Съдят българин в САЩ, ръководил мрежа за банкоматни измами

Георги Мартов - Мицубишито, който беше арестуван в САЩ за ръководене на американското крило на голяма мрежа за измами с банкомати, е направил признания.

Обратно в новината

Коментари - Съдят българин в САЩ, ръководил мрежа за банкоматни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛАВАТАРИ се наричат бандитите, направипа от народът ни криминална нация

Световни музиканти, световни певци и танциори, добри спортисти а сега и СВЕТОВНИ МОШЕНИЦИ. ИЗГЛЕЖДА СТАНАХМЕ ЗА ВСИЧКО НАЙ ДОБРИТЕ!

Споровете за несъществени неща са загуба на време- В предишен пост по ироничен начин исках да кажа "леко възражение".Нямам намерение да парадирам с познание по език, който не ми е роден. Нека да видим фактите; Род е осъден на 14 год затвор. но ще стои в затвора само 12 г 3 месеца поради приспадане характерно за амер съд система. И няма да лежи, а ще присъства в Затворническата, библиотека в Денвър. Лош момент за него е, че Лиза Мадигън го лиши от губернаторската пенсия в размер $54 000/год.с думите "На корумпирани хора Илиной пенсия не дава" Може и бълха да го е ухапала, но престижът му е сринат. Беше обвинен в 3 големи престъпления-сенаторското място, нагласеното конно надбягване и 25 000 $ неправомерна помощ , както и 16 дребни -командировъчни и т.н. Къщата му беше в Еванстън и би трябвало сега да е в Денвър. Когато тръгваше за затвора беше сам и една лимо го взе от къщи.Който има възможност да му отиде на свиждане да види дали е там.

До преди 70 години България беше известна с първи места в селскостопанското производство. И натрупваше постепенно индустрия. Днес България е известна с бандите из ЕС и САЩ. Русия от страна на велики поети и писатели се превърна в пияндурска помийна яма на официален тероризъм, империализъм и политическо мошеничество. Вече и с култ. Комунизмът очевидно е идея за социален разврат.

До преди 70 години България беше известна - не само като изостанала аграрна страна. След това се създаде индустрията и някои износи като БАЛКАНКАР и пр. И сега си прав - ВЕЧЕ ИЗНАСЯМЕ И ОРГАНИЗИРАНА КРИМИНАЛНОСТ. Правим си голям авторитет

Докога ще ни занимавате с разни бандити и простаци? Малко ли проблеми имат хората? Вместо да пишете за наболелите проблеми в държавата, вие ни занимавате с мицубишито и куп други простотии!

не е село ,а предградие. И е Шилер парк. И като пишете някакви тъпотии,поне малко се поинтересувай те.

E, сега ще му нарежат, тоест цепнат дупето в пандиза :)

На кой му пука за този селски каскет? Незначителна новина...

Успехът на американската полиция идва от факта, че в САЩ аудио и видео материалите се приемат ЗА ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, за разлика от България. За това при нас битува израза "нямаме правосъдие", което си е факт, изгоден както за управляващите, така и за нашенските бандюги.

Че то има ли разлика между "управляващите" и "нашите бандюги"?.... :::))

признават се за доказателствен материал само когато е удобно и в полза на този, който е "уважил" т.нар. съд, което прави картинката още по-гнусна...

Смях в залата...в Атланта хванаха бат Наско големия бос, а Койчо Драгиев избега в БГ в Стара Загора... На бат Наско му дадоха 3 години, а сега чувам, че го съдят за АйДИ фрауд...и още поне 5 ще му лепнат Тоз Митсубиши ташак обаче ще полежи доста повече А ние бачкатори те- нормалните хора ще си почиваме на Саут Бийч, или на Пунта Кана Год Блес Америка!:)

Във Щатите парите са най-важното! На пияния блъснал и убил Българка му дадоха 2 години условно, но пипнеш ли и 1$ на банките ще ти дадат 100тина години.

Лъжеш, естествено: в момента "служи" 5 до 10 години ефективно и тепърва го съдят в "гражданският" съд за репарации. link

И после пак казвайте,че циганите това онова,бандити българи.

Това е САЩ колкото да не ви се вярва там е друг свят.Закона е закон.

тоа па голем гупендер. да беше дошъл да пипа в канада : по-безопасно е и годините в затвора са бая по-малко от тези в сащ. наистина се е минал яко.

Виждам два различни вида коментари. Единия вид са на тема - хванали са го но тъй като парите са най важното нещо на света ще се откупи. Втория вид е от типа - разпни го! На прекланя щите се пред златния телец ще кажа. Съжелявам ви, ако наистина душите ви са толкова бедни, че да не виждате че света се управлява от любов. А ако просто повтаряте като папагали чужди думи без да разбира та целия ужас на това което казвате дано да се събудите скоро. На жестокосърдечните казвам - оставете отмъщението на този, който може да понесе тежестта му. Само си тровите душите със злоба. Просто живейте от сърце бе хора!

Па - па - па - па -па - па - па !!!

за кой свят става дума. "Моето царство не е от този свят", нали знаете?

Абе т'ва Мицубиши много ви тревожи. Вие работа нямате ли че дращите от сабаале? При вас не е ли бизи?Тоя не живееше ли в Павилион билдинг на Делфия/Каталпа при Къмбърланд/БринМейр? Или там му е била тайната квартира? Тоа че вземе да сключи едно споразуменийце и да стане едно сътрудниче и ще го изпуснете. Познавам няколко човека от нисшия му ешлон и всичките са маламортаджии и измамници.

pompai

И нощен труд, ли ти пращат?

pompai

Браво и да не се връща,защото не е Български съд.

Милорад, както е истинското име на Род точно преди 2 години слезе от самолета в Денвър към 10.20 с още един съпровождащ, отби се в МакДонадс, хапна нещо остави тип и влезе сам в една голяма врата на отсрещния мрачен билдинг. // Мястото на крадците е в затвора,,А къде е мястото на крадците на цели държави? Безкрайно се радвам на работоспособността на м-р Все така да работи, да печели и да помогне на БГ. Да отвори една независима Българска банка в София със собствен капитал и да подпомага БГ бизнеса. Дали разрешат сегашните му началници.

14 години му лепнаха на Благо. Дори и той не вярваше, че точно неговите хора (Демократите) ще го прецакат толкова яко. След произнасяне на присъдата гледаше като препикано мушкато. А ти научи малко английския. Детройта то го е казал по-надолу и за пръв път съм съгласен с него. 'Лайт ъбджекшън' (light objection) има съвсем различен смисъл -- objection to(wards) light, т.е. имаш нещо против светлината. Ако имаш малко (леко) възражение (предполагам че това искаш да кажеш), това е 'слайт' (slight) ъбджекшън.

Така и не разбрах как демократите са хора на Благо. Като всички знем, че спортисти терористи роди именно комунизмът. Ункална отличителна черта е. Спортитистите само в комунитическия лагер станаха престъпници. В демократичния свят са спортисти. При комунизма всичко е изродено. А което не е, се изражда от изроденото. Не познавам друг строй, който с такава сигурност да исира гена на нациите. При комунимза е гарантирано!

Тва трейлъра на новия сезон под прикритие ли е?

да му попpечат на българчето да си попечели малко? Пустите му американци хич не са торерантни!

Този Мицубишето е от квартал Шилер Парк с 11858 жители а не от село Скилер Парк и тук правосъдието си е такова, че не пожелавамна никого да му се случи да се срещне с него. Ще си лежи момчето с черничките момченца просто е неизбежно, само не се знае колко, но няма да го изпратят в България, защото нашето правосъдие ще го изпрати при братя Галеви на заточение

Ти да не си минал по настоящия му път че си толкова запознат или си драскаш чул недочул ???

Za tozi tsiganin do koga shte pishete . Sega shte mu urediat kvartira za 50god i gotovo

без визи за щатите - да ми го дъвчете четвoртит.

Спукана му е работата на това мицубиши. Сега бял ден няма да види като го осъдят на 50 години ако не и повече. Хамериканците не се бъзикат като наще съдии и прокурори.

Бе тоя Мартов наистина голям хубавец-язък за момчето,ще му се радват плейбоите в затвора.Само не ми стана ясно -защо ФБР е чакало 3-4 години в подслушване и следене,за това време бая поразии са направили..

Един прост въпрос към всички, които смятат, че този може да си плати и да се "отърве" от затвор: Къде е в момента бившия губернатор на Илинос Род Благоевич (Rod Blagojevich, Democrat), а? А?

Или бившият кмет на Детройт Килпатрик (Kwame Kilpatrick)? Или бившият кмет на Ню Орлеънс Рей Нейгън (Ray Nagin)? Или те са дребни риби? Между другото, всичките тези боклуци за Демократи.

Явно не сте гледали Цар на оръжията? Където звънваше телефона и по живо по здраво го пускаха, пък и пари му даваха.

Много филми гледаш. Нека силата да бъде с теб :)

в момента човекът е в затвора... от няколко години (относно филма)

Тоя не го чуствам в дранголника при негрите и мексиканците, загорели за свежа плът.

Чудя се как тези като ги хванат в САЩ всичко си признават и ги осъждат, а тук ги пускат по живо по здраво?

Toва е щот'са тъпи, а не като нас - умници и тарикати. ;)

Изглежда тука коментираме повечето емигранти. Разбирам. И аз следя тази новина с интерес. нека да се разбереме за нещо. Има два вида хора. Едните са лежачи и лапачи. Другите са работари. И тук в Америка има лежачи, но те не са на уважение и често завършват в затворите. Аз лично съм работар. Доволен съм безкрайно от това как се реализирам тук благодарение на работата си и ума си. Стоя далече от лапачите и гласувам за такива мерки които да ограничат тяхното количество в Америка. Аз съм протия хора да не си плащат данъците, да не работат и да живеят от социални фондове и престъпления. С гордост заявявам че съм данъкоплатец и считам, че който не плаща данъци и е пълно9летен не би трабвало да има право на глас в Америка. може да ви се струва крайно, но аз свято вярвам че който не работи не трябва да яде. А също и че който краде трябва да лежи в затвора.

Прав си, обаче прокурори, съдии, адвокати в сащ са навързани като както се казва "свински черва". И ако се плати по веригата много "проблеми" могат да бъдат решени.

Ако се случи подобно нещо аз ще пиша до сенатора си писмо. Ще пиша и статия в тукашен вестник. Защото справедливостта е дело на всеки а не само на държавните служители.

elle

Значи не си гласувал/а/ за настоящия президент :)

Този боклук може да мине леко ако си плати където трябва. Американската "право-раздавателна система" е супер корумпирана. Особено в щата Илиной. Все пак се надявам неграта при които евентуално ще попадне да му се порадват.........

Ще избройщ ли само 3 примера.

тоя уж умно момче,пък си мислел че все още живее в бг и съответно ,ще му се размине,еиии тъп народ еии

Мили Дядо Коледа, за тази Коледа си пожелавам ФБР в България! Благодаря ти!

А ва Детройт, що тъй ва? А ва нещо не си наясно с амерканския ва. Не мой тъй ва!...Ъбжешън- означава -несъгласие, протест, забележка. OBJECTION- a feeling or expression of opposition, dislike or disapproval. А думата лайт освен светлина се използва и за " лек, лека, леко" например лайт прешър -лек натиск. Отвори учебника за трак драйвъри там много често се среща. Требе на неделно училище да ходиш, даже и на пон'делнишко. Ти в американски съд не си ли влизал и там адвокатинът вика "ЪБЖЕКШЪН". Шоф книжка не са ли ти взимали? Щот мойта са я взимали 6 пъти на сюпървижън. За мистъра дето се е обидил , че бил работил честно и не е свързан с БГ служби- Да съгласен съм -не всички са свързани и пояснявам: Става дума за големите пари. Искате ли да ви изброя 5 БГ чикагски граждани дарили амер държ структури с повече от $1 милион? Как става тоя намбър? А? хахаха.

ПРИЛАГАТЕЛНОТО ЛАЙТ Е ПРОБЛЕМЯ :))) ИМА ЛАЙТ КОУК АМА ЛАЙТ ОБДЖЕКШЪН ЦЪ :)

ЯВНО ПОЛОВИНАТА "ШЕКЕР МАХАЛА" ПРИ НАС В АМЕРИКА Е НА УБРУВАТЕЛНОТО НИВО НА МИТЦУБИШИТУ ... ЗАТОВА СА ТОЛКОВА ЗЛЕ С ГРАМАТИКАТА И ЦЪКАТ МИНУСИ :)))

Мицушибито ще го гресират ежедневно, но за сметка на това многократно. Ще избива грес, дори от ушите му.

Колко е хубаво, че един български тарикат ще лежи поне 80 години в щатски затвор където има да се чекират афроамериканците с кредитните си карти в чертата на задника му.

скоро безвизово пътуване няма да видим с тиа селяни които ни излагат по света!!!

И ний сме дали нещо на света.....

един познат живущ в Америка пострада финансово от това мръсно леке ,което му взело с измама 10000 и след това го заплашвало с физически проблеми ако рече да си ги иска Добра работа и на полиция и след това на съда,който ще го вкара на топло за дълго това мръсно ЛЕКЕ

Съгласен съм на 100% с вас. Така е. Имам един вери лайт ъбжекшън- описаното от Вас за законността и тържеството на държавата над престъпността, както и сигурността и спокойствието се отнася само за вътрешната политика на САЩ. Навън тя проповядва точно обратното и където може го налага. Изброените придобивки са факт за сметка на Ам Контрол над целия свят. САЩ не желае друг освен тях да достигне тяхното ниво и активно работят затова. Ако някой се опита да не се съгласи го бомбъдвайзинг а за слабите става чрез системата на Машите. Такава Маша за а БГ е Турция. 50/50 съм БГ/САЩ - много лесно е един нормален българин научил американси език , здрав и работлив да съществува в САЩ да ползва установената система основаваща се на дициплина и контрол. И да дава акъл на останалите в колонията все още наричаща се БГ. Иначе разни Мицубишита, Нуши, Муши ,Гуши, Господиновци, Павловци поп Валентиновци и груювци и ..соу он ги познавам. Знаем се.

ТВА "ЛАЙТ ОБЖЕКШЪН" ЗВУЧИ КАТО "СВЕТЕЩА ГРЕШКА " , А НЕ КАТО "МАЛКА ГРЕШКА" ... .... ПРИ НАС ДЕТРОЙТ НЕЙТИВС ЩЕ ДА РЕКАТ ПО ТОЯ ПОВОД SMALL EFFORTS OF A SMALL MIND :)))

Расъждавате здраво. Съгласен съм с това, което казвате и бих се радвал нещата да могат да се променят. Но как? Смятате ли, че българи или руснаци в ситуацията на Америка биха се държали различно? Докато хората се опитват да живеят за сметка един на друг дотогава ще има несправедливост. Америка по мое вътрешно убеждение не е страната способна да води света към различен светоглед. Също така мисля, че нито една страна в света би била добра за целта. Такава промяна трябва наистина да дойде от хората. И от всеки сам за себе си. Аз се старая да не извършвам несправедливости в собствения си живот. Гласувам винаги против намеса на Америка в работите на други държави.

Toва е щот'са тъпи, а не като нас - умници и тарикати. ;)

Айде да видим къде са днес съюзниците на САЩ през II Световна и тези на СССР, М?

този аидук трябва да бъде положен на електрическия стол, докато запуши и се превърне на пепел. намерила гадината лесен път да забогатява от кражби. заради такива изроди ус властите не дават визи на българи.

Абе вЕрно,че е друга Нушка, ама човек се бърка. Тая е 15 год по-късно родена.С първата съм имал проблеми с билетите, иначе е много готина и беше френдгърл на мой приятел преди 10 год. А и аз съм далече от Чикаго.

От 16 години живея и работя в Америка. Познавам много български емигранти. Познавах през годините трима, които попадаха под определението ми за мутра. И тримата не издържаха тук и предпочетоха да си се върнат в България. Тази група за която се говори е с корени в България и тукашните полицаи са свършили работата. която българските полицаи не са. Аз лично се радвам на тази новина защото тя ми показва, че Америка е правова държава за разлика от българия и тук може да съм спокоен, че престъпниците ще си намерат мястото зад решетките. Радвам се, че плащам данъци на Америка и възнамерявам да продължавам да ги плащам дикато пъхат престъпниците в затворите и се грижат нормалните хора да им е уредено и спокойно.

Българският наказателен кодекс и НПК са написани под преките указания на американския, английския и няколко други посланници. БГ милицията от соц.БГ беше разтурена и под САЩ ръководство се създаде това, което действа днес. БГ съдиите са на 85% назначени от Иван Костов и Сакскобурготски - любимци и фаворити на САЩ. Защо тук не е като в САЩ, като те ни контролират чрез посланници, пари, стотици фондации (НПО-та) ? Аз в същност знам отговорите. Дядо ми, чичо ми и братовчедите са Америка не от 16, а от 61 години. Познаваме, не просто емигранти, а поколения емигранти. Бих искал да чуя вашето виждане по тези въпроси ...

Ето как виждам нещата. Не е работа на Америка а на Българиа да си пази интереса. Американските политици за разлика от мен и вас не виждат в България родина а възможност за разширяване на влиянието си. Аз в политиката на Америка спадам към така наречените "изолационисти" Аз считам, че америка е достатъчно голяма и напреднала технологично държава за да не се бърка на другите държави в работите и да си оправя собтвените бакии със собствени сили. Так аз съм действал в живота си и съм добре. Не виждам защо нещо което е добре за индивида да не е добре и за държавата. Считам, че в Америка има прекалено много хора на социални фондове, което налага да се извършват несправедливости по света за да се хранят лапачите. Мисля, че това трябва да спре и който не работи в Америка да има пълната свобода да спре да яде, но не и да разчита на подкрепата на данъците, които той не плаща. Смятам, че България, като малка държава трябва по умело да лавира между големите държави за да си осигури по благоприятни позиции. Не е срамно да си гонишинтереса. Срамно е да си роб.

Щото са написани от Костов и САЩ, но се изпълняват от Станишев и Доган!

Толкова е правова, че току-виж някой полицай те гръмнал докато си вървиш на улицата.

след като долара няма покритие кво всъщност са откраднали, 5 кг хартия,..трябва да проявим патриотизъм и да защитим онеправданите

Как ще има покритие долатър, нито в чейндж бюро можеш да го обмениш нито някъде по света да купиш нещо с него. Отде се намирате такива айнщайновци не знам, а отде имате и наглостта публично акъл да давате ми е още по-неразбираемо. Освен да сте от агитационната тролеферма, виждал съм дори по-дебилни измислици от там.

То и балона имаше покритие докато не се пуукккнааа :)

Познавайки USA малко по така искам да кажа моето мнение, че Мицубишито и къмпани може и да се отърват от тежко наказание. Американецът на високо ниво се ръководи от Господ Паралей и като нищо може да изтъргува постигнатото за $%$. Защото всички БГ в САЩ които са успели имат връзка с Мръсните пари от БГ- парите от Апашката приватизация. Тези които са успели сами също са обект на интерес на БГ службите, които пък са зависими от Амер служби. Така че едно дебело откупче може да промени нещата. Амер служби ще си вземат паричките , ще пуснат Мицубишито и ще заложат капана за по =големи риби. Такава е Америка. Ще постави полицейски патрул на един знак СТОП да стои цял ден. Един нарушител да хване- ще го дарува така, че до живот да не нарушава. Той ще разкаже на 100 човека какво е изпатил . Това е САЩ.

Аз съм успял и нямам никакви връзки с мафиотски или изобщо български пари. И не съм единствен. Всичките които познавам са такива. Недей да черниш българите в Америка ако обичаш.

незнам къде живееш в америkа,но в чиkаго е пълно с мутри.те си идват с готовите пари,правят си фирмите,заведенията и така им е добре.последното мутренско заведение е "блак рам"в дес плeинс.тази групировка се ръководи от BG,това е ясно,но и аз мисля,че като платят ще ги пуснат.дано не е така,но наистина в US парите са всичко.

Това може и да мине на щатско ниво, особено в Чикаго, обаче с федералните няма как да стане.

преписана история от вече публикувано на много места... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.