САЩ ни укоряват, че допускаме трафик на хора

Корупцията в България създава благоприятни условия за някои видове престъпления, свързани с трафика на хора, отбелязва доклад на Държавния департамент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ни укоряват, че допускаме трафик на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах кои са САЩ, за да ни укоряват и да ни казват колко ни е корупцията и колко трябва да бъде тя или нещо друго в страната НИ?!?!?

Родната полиция ни пази само е не нас а трафикантите !!! И за това полуàва заплати и ранно пенсиониране от насс !!!

Интересно - държавата с най-много затворници на глава от населението, с над 30% от населението с криминални досиета, където само за първите няколко месеца полицията буквално разстреля на улицата над 500 човека - тази страна отново ни сочи с пръст! И то за какво - за трафик на хора?! Че само децата, трафикирани в САЩ без придружител от Мексико през 2014 г. са над 60 000 (по думи на Барак Обама)! През 2012 г. над 14 млн човека са живели в семейства, незаконно дошли в САЩ само от Мексико! А какво ги правят в САЩ и как ги експлоатират всеки го е виждал! Или както едно време се смеехме, че руският болен бил най-здравият болен, сега ще се хилим, че най-законният нелегален трафик на хора е нелегалният трафик в САЩ?! Не виждат гредата в собственото си око, а сочат сламката в чуждото!

Уважаемите янки, да не забравят колко силно вредят на българската икономика и от там на живота на гражданите в България. Като пример са достатъчни високите цени на тока от американските Марици-ТЕЦ-ове и ниския % от концесията на злато (може би най-ниския в целия свят). Е, как драги янки да се оправи икономическото положение в нашата страна, да спре корупцията и проституцията, като ни точите националните богатства? То хубаво дето посочвате грешките, ама да бяхте ни помогнали като поправите вашите в България, че и ние да тръгнем напред, защото сме люлка на най-старата цивилизация и можем да водим света към прогрес!!!

Сексуална експлоатация ?! Проституция е имало винаги ('Битие' 38.17, цена на услугата- едно яре), толерирала се е и ползвала масово. Имало е при езичниците дори храмове, осигуряващи сървиса. Проституцията спомага за предотвратяване на изнасилванията и дава материално благосъстояние на момичетата с призвание. Но сутеньорството и подбудата към 'занаята', естествено, са престъпления, т.к. практически винаги са свързани с насилие, изнудване, дрога. И, разбира се, от християнска гледна точка е грях, но простим (Христос и 'блудницата').

това е истина България трябва да спре до нула трафика на ИМИГРАНТИ

loyola

за справка - Ванко"1"

Корупцията в България е основа на всички престъпления. Виж КТБ. Виж полицаите убийци, свързани здраво с престъпните групи и продажната съдебна система и Българска администрация... Другото, което не мога да разбера е: ЗАЩО КЛЕТВОПРЕСТЪПНИЦИТЕ - Българските политици крадат, са корумпирани, педофили и са в политиката под клетва да служат на народа, а са подсъдими или бягат от правосъдието с имонитет. Както зам. председателя на народното събрание. Какво е наказанието а водене на престъпна държавна политика?

"Какво е наказанието за водене на престъпна държавна политика?" ОХОЛСТВО и РАЗКОШ! Който каквото си пожелае, такова и наказание получава.

Смятайте какви "служби" имаме! Положили са значителни усилия, но въпреки тях не са отговорили и на минималните изисквания!?!?! Представям си ако не бяха положили никакви усилия. Това е пълна симулация на работа на милиционерските ни "служби". Там напълно са се военизирали - всички са на служба, т.е. клатят си краката до пенсия. Няма как да очаквате служба изградена от най-тъпата част на народа да се очакват каквито и да било резултати.

Ние ги пускаме, а вие защо ги използвате?

СТАТИЯТА ЗАСЯГА ПРОБЛЕМИТЕ НА ЦИГАНИТЕ, НО КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С БЪЛГАРИЯ?!

не само циганите това касае и милиционерите, които им помагат срещу съответното заплащане.

Време е да започнат да различават българи от цигани. Никой от нас не е виновен, че са се довлекли тук и ни се налага да ги търпим.

удобно оправдание заради перманентното мрънкане на политици от всякакъв цвят за отмяна на визите. по-цинично нещо от този доклад едва ли има. директно казва, вие българите сте крадци, измамници, проститутки... и от вас нищо не става!!! няма факти, няма сравнителен анализ с други страни от региона...

ами да трябва да направим резервати като сащ и така до известна степен ще ограничим проблемите. ами какво да правим с циганите вероятно както в америка с тяхните черни полицията много бързо се оправя.

Кой предизвика тази бежанска вълна ?Отговорът е ясен ?Нали САЩ убедиха купените мозъцина европа да бъдат верни на североатлантическата идея и възцаррят демокрацията със въздушни удари по арабските държави.Продажните наши политици приеха с радост възможността да покажат че са заслужили слуги.Ползата за САЩ- завзеха петролните източници на тези страни,склячеха нови договори за милярди ново въоръжение.Ползата за европа и конкретно за българия- поемането и изхранването на милиони араби.Къде е САЩ защо не поемат емигрантите.Както американските кораби са в Черно море,да ги натоварим натях и да ги откарат в Америка.Когато участвахме в безобразното избиваненахора бяхме лоялен и надежден партньор,сега сме некъдърници.Да спрат да купуват политици и корупцията ще намалее.

Да си оправи САЩ първо собствените проблеми! Явно, че техните "правила и ценности" се налагат с много сила и кръв...

за Тиквата и офшорко проблеми в страната няма. Те решават глобални политически.

Тези от Държавния департамент надминаха по лицемерие и самите себе си. Те ли не знаят кой отговаря за всички трафици?!

"САЩ ни укоряват, че допускаме трафик на хора" Какво е нахалство? Да бутнеш баба си по стълбата и да я попиташ защо тича.

Истината я виждаме, и не обиждай човека на сульо. Политиците в Америка,дето са "перфектни" ще ти казват. Иначе всички виждат, че политиците ни са още "по- перфектни гъзо....зци". А България я е имало и преди теб и след теб ще я има.

Най-големият причинител на трафик на емигранти е политиката на Америка. Да хапят, че сме трафиканти на хора е меко казано ЦИНИЧНО!

Не си ти трафиканта бе сельо тъп... а твоите любими политици ... дето защитаваш... и заради които България ще е зле не още 25 а още 250 години ... АКО ИЗОБЩО Я ИМА .. ЗАЩОТО ГИ ИМА БОКЛУЦИТЕ КАТО ТЕБ ДЕТО СКАЧАТ СРЕЩУ ВСЕКИ КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ МУ КОИТО СА И НЕГОВИТЕ ЕКЗЕКУТОРИ ...

Така е! Но с това идиотско коалиционнок правителство на подлизурковци и фанариоти, няма управия! По-скоро подлагат на тотален геноцид българи, евреи, арменци и нормалните помаци и турци, отколкото да се замислят как да решат проблемите. Няма край докато на държавната трапеза не се наредят всички боковци, цоковци, кънчевци, симеоновци, каракачановци, комсомолски секретари като плевнята и т.н..... А ние продължаваме да дремем и слушаме как наш Боко козирува!

Така е! Но с това идиотско коалиционнок правителство на подлизурковци и фанариоти, няма управия! По-скоро подлагат на тотален геноцид българи, евреи, арменци и нормалните помаци и турци, отколкото да се замислят как да решат проблемите. Няма край докато на държавната трапеза не се наредят всички боковци, цоковци, кънчевци, симеоновци, каракачановци, комсомолски секретари като плевнята и т.н..... А ние продължаваме да дремем и слушаме как наш Боко козирува!

Заключителното заседание на Международния управляващ комитет на Международната инициатива "Десетилетие на ромското включване" 2005-2015 ще се проведе през м. септември 2015 г. в Босна и Херцеговина. Тя тази "Декада на ромското включване 2005-2025 години", има значителен принос в доклада на Държавният департамент за сексуалната експлоатация, мигрирането на недъгави просяци, търговията с деца, създаването на обособени етнически общности /гета/, икономическо поробване. Няма какво да се чудят на България американските бюрократи, това е тяхното бъдеще с експериментираната за 50 милиона американци "купонна система". Не дай Боже, "Йлоустоун" да вземе да се събуди от хилядолетният си сън през идващият септември т.г.. Тогава в Държавният департамент ще видят как кон боб яде и ислямисти-джихадисти да пърдят по джамиите си.

Не прочетох, че не трябва да се допускат на територията на България азиатци и африканци. Искат да ги оставяме тук, а ние да умрем. Да си заврат доклада там където слънцето не огрява,

С привилегия са бежанците от Кения.

Всеки от вас може да отвори обявите за проститутки дето 18 годишни момичета се продават. Повечето от тях нямат реално 18. Има и под 16. Реално полицията се старае да направи всичко възможно да противодейства, но не е лесно, Първи ръцете са им вързани. Второ, нямат техническа база- вижте в едно РПУ каква им е техниката, да не говорим за удобства...та те дори нямат климатици в жегите, а служебните им коли са с по 50 литра за месец. Трето много от жертвите лъжат и самите те не съдействат, като по този начин губят ценно време на криминална полиция да си свърши работата. Четвърто, по мое мнение за да има трафик на хора, играчите са на високи места. Описанието по точка две е доказателство, че описаните по точка четвърта не желаят да има ефективна полиция. Все пак искам да отбележа, че говоря за криминална полиция, а не за ония от охранителна полиция.

В същия момент виждаме тонове държавна администрация из общини, данъчни, министерства, агенции дето има хиляди служители дето решават кръстословици, режат си ноктите, за един лист хартия-трима души се радват на лукса да са на удобни столове и кресла, мощни компютри, климатици ...

Искаме коментар от Боко и Роско.

Коментар , тип конбиниран : Строиме ви магистрали , детски градини , спортни зали . Русия е главният виновник , но ние ще надстройваме .Ух забравил съм си листчето и вместо да чета говоря глупости , всъщност все едно . Вие е пък таквиз бели да правите .Мене всички световни лидери са ме признали и приели.

Абе тия американци май само техните си филми ли гледат?

укорява департамента на САЩ, че допуска писане на доклади и създава неблагоприятни условия за страната ни.

Да идват и да си ги взимат нас как ни Гонят от Европа.

ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ , РАНО СУТРИН ПУСКАХМЕ НОВОБРАНЕЦ ДА ОБЕРЕ КРАСТАВИЦИТЕ ... ТА И СЕГА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ ВИ ПРАЩА ДА БЕРЕТЕ ПАДАНЕТО НА ВИЗИТЕ :)))

Да си напъхат визите там, дето слънце не огрява!

САЩ "укоряват" по такъв начин и за такива причини,когато всъщност искат да "предупредят"!! В случая,предупреждението е:-"отдалечете се от Германия и слушайте нас,за да няма проблеми"..... Ако искате,приемете го,ако не....Ще го приемете по-късно!!

Приеми реалността че сме трета глуха и на САЩ хич не им пука за нас нямаме никакъв ресурс а всичко което са писали в доклада е факт

Визи...нанай :)

Дреме ми на малкия Попай.

Каква стана тя сега, господарите натриха носа на марионетките - Боко и Роско тая вечер няма да могат да заспят, ще се мятат като риби на сухо!

отдавна не бяхте ни укорявали. Има няма 2-3 дни.

НОВ УСПЕХ НА БОСТАН , БЪЛГАРСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ И МИНИСТЪР ГЕЙБЕРАСТКО МИТОВ :))) ..... НАШИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ ПЛАТИХА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ В БЪЛГАРИЯ С ГОЛЕМИ ЗЕЛЕНИ КРАСТАВИЦИ .... УЖ СТЕ БИЛИ АМЕРИКАНСКИ БРАТЯ , А ВИ НАРИЧАТ КОРУМПИРАНИ НАРКОТРАФИКАНТИ И ТЪРГОВЦИ НА БЕЛИ РОБИ ???:))))

Пич да те питам нещо ако може? Защо масово хората вярват на поробителите???

В ТУРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА НАУКА ИМА ДУМИТЕ РАЯ И ГЯУРИН - РАЯ ВСИЧКИ ПРОСТИ ПОДАНИЦИ - МЮСЛИМАНИ И НЕ-МЮСЛИМАНИ - ГЯУРИН - ПРОСТИТЕ ПОДАНИЦИ НЕ-МЮСЛИМАНИ - ОТ ЕВРЕЙСКОТО ГОЙ И ГОИМ ( НЕВЕРНИК) :) ... А РАЯТА И ГЯУРИТЕ СКАЧАТ ТАКА КАКТО ИМ КАЖАТ ТЕХНИТЕ ПЪРВИ ЛЮДЕ - БОЛЯРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ... А АКО ПИТАШ КАК СЕ СТАВА ПРЪВ ЧОВЕК? - БОЙ С БРАДВАТА - БОЙ С ТОЯГАТА , БОЙ С БУХАЛКИТЕ :)))

Айде бе, на работа си отговаряй, шефовете ти няма да са доволни, че вместо да работиш, постоянно чатиш във Facebookj!!!

Аууу! А нещо за антракса в България да кажат? Другото му име не беше ли сибирска язва? Та кой рзапрати по пощите в цял свят "живи" щамове и ипозарази сума ти народ и добитък по света? Та какво казаха за допуснатият от тях незаконен трафик на биологическо оръжие? Или за тях си е традиция...индианците?

Хайде лягайте си, защото утре трябва да робувате, исках да кажа да работите:-)

И нека критиката започне от този момент !

Смешници! Южната им граница е мястото в света с най-голям транзит на хора и наркотици. Иначе тръгнали нас да гледат.

ХИХИХИ ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НАПИСАЛ ТАЯ ДЕКЛАРАЦИЯ САМО И САМО ДА ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА ПРОФСЪЮЗА НА МУРГАВИТЕ ТРУЖЕНИЧКИ ОТ ЛАТИНСКА АМЕРИКА ЗА КАНДИДАТУРАТА НА КЛИНТЪНКАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ... ПРИ НАС ИМА ТАКОВА НЕЩО - ПРОФСЪЮЗИТЕ ИЛИ ДРУГИ ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ДАДЕН КАНДИДАТ ЗА ИЗБОРЕН ПОСТ :))))

Дръж там положението, че ако дойде баба Клинтън, всички ще духаме супата. Дядо Клинтън също.

Америко! Когато тръгнеш да даваш на някого акъл какво да не прави, трябва ти да не го правиш. Да нямаш трафик, да нямаш проституция, да нямаш корупция. Да не се вреш навсякъде. Да не правиш войни, за пари, да не продаваш оръжие и т.н . И тогава да ръсиш съвети.

ДЕМЕК - ПИЙТЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ СВЕЩЕНИЯ КЛАДЕНЕЦ НА БОЖО МУЛТАКА В ПРЕСЛАВ .... ЗА МАХАНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВИЗИ :))) ...

Защо да е "експлоатация" - да не са я вързали на каишка или са я впрегнали в хомот... Стои си съществото (защото не му знаем пола), чака си тихо и мирно, пълни си "касичката" (и в двата смисъла) и..всички задоволени. Само дето амортизационните отчисления много бързо се натрупват...

Не трябва да те връзват, за да те експлотират...може да те заплашват, може да те чака гладно дете вкъщи...съдби човешки всякакви, но...търсенето винаги опрвделя предлагането, така че уви докато има свине ще има и трафик на хора...

ДЕМЕК ЕДНА ГОЛЯМА ВИЗОВА КРАСТАВИЦА ЗА ПОДАНИЦИТЕ НА БОСТАНДЖИИТЕ :)))) ... ИНТЕРЕСНО КОГО ПАЗЯТ ТОГАВА НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ В БЪЛГАРИЯ ??? - НАРКОТРАФИКАНТИТЕ ЛИ , ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ДПС ЛИ .. ИЛИ ТРАФИКАНТИТЕ НА ХОРА ?:)))

Корупцията и невежеството, както и беззаконието и простащината погубват съвременна България.

Някой да ви пита? Изкуфели хамериканци

кой от нащи мекерета е дежурен по дупка да мажи дупата

Лъжат като дърти цигани! България е земен рай и контрабандата е непозната дума, а около нас обикалят ангелчета.:)

Каквото е у нас си е наш проблем, а не техен. Да си гледат собствената фалирала държава.

Много си зле

Прав си, но забравяш че все пак американците са дебели и тъпи, което ги поставя на едно стъпало над нас!!!

Това беше реплика към Пешо!

Ти някога ходил ли си там? А, даже и да си ходил, контактувал ли си с Американци? Разговарял ли си на някаква тема с тях? Знаеш ли, че нормалния Американец не знае кой е Шекспир, Ален Делон, Дюма и Пушкин? А знаеш ли, че нормалния Американец не може да изчисли обема на кибритена кутия, и не знае кой и кога е създал Америка? Впрочем, едва ли ти дават 30 цента за такива сведения....