От САЩ за нас: Зле сте с трафика на хора, но се стараете

България не покрива минималните стандарти в борбата с трафика на хора, но полага големи усилия в тази насока, каза Държавният департамент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - От САЩ за нас: Зле сте с трафика на хора, но се стараете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп го каза ясно и без да го усуква по брюкселски- който не си плаща и не купува американски стоки е корумпиран или поне като нас- зле ама полагаме усилия.

Комплексираните услуги правиат корупциата, гадовете депотатчета какво го чакате бе БГ

Тия па Хамериканци промити са я втасали, че и акъл да дават. Ама нали са всеразбиращи и всезнаещи, а ние сме си вседупедаващи, то така ще е. Що не си гледат нелегалните там, пушилките, мексиканците, които като хлебарки минават границата им ежечасно, психопатите и т.н., а на нас са тръгнали акъл да дават. Тия там са толкова зле, че една крушка сами не могат да си сменят, ама иначе на всяка манджа - мерудия. По-промита нация от тия няма. Даже и Северна Корея не са толкова промити като тия.

Усилия се полагат, но не да се спре а за да продължи трафика на хора. Лесни пари от които много длъжностни лица не искат да се откажат. Та усилията са тази практика да се прикрие, нв да спре...

след като е публична тайна, че организаторите на трафика на имигранти е ЦРУ, какво отразява тази преценка ....

всеки ден се хвали всичко ни е на ред икономика 6% ръс брутен вътрешенн,рай эа чужди инвестици ниски данъци 10% американците какво говорят трафик виждат эа една и съща България ли говорят

Ама това накрая на доклада най ми хареса !"Корупцията в правителството ", много точно!

матерял несме трафиканти

космически матервезди уж

Зле сме били, що народ прекАх само, тЕа акъл ше ми дават. Трафиканто ЕООД

Оу, супер! критика от страната с повече малолетни проститутки дори от Бразилия. Що не си гледат в тяхното канче?

Ники

Дори стоманените комунистически глави проумяха и официално си признаха много преди крахът на комунизма, че "износът на революция" е голяма грешка, но явно краварите са сто пъти по-големи тъпанари и наглеци щом не се отказаха да изнасят демокрация. Разбира се не такава, каквато трябва да е, а тяхната "краварска" отговаряща на техните изкривени и порочни виждания!

вътрешните работи на суверенна държава :Д аз не чух официална БГ позиция за отстрела на цветнокожи от полицията?

Ми вий що биете негрите в САЩ бе? Ъ?

страна която в 40 пъти ( итова са стари данни увеличи наркотрафиките ни дава съвети !!!

но с помощта на натовските кораби ще наваксаме изоставането по графика за заселване с тарамбуки!Пък и пустите турци само се канят да пуснат вълната,но ядец :(

това е гогато си ВАСАЛ !!! Немците вече търсят вариант как да излязът от НАТО защото знаят че е безполезно да се бориш ядренна страна като Русия! Така казва Сара Вагенкнехт като и дава един пример с САНКЦИИТЕ против Русия се явявът в деиствителност санкции против Германия !! ТОВА Е БЕЗУМИЕ да даваш възможност за приюта на почти всички бежанци за които ние сме си и виновни- не трябваше да влизаме в техните лържави !!!А нашите политици се навеждат по нико за по- удобно !!! Просто и аз и Вие сме стадо овце които(богатите от типа сорос иостаналите влечуги) ни зомбират всеки ден за да могат да си правят парите и далаверите си ! УДНО ВРЕМЕ ИМИСЛИХА РЕЛИГИИТЕ ЗА ДА ПОДЧИНЪТ МАСИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ ВДИГАТ НА ВЪСТАНИЕ ПРОТИВ БЕЙОВЕТЕ - ИСТОРИЯ ОТ 6ти клас

Каква борба бе, трафика в БГ е сериозен бизнес, който храни една голяма глутница от политици.

кви са тия пезевенги дани дават акъл и дето педерасията е на почит???

А че кой му е търсил мнението на държавният департамент? И то точно режимът, който управлява САЩ да ни дава оценка!? Та това е смешно! Държавата САЩ е управлявана от една наистина кървава диктатура. Имаше сравнение за предходните 3 години. Как всяка година полицаите в САЩ за първото полугодие избиват официално по близо 900 човека. За вторите полугодия, не знам, но цифрата определено е нагоре. Е това се нарича управление чрез терор и кървава диктатура. В добавка, САЩ са съвременна финансово-робовладелска държава. Където поробването на хората става чрез кредити. И един от начините за контрол на населението, това е чрез наркотици. Такава "държава" няма моралното право да раздава оценки.

...адмирации ...много вярно !!!

няма право,но си покани гости,а сега една либерастка ще ги разселва по изт.европейските села за интеграция :Д

От България за сащисаните : Вие обаче сте супер с трафика на ислямски главорези към Европа ! Защо ви бавят жълтурите , а не въведат юана като международна разплащателна валута , че да си изискат и кредитите ....

Кой е упълномощил САЩ,да ни дават оценки!??

...на кратко ...тези дето ни дават оценки ...ни докараха до този демонократичен хал !

"Зле сте с трафика на хора, но се стараете". Демек, не достатъчно голям трафикът, но се ядва засега. Шабес Гой-ко да си вземе бележка и да го увеличи значително. Да не пращаме разни сенаторчета за инструктаж на място.

...слугите на американските демонократи ми скриха коментара !...маината ви !!!

Ние защо не вземем да се изкажем официално нещо за 500 милиардният дефицит на САЩ за 2016. Но че все пак полагат сериозни усилия още да се увеличава. Нещо за правата на бедните мексиканци, заловени да пресичат границата? И за десерт - че им пожелаваме по скоро да забранят притежанието на оръжие от населението.

Зле сте с правата на белите хора, но чернилките, шармакарите и мучовците ги чаткат но се стараете да ни дадете визи

ВИЙ СТЕ СИ НАШИ ШУВРАНТИИ И БЕЗ ДА ВИ МАХАМЕ ВИЗИТЕ :)) ... ЗА КВО ДА ГИ МАХАМЕ ??? ... ЗАЙКОВ , ВУЧИЧ И ПОРОСЬОНКО СА ПО-ХИТРИ ОТ НАЙ-УМНАТА БЪЛГАРСКА МУТРА :))

мамка ви и на вас и на слугите ви....

Ти май си от трафикантите, а?

ev57tim@

Кои са пък тия американци та ще ми дават те оценка

същите ,които избиха милиони индианци и се настаниха безнаказано в чужда територия .

Краварските братушки оцениха с добра оценка послушните им мутра и гроб, които организират целия трафик. Интересно е, докога ще се правят на слепи, глухи и неми? Как беше лафа за стария Сомоса, "Кучи син, но наш кучи син".

ха ха ха ... ако не беше послушен щяха да го обявят за диkтатор :)

Точно пък с трафика на хора не сме зле.