От САЩ: В България тормозят религиозни групи

Държавният департамент на САЩ посочва в годишния си доклад за религиозните свободи по света, че българската конституция гарантира свободата на религията.

Обратно в новината

Коментари - От САЩ: В България тормозят религиозни групи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля!!!САЩ да си гледат какво става в тяхната къща и да не казват как да си подреждаме НИЕ у дома.СТИГА сме се НАВЕЖДАЛИ на този и онзи за всичко.И ние имаме глави на раменете си за да знаем кое е добро и кое лошо.

А къде са ви индианците ?

Когато живеете и сте родени в страна, която не е ваша Моля, научете езика моля Колко турци искат да говорят с българите Не знам, но много малко и ако говорите с тях на български те не искат да чуят Те харесват турски Така че какво по дяволите се оплаквате Повечето от тях живеят в села, които са само турци и няма българи. Те чакат изборите, а през останалото време седят на задника си и се оплакват. Защо, защото не искат и работят, работят за турски собственици Защото те не са квалифицирани да правят нещо друго. Ако работят, това са мъжете, които работят, а жените не защото това е правилото. Излезте от тези села и работете в градовете и спрете да се оплаквате, че българите ви третират по различен начин, защото не давате нищо за себе си

Американците преди да се изказват да погледнат къде са завряли коренното население на Америка и да си припомнят че са единствените хвърлили атомни бомби над мирно население. Хайде да не дават толкова акъл, че и без това си нямат!

Свидетели на Йехова ми звъняха на вратата в къщи и ме убеждаваха да се присъединя към тях. Казах им, че сме православни християни, но те настояваха да влязат и да говорим. ТОВА,Г-ДА ОТ САЩ, ТОЛЕРАНТНО ЛИ Е ???

Ние българите сме ортодоксални християни, но сме религиозно толерантни. Проявяваме търпимост към всички религиозни групи. Но не се смесваме с други раси и етнически групи.

Кравари, оправете се с вашите неонацисти (които убиват собствените ви граждани), пък тогана давайте акъл

пак са си техни, а от филмите им знам, че и там не ги обичат.

а вие що биете негрите, бе-е-е--е-е!?

Принципно гледам да не злорадствам, но под такива новини изпитвам радост, че Щатите са в началните фази на гражданска война и скоро ще се разтури изворът на финансиране на антихристите, още изестни като joos

Каква наглост. Приберете си ги у вас тези австралопитеци. Нямате право на нагли коментари тъпи промити американски мозъци. Какво даде Фащ на България откакто сме съюзници - един гол и мек хамерикански х...й. Какво даде България на Фащ? - стотици жертви в Авганистан, Камбоджа и други измислени военни конфликти на кръвопийците зад океана, безплатно злато за трилиони, безплатни военни бази, скъсване на енергийните доставки от всички други източници за да може Тръмп да ни продава "Евтин газ" на 5 торна цена, безплатно право на Shell да сондира за газ и нефт в акваторията на Черно море и да ни продава на 10 торно завишени цени, нашия газ и нефт, въздушно пространство над България за хилядите експерименти на Agenda 21, Секретните бази под София, строени с метрото и стотици други неизброими подаръци.

И тези подаръци са заради назначените от вас политици. Но палачинката се обръща. България ще оцелее, въпреки вашите планове. Играта е кой ще загине първи, а това ще сте вие. И тогва ние ще сме в Евразийския съюз а вие ще ровите по кофите или ще цъкате от оня свят :)

Като ни подарите 20 F16 които и така няма къде да складирате за скрап, тогава ни назидавайте. Дет се вика 1 Hummer не сте дали на българската армия, а ни юркате да се превъоръжаваме. Значи за всички други съюзници безплатно щот са "бедни", а за най - бедните стара техника на цени на нова щото сме българи.

За разлика от вас руснаците даваха по много и без пари.

не се саобщава какви са тези хора от този департамент ! вероятно са от демократичната партия на хилари клинтан :) и се има предвид основно че балгария забрани носенето на бурки, ако имаше реално нападение над друга общност щяха да вдигнат шум до небето ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От кога почнахме да се "тормозят" американците за такива групи?

В България може и да тормозят религиозни групи според държавният департамент,но те не уточняват дали млцинството тормози мнозинството или обратно?А аз да питам в САЩ защо бият негрите,че даже напоследък и често ги убиват????

Е в Америка тормозят негрите и какво от това? Ние си немаме негри ( имаме цигани) ама не смеем да ги пипнем с пръст ....че ЕС ще ни бие през пръстите

Метрополията не може да бъде безкритична към раята.

симо

Тия всяка година ни рендосват!!!А се появи нещо нормално-веднага пускат рендето да го махнат.......

Ха, имали 'бол' пари за доклад, публикували го... Много важно! Те американците да си гледат тяхната си страна - щели да събарят паметници и др. подобни. Идиокрацията в САЩ уви не е само филм - комедия...

Те нашите колко паметници събориха.....Обаче построиха два. На оня със светещите очи и на американските бомбардировчици.

симо

ПРАВИЛО...Керванът си върви,кучетата си лаят и .... му променят ПОСОКАТА.....Тия винаги ни лаят на тази тема ,значи ислямът е по важен за тях отколкото НИЕ.И соросоидите го доказват.

общност е казала това, то е бил прав Хитлер.

Докога ще се обръща внимание и ще се дава публичност на подобни "критики"? Едва ли някой от редовите българи ще се трогне от нея.

когато в бг доиде такъв като пиночет и този болук ще е на стадион славия или цска обградени с бодлива тел и краи на незгодите от всякукви нпота и подобен боклук!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Тия са с най-много убийства в света и постоянно другите са им виновни.

Позволете ми да поправя това, което държавите трябва да кажат като Съединените щати Българското правителство измъчва хората си в продължение на 10 години

краварите от краваристан да си гледат негрите там, че нещо работата стана сериозна

Видя ли пингвин на улицата - стрелям и после питам! Така са постъпвали и пра-дедите ни...

Държавният департамент на САЩ да си гледа вътрешните проблеми в своята страна и да не се бърка в вътрешните работи на България.

Хайде се да видим статистиката - колко посегателства над православани храмове, гробища и др. и колко срещу еврейски, мюсулмански, и пр. други религии. Предварително мога да закръгля - 90% са срещу православни.

А вие като малтретиране ченокожите и полицайте ги стрелят като кучета..това може ,а тази циганска пасмина ние трябва да я тьрпиме...е няма как да стане...

за нападенията над възрастни хора по селата, за зарибяване на децата в училищата с дрога от същите тези, "дискриминирани" малцинства, за разчистването на българските земи от българ? Не? Чудна работа! Как така виждат невидимото, а очевадното им се изплъзва? Де, Путя,де!

винаги питам тези дебилоподобни, направени като по калъп, мормончета - Какво дирите тука, връщайте се у дома си!

Я си оправете КУкукс клана първо

да не си вре ебания задник навсякъде. Не и тука. Това не е Гатемала или някоя друга бананова република.

кой изби милиони коренно население,кой им изби бизоните ,да измрат от глад.Къде е имало робство и са бичувани и жигосвали човеци завързани на стълбове.Кой е гонел като дивеч избягали от касапницата-диви,жестоки,неграмотни,зли наречени американци от кол и въже на световните неудачници заграбили земята на индианците.Те ли ще ни дават акъл

Първо е дали искаме този акъл? Второ е дали можем да го направим,неговото искане? Трето и четвърто е дали ще го направим? Според мен - Немааа а стане!

Мормони и Свидетели на Йехова съобщиха за физически посегателства и тормоз срещу представители на техните общности, продължават констатациите в доклада. А ЗАЩО НЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТЕЗИ СЕКТИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАХАЛНИ В СВОЯТА ДЕЙНОСТ?!?! СНОЩИ БЯХ ПОСЕТЕН ОТ ДВАМА ОТ ЯХОВА. КАЗВАМ, ЧЕ СЪМ АТЕИСТ. НЕ... ЗАПОЧВА ДЪЛГА ТИРАДА ОТ ПРИКАЗКИ ЗА МАЛОУМНИЦИ ИЛИ ДЕБИЛИ.... ЖЕЛАНИЕТО НА САЩ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ВЪВ ВСИЧКО Е ПРОТИВНО...

Държавата не прави абсолютно нищо срещу мормоните и свидетелите. Но мое право е те да са ми гадни. Никой няма право да ме принуждава да ги харесвам. И откъде накъде ще ме притесняват по улиците и в собствения ми дом!?

САЩ си имат Ку Клукс клан. И са седнали да ми говорят за човешки права. Само до преди 50 години не са смятали чернокожото си население за хора а да не говоря за индианците и геноцида към тях. И тия ще ми дават тон в живота и ще ми правят оценка.Една от най-фашистките държави след третия райх. На българина никога не му е пукало черен ли си бял ли си. В кой и колко бога вярваш стига да знаеш как да се държиш в селската кръчма. Ама сега като не знаят как да се държат в същата тази кръчма тогава вади гегата.

Мормоните проповядват и подтикват към МНОГОЖЕНСТВО което е престъпление и се наказва от закона в цивилизования свят. Те подтикват към престъпление хората. Свидетелите на Йехова отричат Христос и не признават, че е Бог-син - това ги прави Антихристи. Те са антихуманисти (човеконенавистници). Те отричат трансплантациите, животоспасяващите операции и дори КРЪВОДАРЯВАНЕТО, което е една от най-висшите форми на човешката взаимопомощ и себеотдаденост. Да откажеш да спасиш живота на човек, това е равносилно на УБИЙСТВО - това проповядват Свидетелите на Йехова. Лъжите и алчността им са толкова много, че не е мястото в този форум да ги показвам. Колкото до емисарите, сподвижниците и изповядващите човеконенавистничеството на салафитския ислям, то те са ПРЕСТЪПНИЦИ, обявени за такива от целия свят (ООН) заставащи на религиозно-политическите позиции на ИД (терористична престъпна организация) проповядващи откровен ГЕНОЦИД СРЕЩУ всички други ЧОВЕШКИ религии и общности.

НЕ СИ ВЪВИРАЙТЕ ДЪЛГИТЕ ЕВРЕЙСКИ НОСОВЕ В НАШИТЕ РАБОТИ!!!НИКОЙ НЕ ВИ БРЪСНЕ ЗА НИЩО ВЕЧЕ,ОСЪЗНАЙТЕ ГО!!!

Държавния департамент на щатите да правят като вятъра! Могат да си приберат при тях всичките "умерени" главорези и други рязани приятели.

да си гледат кочината и да не бият негрите! А пък ние тук за последните 1300 години все някък сме се оправяли. По големи ИДИОТИ от американците НЯМА!

Български ПРАВИЛА: Който иска друга религия да си оди в неговата държава и ако ще по 24 часа да прави теманета. У нас не може! А краварите имат доста проблеми с тяхното негро, така че нека не ръсят мозък по света.

Като гледам с какви темпове се развиват проблемите в света, "международното положение" и реализацията на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", ме обхваща БЕЗКРАЕН ОПТИМИЗЪМ. Може би в чест на 100 години ВОСР /ВЕЛИКА ОКТОМВРИЙСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ 25 октомври 1917 година/, най-сетне Господ българина ще Каже: "Б А С Т А ! ! !" и ще настане един УЖАСЕН КРАЙ, на БЕЗКРАЙНИЯ РОБСКИ УЖАС. АМИН!

Индианците им още живеят в концлагери а те нас критикуват.

...в САЩ убиват мирни жители ,САЩ е терорист 1 в света ...гледайте си вашата кочина и не се месете в нашия живот !

България е православна за това все още сме народ, имаме си и своя писменост.

Я тия кравари да си гледат тяхната кирлива държава и да не се занимават с нас.

разните мормони и Свидетели на Йехова. Нямаме нужда от някакви костюмирани и зализани американчета да разнасят книги в градския транспорт и да ни звънят на вратата.

когато самата ти т.н.държава е кочина /САЩ/ винаги използвай старият римскииподход-изнасяй проблемите си навън и сочи с пръст поне двама външни виновници.Иначе няма оцеляване за гетото.