24 командоси убили Бин Ладен, той стрелял по тях

Американски служител каза, че Осама бин Ладен започнал да стреля по военноморските тюлени, които щурмували къщата му в пакистанския град Аботабад, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - 24 командоси убили Бин Ладен, той стрелял по тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А СЕГА КАКВО СЛЕДВА

Последно не разбрахме с колко куршума е застрелян Бен Ладен. Каква съпротива оказал - замерял ги е с чаши. Не може да няма филмиран материал на акцията. Защо не се покаже. ЦРУ съвсем се оплете в собствените си лъжи. Защо побързаха да убият терорист 1, а не го заловиха и да го съдят както е според демокрацията.......Ех..........

има филмиран материал и съм сигурен че ще го предоставят от цру, да не би да си помислиш нещо... напиши им едно писмо, те сигурно са много загрижени за мнението ти... трябвало да го хванат и да го закарат до америка че там да го съдят... и представи си колко самолета ще има отвлечени с искане да бъде освободен оня, а пък за процеса да не говорим - как тоя брадясал изрод ще ръси простотии като садам хюсеин или милошевич.. в краина сметка пак щеshe получи смъртна присъда, там не е българия, където сигурно щяха да го пуснат под домашен арест с медицинско а после да го пуснат поради липса на доказтелства...

Българският Хелзински Комитет защо мълчи?

Отишли в чужда държава, влезли в къщата по нощите, застреляли заподозрения за тероризъм, ранили невинна гражданка, снимали и си отишли. 0олеле, от Българския Хелзински комитет ще са бесни - такова насилие, българските полицаи не могат и да мечтаят.. Тежко му сега на Обамата - от БХК ще го наврат в страсбургския съд и ще го държат там докато Осамата възкръсне

разбираемо е, че комунистите залият за колегата-терорист и насилник. докато още има власт агент гоце да награди колегата си саидеиник осама посмартно сас "стара планина" с череп и кости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

има ли някаква разлика между осама и нашите комунистически терористи, убиици и крадци, вазвеличени от "професор" збогом в вампирската поредица "на всеко кило и метар"? а какво ще кажете за комунашките "черните ангели" които избиваха балгарски генерали, офицери и висши даржавни чиновници по сащия начин както и муджахидините на осама?

И защо останалите са задържани а този когото трябваше да го съдят пред международен съд е ликвидиран? Сигурно е искал увеличение на издръжката за нови жени и ли е искал да го преместят в компаунд до Уест Пойнт или Белия дом, а на господаря му са свършили парите. Заплашил е да се разприказва и ...така че не коментирайте много, много по форумите!:-)

кво значи

Сега ке го ядот дебелиот! Мюсюлманите само това чекат!

Веднъж с един куршем в главата; след това група спайперисти?! На какво да вярва човек?!

Явно на американците им е писнало пакистан да се ева с тях. На някой да му направи впечатление, че и в конгреса и в сената са бесни на Пакистан и са за преразглеждане на "помощите" (в милиарди). Пакистанското разузнаване "не знаело за местонахождението" му. Малко като у нас. Преди няколко години по Ломско шосе (доста разбито преди последния ремонт) някакъв идиот мина с около 100 км/ч и се размина с полицейска кола. Спрях ги и ги попитах: "Защо не го спирате тоя не го ли видяхте?" а двамцата отговарят "Къде?", и си продължиха.

BG умноьовците почнаха да мислят кой прав и кой крив. Като имаш 20 модерни ядрени самолетоносача, още толкова ядрени подводници, 1000 най-различни самолета и безброй умни бомби, ракети и оръжия - ти решаваш кое как да стане. Останалите могат да ти ръкопляскат (както целия свят) или плюят, както са болшинството от коментарите тук.

Така е. Те имат много оръжие. Пита се в задачата как са ги направили. И следващата задача, ние какво може да произведеждаме и продаваме. Тогава много други въпроси (защо сме бедни)ще си намерят отговора.

А ти що щещ в български форум, американизирано комплексарче? Ходи да ръкопляскаш там, и да WOW!-каш, докато и тебе не те набедят за враг на дебелогъзия американски народ :)

Така ли си мислиш? Значи правя си аз няколко шишанета-самоделки, идваме с братовчедите у вас и ти пръсваме кофата, оти си ни черен. А комшиите ти стоят и ни ръкопляскат?

съм терорист - правилно, точно така ще действате. Но аз не съм.

Вчера наистина беше прекрасен ден за целия свят ! Жалко , че не го даваха по телевизията - както когато разстреляха Чаушеско преди мооого време. С кеф щях да го изгледам. Малко му е на тази гад дето изби повече от 3000 невинни хора в Ню Йорк 9/11. Не ми го побира умът как може някой да го жали ....

Брех, че кръвожадни, брех! Я, вземи поизгледай някои документали филми за 09.11 и се позамисли малко, ако можеш, полиран мозък.

Не знам дали ми е полиран мозъка, но за разлика от теб приятелю съм бил в NY и стоеики на мястото където са били кулите, виждайки мащабите на случилото се съм почувствал неща , които ти само от филмчета можеш да доловиш. Евентуално... Ако генетично модифицираното ти комунистическо мислене ти позволи разбира се. Паплач комунистическа ....

Браво за хуманната позиция. Надявам се не е променена и по отношение на иракските деца и народ и по отношение на либийските невинни жертви ...

Подкрепям мнението ти. Не ми е ясно защо масата българи жали за тази напълно справедливо убита гнида. За каква справедливост, какви процеси говорят повечето тук сякаш не им е ясно, че залавянето му жив е били изключително трудно. Да не говорим, че към масов убиец като Осама справедливостта е била всъщност раздадена на място. Аз казвам голямо браво на американските спец служби, свършиха си работата отлично.

Браво момчета. Праснахте Осама, сега е ред на Обама

никой не са убили жив е и си живее някъде,другия вариянт е че гадните американци вече нямат нужда от него,,те са си го създали,,и са го убили и през цялото време са го знаели къде е,Американците са по големи гадове от който и да било съсипаха света......)))))

Супер! И с кого ще плашите децата и зомбитата сега? Или, викате, 10 години медиен живот на един филмов герой му стигат... То и на Windows 98 и XP им спряха поддръжката след 10 години експлоатация... Дали ще има сега Осама ver.2.0 ?

Да, и един мармот завиваше шоколад, докато убиваха Осама по Ботевски...

Май света е забравил страданията от войните и сега е решил да си "запали" пак нова война. Такава е политиката- няма знаение дали е приятно или не....това са висши интереси на една шепа хора, които управляват всичко и си играят със съдбата на милиарди....

И при ДНК-теста с какво са сравнявали материала? Да не са му взимали кръвна проба преди това на Осама? Снимки, разбира се, няма, освен тези от преди 10 години, тяло няма. Абе въобще - верваме, верваме!

Брат му от доста години живее в САЩ и се е съгласил да сътрудничи, дал е свой материал за ДНК въз основа на който се прави сравнението.

Значи хамериката така пенсионира своите агенти - с куршум в главата и изхвърляне в морето!

Убеден съм, че ако руски спецчасти бяха убили по подобен начин някой чеченски терорист, тук из форумите щеше да гъмжи от хвалебствени дитирамби и одобрение на извършеното от руснаците. Но понеже американците са очистили един негодник, то не можело така. Ей, че ограничено мислене и чугуноглавие! Терористът си е терорист - арабин, чеченец, ирландец от ИРА и т.н.

Отворкоооооо, прочети какво пише във форума на дир-а, когато руснаците убиха Доку Умаров! Изповръщаха си народа червата да псува руснаците, че пак ги сравняваха със САЩ, кои били по-хубави и т.н.! И нариваха - марш на Русия от Кавказ! Сега - защо не ревеш - марш САЩ от Афганистан?

В Кавказ не съм чул да се крие някой, който прави терористични актове по цял свят.

Да прав си! Обаче щеше да е същото, ако спец тюлените бяха застреляли главатаря на сепаратистката организация, за независимостта на щата Тексас.......! Схващаш!???

Чечня има президент и правителство. Вярно, че са марионетки на Москва, но все пак ги има. А би ли ми обяснил как точно Кавказ е станал част от Русия? Предполагам, че не са застилали пътя на войските на руския император с рози. Е, тогава по какво се различава Руската империя от САЩ (преди 200 години)? По нищо, защото и заселниците са избивали индианците. Само че сега САЩ невоюват срещу индианците за разлика от руснаците, които воюват с кавказците, нали?

Предположим ,че наистина застреляха този за който говорят. Въникнаха обаче много въпроси, кой прави ДНК анализ и дали той е правен изобщо? Защо толкова избързаха с погребение и то такое при което тяло не е може да се идентифицира? Защо въобщи застреляха а не плениха този терорист за да направят показателен процес както например с Милошевич? Какво постигнато с това убийство? Една такава органнизация не се крепи на 1 човек , това е голяма мрежа. Всичко изглежда някак си детинско и скалъпено . Но ако ти дотолкова заслепен - вервай !!

Добре де, аз не мога да разбера как е възможно шефовете на УСА да мислят хората чак за толкова тъпи. Първо САЩ създават Осама, после идва единадесети септември, пълен с въпроси, после десет години война с тероризма - пари, въоръжаване, окупации... и т.н. и сега убийство на главния. Напълно ясно е, че това ще доведе до нови терористични актове, нови войни и така до кога? За всички ни е пределно ясно, че си има други начини за ликвидиране на тези организации, най-важният е икономическият. Не могат да съществуват без средства. Има и политически, но... явно няма желание да се прилагат.

А ти какво предлагаш: понеже ще дойдат други терористи дайте да не закачаме настоящите ли? Че да могат да продължават да избиват невинни по цял свят. Колкото и нехуманно да звучи, единствено избиването им е най-ефикасният начин на съвременната международна общност да се справи с тях. На война като на война! С фанатици преговори не се водят, демократични прийоми не работят. Колкото за икономическото притискане - това е просто наивна идея при положение, че ислямистите биват финансирани от Арабският свят. А той, както всички знаем, е доста богат.

Кой ще получи парите които се даваха за награда?

Обама каза : "Убийството е най-голямото достижение на американския народ....". Хубаво достижение...

В чест на десетгодишнината от началото на търсенето на шефа на Ал Кайда и послучай убийството на внуците на Кадафи е извършено изключително хуманното убийство на Осама. Ура! Ликуй народе! Да живей демокрацията!

............да си довърша мисълта: Така, че не се радвайте, че група въоръжени мъжа са застреляли някакъв човек някъде по света, действайки като бандити - и не е трябвало да го заловят, а да го УБИЯТ!!!! Това в общи линий е без значение! От значение е САЩ да спрат да се държат като престъпник рецидивист в международните отношения!

За съжаление всичко е една голяма лъжа! Първо дали е съществувал познатият ни медиен Бин Ладен е под въпрос! Второ цялата т.н. терористична организация съществуваща и действаща в Афганистан и Пакистан беше създадена от същото това ЦРУ през 80-те години за борба със съветската армия-тогава бяха патриоти партизани, сега терористи!?!?!? Трето този тероризъм не е изникнал в градината, той е следствие на тероризма идващ от най-могъщата държава в света САЩ, която не спазва никакви медународни норми, закони, правила, морал! Когато и където е необходимо отива и убива, отвлича/да си спомним тайните полети с отвлечени хора от ЦРУ - скандал от преди няколко години/, затваря хора в затвори с нечовешки условия без съд и присъда /Гуантанамо/, отива и срива и съсипва с бомбардировки и военна сила цели държави, поради незнам си какви причини, измислени в повечето случаи /Виетнам, Ирак, Сърбия, Либия/!

Темата се измества . Има ли поне едно истинско доказателство , Осама е виновен за 11-ти септември .

И поредната манипулация излезна - въртяло се изказване на Осама направено "преди да го убият", така че хората да не се заблюждават че е жив??? Докато гърмял по тюлените си направил и запис към хората си???

Светът сега ще стане едно много добро и спокойно място, казал ОБама за убийството на Осама. Тези приказки да не ги е разказвал в някоя детска градина. Вариантите са два: или американците лъжат за всички и сами пишат сценариите или се опитват за загасят огън с бензин и така натикват света в една смъртоностна спирала безкрай.

Въпреки, че убитият е считан за чудовище, убийството за отмъщение е не по-малко ужасно. Изтребени са и близките му, тези без установена родствена връзка са задържани. Не е ясно точно колко на брой закони и морални норми са потъпкани, ясно е че мракобесието пак е на мода. Екзекуцията го прави мъченик, а можеше да е просто осъден масов убиец. След години проследяване и наблюдение със свръхтехнологии, финалът е от времето на Дивия запад. Явно и манталитета в страната на свободата е от това време, а конституцията им звучи красиво даже и в превод, аха да й повярваш.

абе ти на ударен ли се правиш или си си наистина такъв? ония отиват там, тои почва да стреля по тях и те по твоята логика трябва да се оставят да бъдат избити, за да не би някои като тебе да не почне да рони сълзи по форумите... ако полицията отиде да арестува някои и тои открие огън по тях, какво мислиш че ще му се случи? а познаи - наи-вероятно ще бъде застрелян като любимия ви бин ладен... довчера ронихте сълзи по кадафи, сега си намерихте нова жертва за оплакване...

ДА БЕ ТОЙ КАТО ГЪТНА КУЛИТЕ И ИЗТРЕБА ХИЛЯДИ ДУШИ, ДА НЕ БИ ДА НЕ ЗАСЛУЖАВА ПРИСЪДАТА НА МЯСТО.Я МИСЛЕТЕ ПО ТРЕЗВО АМИ АКО БЯХА ТАМ НАШИТЕ ДЕЦА

не изпадай в утопични разсждения!! отиди разправяй тези други.

Ти по рамото ли искаш да го потупат?

Дай им на хората зрелища и да верват в нещо, за да не се занимават със същинските проблеми и да забравят кризите.

jizast

Забележете какъв подлец се оказа Бин Ладен, прикривал се е зад жена си. Той си е бил една страхлива пка, умря като страхливец и глупак с дупка в кратуната. Повечето от ислямските лидери са такива мизерници, фанатизират от деца други и ги пращат да се взривяват, а те се прикриват зад фустите на жените си....жалка картинка

Шапшал, той се е прикривал зад една от жените си. Ама има още няколко - какъв му е проблема? Ти да не си някой от тюленчетата, които са го гръмнали, че едни такива детайли знаеш, а морковчо? А баба Пена от съседния вход каза, че нейния девер Пешко, брат на зълвата на шуранайката й, няколко пъти по работа се е виждал с Осама и единия път изяли едно от децата му за закуска. Какво да прави - обичаи...

jizast

A ти да не си някоя от любовниците му, че рониш сълзи тук във форума :-D

А ти наисина си сигурен че това е този за когото говорят? Нещо много бързо го погребаха , за да няма идентификация на тяло. Вервай , вервай чедо

Ислямизмът в крайната му форма е новият фашизъм, новата кафява чума. Рязането на човешки глави, яшмаците, чалмите, фереджетата, шалварите и прочее екстри на едно дивашко съществуване, е връщане в 13-ти век. Логически тази трядно обяснима неграмотност е обречена от живота. Тя няма бъдеще.

а кафява чума има само в шизофренните мозъци на едно генетично обременено племе вледствие на многовековно роднинско кръвосмешение

jizast

Само една забележка, не новият фашизъм, а новият комунизъм. Това са идеологии на бедните съсловия, на неграмотните и мързеливите...

така им се пада на всички тези терористи, които се борят с-у демократичните държави.

ХА-ХА-ХА, ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ НА ТОВА..........

Г-н Бренън,покажете поне едно доказателство на хората по света ,че наистина сте ликвидирали Осама Бин Ладен. Не виждам какъв е тук проблемът. Можахте да покажете видео от обесването на Садам,а сега нищо. Така се пораждат въпроси у хората на които не се дава отговор,а от там идват и различните интерпретации. Благодаря Разобличителя

Господин разобличителю, в момента целият амеркански народи и правителството мчу , во главе с президента Обама, се трудят денонощно за да ви доставят исканите от Вас доказателства. Надяваме се до няколко дни да Ви ги доставим у дома с куриер. Разобличеният Бренън

осама е жив и здрав и ще доиде да ни освободи

Колко сме противоречиви-по-добре ли беше да го има и да унищожава невинни хора. Организацията му де.

А сега - организацията му я няма?

Интересно, на никого не му прави впечатление, колко навреме го убиха Осама.... Не че има някакви доказателства за това, ама нейсе, вярваме им. Ама защо това се случи часове след убийството на сина и внуците на Кадафи? Впрочем, за това май бързо се забрави? А дали това не беше и целта на последната новина? Алооо, америка, ние може да сме бедни, ама не сме балами, карайте поред.....

Браво на американските военни!

Хе-ехе-... майтапиш се, нали? Сериозно ли? Вземи проследи хронологията отпреди 11.09 и хууубаво помисли.

И откога в ДНК са записани трите имена??? Това е сравнителен тест, т.е. трябва да имат безспорно доказана негова проба от преди, за да я сравнят с взетия материал от трупа... ...а кервана си върви...

Простак...да вземе да стреля по тях...сигурно са очаквали да ги посрещне на вратата с голо дупе.!Спестиха си процеса ХАМЕРИКАНЦИТЕ!!!

Чета всички новини за Осами и си казвам - тези направо бълнуват. ..

Няма да е зле да представят повече доказателства за смъртта на Бин Ладен. То и сега има всякакви (безпочвени разбира се) слухове че Хитлер е още жив, че Мартин Борман е още жив, какво остава за Осама бин Ладен да твърдят че е още жив, и сигурно ще го твърдят, докато не се покажат публично доказателствата за неговата смърт!

Не го ли е срам? Да се крие зад жени!!! Със сигурност няма да отиде в Рая, а по-скоро в Ада, да се пържи!

Поредната шумотевица за да се отклони вниманието от позорното убииство на внуците на Кадафи от други терористи.

пак ли са го убили?

хвърлили са го в морето.....в кое море бе....сега това място /море/ ще е най-опасното в света....хехе

Забележи - първо го мъкнали 1,000 км до Афганистан, а после го изхвърлили в морето. Зомбитата ще останат с впечатление, че Афганистан граничи с морета и океани, а после как няма да се появяват Сомалийски заливи и да не се прави разлика между Либия и Либерия...

също така леко се вдигна курса на долара от новинате за неговата ексекуция.. ех в какви чудни времена живеем.. докъто доиде наш ред, няма място да остане в ада, целата ъмерикъ таме..

Няма тяло - няма жертва!!! Американците да го духат - който иска да им се връзва, негова работа!

и да ме лъжат пари не ми взимат - боли ме..... дали няква чалма е в морето или така му изнася на някои :д

А, ти какво искаш, да ти сервират главата му за закуска?