Десен лидер в Австрия: САЩ и НАТО причиняват миграцията

САЩ и НАТО носят основната вина за бежанската криза в Европа. Това каза лидерът на крайнодясната Австрийска партия на свободата Ханс-Кристиян Щрахе.

Обратно в новината

Коментари - Десен лидер в Австрия: САЩ и НАТО причиняват миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината взе да излиза на яве!!!

Ти американска хранилка ли си?

симо

Ти пък май нищо не си ял.

г-н Щрахе е прав .За жалост САЩ от държава на свободни хора се превърна след Втората световна война в империя на злото и носи нещастия,смърт и разруха на другите държави.

Евреи бежанци няма.Казал го е само, за да не го обвинят либерастите за неонацист и да го тикнат в затвора.

това е абсолютна истина,цялото зло иде от НАТО и САЩ

Хей, Народе! В момента не е важно Кой е виновен и Какви са причините, а Какво да направим за да спрем безумието, което ни се натриса от Меркелообразните безродници! Поетът го е казал: "Дорде е мъничка змията, елате да се съберем - с крака да й строшим главата, свободни да се назовем!" Или вече не признавате и Вазов?

Какво му е "крайнодясното" на този човек?! Абсолютно прав е и всички НИЕ го виждаме с просто око - даже и тези които се правят на "улави" и твърдят офицялно обратното... В тази Криза няма ляво, няма дясно - защо не си ги поемат другите пребогати арабско-ислямски държави, ами ги тикат в Европа?! Сега ще трябва и джамии да им строим! Да ви пикая на "човешките права"! А къде са моите?!!!

бати?

светът ще тръгне във вярната посока,когато като един възстанем и покажем среден пръст и на сащ и на русия! дали пък наистина не е време балканите да се обединят и да покажем,че също сме фактор в този шибан свят!!!

българите!

САЩ и НАТО носят вина за бежанската криза в Европа, но основният виновник е Путлер, който организира гражданската война в Сирия и Украйна и насочва патока сирийските бежанци към Европа! Според съобщенията на федералната служба за имигранти, в Русия има регистрирани само 2 сирийски бежанеца! Целта на Путин е да съсипе Европа, за да може Русия най-после да изпъкне като свинско мадо в кал, щото не може да излезе от калта в която я набута Путлер!

Ти сериозно ли!?! Човече ориентирай се вече. Хранилката скоро ще пресъхне, гледай колко гърла са се запътили към господарите ти...

Не 'десен лидер', а ултрадесен, които, както знаем, март-месец си направиха коминтерн у Петербург/Рашата ! И не, не са рубладжии като тролчетата тук, за такива услуги руското злато е валутата !

Австийците си гледат интересите.Ама явно на американците не им харесва. И тъй като Австрия не е член на НАТО,САЩ не могат да ги изкомандват по тази линия.Затова не им остава нищо друго освен да ги наричат рубладжии.

Ес стрмглаво върви към разпад .Меркел прекалява с менторския тон и ще предизвика неминуемо отдръпване на държавите.

За това кой е, или не е на разпад, се съди по това дали бедните искат да отидат при него да обират трохите под софрата му. А у Рашата не щат да ходят, ама 'ич :-)))

симо

Ти пренебрегваш статистиката,неутралната разбира се.От Стокхолм.

Тези австриици са големи рубладжии!!! Как могат да повтарят думите на Путин? Явно са пламени рубладжии.

Добро утро господин Ханс-Кристиян Щрахе събудили сте се вече.Не се притеснявайте , че още не сте прогледнали напълно , но други все още спят сладък сън , докато вече ни гори къщата , натряскани с власт и парички от подпалвача САЩ.

Открихте топлата вода-бравос!Без да съм десен лидер в Австрия-твърдя същото-отдавна!!Само че не съм политик в България-за да взема поне веднъж в наща история-вярното решение за страната!

От тук нататък изборите в Европа ще се печелят от националисти. Честито. Ще хлопнат втатата за бежанците, после и за нас.

Това ще стане, но може би след 15-20 години, когато на континента ще настане истински ад. Ще има въоръжени арабски и също дясно-екстремистки банди, които ще се бият помежду си и ще тормозят населението. Ще има ежедневни атентати и много кръв. Престъпността ще задмине мащабите, които са в момента в ЮАР. Икономиките ще изнемогват и социалните системи ще бъдат разрушени. В момента обаче европейците са така жестоко манипулирани, че изобщо не разбират какво става. В Германия например 37% казват, че 800.000 бежанци не са проблем, още 22% искат да се приемат повече и само 33% са против... Рейтингът на Меркел е 63%, а на лидерите на социалдемократите - още по-висок...

Прав е разбира се.САЩ вече се изчерпа като световна империя и е време да се замени .Въпроса е че и те както Британците след втората световна си държат на колониите(Япония,Западна а вече и част от Източна европа,Австралия,Южна корея) и благодарение на военна и финансова сила създават хаос и страдание по целия свят.

Референдум за излизане на България от пиратската НАТО и изгонване на американските терористи от цяла Европа.

човекът а съжаление е прав и в изводите и в мерките, които предлага .....

Браво на Ханс-Кристиян Щрахе! Явно тук-там има и умни политици, заявяващи открито позицията си.

Ама що сме слагали ограда? Вие немате ли?

tozi

Границата се пазеше, и то добре, от редовна армия. Сега имане ли РЕДОВНА армия.

Армия нямаме, остани ни само армейския духов оркестър.

Саркози ви каза - вие сте идиоти и само вие ще ги приемете, дори, ако са кацнали в Париж Не разбрах само, защо този палячо, се опитва да се разпорежда и на Сърбия?

застото търси балами.не случаино французите го мразят.

ашоусун на фашагата позна без джокер!

Само вързаните на НПО хранилката така и не разбраха, че царя е гол, а продължавата да ни облъчват с нещастието на "сирийските" ( С ПЪЛНИ ПОРТФЕЙЛИ, НО БЕЗ ДОКУМЕНТИ ) емигранти...

симо

Трябва да се оберат парите им,тихомълком.Затова ----шум,шум,шушу-мушу и т.н.

Това само те не го знаят. И децата в детската градина да питаш и те ще ти дадат по-смислени отговори от евролидерите.

къде са ония жени, щереффф и оная с това лого(>>>), да се изходят по въпроса, че и този австриец,.. десен лидер,.. е човек на путин!! няма ги нямаааа,..кои знае къде упражняват древната професия,... нещастниците??!! хахахаха...;)

Бат бойко не да вика каквото кажат началниците, а да вземе пример от австриеца и да спре да лиже задниците на американците с онова гнусно човече-чехълчо!!!

не, няма как да го направи!! да рита срещу шефовете си които го сложиха???? абсурд!! да не мислиш, че народа го е избрал?? назначиха го, за да им изпълнява пъкленните планове!!!;))

Ами умен е човекът - не е като нашите папагали.

Прав е! САЩ са виновни за всичко, да си взимат бежанците при тях и без това цялата държава е такава.. Жалко, но ако не се предприемат мерки, ислямизацията ще бъде факт!

ИСКАЛ ЕВРЕИ?!?! КОЙ ЛИ ГО Е СЛОЖИЛ НАЧЕЛО ;) - А ДА НЕ Е МОСАД :)

Като че ли не знаеш какво стана с Мел Гибсън и Галиано за споменаването само на " едни хора с характерни носове"....

Обикновена дипломация;)

А сега всички заедно и в един глас да викнем КУР за ФАЩ

Имало и мъже в Европа!

Прав е австриецът! Най-накрая Русия да се разправи с тумора на света наречен САЩ, за да се успокои Европа!!!

се зaселили в Косово....е резултaтa го знaете ! " Не с оружие,со курец ще ви победим"

чели ли сте " Под игото" ?

се рaботи върху създaвaне нa хорa мутaнти,който постепенно дс зaменят нaс хорaтa !

Това не може да е истина!!!! Ханс-Кристиян Щрахе да е путинист!!! "САЩ и НАТО носят основната вина за бежанската криза в Европа. Това каза лидерът на крайнодясната Австрийска партия на свободата Ханс-Кристиян Щрахе. " - това не го ли каза Путин преди ден? Големи русофили са тва австрийците!!!! Сега сериозно: Всеки здравомислещ човек със достойнство нарича нещата такива каквито са! Независимо президент ли е на световна сила, партиен водач на крайно дясна (Не ми е ясен критерият за разделение) или обикновен форумчанин в дира! Другото е с ампутиран мозък или си е дал задника за стинки! (долари, рубли, виетнамски донги и т.н.)

хорa без морaл,зaдръжки и съвест !

1.Б.Б. 2.Куневицa 3.Aсен Генов 4.Иво Минджев 5.Георги Коритaров

Огнян Минджев

Ами Плевнюлоев?

и тяйнaтa политикa зa унищожение нa Европa...сaми си нaпрaвете изводите !

Заобиколиха и България заради национални предатели , народния гняв няма да ви пощади !

ДА НЕ Я ЗАОБИКАЛЯТ ЛИ???? Ама че психари се навъдиха.......

Преди малко-по немските новини-посрещат имигрантите от Унгария в Мюнхен-с ръкопляскания...пакети с храна, дрехи.... Ама в Брюксел-СПАЗВАЙТЕ КВОТИТЕ! no comment

Прав е австриеца , САЩ и центровете на Сорос създадоха Арабска Пролет и хаоса в тези страни ! Нашия Министър на ВР е от тази групичка , както и Ники Младенов който канеше в Правец така наречената /опозиция/ на Сирийския Президент !

около 200 млн.мaври дa се зaселят в Европa,от тях около 3,5млн в БГ.

Васалите на фашистка Америка в Западна Европа от както направиха нов "цивилизационен избор и ценностна система " започнаха да мислят не с главите си ,а със задниците... Преди време имаше масови палежи по всички големи градове в Западна Европа извършвано от мосюлмани емигранти и това трябваше да им бъде ,като сигнална лампа за това ,което ще се случва в бъдеще ,ама кой да мисли !?

Имa ли обективен здрaвомислещ,човек нa който дa,не е ясно ,че пъкления плaн нa ФAЩ зaпочнa от "aрaбскaтa пролет" сегa тече втори етaп " инвaзиятa" и целтa е унищожението нa Европa и в последствие пълното и подчинение ! Мaйдaнa в Укрaйнa е чaст от този зловещ сцебaрии !