Обама спира програмата за подслушване на разговори

Агенцията за национална сигурност (АНС) на САЩ ще спре да събира и съхранява данни за телефонните разговори в страната, потвърди президентът Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Обама спира програмата за подслушване на разговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обещавам ви, че вече няма да ви подслушваме разговорите, а само ще ги слушаме!

тайно и от таен съд и така изобщо няма да разбират, че са нагазили лука!

"Обама спира програмата за подслушване" Вече само ще гледат ли?

Най-голямият терористе държавата САЩ. Та как ще подслушват някой терорист, който е техен служител за контрол. Едва ли някой вярва на изявленията на президента на САЩ, който и да е той. Това са зависими хора, продали личната си свобода. Ще му разпоредят и тези неща няма да имат гласност.

а французите от утре започват да правят здрави коли.

За колите не знам, ама двигатели правят-Другото е ламарина и фантазия

Този е на път да се превъене в най-големия комик на планетата!

Обама, никой вече не вярва на думите ти! Ще продължите да слухтите по целия свят и винаги ще е в интерес на националната ви сигурност ! И Меркел, и Путин, а сега вече и папата...

Не си прав! С очите си видях мармотите, които разглобяваха устройствата и ги увиваха в станиол.

"ПЕДЕРАСТИЯТА Е НАУКА - ВЕДНЪЖ НАУЧИШ ЛИ Я , НЯМА ЗАБРАВЯНЕ " ....ТА РОСЕН Я НАУЧИ ОЩЕ В КОМСОМОЛА, а мургавия - по палмите

аз пък спирам да пия !!!

Мистър Обама бойкотира ЗИМНАТА ОЛИМПИЯДА В ГРАД СОЧИ РУСИЯ. В резултат РУСИЯ- първа, отборът на Обама - четвърти Мистър Обама бойкотира ЗИМНАТА ПАРАОЛИМПИЯДА В ГРАД СОЧИ РУСИЯ. В резултат РУСИЯ- първа, с НОВИ СВЕТОВЕНИ РЕКОРДИ -80 медала, от които 30 златни, отборът на Обама - осми 18 медала, от които 2 златни. Мистър Обама, бойкотирайте и СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО по ФУТБОЛ!

Аз ви казвам, че няма да ви подслушваме, а пък вие ще ми повярвате, без да си вярваме един на друг. 'MERICA & FREEDOM!!!

Днес разбрах от една медия, че имало бежанци от Крим към вътрешна Украйна....Сигурно някакви камикадзета.... Само не разбрах защо Обама е при папата.За жена му е ясно.Абе тея какво са се разпълзяли из целия свят?Какви ги кроят?

как какво - " поредното спасяване на някои изпаднали"

туристи бе брацхет,това е соцяизма,с парите на народа се правят ецскурзии не от собственят дгоб.

Ал

Обама разправя вицове :)

Шило

Аз пък ще си пусна сериала "Ало, ало"!

Америка се управлява от жалки нещастници!

Обичам да ме подслушват ,особено като правя секс със съседката .Така стене ,че дори Меркел би и завидяла ,след като разбра ,че е подслушвана от палмата.

Обещавате, да не правите нещо, което по принцип (по конситутция, противозаконно антиморално етц ипр) е забранено?

Съгласни сме.

Да бе да...ще я спирам...

деер

A дано , ама надали!

ЧУК

То пък едни разговори-фък оф дъ ЕС!

Thank you so much USA!!! (sarcasm)

ETO KOГО ПОДКРЕПИ ЗАПАДЪТ. СЕГА КАКВО ДА ПРАВИМ. КОГО ПОДКРЕПИ ПЛЕВНАЛИЕВ ? Как сообщает Украинская правда, активисты Правого сектора принесли шины, стучат по двери парламента, разбивают стекла на дверях. Кроме того, активисты кричат Революция, требуют отставки главы МВД Авакова и отправить под трибунал экс-министра обороны Тенюха. На призывы спикера Верховной Рады Александра Турчинова прекратить провокацию Правый сектор реагирует криками Позор!. К зданию продолжают подтягиваться активисты. По всему периметру Верховной Рады, где они расположились, радикалы кричат Авакова вон!. Оригинал статьи: link

това гласувано ли е в онн?сигурен съм ,че русия и китай ще наложът забрана - да им е гадно на меркел и другите подслушвани ;д

Чакайте малко. Нали Обамата е преиздента на най-голямата демокрация в света. Там където няма по-свободни хора. За какво подслушване става дума? Тоя Сноуден не беше ли лъжец и предател на родината? Съвсем са обърках.

valentor

Е ? Ква е връзката между : демокрация и слушане ? Аз трудно намирам каквато и да било връзка. Мухите отделно-кИфтетата отделно. Демокрацията си е демокрация. Слушането си е слушане. Тва е полодженито !!!

За тебе требат жокеуи. Основни свободи. Неприкосновенност на личността. Зачитане на личния живот... ако не схващаш, не се мъчи, кравите се субсидират, вземи си малко, беж ан полето и го остави тоя интернет.

Шило

Ей, колеги, много глупости пишем, но все ми се струва, че е късмет това, че начело на Русия е Путин, а не някой Алцаймер от времето на СССР, както и, че президент на САЩ е Обама, а не Пейлин.

Активисты Правого сектора штурмуют Верховную раду прямая трансляция Оригинал статьи: link Как сте тролчета. Напикахте ли се

Шило

Сигурен ли си, че репликата ти е на място?

Зависи от гледната точка.За едни късмет, за други - проклятие.

Не вярваме на лъжите ви

И един мърмот завива шоколад

Шамарът, който получи САЩ, безпомощното състояние, в което бяха поставени от една уж нисша държава, ще оттеква дълго време и е нормално да има съкращения /уволнения/ и в САЩ.

и маймунката зад трибунката се разбяга по света да търси подкрепа:))))))

Грегор Гизи: Госпожо Меркел, Вие говорите с фашисти в Киев !

Понякога как ми иде да си изхвърля телефона, но ми трябва пустата му джаджа...

Никой не вярва на циганчето, но по-интересното е как Меркел и останалите западни лидери-бюрократи, преглътнаха това че ги подслушваха даже и в банята и отново целуват задника на това недоразумение наречено президент на САЩ! Но всички са доказали че са имунизирани от достойнство, морал и честност! Нашите псевдо политичета са още по-зле!

АКО БЕШЕ САМО СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ,ТО ГОЛЕМИТЕ ИНТЕРНЕТ БИЗНЕСИ НЯМАШЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ/ФЕИСБООКА/. ЯВНО РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ СА МИНАЛИ ПРАГА!! И НАЙ-ВЕРОЯТНО МОГАТ ДА МОДЕФИЦИРАТ ПРОГРАМИТЕ ИМ С ЦЕЛ-АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ!!

Ако вълкът каже, че спира да яде овце ще му повярвате ли?

Бухахаха, колкото ще спрат и войните и зависимостта си от петрол.

ама на дали..............

Вече ще преписват.

Специално за Обама, един известен американски рапър направи кавър на хита:THis is why i am hot А кавърът се казва : Niggers lie alot нито е шега, нито етническа обида а факт, потърсете го в тубата...каквото е обещал най слабият САЩ президент, никога не се е сбъднало

Има ли поне един, дето без пари да се направи, че вярва на това? Ако има, изпуска пари на тротоара.

"Обама спира програмата за подслушване на разговори" --------------------------------- Нали няма някой из форума който да се е вързал на тази партенка?

ДНЕСКА В КРЕМЪЛ СА СЕ ВЕСЕЛИЛИ ДО СЪЛЗИ ОТ НОВИНАТА.

Извинявайте че сега ви е..хме без вазелин но си взехме поука.От сега ще ви го слагаме с вазелин.Простете ни....

В САЩ наричат Барак - Капутин.

вече край на флашките

на лъжците и супер лужец... То специалните служби на САЩ ще слушат Обама...

Умен та умен тоя Обама! Така няма да слуша какво света мисли за него. Ама защо ли не му вярвам?