Тръмп: Американското общество не може да толерира насилието

Правителството на САЩ е пренебрегнало афроамериканците, заяви милиардерът, посочвайки, че близо 40 на сто от децата от афроамерикански произход живеят в бедност

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Американското общество не може да толерира насилието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колкото повече официалната власт тътне срещу Тръмп, толкова повече навива мнозинството да го избере.

това мнозинство много добре си крие пристрастията. само лъже че ще гласува за клинтън

Истина е, че Тръмпи е псих. Но Килъри също е психопутка и амбициозна авантюристка, така, че цунг цванг, Америка загива.

Тръмпи обеща ,че ще уволни и доста плужеци от българските форуми. Затова тук се надига вопъл! Синдиката на троловете реве! ХА ах аха аха хаа аха!

Тръмп обещал ... сега е времето на празните обещания. То и бг комунделите обещават работа за всички, по 10 000 кинта минимална пенсия и куп други екстри, ама после ... грездей!

Тръмп е нашето спасение ! всички сини и червени комуняги плюещи тука са за статуквото на сорос и компания

Отдавна е определен и предизборният цирк ще приключи скоропостижно.

И той няма да е нито един от двамата настоящи състезатели.

На ТръНп само трико му липсва зя да стане ТръНман.

кат стана президент бик мака в бг ще и по 10 долара

бик мака у твойто село е кюфтетата на Доган

и аз туй казвам вместо кюфте 10 бакса то не мой така биз пари

Жалко за тебе.Българският народ е най древният народ на Земята.Българският език е свещен.Най тояният език.Нещо да си чувал за трите посестрими България?Волжка България се е просттирала далеч на север.

и кво ме грее днеска тая работа

или тролваш яко или живееш в друг свят и време, много се надявам да е първото

Простовати хора да стават президенти си е епидемия, май тази зараза тръгна от БГ

За съжаление нищо не е тръгвало от БГ от много много години. Сичко е копи пейст на БГ от Русия и на Русия от САЩ.

гордост и удоволствие е да си американец, срам и унижение е да си българин

докажи

МНОГО ЛИ ВРЕМЕ ТИ ОТНЕ ДА СЪТВОРИШ ТАЗИ"МИСЪЛ"?!

Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!

Асанж-Клинтън и Обама водятфалшива война с ИД.Хилари е дала съвет да въораъжат терористите.Огромно количество оръжие било продадено на Катар.Сумата преведена във фонда на Клинтоан.Оръжието било отправено в Бенгази,граница с Египет и част от Либия,било подстанция на ислямистите.След свършване на войната в Либия,част от оръжието отправено в Сирия.Така възниква ИД..За Тръмп-Идеи на Тръмп-препоръчани от Орбан.

насилието тепърва почва.... имате си мнооого обучени кадри от кланетата по светъ. те какво, ше стоят и ше гледат как ги таковът със бюрокрациа и закончета ли? арбайт махт фрай.

Тази страна е създадена от насилие и бандитизъм.... Нещо се обърква кое не може да толерират

Я да разкажеш коя страна е създадена с любов и разбирателство. Ще ми е любопитно да чуя. :)))

например Швейцария

Човекът е казал: БАНДИТИЗЪМ. Повечето държави са създадени на някакви държавни принципи, закони, ценности. А в тоя случай даже само каубойските филми да погледнеш и ти става ясно на каква база е създадена въпросната държава.

Политик става онзи от когото нищо друго не става.

Този е станал милиардер и послеполитик, не като теб да нямаш 2 лева в джоба пък да си дървен философ и да разбираш от политика

щото баща му му помогнал с милиони. Спечелил от хазартния бизнес, направил казина, отишли будали да играят, загибили всичко, някои от тях се самоубили, а трумп прибрал парите им. Освен това сега е кредитен милиардер.

Браво, браво, мозък и половина! Само чичковците с пари в джоба могат да разбират от политика. Тръгнал тука някакъв сульо дето даже не е милиардер да се изказва и той за политика, че и да глсува искал даже. Смешник!

Все едно чета комикс на Мики Маус..

С политика се захващат обикновено бизнесмени, на които бизнесът не им върви. Това го знам от лични наблюдения с нашите кметове. Дано американците проявят здрав разум и не се хванат на изкукуригалия богаташ.

Е като изберат Клинтънката ще прокопсат може би?!

Отдавна политиката в тая а и в други държави не се определя от здравия разум, дори и да го има в изобилие у гласуващите...

Тръмп е потънал в дългове.Единствения начин да се отърве е да спечели изборите.В момента обещава по нещо на всички които могат да гласуват за него.Щял да осигури работа на черните като изгони хората които са престояли визите си.Все едно това не са повече от 100 хиляди души.На английски това му казват да се застреляш в крака.Хората които идват на виза са висококвалифицирани най-вече компютърни специалисти от Азия.Тръмп ще си наеме черни ит от гетото в компютърния си отдел??? Малоумна работа.

Проблема е в безизходицата в САЩ, морална, физическа, икономическа. Ако имаше нормален изход от тази ситуация, то щеше да има и нормални кандидати, но няма! Сега американците ще избират като нас, българите, между идиоти, които сами по себе си ще оправдаят проблемите , които обаче не са създали те. Като ще катастрофира колата, по -добре намери шофьор идиот, че да не ти вземат книжката!

няма никаква безизходица в америка, не ти е ясно.

Имаше си един много нормален кандидат, но много бързо го изхвърлиха от "борбата". Мнозинството хора гласуваха за него, но явно че в демократичната страна това е без значение.

"Тръмп: Американското общество не може да толерира насилието". Тръмпи, само ти ли, бе, пич не разбра, че американското ти "общество" е създадено с насилие -първоначално с изтребване на индианците и биене (сега избиване) на негрите сега с войни с ниска и висока интензивност? Ами то генетично настроеното ти към насилие "американско общество" без насилие и ограбване на други двукраки не може, бе пич! Как така ще отнемеш "радостта на народа си", а!? От къде ще идва вашето "американско благоденствие", освен от ограбване на други народи чрез насилие?!

Само, че онези индианци и тези негри са сто пъти по-свободни от такива доморасли "анализатори". Овсен, ако не си мислиш, че думата анализатор е свързана с лизане на съответния анал!

Мбуухахаха хахахахахахахаха +1

е не така грубо, анализаторе - америка само "помага" на останалия свят никога да не може да се измъкне от.... меда- било с конфликти, граждански войни, било с тровене на хората по света с гмо - та и т.н. - мисията им с била и ще си остане "дълбоката хуманна помощ" към бедните народи и държави - а бе какво е казал нашият народ - откъдето мине/американецът/, трева не никне

Тръмп може да ограничи миграцията и престъпността само, ако започне полицията да разстрелва всеки цветнокож още щом се появи на улицата.

тъпо и расистко, колега :(

Че ко му е лошото на расизъма? Негрите са расисти, циганите са расисти, арабите са расисти... руснаците са расисти... само проститутките не са!

Върви да живееш сред чернилки,колага!Дали ще издържиш 1 седмица???

О, Злия дух, краварите нещо започнахте да минавате в нелегалност. Вече използвате агентурните си имена в американското посолство. Да нямате проблеми с ПКК?

Това ми е агентурното име, когато работя за Gaius Julius Caesar на служба в Imperium Rōmānum! С това ваше американско посольство се обосрахте от краката до устата!

Малко ме интересува какво възнамерява да прави Тръмп в страната си. Важното е че ще спре грубата американска намеса в други страни, осъществявяня както пряко, така и непряко - чрез разни подривни фондации, НПО на хранилка на ЦРУ и платени мекерета,като нашите простестъри. Напряви ли товя, светът ще се кротне.

1. Тръмп нищо няма да спре. САЩ са известни с приемственост във външната политика. Това да не ти е Северната Курвеландия! 2. Тръмп няма да спечели така или иначе.

Тръмп? Ще спре какво? Уааахахахахахахахахахаха... Тръмп ще козирува като малко момченце като го привикат тайните служби и ако трябва ще оближе пода пред тях та да минат на чисто. Така както се води супер голям милиардер.

Тръмпи и майка си ще обещае, само и само да спечели изборите, че да може да се издължи на Гнома-Слънце от Кремль!

ПОСЛЕДНО НЕ РАЗБРАХ В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ ЛИ БЕШЕ ИЛИ ПРОСТО НЕ СИ СЛУЖИЛ

Майоре, остави Тръмп - той и без твоите зловонни оригвания ще стане президент. Бягай да пръскаш с вода Клинтъница, че нещо фира дава - припадъците и зачестили.

Хилъри продаде зет си и дъщеря си. Хилари я държат на каишка скача когато и кажат.

Те понеже Тръмпчо не го държат мъжагата...

простащината и честно заработените милиони могат да съжителстват добре. типичен пример е христо стоичков.

Честен милиардер няма. както се пееше в песента: "Ееее, как да стана честен милионееер". Само че сега трябва да се осъвремени на милиардер.

пнеже трумп е простк, тои ще допадне много на путин и неговите тролове. могат добре да заработят тук

като последно издихание преди спирането на парите са се пръкнали и заливат с лайна дара

"Ужасни условия, насилие и страдания". Няма ли някой храненик на Сорос да коментира тия думи на Тръмп? Или такива неща не се случват в рая Америка.

Тия неща ги има по цял свят, но в кремлинската губерния х10 спрямо Америка. Сорос ми написа чек за 10 000 долара за това изказване. На теб путин колко копейки ти обеща за въпроса по-горе?

добре, че не са пренебрегнали чернокожите, както пренебрегнаха червенокожите, че сега човек можеше да ги види само по резервати и музеи а by the way не се знае кое би било по далновидно от тяхна страна, защото след време може по клетки и панаири да има само такиве които приличат на тази петниста хиена Пинко-тъмп

пиле, червенокожите в америка живеят сто пъти по-добре от тебе и твоите съплеменници.

да, за тях образованието е безплатно и са освободени от данъци. вероятно е чернокож и се опитва да се предпази от справедливостта

Клинтън казва, че ще увеличи финансирането на селскостопанските производители. Тръмп, обаче твърди, че тя ще затваря семейни ферми:))) Звучи познато,а? Все едно, че човек слуша Сидеров или Курнелия:)))