: геЮве, лезбийки, трансексуални... цветнокожи, наркомани, феминистки, сатанистки...

+100

Към редакцията: ако сте демократична медия и не се страхувате от истината по политкоректни съображения, променете заглавието на материала си и отбележете в коя страна се развиват вълненията! Защото ако беше в Русия съм сигурен, че щяхте да изпишете името на страната цялото с главни букви! Придържайте се към правилата на политическата неутралност, ако искате да ви уважаваме!

то, ако беше в Русия, примерно в Сибир, което е стара протестърска мечта, ти имаш ли идея какво чудо щеше да е тук в момента от подивели и неизтрезнали още от снощи протестърски червеи.....ахахахахахахахахахаахахахахахахаххахаахахаххааа

Очакванията ти от "редакцията" за "демократичност", "безпристрастност" са престъпно наивни, в днешно време.

мадуро въвел извънредно положение и бил диктатор, а ? Генетично сте двулични убийци....

Толкова са нагли, че даже не се усещат... Другите все недорасли, те целите в бяло. Пропагандната журналистика в името на мафията и статуквото е престъпление.

Четвъртата власт - "медиите" е в частни ръце. Съответно обслужва частни, а не общи/обществени интереси. Първата власт - финансовата(банките, демек), също.

Затова никой не им вярва на нищо. Стигнаха до там,че дори лъжат,че ще вали.

Бабите дето хвърлят пари и злато от балконите, докато текат рекламите на турските сериали им вярват. ЧалгаджиЕте са техни хора, "демократичните" "роми", евроатлантическите турци, геЮвете, бюрократите... Не ги подценявай като въздействие. Научно е доказано, че разумните хора са не повече от 10% по света и у нас.

Да се идеализират САЩ е плиткоумно и дебилно, както и да се прави сравнение между САЩ и Русия, за нивото на демокрация и правов ред. Единствените държави, в които човекът е гражданин с главна буква и монополите и олигарсите нямат последната дума са скандинавските държави. Дали е въпрос на ген, на етническа и културна самобитност, на манталитет и на култура, не знам, но за съжаление моделът е неприложим на други места.

Още по-плиткоумно е да се идеализират скандинавските страни. Инфантилността, преливаща в дебилност, както и фалшивата политкоректност там са стигнали до ужасяващо състояние. Освен това, специално в Швеция и Норвегия, определени джендър практики не съответстват изобщо на хуманното състояние. Няма морал и гражданственост в общества, където скотоложството и безпринципното смесване на расите е взело връх. Нека си казваме истината в очите.

кое? НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РОБИ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЧОВЕЦИ СА У СКАНДИНАВИЕТО............... Там им прават експеримента мултикултурализ плюс еко. Решават например, кукловоди в САЩ да тестват идеята за забрана на дизелъ и бендзинъ и ТЕРЕНА е скандинавието. Правителствата им послушно въвеждат кукловодстака воля със закони и гредат кво ше прави обикновениа северняк. Само при успех - внедреване и в сащ. при неуспех..............СОРИ УБЪРКАХМЕ СЕ. АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ. И ТЕЗ ТАМ, СА ТАКА ОШАШАВЕНО ОТ МУЛТИКУЛТУРАЛИЗ, ЧЕ ИЗОБЩЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ КАК ГИ ПОЛЗВАТ.

Само забележете колко тенденциозно протестърските медии у нас представят ситуацията, за абсолютно същите "случки", само че под ръководството на Американска Държава в Украiна бяха създадени съвсем съвсем други картинки, за пред наивниците разбира се! И да, въпрос на време е някой Щат да се отцепи от Голямото Семейство, тогава дали ще има бомбардировки от НАТО в негова защита...?

Защо в тази статия ги няма протестърите, някакви идеи???

Професионалисти. В неделя почивен ден. Или извънреден труд. Но трябва да се вземе решение и да ги призоват, а това отнема време.

Значи няма право на дума-който не с мен е против мен това ли е тяхната демокрация -комунизъм не благодаря не я искам.

Всъщност, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Сега Ким да осъди расовата дискриминация и да изрази загриженост за правата на белите хора в сащ.

Ким не е бял.

А, бхк, например, цигани ли са?

Ама не и черен....!!

А от какъв зор янките ще демонтират паметникът на генерал Лии? Генерал Лии е войник а Линкълн е обикновен психар и педераст. Ако разбунят южните щати където живеят истинските американци ще си докарат гражданска война. Не ме е грижа.

Аре сега да видим властите в САШТ доколко уважават демокрацията. Истина ли е тя или само медиен фетиш..Щото дерьмокрадцията видяхме, че страшно много я уважават..

Нека бъдем солидарни с демократичния протест на разбунтувалия се народ на Вирджиния. Хубаво е да предчувстваш как един фашистко-троцкистки режим е заплашен, а на североамериканския континент изгрява възможността за независимост на поне няколко нови държави! Народът сам ще вземе властта в ръцете си от олигархията, да бъде!

Земята ще е едно много ,много по добро място за живеене без САщ.

То да беше само сащ, с мед да ги намажеш. Гадта е напъплила управлението на всички държави по света и у нас. Май само кралят на Бутан е последният загрижен за народа си управляващ.

Въпрос на веме е майданът в някой огромен мегаполис на САЩ. путин ги предупреди, че не са изключителни. И те са хора като нас, и те имат право на своя протест срещу режима, още повече когато същият този режим засилва диктата си спрямо правителствата и народите от целия свят.

Разглеждах снимки: една от раниците на "крайно левите", обвита с гейския мултикольор (цветовете на дъгата, символ на безкрайната гейска радост) се търкаляше по улицата... просто да им се чудиш на куража и агресивността?!

Платено им е. Зад гърба им седят мощни политически лобита.