Шефът на руското външно разузнаване е в САЩ

Сергей Наришкин, който от 2014 година е в санкционния списък на САЩ, е пристигнал във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на руското външно разузнаване е в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ми се целият руски елит да беше ето като този човек.

Защо Щатите приемат човек на Путин, а ?Защо си нарушават забраната ?Явно им пече на задника и това е истината . А има за какво.

просто много "високите топки" винаги минават над всички мрежи.

От 2014г. е в санкционния списък на САЩ пък го приемат на посещение. Това показва, че санкциите срещу РФ е опит на килъристите да вържат ръцете на Тръмп. Е, не успяват!:))

Алън Дълес, шеф на Управлението за стратегическо служби на САЩ още през 1942 г. се настанява в Швейцария и започва да купува немски специалисти во главе с Вернер фон Браун и пр.Това противоречи на съюзния договор между Англия, САЩ и СССР.Но американците са винаги били такива. Никакъвдоговорне са спазвали никога.Немците след това създават ЦРУ, атомната бомба и всички специални части на САЩ. Отявлени фашисти спасяват живота си чрез работа за Щатите.Вякои от тях са зашифровани в Латинска Америка от ЦРУ и до момента.

а в ГДР?

Много е смешно когато чрез хибридна война и незаконни санкции САЩ се стремят да отстранят Путин и да уплашат руския народ. Явно тези катили хабер хал си нямат от руска история и руски характер. Но ще разберат когато започнат да цепят дърветата в Сибир .

ти не беше ли в списъка. Или си по "служба" до обслужващата ви банка.

Шило

Що питаш него? Той в списъци не се е включвал.

има го публикуван поне на две места.

Има неща, които са важни и за двете страни и е нормално да има такива контакти. Наскоро, американците предоставиха информация на Русия за готвен атентат в Санкт Петербург и атентата беше предотвратен. Добре правят;такива контакти трябва да има. Трябва да се строят мостове, а не да се издигат стени. А иначе, това е един от най-интелигентните хора в Русия, не само заради владеенето на езици, но и заради широка обща култура и интереси. При това е толкова информиран, че на човек чак му става страшно. Нали знаете поговорката:"Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре"!

Всичката им работа на говедата е такава - вой, квичене, рев, мучене, цвилене и пулене - и - нищо.

Във форумите всички сме едни диванни специалисти и в повечето случай разбираме какво става като гадаем на фасул или на сутрешното кафе!Затова без да претендирам за разбирач,искам да кажа ,че това посещение ми се струва много сериозно и зад него може да се крият изключително важни събития.Първо,логично погледнато Наришкин би трябвало да е едно от най-омразните на американците лица и изобщо да не бъде допускан на територията на САЩ!А той отива по покана!!!Второ как се връзва това посещение с новата официална доктрина на Белия дом за превантивен военен удар!?Как се връзва това посещение с обявената политика от новата администрация- приравняване на Русия със Северна Корея и Иран!?Как се връзва това посещение с непрекъсващите и последователни действия на САЩ за радикално прекрояване да военния паритет с Русия!?Как се връзва това посещение с подновените обвинения към Русия като абсолютно зло...а абсолютното зло трябва да бъде унищожавано!Тази ескалация е не само притеснителна,тя е плашеща преди всичко за Европа!!Не, дай Боже,една операторска или техническа грешка и от Европа ще остане само пепел,а от другите все ще оцелее нещо....

от американската държава цялото пъчене и врякане, фейкове и махане с показалеца - са лицемерни стойки и лъжливо театро.

Руснаците научиха всичките на шпионският занаят. Мосад е изцяло построен от бивши руски евреи с опит от работа в КГБ. В цялата история, САЩ не успя да стигне до резултатите които руснаците имат във вербуването...и то без пари или за много малко пари. САЩ си знае едно...да плаща много и в кеш и затуй ЦРУ работи. Без пари, не могат да свършат и 1/100 от работата дето руснаците вършат с 1000 пъти по малко средства и ресурси.

То май самото ЦРУ е създадено от уж английски агент, който всъщност бил руски. После го е управлявал и са знаели 20 години какво става в САЩ.

така е! Единствено разузнаването е работило по комунизма. Благодарение на него руснаците успяха да направят атомна бомба, компютър и ред други неща, които са достижение на западния свят.

Със санкции или без , с тероризма трябва да се борят заедно. Иначе той има шанс да се разпространи като зараза по целия свят.

че нали тероризмът е директно средствие на тяхната десетилетна конкурентна борба...

забе какво става в последните седмици? баш натовците- фесландия и краваристан- ще се избият, а шефът на руското разузнаване, който се предполага да е враг номер едно ходи на посещение и дискусии във Вашингтон? май совите не са това, което са, ако мога да перифразирам Девид Линч...

Фесландия е другото име на Пуссинландия бе. От толкова опорни точки се обърка съвсем. Па руското разузнаване да не се излага винаги са го информирали от Фашиингтон. Дори го информираха за томахавките, ма те толкова са мудни и малоумни, че забравиха на надуят С400 тогава :))))

тъй, тъй. само знам, че томахавките направиха на морето дупка, а Асад който щяхте да го пращате в Хага още си е президент на Сирия. поредна 'гигантска победа' за сащ, както предишните удари с томахавки в Афганистан, Ирак, Либия...

ще се върне с АйФон и нови маратонки за децата.

Ако ти си на негово място може би но пак се излагаш като селянче по галоши

може и на теб да донесе. премия от сорос.

няма нужда. В Европа можем да си ги купуваме. Виж.. в Рассия трябва да си НЯКОЙ за да имаш такива привилегия. Като на времето с дънките и корекомите... или Тъпчо е малък още и не е питал татко си.

е, все ще изпроси нещичко!

Ще ги постави в партер.

след като застане по корем пред тях - трябва да са в партер за да го опънат.

Наришкин е един от малкото симпатични и класни хора в руското ръководство. Предполагам, че дори е от аристократичната фамилия с това име.

айде... объркаха им и новите избори...

ЕНО, ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ ДОКАЗВА КАКВИ СА ИСТИНСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ РУСИЯ И ЩАТИТЕ. ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЛИТИЧЕСКА ПУШИЛКА.

уса и руса са винаги заедно във всичко!