Коментари - Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран | Днес.dir.bg

Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран

Москва предупреди САЩ да не се намесват във вътрешните работи на Иран и обвини Вашингтон, че се опитва да използва антиправителствените протести там.

Обратно в новината

Коментари - Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Да припомним на САЩ безредиците във Фъргюсън и огромните протести на чернокожите там. Някой да свика съвета за сигурност в ООН? Или някой да предложи да хвърли няколко тона оръжие помощ на черничките да изравнят силите. То бива лицемерие ама........ Проблемите в Иран са инициирани от САЩ и санкциите въпреки, че всички държави в Европа се убиха да потвърждават, че Иран спазва договорките...... И това ако не е поредната дирижирана революция.... Време е КитайюРусия да дирижират една революция в САЩ

Какви ли не глупости чета тук против САЩ. Да,чак до скапване на САЩ както"ВЕЛИКИЯ" СССР и Соца. Това го слушам 60 г.,а т САЩ все по-привлекателни стават за хората с цел в живота,които отиват там и в ЕС. Другаде дето е мизерия никой не отива да живее. Помислете бе тикви преди да пишете глупости. Да,та коя е Русия с мизерията си да предупреждава. пореден отбий номер. Та кой ли слуша русия освен мързели,безпомощни безпътници. Ами тя Русия е пред скапване пак. Никой не я слуша Русия.Иран няма как 21 в да си я кара по рускаму и ще стане............

Американците ще бъдат победители само в Холивуд вече ! Вижда им се края !

Минусът не е мой! Ако можеше да поставя 100 плюса, бих го сторил.

САЩ удариха и Иран с подривната си дейност,след време ще се разбере че всички тези протести са били умело подготвени от тайните служби на САЩ, само че тук те ще претърпят провал иначе започва войната предречена от Нострадамус и това ще е края на САЩ като страна. В тази война тя ще бъде ликвидирана.

Не, всичко е по-простичко След като някой народ се вдигне срещу мизерията и тиранът си, идват САЩ и Русия. Русия за да запази тирана и мизерията, САЩ за да запазят властта си

А ти защо не протестираш против властта и корупцията, ами си седнал акъл да даваш? Я бегай на протестите за лифта на Боровец, или където там беше, не се меси в международните отношения.

Изплашен нещо ми се вижда бай Тръмп след предупреждението.

Опааа "аз съм уверен, че нашият съсед - приятелска страна" И как точно Русия е съсед на Иран?!?!?

Крайната цел е да се удари Русия.Около руската граница трябва да бъдат страни с правителства сателити на САЩ.Елементарно Уотсън!

Шамарите за Путин няма да спрат. Който си го направи, за себе си го прави Вчера в уж трети път крайно победена ИДИЛ нападна основната руска база и унищойи маса самолети и руски тн богатири, които дайе отдавна ги няма там

краварите да не се месят че да не вземе зимата при тях да стане постоянна

Един от основните лозунги на протестите в Иран е "Смърт на Русия"! Защо ли?

защото протестърите така са обучени...

Целта на иран трябва да е да привлекът американски и евреиски войници да нахлуят в страната им и тогава да бъдат избити колкото може повече за да се научат тия хора да не се месят във вътрешните работи на други страни!

Аз пък искам ЩАТИТЕ, ЕВРОПА, евреите да се месят във вътрешните работи на България, защото ми писна от туземните прорашистки мутро-олигарси, от корумпирани власти (съдебна, изпълнителна, законодателна), които заедно грабят народа, както турчин не го е грабел ???

Разбирам болката ти ,но такива с такова робско мислене като твоето винаги ще го клатят!Имай малко достойнство!Аз не съм привърженик на ничия намеса във вътрешните работи на,която и да е страна,сърбал съм и руската попара!Но американците подпалиха близкият изток,с което предизвикаха и заливането на България с пълчища от цигани мюсулмани и негри!

- Ние понеже, разбирате ли, така да се каже никъде не се месим и затова искаме нашите американски партньори да правят същото като нас. - Опс! Обърках се. Исках да кажа, да правят точно обратното

- Хоп! ... отиде в другия крачол

Путин първо да си оправи скапаната икономика,пияните руснаци и тогава да дава акъл на другите държави.

ТИ ЛИ, МАЛОУМНИКО, ДАВАШ АКЪЛ???

че Ким Чен Ун подкрепя властите в Иран и предупреждава САЩ, а това значи Исраел. До тука бяхте. Всяко ваше грешно поведение ще бъде наказано.

по същия начин кремъл реагира на безредиците в сирия, преди да започне гражданската война там. русия и китай блокираха резолюция на оон и оставиха в сирия на произвола на съдбата. кремъл, който води хибридна война и се меси в работите на много страни, вкл. и България, няма право да предупреждава Америка за нищо.

КАКВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТЕ ГОНИ? ЦЕЛИЯ РАЗУМЕН СВЯТ РАЗБРА, ЧЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ДРАСКАШ, ЗА 2 КАРЛОВО ЦЕНТА, СЕ ОПИТВАХА ДА НАПРАВЯТ ПРЕВРАТ. НЕ ИМ СЕ ОТВАРЯ ПАРАШУТА. ХИБРИДНА ВОЙНА ВОДИТЕ ЖАЛКИТЕ СОРОСОИДНИ ТУРОЛЕЙКОВЦИ. ВСЯКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ. ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ УМИРА, БЪРЗО И БЕЗВЪЗВРАТНО.

Щатите вече казаха, че подкрепят протестите и ще търсят виновните за потушаването им да ги накажат. Това не е ли намеса?

САЩ и правата на човека.Империята на злото създала ИД и човещина хахаха

Сега прочетох, че американците въвеждат нови санкции за иранците- нали още преди изборите Тръмп обеща това на евреите. Явно, че американците не знаят друга дума освен санкции.

Американците знаят и използват още много думи - бомби, напалм, атомни бомби и пр. ! !

това са техните начини за "демократизиране" на непослушните...

Antoinette Todorova

иий,ама си изпуснал последната - копче нищо,че му я подсказаха .

Точно така - децата не трябва да си играят с ток !

По случай Новата 2018 година, аз ти пожелавам да си прегледаш историята с мненията ти днес, в 2021 година. Тогава ще видиш как "НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ като Канада, САЩ, Зап. Европа..." започват да живеят като РъБъ сега. Тогава, в 2021 година, ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ вече ще е излязла от тинята и ще започне БЪРЗО да се отлепва от дъното, което сега "КОПАЕМ" ... с "Шесторно убийство в Нови Искър, което не е заради кухи фирми в РъБъ...".

Диктаторите видят ли протест и веднага САЩ им се привижда зад него. Те не могат да си обяснят, как техния народ може сам да тръгне срещу тях, след като живее в отлична мизерия. Все някой им е виновен, все конспирации, заговори.....само те не са. Тяхното управление е навряло в тинята главите на всички и те не искат хората да ги извадят от там и да видят как живеят в нормалните държави като Канада, САЩ, Зап. Европа...

Иран или ООН месqt ли се когато има протести против Тръмп или когато Black Lives Matter е протестират заради убити цветнокожи?

А НА ВАШИСТИТЕ РАЗКСЪСАТ ЛИ ИМ ТРЪТКАТА ПОЧВАТ ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ - В РУСИЯ ИМ ПРЕЧЕЛА ЗИМАТА - ВЪВ ВИЕТНАМ ДЖУНГЛАТА - В АФГАНИСТАН КАМЪНИТЕ - В ИРАК И СИРИЯ ПЯСЪКА :)) ..И Т.Н И Т.Н :))

N. S.

Te в Иран каква панчуга ще ядат, бедна ти е фантазията. Това не им е Холивуд, въпреки, че и там от тях по-победители няма (във Виетнам). Краварите са оставени на една единствена опция, атомна война. И понеже не си е шега работата, не могат да измислят какво да правят. Джафкат се с малки 'абезян' страни. Идете бе, идете, пипнете С. Корея, пипнете Китай, пипнете Сибирската мечкa. Kaкво се дерете с абезяни около Средиземно море.

защо се пъхаш между шамарите ,нима нещо можеш да промениш ,толкова си жалък ....Че и Реган се кръстил ,не Реган ,ти даже бълха не си....

абсолютно прав си,колега...предателите ги неневиждат,дори и когато ги използват...(които е предал своите един път,утре и новите си шефове ще предаде)

Да, бе и в същото време за всичко Путин е виновен!

гледната точка на Kозяк я знаеме...

Пак с тоя ще се занимавам,Роналд Рейгън ! Санитари, бързо идвайте - връзвайте го и да го водиме, че пак се е докопал до компютър ! Бесна луда маймуна !

МИНАЛАТА ГОДИНА НАТО И ЕС ИЗБИ 65 000 В БЪЛГАРИЯ .... И ВСИЧКИ СИ МЪЛЧАТ ... 2040 Г - 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И 2 МИЛИОНА РОМИ :))

кои си мълчат? убитите ли?

ПРИМЕРИ ЗА МЪЛЧЕЛИВЦИ : - СУДЖУК АГА АНКЯНЛИЯТА - БОЛЕН ПИДЕРАСТ - МЕДИИТЕ - ДАЛАВЕРКАТА - АНЦУГА - ШКЕМБЕ ПИЩОВА - ДОМУЗ ДОГАН - ЕВРЕЙ СЕРЕ-ГЕЙ

Гледам ги тука краварските шитни като 1, дето още не са си махнали дюнера от ануса на площада в Кьолн, и им се чудя! Я сега ПЕДИТА кажете, как лудите крави размазаха С ВОЕННИЗИРАНА ПОЛИЦИЯ народното движение Occupy Wall Street!!! Тогава защо не свикаха съвещание на ООН а педита?!

ми как го смазаха? смазали са го с военизирана полиция, тъпи! нали сам тъй пишеш?! раша що не свика оон? нали е там...съвет за ...право на ... има квота за ... що не свика бе?? щото никой не бръсне россия за слива! що сте толкоз неумни бе?

Лани, франсетата, как смазаха арабелите от Магреб?

Така, така...Посраните луди говеда пак замълчаха пред руската мощ! Това да не им е Педалсъюза нещо, дето всички им се дупят!!

идиота ак-ч7 пак се изходи по въпроса

а бе какво стана в сирия бе? последно осем самолета и десет самальотчика ли утрепаха, или десет самольота и осем алкаша? от мене да знаеш, колкото и да са, ония в иран са по люти от тия в сирия!

Самальотите си летят, и трепят Джихади Джотата...Ти кажи кво стана с краварските бараки Ф-35 и Ф-22, единия дори не може да лети пълен шит е, а другия подви опашка като видя руските Су-30/35..Пилота луда крава пак напълни гащите а?:)

Повече от естествено е ,че опората на световната демокрация са загрижени за свободата на волеизлеянието в тази страна и е напълно нормално да искат намеса за да се отстрани от властта ненавистният антидемократичен режим и потомците на ордата нямат моралното право да се противопоставят.

Обясни, каква роля в демокрацията играе забраната по принцип потомци?

Малко в страни от темата...извадете официална информация колко войни са направили краварите....около 90....било то пряко или косвено.....те са щастливи....победители.Относно Русия.....който се е "захванал" с нея,то винаги е ял дървото...!! Хамериканците винаги са се намесвали в политиката на суверенни държави...."далеч от територията на САЩ"...и сега им текат лигите да сложат ръка на ресурса на Русия.....е да,ама не....не им стиска,то даже са се посрали...знаят че тва ще е последната им грешка.......та кой разумен ще се навие да направи нещо сериозно спрямо Русия и Китай....Тръмп в момента е като някой аниматор на морето....развеселява децата и........тва е....!!

не малко в страни от темата а доста встрани от темата си ама нищо - хората разбират че не си добре и ти прощават

Ха ха ха...на ватенките им взривиха самальотите с минохвъргачки... А бяха обявили за втори път ,че са заключили небето...не слушат ли тия с минохвъргачките??

Абе льлольо да ну сту раздали на продраните чалми летящи минофъргачки...ХАХАХАХХАХХАХХАХ

никои тук в щатите не може вече да спи от страх щото руските голтаци са ни предупредили да не повдигаме въпроса за иран пред света

"Те в щатите не могат да спят, заради масовите убийства там и непредизвиканите убийства от полицаи над граждани... Затова се приспиват масово с Ксанакс и после като страничен ефект налитат на бой на суверенни държави като разрушават всичко и хвърлят бомби по болници, сватби, погребения и т.н.-Ирак,Афганистан,Либия..."

тия свободни съчинения в руската пропаганда ли ги чете или и ти си прекалил с фалшивите ичикии в българия и сега халюцинираш

Един коз и една тъпанарка и се приготвяй за легане че утре си на работа.

ти за мен са не притесняваи нещастнико аз мога и да си поработвам и да не поработвам по колкото си поискам и пак мога да храня поне 10тина нещастника като тебе ама краи на паричките за бълхария - нека европа да ви храни а вие да ги плюете долни кокошкари такива

Щом Шекер маала сте в САЩ, ние от Факултето сигур сме в Sverige.

От страх да не дойде Майдана на красная площадь :)

Ти понеже се наакваш това не важи за русия

ти се моли да не доиде Mаидан на Oколовръстното,че жена ти как ще изкарва пари!!!

целта на САЩ беше Севастопол!! Русия им го измъкна под носа.Сега вече Украина е безинтересна.Опитват с Иран ама и там,ще ядът бои.

Базата на НАТО ще е в Одеса и късият нищо не може да направи :)

Аз вече казах Украина е безинтересна и за САЩ и за Европа

това си го чел сигурно във вестник "Mътеница"...

...и то-голям...

Какво е най-правилната демокрация дето искат да я наложат и в Иран: "-Татко, учителя ми каза, че трябва да дам парички за демокрацията и вече ще купуваме учебниците, а като ходя на лекар ще плащаме такса-екип.Така казали едни батковци, дето провеждали реформи за пазарно образование и здраве в училищата и болниците със съдействието на фондации на добрия дедко шорош.Той е спекулант каза учителката и имал много парички... -Да ти купи учебниците и лекарствата дедко ти шорош тогава... -Как бе тате, той прави само реформите, ама ти трябвало да плащаш за тях ни каза учителката... -Няма да плащам... -Учителката каза, че ако не искаш да плащаш е недемократично и каза да видиш кво се случвало на онези дето не искали да плащат за демокрация и пазарна икономика в Сърбия, Ирак, Афганистан-къв бой ги били приятелите на дедко шорош,те били добри чичковци от америка и хвърляли бомби на таковците, дето не искали да плащат за демокрация и реформи..."

фащ не признава за страна цели 35 години. НЕ признава защото се избиваше местното население Защото имаха ново съвренно оръжие и се издивяваха над местнто население . Забраха земите им . Просто защото по- силни финансово И сега тия трисльовци ИМАЩИ МНОГО И СИЛНО ОРЪЖИЕ ИСКАТ ДА ВЛАДЕЯТ И СВЕТА

на колко ракии си бе момче

някъкъв помияр ми се бурка под краката - БЯГЕЕЕЕЯЦ

Ффащ не прзнаваХА за страна цели 35 гол.

История за Вовочка. - Татко, учителят ми каза да съберем по една рубла за Иран ! Там имат ужасна суша. - Няма да го направя. Там дъждове валят както обикновено. - Татко, дай ми рубла! В училище набират пари за Иран, която страда от неуспех. - Няма да го направя. Там събират три култури годишно. - Татко! Дайте рубла на гладните деца! - Няма да го направя. Земята е плодородна: масло, злато, диаманти. Откъде идват гладните деца? На следващия ден Вовочка довежда учителя от училище. - Нали разбирате, че събираме пари за Комунистическата партия на Иран! Вовкиният, баща дава на сина си три рубла и казва: - Ако има комунистическа партия, задължително ще има суша, лоша реколта и гладни деца!

Такива ли си ги разправяте в гей дружинката!? Напити, напушени, надрусани, наевани, промити, набити...

Извинете какво означава думичката наевани. Пуснах я в GOOGLE нищо не ми показа.

Концлагериста 2018, Иран е ислямска република и няма партии. Особено комунистическа. Но, виж комунизма се разпространява от....Исраел и САЩ. Няма нищо лошо във всеобщността, но не и еврейския вариант на всеобщност. Долно сборище от изкуствени същества-евреи.

Голям зор с превода, но хората трябва да са доволни, че са се запознали с нетрадиционен хумор.

"-Татко, учителя ми каза, че трябва да дам парички за демокрацията и вече ще купуваме учебниците, така казали едни батковци, дето провеждали реформи в училищата със съдействието на фондация на добрия дедко шорош.Той е спекулант каза учителката и имал много парички... -Да ти купи учебниците дедко ти шорош тогава... -Как бе тате, той прави реформите, ама ти трябвало да плащаш за тях ни каза учителката... -Няма да плащам... -Учителката каза, че ако не искаш да плащаш е недемократично и каза да видиш кво се случвало на онези дето не искали да плащат за демокрация в Сърбия, Ирак, Афганистан-къв бой ги били приятелите на дедко шорош,те били добри чичковци от америка и хвърляли бомби на таковците, дето не искали да плащат за демокрация и реформи..."

Сравни численоста на населението на Иран, Северна Корея и България. Та къде са повече. Явно България е добро място за живеене, за това хората го напускат в отчаянието си. Демократично, нали. А приказчиците ги прати като дописка на улица Козяк в София.

Българският пишман русофил/ плоскочел путенуид е разбира се на страната на религиозните мракобеси потискащи населението и малтретиращи жените - карайки ги да носят хиджаби и фереджета.

Препасвай чекиите и потурите на дедо ти и връв в техеран да протестуваш с хасан генов...ооо не той сега протестува на банско...е тогава връв сам...и сам войнът е войн...ХАХАХАХАХАХАХАХ

Що не ходиш пред посолството на САЩ и Исраел да искаш същите действия и за Саудитска Арабия, Бахрейн, ОАЕ и Катар. Те са откачени ислямски дегенерати, каквито са и в САЩ и особено в Израел.

Е ,е как да ги наричаме тези които са ибрани от едикоя си сила . те помнът ли че въобще та ликвидираха местното население и докараха афроамериканци от Африка - че те и бяха роботърговци - !!! имали сми в тая робска страна (която се обр-а в 681г

Тези гнусни руснаци много почнаха да се обаждат от кочината. Ако съм на мястото на САЩ, когато се помолят пак за консерви и царевица ще ги оставя на Велика Украйна да реши дали да има гладомор или не.

А, в реалността, Русия е производител и износител на пшеница номер 1.

Че той от къде да знае тези факти,та нали ходи до 2ри клас на училище и прасето му изяде буквара!Просто малко се ограмотява гнидата!

Кво направИхтЕ с мухлясалата царевица дето ни я пратиха братята по оръжие, изядохте лия?..ХАХАХАХХАХАХАХ

а бе яврей ли си столипа

Насекомо, кой ти пита?

Кретенизма си е много особена форма на заболяване, защото е по РОЖДЕНИЕ!

Израел и САЩ ще искат да прехвърлят нещата от Северна Корея към Персия. Видяха, че Ким има оръжия и не се страхува от тях. Знае, че нойна може да започне всеки момент. Но Израел и САЩ знаят, че Северна Корея помага на Иран за създаване на ядрено оръжие и ракети. Страх ги е от Северна Корея, опитват с Иран. Явно и двете еврейски държави заминават в небитието.

странно е че краварите все се зъбят на страни приятели с китаи и русия ... мнооого им се иска да сипят бомби по цял свят , да леят чужда кръв , но има и видиов ден !

При СССР ли заминават!?

ха ха ха алооо живеем в 21 век , имаме интернет и пътуваме ...

напишете в ютуб 'Даниель Ганзер' и ще научите как се случват нещата; който знае немски, може да се наслади на автентичните лекции, като напише в ютуб daniel ganzer

РУСИЯ ЗАЩО СЕ БЪРКА КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТАТА???

ДИМО, научи география. Русия и Иран имат обща граница. Нито Израел, нито САЩ имат оббща граница с Иран. Чий хуй търсят, ще седнат на него.

И затова може да напада Грузия и Украйна!!!!

Някой има ли инфо, каква е съдбата на участниците в "Окупирай Уолстриит"? Ако имате инфо.

Да предупредят ИСРаел. Сащ са пионките

да предупредят ама шопето голям страх бантускоте

Трябва да се счепкат Гога и Магога, та да настъпи времето на Амтихриста. И сто години по-късно, остарелите ни правнуци ще се радват на мир.

Това променя ли истините които въпросният Чомски споделя?

двете кореи се гласят да преговарят без президента туит, а той не може да стои без забавления (к'во ли става със суперсъпругата?) и се е хванал да се занася с иранците - това е

Фащ, които напоследък омаловажават ООН изведнъж повдигат някакви си там въпроси за поредната държава, която не им харесва? За тази "демократична" държава Фащ ли става въпрос? Че кои са те да се бъркат навсякъде? После руснаците били виновни, че минали със самолет над хамерикански самолетоносач и морячетата се пона.кали....примерно.

Те са патентовали "демокрацията" и си търсят правата от всеки, който се опита да я има. Лошото е, че тяхното виждане не съвпада с това на останалите.

Cтoлюбoвъ

Напълно прав си за авторската им "демокрация"!

Коментари - Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран | Днес.dir.bg

Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран

Москва предупреди САЩ да не се намесват във вътрешните работи на Иран и обвини Вашингтон, че се опитва да използва антиправителствените протести там.

Обратно в новината

Коментари - Русия предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран | Днес.dir.bg

Коментари

Да припомним на САЩ безредиците във Фъргюсън и огромните протести на чернокожите там. Някой да свика съвета за сигурност в ООН? Или някой да предложи да хвърли няколко тона оръжие помощ на черничките да изравнят силите. То бива лицемерие ама........ Проблемите в Иран са инициирани от САЩ и санкциите въпреки, че всички държави в Европа се убиха да потвърждават, че Иран спазва договорките...... И това ако не е поредната дирижирана революция.... Време е КитайюРусия да дирижират една революция в САЩ

Какви ли не глупости чета тук против САЩ. Да,чак до скапване на САЩ както"ВЕЛИКИЯ" СССР и Соца. Това го слушам 60 г.,а т САЩ все по-привлекателни стават за хората с цел в живота,които отиват там и в ЕС. Другаде дето е мизерия никой не отива да живее. Помислете бе тикви преди да пишете глупости. Да,та коя е Русия с мизерията си да предупреждава. пореден отбий номер. Та кой ли слуша русия освен мързели,безпомощни безпътници. Ами тя Русия е пред скапване пак. Никой не я слуша Русия.Иран няма как 21 в да си я кара по рускаму и ще стане............

Американците ще бъдат победители само в Холивуд вече ! Вижда им се края !

Минусът не е мой! Ако можеше да поставя 100 плюса, бих го сторил.

САЩ удариха и Иран с подривната си дейност,след време ще се разбере че всички тези протести са били умело подготвени от тайните служби на САЩ, само че тук те ще претърпят провал иначе започва войната предречена от Нострадамус и това ще е края на САЩ като страна. В тази война тя ще бъде ликвидирана.

Не, всичко е по-простичко След като някой народ се вдигне срещу мизерията и тиранът си, идват САЩ и Русия. Русия за да запази тирана и мизерията, САЩ за да запазят властта си

А ти защо не протестираш против властта и корупцията, ами си седнал акъл да даваш? Я бегай на протестите за лифта на Боровец, или където там беше, не се меси в международните отношения.

Изплашен нещо ми се вижда бай Тръмп след предупреждението.

Опааа "аз съм уверен, че нашият съсед - приятелска страна" И как точно Русия е съсед на Иран?!?!?

Крайната цел е да се удари Русия.Около руската граница трябва да бъдат страни с правителства сателити на САЩ.Елементарно Уотсън!

Шамарите за Путин няма да спрат. Който си го направи, за себе си го прави Вчера в уж трети път крайно победена ИДИЛ нападна основната руска база и унищойи маса самолети и руски тн богатири, които дайе отдавна ги няма там

краварите да не се месят че да не вземе зимата при тях да стане постоянна

Един от основните лозунги на протестите в Иран е "Смърт на Русия"! Защо ли?

защото протестърите така са обучени...

Целта на иран трябва да е да привлекът американски и евреиски войници да нахлуят в страната им и тогава да бъдат избити колкото може повече за да се научат тия хора да не се месят във вътрешните работи на други страни!

Аз пък искам ЩАТИТЕ, ЕВРОПА, евреите да се месят във вътрешните работи на България, защото ми писна от туземните прорашистки мутро-олигарси, от корумпирани власти (съдебна, изпълнителна, законодателна), които заедно грабят народа, както турчин не го е грабел ???

Разбирам болката ти ,но такива с такова робско мислене като твоето винаги ще го клатят!Имай малко достойнство!Аз не съм привърженик на ничия намеса във вътрешните работи на,която и да е страна,сърбал съм и руската попара!Но американците подпалиха близкият изток,с което предизвикаха и заливането на България с пълчища от цигани мюсулмани и негри!

- Ние понеже, разбирате ли, така да се каже никъде не се месим и затова искаме нашите американски партньори да правят същото като нас. - Опс! Обърках се. Исках да кажа, да правят точно обратното

- Хоп! ... отиде в другия крачол

Путин първо да си оправи скапаната икономика,пияните руснаци и тогава да дава акъл на другите държави.

ТИ ЛИ, МАЛОУМНИКО, ДАВАШ АКЪЛ???

че Ким Чен Ун подкрепя властите в Иран и предупреждава САЩ, а това значи Исраел. До тука бяхте. Всяко ваше грешно поведение ще бъде наказано.

по същия начин кремъл реагира на безредиците в сирия, преди да започне гражданската война там. русия и китай блокираха резолюция на оон и оставиха в сирия на произвола на съдбата. кремъл, който води хибридна война и се меси в работите на много страни, вкл. и България, няма право да предупреждава Америка за нищо.

КАКВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТЕ ГОНИ? ЦЕЛИЯ РАЗУМЕН СВЯТ РАЗБРА, ЧЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ДРАСКАШ, ЗА 2 КАРЛОВО ЦЕНТА, СЕ ОПИТВАХА ДА НАПРАВЯТ ПРЕВРАТ. НЕ ИМ СЕ ОТВАРЯ ПАРАШУТА. ХИБРИДНА ВОЙНА ВОДИТЕ ЖАЛКИТЕ СОРОСОИДНИ ТУРОЛЕЙКОВЦИ. ВСЯКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ. ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ УМИРА, БЪРЗО И БЕЗВЪЗВРАТНО.

Щатите вече казаха, че подкрепят протестите и ще търсят виновните за потушаването им да ги накажат. Това не е ли намеса?

САЩ и правата на човека.Империята на злото създала ИД и човещина хахаха

Сега прочетох, че американците въвеждат нови санкции за иранците- нали още преди изборите Тръмп обеща това на евреите. Явно, че американците не знаят друга дума освен санкции.

Американците знаят и използват още много думи - бомби, напалм, атомни бомби и пр. ! !

това са техните начини за "демократизиране" на непослушните...

Antoinette Todorova

иий,ама си изпуснал последната - копче нищо,че му я подсказаха .

Точно така - децата не трябва да си играят с ток !

По случай Новата 2018 година, аз ти пожелавам да си прегледаш историята с мненията ти днес, в 2021 година. Тогава ще видиш как "НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ като Канада, САЩ, Зап. Европа..." започват да живеят като РъБъ сега. Тогава, в 2021 година, ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ вече ще е излязла от тинята и ще започне БЪРЗО да се отлепва от дъното, което сега "КОПАЕМ" ... с "Шесторно убийство в Нови Искър, което не е заради кухи фирми в РъБъ...".

Диктаторите видят ли протест и веднага САЩ им се привижда зад него. Те не могат да си обяснят, как техния народ може сам да тръгне срещу тях, след като живее в отлична мизерия. Все някой им е виновен, все конспирации, заговори.....само те не са. Тяхното управление е навряло в тинята главите на всички и те не искат хората да ги извадят от там и да видят как живеят в нормалните държави като Канада, САЩ, Зап. Европа...

Иран или ООН месqt ли се когато има протести против Тръмп или когато Black Lives Matter е протестират заради убити цветнокожи?

А НА ВАШИСТИТЕ РАЗКСЪСАТ ЛИ ИМ ТРЪТКАТА ПОЧВАТ ДА СЕ ОБЕСНЯВАТ - В РУСИЯ ИМ ПРЕЧЕЛА ЗИМАТА - ВЪВ ВИЕТНАМ ДЖУНГЛАТА - В АФГАНИСТАН КАМЪНИТЕ - В ИРАК И СИРИЯ ПЯСЪКА :)) ..И Т.Н И Т.Н :))

N. S.

Te в Иран каква панчуга ще ядат, бедна ти е фантазията. Това не им е Холивуд, въпреки, че и там от тях по-победители няма (във Виетнам). Краварите са оставени на една единствена опция, атомна война. И понеже не си е шега работата, не могат да измислят какво да правят. Джафкат се с малки 'абезян' страни. Идете бе, идете, пипнете С. Корея, пипнете Китай, пипнете Сибирската мечкa. Kaкво се дерете с абезяни около Средиземно море.

защо се пъхаш между шамарите ,нима нещо можеш да промениш ,толкова си жалък ....Че и Реган се кръстил ,не Реган ,ти даже бълха не си....

абсолютно прав си,колега...предателите ги неневиждат,дори и когато ги използват...(които е предал своите един път,утре и новите си шефове ще предаде)

Да, бе и в същото време за всичко Путин е виновен!

гледната точка на Kозяк я знаеме...

Пак с тоя ще се занимавам,Роналд Рейгън ! Санитари, бързо идвайте - връзвайте го и да го водиме, че пак се е докопал до компютър ! Бесна луда маймуна !

МИНАЛАТА ГОДИНА НАТО И ЕС ИЗБИ 65 000 В БЪЛГАРИЯ .... И ВСИЧКИ СИ МЪЛЧАТ ... 2040 Г - 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И 2 МИЛИОНА РОМИ :))

кои си мълчат? убитите ли?

ПРИМЕРИ ЗА МЪЛЧЕЛИВЦИ : - СУДЖУК АГА АНКЯНЛИЯТА - БОЛЕН ПИДЕРАСТ - МЕДИИТЕ - ДАЛАВЕРКАТА - АНЦУГА - ШКЕМБЕ ПИЩОВА - ДОМУЗ ДОГАН - ЕВРЕЙ СЕРЕ-ГЕЙ

Гледам ги тука краварските шитни като 1, дето още не са си махнали дюнера от ануса на площада в Кьолн, и им се чудя! Я сега ПЕДИТА кажете, как лудите крави размазаха С ВОЕННИЗИРАНА ПОЛИЦИЯ народното движение Occupy Wall Street!!! Тогава защо не свикаха съвещание на ООН а педита?!

ми как го смазаха? смазали са го с военизирана полиция, тъпи! нали сам тъй пишеш?! раша що не свика оон? нали е там...съвет за ...право на ... има квота за ... що не свика бе?? щото никой не бръсне россия за слива! що сте толкоз неумни бе?

Лани, франсетата, как смазаха арабелите от Магреб?

Така, така...Посраните луди говеда пак замълчаха пред руската мощ! Това да не им е Педалсъюза нещо, дето всички им се дупят!!

идиота ак-ч7 пак се изходи по въпроса

а бе какво стана в сирия бе? последно осем самолета и десет самальотчика ли утрепаха, или десет самольота и осем алкаша? от мене да знаеш, колкото и да са, ония в иран са по люти от тия в сирия!

Самальотите си летят, и трепят Джихади Джотата...Ти кажи кво стана с краварските бараки Ф-35 и Ф-22, единия дори не може да лети пълен шит е, а другия подви опашка като видя руските Су-30/35..Пилота луда крава пак напълни гащите а?:)

Повече от естествено е ,че опората на световната демокрация са загрижени за свободата на волеизлеянието в тази страна и е напълно нормално да искат намеса за да се отстрани от властта ненавистният антидемократичен режим и потомците на ордата нямат моралното право да се противопоставят.

Обясни, каква роля в демокрацията играе забраната по принцип потомци?

Малко в страни от темата...извадете официална информация колко войни са направили краварите....около 90....било то пряко или косвено.....те са щастливи....победители.Относно Русия.....който се е "захванал" с нея,то винаги е ял дървото...!! Хамериканците винаги са се намесвали в политиката на суверенни държави...."далеч от територията на САЩ"...и сега им текат лигите да сложат ръка на ресурса на Русия.....е да,ама не....не им стиска,то даже са се посрали...знаят че тва ще е последната им грешка.......та кой разумен ще се навие да направи нещо сериозно спрямо Русия и Китай....Тръмп в момента е като някой аниматор на морето....развеселява децата и........тва е....!!

не малко в страни от темата а доста встрани от темата си ама нищо - хората разбират че не си добре и ти прощават

Ха ха ха...на ватенките им взривиха самальотите с минохвъргачки... А бяха обявили за втори път ,че са заключили небето...не слушат ли тия с минохвъргачките??

Абе льлольо да ну сту раздали на продраните чалми летящи минофъргачки...ХАХАХАХХАХХАХХАХ

никои тук в щатите не може вече да спи от страх щото руските голтаци са ни предупредили да не повдигаме въпроса за иран пред света

"Те в щатите не могат да спят, заради масовите убийства там и непредизвиканите убийства от полицаи над граждани... Затова се приспиват масово с Ксанакс и после като страничен ефект налитат на бой на суверенни държави като разрушават всичко и хвърлят бомби по болници, сватби, погребения и т.н.-Ирак,Афганистан,Либия..."

тия свободни съчинения в руската пропаганда ли ги чете или и ти си прекалил с фалшивите ичикии в българия и сега халюцинираш

Един коз и една тъпанарка и се приготвяй за легане че утре си на работа.

ти за мен са не притесняваи нещастнико аз мога и да си поработвам и да не поработвам по колкото си поискам и пак мога да храня поне 10тина нещастника като тебе ама краи на паричките за бълхария - нека европа да ви храни а вие да ги плюете долни кокошкари такива

Щом Шекер маала сте в САЩ, ние от Факултето сигур сме в Sverige.

От страх да не дойде Майдана на красная площадь :)

Ти понеже се наакваш това не важи за русия

ти се моли да не доиде Mаидан на Oколовръстното,че жена ти как ще изкарва пари!!!

целта на САЩ беше Севастопол!! Русия им го измъкна под носа.Сега вече Украина е безинтересна.Опитват с Иран ама и там,ще ядът бои.

Базата на НАТО ще е в Одеса и късият нищо не може да направи :)

Аз вече казах Украина е безинтересна и за САЩ и за Европа

това си го чел сигурно във вестник "Mътеница"...

...и то-голям...

Какво е най-правилната демокрация дето искат да я наложат и в Иран: "-Татко, учителя ми каза, че трябва да дам парички за демокрацията и вече ще купуваме учебниците, а като ходя на лекар ще плащаме такса-екип.Така казали едни батковци, дето провеждали реформи за пазарно образование и здраве в училищата и болниците със съдействието на фондации на добрия дедко шорош.Той е спекулант каза учителката и имал много парички... -Да ти купи учебниците и лекарствата дедко ти шорош тогава... -Как бе тате, той прави само реформите, ама ти трябвало да плащаш за тях ни каза учителката... -Няма да плащам... -Учителката каза, че ако не искаш да плащаш е недемократично и каза да видиш кво се случвало на онези дето не искали да плащат за демокрация и пазарна икономика в Сърбия, Ирак, Афганистан-къв бой ги били приятелите на дедко шорош,те били добри чичковци от америка и хвърляли бомби на таковците, дето не искали да плащат за демокрация и реформи..."

фащ не признава за страна цели 35 години. НЕ признава защото се избиваше местното население Защото имаха ново съвренно оръжие и се издивяваха над местнто население . Забраха земите им . Просто защото по- силни финансово И сега тия трисльовци ИМАЩИ МНОГО И СИЛНО ОРЪЖИЕ ИСКАТ ДА ВЛАДЕЯТ И СВЕТА

на колко ракии си бе момче

някъкъв помияр ми се бурка под краката - БЯГЕЕЕЕЯЦ

Ффащ не прзнаваХА за страна цели 35 гол.

История за Вовочка. - Татко, учителят ми каза да съберем по една рубла за Иран ! Там имат ужасна суша. - Няма да го направя. Там дъждове валят както обикновено. - Татко, дай ми рубла! В училище набират пари за Иран, която страда от неуспех. - Няма да го направя. Там събират три култури годишно. - Татко! Дайте рубла на гладните деца! - Няма да го направя. Земята е плодородна: масло, злато, диаманти. Откъде идват гладните деца? На следващия ден Вовочка довежда учителя от училище. - Нали разбирате, че събираме пари за Комунистическата партия на Иран! Вовкиният, баща дава на сина си три рубла и казва: - Ако има комунистическа партия, задължително ще има суша, лоша реколта и гладни деца!

Такива ли си ги разправяте в гей дружинката!? Напити, напушени, надрусани, наевани, промити, набити...

Извинете какво означава думичката наевани. Пуснах я в GOOGLE нищо не ми показа.

Концлагериста 2018, Иран е ислямска република и няма партии. Особено комунистическа. Но, виж комунизма се разпространява от....Исраел и САЩ. Няма нищо лошо във всеобщността, но не и еврейския вариант на всеобщност. Долно сборище от изкуствени същества-евреи.

Голям зор с превода, но хората трябва да са доволни, че са се запознали с нетрадиционен хумор.

"-Татко, учителя ми каза, че трябва да дам парички за демокрацията и вече ще купуваме учебниците, така казали едни батковци, дето провеждали реформи в училищата със съдействието на фондация на добрия дедко шорош.Той е спекулант каза учителката и имал много парички... -Да ти купи учебниците дедко ти шорош тогава... -Как бе тате, той прави реформите, ама ти трябвало да плащаш за тях ни каза учителката... -Няма да плащам... -Учителката каза, че ако не искаш да плащаш е недемократично и каза да видиш кво се случвало на онези дето не искали да плащат за демокрация в Сърбия, Ирак, Афганистан-къв бой ги били приятелите на дедко шорош,те били добри чичковци от америка и хвърляли бомби на таковците, дето не искали да плащат за демокрация и реформи..."

Сравни численоста на населението на Иран, Северна Корея и България. Та къде са повече. Явно България е добро място за живеене, за това хората го напускат в отчаянието си. Демократично, нали. А приказчиците ги прати като дописка на улица Козяк в София.

Българският пишман русофил/ плоскочел путенуид е разбира се на страната на религиозните мракобеси потискащи населението и малтретиращи жените - карайки ги да носят хиджаби и фереджета.

Препасвай чекиите и потурите на дедо ти и връв в техеран да протестуваш с хасан генов...ооо не той сега протестува на банско...е тогава връв сам...и сам войнът е войн...ХАХАХАХАХАХАХАХ

Що не ходиш пред посолството на САЩ и Исраел да искаш същите действия и за Саудитска Арабия, Бахрейн, ОАЕ и Катар. Те са откачени ислямски дегенерати, каквито са и в САЩ и особено в Израел.

Е ,е как да ги наричаме тези които са ибрани от едикоя си сила . те помнът ли че въобще та ликвидираха местното население и докараха афроамериканци от Африка - че те и бяха роботърговци - !!! имали сми в тая робска страна (която се обр-а в 681г

Тези гнусни руснаци много почнаха да се обаждат от кочината. Ако съм на мястото на САЩ, когато се помолят пак за консерви и царевица ще ги оставя на Велика Украйна да реши дали да има гладомор или не.

А, в реалността, Русия е производител и износител на пшеница номер 1.

Че той от къде да знае тези факти,та нали ходи до 2ри клас на училище и прасето му изяде буквара!Просто малко се ограмотява гнидата!

Кво направИхтЕ с мухлясалата царевица дето ни я пратиха братята по оръжие, изядохте лия?..ХАХАХАХХАХАХАХ

а бе яврей ли си столипа

Насекомо, кой ти пита?

Кретенизма си е много особена форма на заболяване, защото е по РОЖДЕНИЕ!

Израел и САЩ ще искат да прехвърлят нещата от Северна Корея към Персия. Видяха, че Ким има оръжия и не се страхува от тях. Знае, че нойна може да започне всеки момент. Но Израел и САЩ знаят, че Северна Корея помага на Иран за създаване на ядрено оръжие и ракети. Страх ги е от Северна Корея, опитват с Иран. Явно и двете еврейски държави заминават в небитието.

странно е че краварите все се зъбят на страни приятели с китаи и русия ... мнооого им се иска да сипят бомби по цял свят , да леят чужда кръв , но има и видиов ден !

При СССР ли заминават!?

ха ха ха алооо живеем в 21 век , имаме интернет и пътуваме ...

напишете в ютуб 'Даниель Ганзер' и ще научите как се случват нещата; който знае немски, може да се наслади на автентичните лекции, като напише в ютуб daniel ganzer

РУСИЯ ЗАЩО СЕ БЪРКА КЪДЕТО НЕ И Е РАБОТАТА???

ДИМО, научи география. Русия и Иран имат обща граница. Нито Израел, нито САЩ имат оббща граница с Иран. Чий хуй търсят, ще седнат на него.

И затова може да напада Грузия и Украйна!!!!

Някой има ли инфо, каква е съдбата на участниците в "Окупирай Уолстриит"? Ако имате инфо.

Да предупредят ИСРаел. Сащ са пионките

да предупредят ама шопето голям страх бантускоте

Трябва да се счепкат Гога и Магога, та да настъпи времето на Амтихриста. И сто години по-късно, остарелите ни правнуци ще се радват на мир.

Това променя ли истините които въпросният Чомски споделя?

двете кореи се гласят да преговарят без президента туит, а той не може да стои без забавления (к'во ли става със суперсъпругата?) и се е хванал да се занася с иранците - това е

Фащ, които напоследък омаловажават ООН изведнъж повдигат някакви си там въпроси за поредната държава, която не им харесва? За тази "демократична" държава Фащ ли става въпрос? Че кои са те да се бъркат навсякъде? После руснаците били виновни, че минали със самолет над хамерикански самолетоносач и морячетата се пона.кали....примерно.

Те са патентовали "демокрацията" и си търсят правата от всеки, който се опита да я има. Лошото е, че тяхното виждане не съвпада с това на останалите.

Cтoлюбoвъ

Напълно прав си за авторската им "демокрация"!