Хиляди смятат, че от днес започва краят на света

Хиляди членове на християнски секти в Съединените щати се готвят за деня на Страшния съд, които смятат, че ще настъпи днес, съобщава ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди смятат, че от днес започва краят на света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето я АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА!Изперкал старец и още по-изперкали безмозъчни човекоподобни. Американците в болшинството си са генетично обременени и изродени потомци на кръвожадни завоеватели.Какво друго може да се очаква от тях? Сънувал дядото края на света, а други хиляди със забавена мозъчна дейност или липса на такава му вярват и чакат да се възнесат. Защото смятат, че по-праведни от тях самите няма. Няма друга нация с толкова изкукали самозванци и проповедници. И още по-изкукали последователи. Гордея се , че съм българка! Вярно е, че тук който не е минал-той не е оставил, но както беше казал някой "лошия" ни генетичен материал е все още стабилен.

На 89 години е нормално човекът да си знае че за него идва страшния съд скоро.

Станахме много меркантилни и лоши един към друг,погазили сме всякакви ценности в името на кредитите и оцеляването-ето затова ще плащаме..

Обаче края на света ще дойде последно при нас. Ние го предизвикваме и заавършваме с доклад.

Абе оставете светът на мира! Който иска да си ходи - начини бол. Аман от пророци

а топлофикация ще оцелее ли след края на света .........

Тя, не но сметката ти, да...

Скоро нема да ни е нужна! Ако е студено, нема да ни стопли, а ако е горещо, за какво ни е?

Наблюдавайки тоталната разруха то ние вече 20 години живеем след края на света и затова не го забелязахме,а можеше да ни върне в по-нормално развитие

Споко брато! Има още поне 578 дни. Иначе Илюминатската задруга ни е приготвила доста забавления дотогава.

Поредният хамерикански балон изпляска.

няма страшно плакатите могат да се използват още само слагаме една нула и събитието се отлага за след 18099 години

Колеги, сега ставам, да не го изпуснах пак??

ами той края настъпи! Пиша ви от рая, btw

"Матей 24:36 Второто пришествие на Исус Христос А за онзи ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец."

Ние си знаем само кой знае, а тоя старец нека си лае. Наздраве!

Такааа.. стоя си аз, и гледам края на света идва. И ми носи бутилка уиски. Изпихме я. После намерихме някво вино. Изпихме и него. После дойде кризата. Тя донесе бира. Изпихме и нея. В момента края на света и кризата са пияни. Трябва да сте благодарни на мен, Човека полу-бог, задето ги спрях!!!

хахахаха, развесели ме:D

+1 ха ха ха

Глупости

За едни краят, за други началото! Който не скача е червен! Оригинален апостолат на СДС! Няма страшно идва друг свят.

Да знаеш само колко си прав, па макар и седнал зад компа! Ама има една подробност, НЕ Е ЗА ВСИЧКИ! С някой чифтокопитни ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ!

Ей, интересно начало е това краят!И с какви пари ще се пазарува след края или началото, както казвате?

пиша ви от чикаго,тук е спокоино,пия уиски и замезвам с черна слива

Черна викаш... тука на мода са русите...

5я кав този англииски език ,ти изби водолазите бре

Това е песента на Meya-,,It,s all, bout the money,,- в превод- това е всичко заради парите. 5q го е написал /а/ точно както е текста на песента.

В мигът, когато нии помръкнем като лица на есента. Когато внезапно замлъкне дъха на песента. Към нас се втурва глас тогава, забравен глас , ала от кого? Във своето вълшебство ни грабва едно експрес танго. Среднощен спомен разпилява рози, една карета две надежди вози. Любовен блясък пак над пътя плува B една карета любовта пътува. Към нашта жажда кой протяга чаша? И кой нашепва , че нощта е наша? В една карета любовта пътува, в една карета аз и ти сами. Небето вижда и земята чува, че пак на пътя знак за обич плува. Къде ни водиш ти среднощен спомен, какво ни чака в този път огромен? Светулка нежно знак чертае в мрака, но пак в сърцето тя чертае знака. В една карета любовта пътува в една карета аз и ти сами, сами.

Малоумен пенсионер. Не всеки който може да чете, може и да тълкува, камоли да пророкува -Шматка.

Интересно зощо само при инките и християните настъпва края на света, мероятно другите ще останат да съществуват.

Не само че не е края света,но след определени години може и 20 може 50 ще бъде уловен първия космически радиосигнал от други планети.И това може да стане от Европа.Та поне още 100 години ще има живот на Земята.Това е Бъдещето,малко Оптимизъм,настоящето го знаем миналото също.

АМАН ОТ ЛУДИ!

този край на света не трябваше ли да дойде още 2000 година ?Ама не дойде!!!А според майте щял да настъпи края на света на 21 декември 2012.Този американец май е объркал месеците!!

НА КАПИТАЛЪТ ДА! Може и преди 21.12.2012!

КРАЙ НА СВЕТА? -САМО АКО Е КАЗАЛ ЧЕ МОЖЕ БАТ.БОЙКО.....!!!!

То края на света настъпва от милиони години вече! Наводненията, земетресенията, ураганите, торнадата, градушките и т. н. и т.н. ги има от милиони години! Природата ще ни върне тъпкано, всичко,което сме и причинили!

Егати к`ви сме грешници ние българите! Мина 6 часа и си останахме тука...

Кажете МУ, че и в Германия си останахме грешниците(, но незная някой да не е избил праведните)?

абе вие не четете ли какво е написано-----в рамките на следващите 5 месеца ще доиде края...само глупсти пишете без да четете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Виж какво Нелче, ти пък като вече си се научила да четеш,време ти е да се научиш и да пишеш. А като цъкнеш там,където пише ТРАНСЛИТЕРАЦИЯ- хем ще транслитерираш написаното на латиница, хем ще видиш какво си написала преди да го изпратиш.

Айде бе? Кво стана? По седем ракии ударихме чакайки и нищо!!

Абе пийте си и тва е ... сигурно е станала грешка и се е объркал дядото с 1000-2000 г. ...

Царе на противоречията .... аман!

Поредното доказателство колко са изтрещели американците от преяждане с хамбургери и гледане на холивудски бози

Отлага се краят на света,отивай до тоалетната спокойно :) Ще чакаме друг челнат да предскаже за друга дата,но няма да е днеска то се е видяло :D

Нищо не сте разбрали за днешния край - "Той твърди, че всички праведници ще се възнесат на небето, а грешниците ще останат на Земята, където ги очакват редица опустошителни бедствия. " Какво излиза сега - ако сте праведници вече да сте се възнесли на небето(все пак 18 мина), а щом сте тук, значи не сте...

Малко са праведниците значи. Гледам и той останал.

Ще идва или няма да идва,защото не мога да отида до двете нули да не ме хване в крачка ... епа много е гадно да ти се свърши света на тоалетната чиния. Няма никакъв героизъм да му се невиди.

В съобщението става дума, за Еврейската напаст,която се е случила преди хиляди години!

18:15

ВъЙ, стана 18,05 часа :).....

О, ти си добре! Аз го отворих рано сутринта и прочетох. Нагласих се , турих една китка зад ушето, направих си едно кафе и седнах да чакам. Е го е! Вече шесто кафе пия и чакам, даже ми е лошо вече от кафета...

Мини на ракия - да ти поразкара ...

Ъхъ, лошото е,че като пия ме избива на песен.... Например любима ми е,, Коко Джъмбо,,.. Ай- я-я Коко Джъмбо,ай- я-я-яяяяй...put me down,put me...

има грешка в заглавието.Правилното е "Хиляди безделници чакат края на света"

в колко трябва да прибера овцете

Ма що ти пука за овцете- други ще си купиме.:)

Ура другари! Оставаме праведните ( то и без това едни мощи сме само) и се оттърваме от Боко Тиквата.

гневен,можеш ли да напишеш от кои са тези стихове?

Те са си на Гневен ! Пише страхотно, но на последък рядко. По темата: хората там в USA са изкукали и им е скучно явно. "Не вярвай! Който каквото и да ти каже - знай, иде реч за пари, за много пари!" It's all 'bout the Money, it's all 'bout the Money dum dum durah dum... "- Meya ;-)

Въпросът е кой е гневен - кой се гневи.

Направо не мога да повярвам. Идва някакъв инженер с вратовръзка, казва "Аз съм пророк, между другото, края на света е вдругиден" и милиони хора отиват да го слушат.

Когато бях малък, родителите ми ме учеха, че не трябва да говоря и пиша мръсни думи. Въпреки това, сега ще напиша - "къпан Чифут".

поредния американски булшит

И да не забрави пак България- тук има много вратове,мутри,мутреси, политици и тем подобни некадърници за прибиране!!!!