Референдумът мина 20-те процента, 60.6% са отговорите ”Да”

Малко повече от 20% е избирателната активност на референдума, съобщи по БНР Румяна Сидерова, зам.-председател на ЦИК. Тя не се ангажира с точна цифра засега. Малко над 60% са отговорите "Да".

Обратно в новината

Коментари - Референдумът мина 20-те процента, 60.6% са отговорите ”Да” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- ЧЕСТИТО! "..Газпром съобщи, че ще трябва да инвестира около 12,5 млрд. евро, за да пригоди руската газопреносна система към проекта Южен поток. По този начин цената на цялата газопреносна мрежа, минаваща през Черно море до Централна Европа, достига 29 млрд. евро. Предишни изчисления на газовия монополен износител на Русия сочеха, че Южен поток ще струва 16 млрд. евро, включително 10 млрд. евро за подводната му част, излизаща на българския бряг..." Това са славните комунистически обекти на столетието...

Заради присъствието на мъртви души в избирателните списъци, Лилянка да си подава оставката. Не може нещо, което е в ресора на най-рейтинговите министри на ГЕРБ да е така неглежирано. Чиновници и кметове са от ГЕРБ, имаше и национално преброяване, така, че нямат никакви извинения. С тези мъртви души ще ни избудалкат и на парламентарните избори.

Вярното е, че ГЕРБ лъжат безпардонно.Също така е вярно, че обвиняват тройната коалиция, че са приели такъв закон(за прага - за да е валиден референдума) а те самите от 4 години на власт не са го пипнали.Признак на шизофрения е да обвиняваш единствено тези преди теб след, като си от 4 години на власт и не си променил нищо.Нали за това си на власт ? Да променяш нещата към по добро.Този човек със всичкия си ли е ?

И какво излезе- не партията за народа, държавата за партията. Народа? Какъв народ!?! Я ги остави тези простатци!!! Какво им е толкова- няма да се трепят да произвеждат и продават. Само ще купуват. Затова- МОЛ до МОЛ-а. Но, виж американският ни народ колко е зле- дългът им клони към безкрайност. Дай да им помогнем, като им намерим работа- да припечелят някой леви и те- да си оправят дълга. Горките те!!!

Учиш се ти от моя аналиэ и бърэо въэприемаш.Но с употребяваните от теб думи тая/ТАЭИ/ и верно/ВЯРНО/,иэдава яко носталгия по соца.На диалект не е грешно да се пише,но въэприятието е пошло.Нисе эасегий IQ146!

kgb777kgb

С голям кеф ще чета коментарите на комуноидите след изборите лятото !!! Сигурно ще има инфаркти , инсулти , задавили се от злоба и плюнки , изтрещели от резултата !!! Сега ще ви кажа нещо , за да ви е гадно - най-голямата част от гласуващите за ГЕРБ въобще не гласуваха и резултата на изборите много ще ви хареса !!!! Нали не си въобразявате , че с тия смешни проценти можете да сте фактор ?!

60%OT 20%OT6 милиона=12% от 6 милиона =720 000!==>ето това е електората на сърГей

Централна избирателна комисия РЕШЕНИЕ 148-НР София, 29.01.2013 ОТНОСНО: обявяване на резултатите от гласуването от произведения на 27 януари 2013 г. национален референдум... 3. Броят на участвалите в гласуването в националния референдум на 27 януари 2013 г. граждани според броя на намерените в урните пликове е 1 405 463 и е по-малък от броя на участвалите в последните избори за народни представители на 5 юли 2009 г. гласоподаватели, който е 4 345 450, но в националния референдум са гласували 1 405 463 граждани, представляващи 20.22 на сто от гражданите с избирателни права, от които с отговор да" са гласували 851 757 граждани, което е повече от половината от броя на участвалите в националния референдум. Налице е хипотезата на чл. 23, ал. 3 от ЗПУГДВМС.Решението следва да се изпрати на Народното събрание на Република България след влизането му в сила.Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в седемдневен срок от обявяването му.

Че нали със същия процент гласове твоя патрон Боко Тиквата влезе в парламента бе нещастник. По тази логика би трябвало парламентарните избори да се касират и да се насрочат нови ..... да ама не .... и Банкянския чобанин влезе в парламента с 12% от имащите право на глас.

Абе деца - първо искайте референдум за нова Конституция, нов тип управление, нова система и чак когато го постигнете то всеки ваш вот ще има наистина смисъл и ще води до реални резултати! Сега просто си играете на демокрация, политиците ви водят за носа и след изборите си правят каквото си искат, пък вие блеете по форумите!

На вас кой постоянно ви втълпява, че резултатите от гласуването за каквото и да е трябва да са като на футболен мач? Каква е тая "терминология"? Все едно се намирате на стадиона, по-скоро на гладиаторския тепих, и всичко трябва да е на живот и смърт! Нищо добро няма научите от вашия кумир - банкянската тиква!!!

И докато беше ден за размисъл и кой как ще гласува на Референдума, депутатите си вдигнаха заплатите. Затова когато ви вдигат цените на ел.енергията псувате, когато ви вдигат цените на топлото - псувате. Когатови правят луде-псувате. Но когато трябва да кажете ДА за Блене - се криете. На изборите през лятото ще ходите за гъби. И ако пак мутро-мафиотската партия ГЕРБ спечели, четири години пак ще псувате.

Цирк Белене най-сетне фалира и унилите клоуни сега събират панаирджийската му шатра. Въпреки своята нелепост обаче, референдумната сага е поучителна. Който не знае какво е това български комунизъм, нека порови отново в торбата с лъжи, изсипана върху градчета и паланки, опепелила пенсионерските коси с какви ли не призрачни заплахи и захарни обещания за светло ядрено бъдеще. И най-вече нека ги чуе само сега комунягите как се самооблажават като победители след като осемдесет процента от българите загърбиха истеричавите им пропагандни усилия. Спечелили били; резултатат бил най-голямото поражение за управляващите; той вещаел също такова на парламентарните избори и прочее, и тъй нататък. Лъжат като смуглите си електорални братя, на които този път забравиха да занесат кебабчета. Този резултат наистина е много голямо поражение. Най-голямото поражение само че за БСП.

Пич игнорирането на фактите само утежнява последствията. Но като те гледам дори и IQ 300 да си напишеш все тая .... нищо не си разбрал. Което автоматично не праща н компанията на едноклетъчните.

по кух си и от IQ200 като те гледам

"...след като осемдесет процента от българите загърбиха истеричавите им пропагандни усилия..." (цитат на IQ200) Вярно че ги загърбиха! Само че, не се разбра чии истеричави пропагандни усилия загърбиха негласувалите: тези на Премиера Борисов ли (и на Костоф, и на Кунева-Пръмова), който ТРИ пъти каза да гласуваме с НЕ или тези на всички останали, които призоваха с - ДА! Разбира се, Ентелектуалците предпочетоха да отидат..."за гъби" и заебаха заръката на Вожда! А това означава МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ с въпроса на Референдума! Тълкувайте го както си искате, но дори и една к.рва, като я сложиш на пангара и тя си мълчи, значи е съгласна да я...оправиш! Е, оправиха ви, знатни гербави к.рви! И през лятото ще... ядете още по-голямата паламарка на народа!

Представям си клетият господин Дянков как будува със зачервени от безсъние очи, нахлупил нощна шапчица с пискюлче и облечен в пижамка на доларчета($). А хиляди фейсбук копи-пейст статуси го жилят като пчели-стръвници по задника. Спахте ли добре, господин Дянков?, го пита дори препарираната глава на лос в хола му, а господин Дянков моли за милост. Но после утрото настъпва и господин Дянков се трансформира в господин Дянков, поглежда лукаво и хищно изсъсква: Спах бе, идиоти! А сега да видя вие ще ядете ли? За ноември прогнозирам същите статуси по адрес на господин Дянков, но с променена буква в думата спахте. Р вместо П! Логично!

Очаквайте през 2013-та: Тържествено откриване на лявата пътна лента на Дунав мост 2! После и на дясната! След това на осовата линия между лентите! Следват откривания на всички табели, осветителни елементи, пилони, мантинели и кабинки на митничари (или там каквито са по евросъюзно). Всичко ще бъде откривано поетапно с рязане на ленти от хора, долитащи с хеликоптери в най-бедната и мизерна точка на Юръп. Дано само Началникът на нацията в стил Чък Норис не пререже по погрешка и някое носещо въже, че пак ще заживеем в безмостие!

Очасвайте през 2080 г. да построим комунизЪма! Следващото поколение българи ще живее при Боковия балкански комунизъм! (обещания на ХХ конгрес на ГЕРБ - единствената партия осигурила висок стандарт на живот и демосрация у нас!)

Никак не прибързвам даже - навързал е едни глупости, че е трудно да се схване изобщо някакъв смисъл по тях ... но все пак се из... по темата за енергията от АЕЦ и привежда примере за липсата му на необходимост от "ток" защото си имал "слънчеви батерии" ... и почва да нарича наред всички останали "илитерати" (чудно ми е даже как е могъл да запомни толкова сложна дума)!!! За такива изобщо нищо не е прибързано ... вервай ми!

Това, че на теб ти е трудно да схванеш, не значи че не е ясно написано.... Забелязвам, не блестиш с интелект - само се злобиш и обиждаш. Не отричам необходимостта от ток , а от ТОЛКОВА КОЛИЧЕСТВО ток, каквато би произвеждала още една АЕЦ. Защото и сега харчим половината на произведеното. И тенденцията е потреблението да намалява, а не да се увеличава. Сега по-ясно ли ти е?

КАЛИТКО и IQ146 си приказват пред МС: - Чу ли, Борисов влязъл в библиотека? - Невъзможно! Щяха да го посрещнат с хляб, сол и три телевизии!

Извинявам се да се чете 7,5 милиона що се отнася за другото да правилно е "дебил" но на мен ми звучи по-грозно и обиждащо "дъбил"....благодаря за напомнянето, че трябва да се пише грамотно......

На референдума не отидох да кажа "да" или "не" на някой от вас. Не исках да ударя шамар на премиера Бойко Борисов, господин Станишев. Пуснах бюлетината си не, за да изразя съгласието си или несъгласието си с политиката на кабинета. Наистина ли смятате, че всички 40%, които са казали "не" на развитието на ядрената енергетика през лятото, ще пуснат бюлетината си за ГЕРБ или ДСБ? Смятате ли, че всички тези 60% от гласоподавателите, които казаха "да" на ядрената енергетика, ще дадат гласа си на БСП или "Атака"? Аз не гласувах на вот на недоверие към ГЕРБ, а на първия демократичен референдум. Господин Цветанов, аз не участвах в генерална репетиция на БСП за предстоящите парламентарни избори. Аз гласувах на референдум. Вие също пуснахте бюлетина, да приемем ли, че и вие имате роля? Господин вицепремиер, аз не желая да приемате активността ми като подкрепа за левицата, но не би трябвало да приемате и решението на тези, които не отидоха до избирателните секции, като подкрепа за ГЕРБ. Не похарчихме 20 милиона лева, господин Цветанов. Ние ги отделихме, за да се чуе мнението ни. 80% от хората не отидоха до урните, но това не означава, че те са казали "не" на ядрената енергетика или БСП. Не си присвоявайте и техния отказ от гласуване.

не беше ли по-добре да се проведе референдум дали трябва да има етнически и националистически партии в парламента. Нещо което го няма никаде.

Едната ни ихтиманска циганска секция едва събра на референдума два процента гласували. Другата сигурно и тя около толкова. Няма кебапчета - няма гласуване. Ама пък за парламентарните избори какви кебапчета ще има! От дебели по-дебели и от сочни по-сочни. И не са виновни циганите, че лапат предизборни кебапчета. Аз също ще лапам, ако има. Ама на мене никой не ми дава.

Тъжни мисли. Но надежда има. Тя е в онези милион и половина българи, които не си спестиха труда да гласуват. Без значение как. Това може би е първата лястовица, която не прави пролет, но ни показва, че ледниковата епоха не е за вка. Може би не е светлината в тунела, но първият признак, че поне тунел има. Може би не е капката, която с още една и още една ще направят вир. Но може и да е онази, която ще прелее чашата на търпението и недоволството на разумните ще накара политическата класа да спре да се любува на собствения си лик в огледалото и да се огледа кой стои зад гърба й. А там доказано вече има милион и половина с мнение. Засега.

о извинявай, че една голяма част на населението отказа да участва в този цирк между няколко политически фигури - аз мисля, че точно този 1,5 милиона са тези, които не мислят много. Въпроса, зададен по този начин не е за референдум, обществото може да реши дали искаме въобще ядрена енергетика в бъдещето в бг, но не мога аз да отговарям за некав проект, с който не съм запознат и не е моя отговорност - институциите си имат капацитети да преценят тея неща, а ако не могат това не е мой проб.

Без значение е защо и как е повдигнат референдума и как е формулиран въпроса за него. Важното е, че това е РЕФЕРЕНДУМ! А знаеш ли какви въпроси се обсъждат на швейцарските референдуми? Ако разбереш - ще ти падне шапката и ще кажеш - егати и въпросите! Там обсъждат от глобални по-глобални въпроси, както и на пръв поглед съвсем дребнави. И не се опитвай да бягаш по тъч линията - въпросът за ядрената енергетика си беше за референдум и ако ти искаше, можеше да попрочетеш и понаучиш нещо за нея и бъдещето й в България. Щеше да се подготвиш и да си съставиш някакво мнение и да отидеш да го изразиш. С да или не - няма значение. Защото отговорността за държавата ни е и твоя, а не само на институциите! Ама ти се плъзна по повърхността, отдаде се на емоциите на партизаните в българската политика. Тия същите, дето направиха от референдума ЦИРК! Така е защото си комунист - все някой трябва да решава вместо теб!

1chovek

подкрепям, само искам да добавя, че не беше редно да се пре-формулира оригиналния въпрос, защото това обърка доста хора. Изначалния въпрос - Белене или не, стоеше значително по-просто, по-ясно и не оставяше мъгла у хората за какво гласуват.

Какво значение има минал ли е не е ли минал. От месеци се знаеше че ще е безсмислен

Спокойна съм! Сигурна съм, че ще станат 25 %, защото вече сме свикнали с тез неща! Цели 24 години го отработваме този въпрос, отработваме го четвърт век и се готвим за изборите! Готвим си за победата на нашата славна, Тройнолъжлива и крадлива коалиция!

Боко, Боко, не ти е лек пътя от тук нататък нещастнико! Не можа ли дебелата ти тиква да проумее, че да управляваш държавата ни и нейните региони - не е все едно да строиш магистрали, спортни зали, да раздаваш големи бонуси на калинките и да потупкваш вестникарско-телевизионните проститутки по задника, като им раздаваш щедри бонуси от бюджета на българите , както за раздаваш незаслужени пари и на тем подобни калинки и да лъжеш тато сръбски циганин непрекъснато, вече 4 години бългаския народ! Времето ти изтече!! Започнало е вече обратното ти броене - да се махаш от снагата на Майка България!!!

престъпна далавера!Щом разликата е от 0.2 %,значи всичко е пределно ясно-червената паплач,отново измами българския народ!Само ликвидиране на червеното бунище може да направи страната ни нормална,без престъпност,корупция,подкупи,далавери,лъжи,измами,измислени сделки,заменки,предателства в полза на Русия идр.

Не ми се мисли КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА КОМУНОИДНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ, когато на Парламентарните избори излезем да гласуваме 80%. Не 20%, а 80%!!! БСП ще падне под 10%. Този референдум ясно показа, че твърдият им електорат не надвишава 8%. Давам им и 2% заблудени, но повече от 10% е мисия невъзможна! Превърна ли Бойко, след Костов и Доган и БСП в МАРГИНАЛ? Най-вероятна ДА, но да не бързаме да се радваме, а на Парламентарните избори да ГЛАСУВАМЕ МАСОВО!!!

ЩЕ ГЛАСУВАМЕ МАСОВО НО НЕ ЗА ГЕРБ

Личи, че ни си Калитнко, личи по мозъчето ти, червено и ПЛИТКО!

krassikat@

Важно е ДА СЕ ГЛАСУВА МАСОВО, за да преодолеем ПЛАТЕНИЯ ОТ КРАДЦИТЕ ВОТ! Другото ще се нареди от самосебе си!

Говори в единствено число. Гласуваш с ЕДНА бюлетина. Аман от червени дебили!!!

Ами да бяхте излезли да гласувате 80% с НЕ, а не само да се заканвате, че ако излезем щяло да се случи...като кучето на нивата! А нали си мнооого ЕнтелЕгентен да си чувал случайно за т.н. МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ! Не си гласувал, мълчал си, значи си съгласен с въпроса! Това се случва дори и когато те чукат - щом си мълчиш, значи си съгласен!

Ще гласуваме за Яне Янев = ГЕРБ.

Някай може ли да каже как изчисляват процентно колко са гласували с "да" и колко с "не" по партиен признак

Jftf най-страшното в цифрите е следното.При последното преброяване както правилно си отбелязал сме около 1,5 милиона в избирателните списъци - 6 949 120 имащи право на глас, т.е. над 18 години. Кое е страшното, ами това че децата са само 550 880 и 60% от тях са от една етническа група която все още се брой за малцинство. Що се отнася за българският етнос той се топи доста бързо и в близките десетилетия днешнат територия ще фигурира само като географско понятие България, а преобладаващият етнически състав в нея ще е небългарски.Така,че любимата на над 800 000 българи АЕЦ "Белене"ще бъде изплатена за около 20 години от българският етнос и след това ще работи за един етнос който само консумира а не създава блага и не плаща за тях. И това е голямото малоумие, но както се казва има надежда.Българският етнос ПРОЯВИ ЗДРАВ РАЗУМ И СЪЗНАТЕЛНО БОЙКОТИРА референдума, на другият етнос не му платиха и затова не участва,въпреки че въпросната ядрена централа ще бъде платена от нас, а ще работи за него.Колкото до цифрите това е математика: имащи право на глас български граждани- 6 949 120 участвали в референдума 1 405 463 или точно 20,22505%, приблизително 20,23%. Неучаствали в референдума над пет и половина милиона или точно 5 543 657.....Ами това е който има глава да мисли, цифрите наистина са стряскащи....Що се отнася до тези дето казват че негласувалите са тъпи страхливци ще им кажа, че от над 5,5 милиона негласувал поне 3,5 милиона са етнически българи (останалите ги знаем кои са) и за това мнозинство да твърдиш че са страхливци и дъбили, може да го каже само дъбил и то от така наречените ЧЕРВЕНИ ДЪБИЛИ!

Пише се "дебил".

Добре малоумнико, но първо се научи да смяташ. 6 950 900 според ЦИК са гласоподавателите. Ти забравяш, че към тези "гласоподаватели" трябва да се прибавят и 1 737 725 деца под 18 години и тогава излиза, че в момента в българия живеят 8 688 625 граждани на РБ

Малоумнико, когато искаш да кажеш на нещо "НЕ" - просто отиваш и го казваш! Какви са тия глупости като при другарката Кунева-Пръмова? Бойко-тирали референдума щото не знам си какво! Аз пък няма да бойко-тирам никого и ще отида на изборите да гласувам. Ще гласувам за някого, който ще влезе в парламента и ще намали шансовете на тези празноглавци, дето пак щели да бойко-тират!

Враната кацнала на дървото със сиренце в уста. отдолу лисицата я пита : Как ще гласуваш на референдума? с да или с не ? - Да. Казала враната и изпуснала сиренцето. После се замислила. -Аз и не да бях казала пак щях да изпусна сиренцето.

Това сме го чували вече, дори го прочетохме и в един друг твой пост! А, моля те, измисли нещо по-съвременно и без плагиатстване!

Да припомня... - "Ако си ПРОТИВ-НЕ ГЛАСУВАЙ!Как интелигентните хора, дори бидейки малцинство, могат да попречат на преобладаващата безмозъчна паплач да се наложи? Има как - освен бюлетината с НЕ, законодателят ни е дал и друг инструмент - КВОРУМ! За да е валиден и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН РЕФЕРЕНДУМА, първо той ТРЯБВА да има кворум! Затова първата цел на КОМУНОИДИТЕ е да се осигури КВОРУМ. Много ОТКРОВЕНИ КОМУНОИДИ и ДОКАЗАНИ ДАЛАВЕРАДЖИИ призовават да се гласува на всяка цена! Демек, видите ли, така ЗАВИНАГИ се спирало ядреното безумие! А Козлодуй? Едно НЕ на тоя референдум НЕ КАСАЕ Козлодуй - там могат да сложат още 5 реактора! Стига да искат. Но каква е опасността, ако се вържем на призивите на КОМУНОИДИТЕ и отидем да гласуваме - независимо с ДА или НЕ? Опасността е, че отиващите да гласуват, като се добавят към твърдото ядро, СТАДОТО на КОМУНОИДИТЕ, има вероятност да доближат ПРАГА ЗА ВАЛИДНОСТ на референдума! А той е точно 62%. Колкото гласуваха на последните парламентарни избори! И ако СЛУЧАЙНО(а според мен е сигурно!) гласовете с НЕ са дори с един по-малко от гласовете ЗА, тогава тези, които са били ПРОТИВ и са гласували с НЕ, всъщност са направили възможно ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ КОМУНОИДИТЕ ДА ПРАВИМ НОВ АЕЦ! Който това не го разбира, е ГЛУПАК, НЕ Е НИКАКЪВ интелигент! Нека ходи да гласува, но да знае, че е просто един УПОТРЕБЕН ГЛУПАК! И тук ПРАВОТО ЗА СВОБОДНО ГЛАСУВАНЕ И РОЛЯТА НА РЕФЕРЕНДУМА НЯМАТ НИЩО ОБЩО! Гласувайте МАСОВО, НО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!!!"" ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА МОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ, ЧЕ ПОКАЗАХА КОЛКО МНОГО ПРЕВЪЗХОЖДАТ КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ, ЛУМПЕНИТЕ!!!

Ще те видим как ще квичиш след парламентарните избори. Като шопар пред заколение. Ти си от онези кириакстефчовци, които ако бяха ги питали преди Освобождението дали да ни освободи Русия или да си останем в Османската империя, щеше да отговориш да си стоим "под игото"! Ето това си ти: продажна, чуждопоклоническа твар. Лижи подметките на поредния прост диктатор и защитавай антинародната му политика и управление! Народът ще му види сметката, вЕрвай ми!

Верно е че си малоумник .... нали със същия процент гласове 2009 г Боко рапоня влезе в парламента и пак нямаше кворум. Реално погледнато изборите трябваше да бъдат касирани и насрочени нови.

Ако децата до 18 години са 500 000 вкл и циганчетата, то да попитаме Дянков защо имаме такъв грамаден бюджет за средно образование. Къде отиват тези пари? Разгледано процентно бг образованието най-скъпото в света ли е? Или пък нашите учители взимат най-големите заплати в света? И не забравяйте, че ние сме страната с паралелна /дублирана/ публична и частна образователна система. Всеки ученик задължително взима и частни уроци. Обаче, това е добре пазена тайна.....

Мисли на глас.На тема:Важно ли е да гласуват българите на всички избор. Ако гласуването е задължително-реалните гласоподаватели са 6 милиона.Каква конфигурация би се получила в Парламента в този случай. Вижте,с моите скромни математически познания какво се получава:-24%-ГЕРБ=1.44млн;16%-Бсп=0.960млн;8-11%-СК-0.510млн;6%-Бг=0.360млн.4.5%-Дпс=0.270млн.С под 0.250млн.гласоподаватели останалите партий не влизат в Парламента.Извод:-Гласувайте българи -в това е спасението!А не като на референдума,като негласувате да мислите ,че е НЕ ,а стана да!!!

Само те уведомявам, че множествено число на партия е партиИ!!! Само това, а ти смятай къде да сложиш тъпия си анализ...

Учудващо, как Борисов не успя да се наложи на ЦИК да оповестят активност под 20%?

"Като имам предвид, че и за Бойко Борисов, и за Ахмед Доган и ДПС, тези избори са жизненоважни, може да има коалиция ГЕРБ-ДПС след изборите.. Защото след тях при загуба и неучастие във властта, могат наистина да последват много драматични събития и за единия, и за другия." Това каза в предаването "Лице в Лице" по бТВ известният професор Людмил Георгиев, който дълги години бе един от най-близките хора на Доган. "Казвам ви формулата, тя ще бъде в името на националното спасение. Вижте едно драматично сърцераздирателно изказване, вижте, уважаеми народе, ние се мразим, но в името на спасението на държавата, ние ще си стиснем ръцете, за да я спасим." link

Доган е венчан за БКП-ДС и за нищо на света няма да развали отколешната си сватба с тях. Само малоумници могат да разсъждават така.

Само пародийните хорица си мислят за ГЕРБ не като най-новото превъплащение на БКП и ДС. Особено с това богато комсомолско и комунистическо минало на почти всичките му членове и поддръжници. Ако "изказването" ти е в тая посока - извинявам се за недоразумението! Ако не - причислявам те и теб към малоумниците, за които говориш.

на снимката е тоа каунь Цоко?

Jftf най-страшното в цифрите е следното.При последното преброяване както правилно си отбелязал сме около 1,5 милиона в избирателните списъци - 6 949 120 имащи право на глас, т.е. над 18 години. Кое е страшното, ами това че децата са само 550 880 и 60% от тях са от една етническа група която все още се брой за малцинство. Що се отнася за българският етнос той се топи доста бързо и в близките десетилетия днешнат територия ще фигурира само като географско понятие България, а преобладаващият етнически състав в нея ще е небългарски.Така,че любимата на над 800 000 българи АЕЦ "Белене"ще бъде изплатена за около 20 години от българският етнос и след това ще работи за един етнос който само консумира а не създава блага и не плаща за тях. И това е голямото малоумие, но както се казва има надежда.Българският етнос ПРОЯВИ ЗДРАВ РАЗУМ И СЪЗНАТЕЛНО БОЙКОТИРА референдума, на другият етнос не му платиха и затова не участва,въпреки че въпросната ядрена централа ще бъде платена от нас, а ще работи за него.Колкото до цифрите това е математика: имащи право на глас български граждани- 6 949 120 участвали в референдума 1 405 463 или точно 20,22505%, приблизително 20,23%. Неучаствали в референдума над пет и половина милиона или точно 5 543 657.....Ами това е който има глава да мисли, цифрите наистина са стряскащи....

Много се натягате, бе дежурните в нета комунистчета!Егати смешниците сте!Що си повярвахте,че 12% "ДА" от всички е голяма победа?Това променя ли нещата? НЕ.Преди продавахме ел.енергия ,защото другите нямаха.Сега всички около нас имат ток и не купуват.Защо да пръснем милиарди,ако щете и 6.5 да са както казват БСП-то?Кога ще се изплатят-след 40 години.До тогава,я камилата, я камиларя.А имаме право да ползваме Козлодуй още 20 години/след обновяване и повече/.После другите еко енергии дето стават все по-евтини?Комунягите трябва да връщат комисионите дето ги налапаха,щото ще гушнат букета,като пратят руснаците събирачи на паричките.Затова сега са в паника.А вие какво хващате?Бойко,та Бойко.Комплекси ви тресат от него.Факт.

Ръсиш глупости на търкалета! Хем си слепец, хем нищо не разбираш, но изразяваш "компетентно" мнение! Айде запази личното си мнение в себе си! И дано поумнееш, па макар и след 20 г. ... когато обстоятелствата ще са други...

Недей само да отричаш,а напиши твоето"компетентно"и "разбиращо" мнение.Няма нужда да си пазя моето,защото нета е всеки да си каже своето и да обсъди на другите.Та какво мислиш Смешко?

Спокоен съм, ще станат 25 %, свикнали сме, вече 24 години го тренираме този въпрос, отработваме го четвърт век и се готвим за изборите! Готвим си за победата на нашата славна, Тройнолъжлива и крадлива коалиция!

Ура - създава се нова коалиция.Ярешки ,МАГАРЕШКИ и познайте кой ще им е лидера?

link ..................Обаче дядо ни Иван не дава да се отклоняваме от по-важната тема: да пробиваме в Европа с твърдоглавието на мракобесния си оптимизъм, обратен на изригналия глобален песимизъм, характерен за настроенията в света относно бъдещето на ядрената енергетика, помръкнала след Фукушима. В полза на руския интерес!

Ами по-добре е да мине референдума, да влезе в пленарна зала . Да се отхвърли строежа на Централа в Белене и да се приключва въпроса веднъж завинаги. Много интересно ще стане сега , комунистите дето искаха ядрена централа как изведнъж ще се обърнат против ядрената енергия като стане въпрос д а се строй Козлодуй. ;-)

Като си толкова много голям отворко, прочети за иранецът Мехран Кеше. Щом преди 9-10 месеца Барак Обама издаде декрет за тотална цензура на неговите открития, може да ти стане ясно поне едно съвсем дребно нещо.

Ало, талибанът, какво е откил иранецът? Да не би атомния велосипед? Маймуно- там са тъпи като теб. Цивилизацията е другаде и такива като теб, не принадлежат към нея.

Нима КОМУНОИДИТЕ си правят илюзии за резултата от гласуването в Народното Събрание? Ако е така, ВЕРНО ЧАВКА ИМ Е ИЗПИЛА МОЗЪКА!!!

ИЗЧЕРПАН СИ! РАБОТАТА ОПИРА ДО РАЗУМ, А НЕ ДО ИНТЕЛЕКТ. Ама ти и най-обикновено интелектуално напътствие, не си в състояние да вденеш. Сори майка, нищо лично. СОРИ!

Голяма дилема в ЦИК, ей! Представяте ли си КАКЪВ КАНСКИ ПИСЪК ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ И НАТИСК щяха да нададат КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, ако се беше оказало, че и заветните 20% не могат да съберат. Без да си дават сметка, че е по-добре да са повече от 20%, за да може и Парламента да каже НЕ на АЕЦ-а, за да се затвори ЗАВИНАГИ ТАЯ ТЕМА!!!

Абе ти да не си потомък на разстрелян от Народния съд, та си толкова озлобен и не обективен. Колко еврейски имота реституира, а пък все недоволен. Ще умреш от мъка преди изборите и няма да видиш загубата на тъмно сините кафяви седерасти-тези към които принадлежиш.

И ВСЕ ПАК БСП ЩЕ СТРОИ БЕЛЕНЕ! ЛИЧНО СЪРГЕЙ И Р. ОВЧ. ЩЕ СТРОЯТ! ЩЕ СТРОЯТ НОВА ТОАЛЕТНА НА ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ. КОГА ЛИ? МНОГО СКОРО.

Ти, Калитко си прост и аз съм прост, та затова се разбираме.

Правиш обаче две грешки-"Съмнявам се - 5 месеца преди изборите да си подритва депутатския имунитет не си струва"- тоест казваш, че всички депутати на ГЕРБ са пионки и безгласни букви на ББ.Не че не е така, но не е добре така открито да го казваш. И другата-ако гласуването е тайно нищо чудно не само един гербераст да гласува с "ДА".Да не говорим, че и "независимите" не са много ясни.Така, че наистина стана интересно.

кака мая мина летвата..мм

ТАЗИ ВИНАГИ ЦВИЛИ КАТО НЕЗАДОВОЛЕНА КОБИЛА... НЕ Е ЧУДНО. КАТО ЗНАМ КАКВИ МЪЖЕ СА В БСП-ТО...

Ти, Калитко си прост и аз съм прост, та затова се разбираме.

АБЕ ГЛУПАЦИ ИНЖИНЕЕР СЪМ РАБОТИЛ СЪМ В ФРАНЦИЯ НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО АЕЦ БЕЛЕНЕ И НИКОГА НЕМА ДА ИМА САМО ВИ ЛЪЖАТ И ВИЕ ВЕРВАТЕ МАЛКИ НЕДОНОСЧЕТА ВМЕСТО ДА РАБОТИТЕ ЗА ТАЯ МИЛА ДЪРЖАВА ВИСИТЕ ПО ФОРОМИТЕ ГЛУПАЦИ

Ти ша ми каиш на мене, какво има и какво нема в банка "АНТИНАРИ".

naum2

Излезте малко извън това полтическо дерби Боко-СерГей: тази централа касае Вас като граждани- за Вас е риска ако гръмне, от Вас ще са парите за строеж и от Вас ще си избива загубите от проекта енергийната мафия , Боко СерГей и компания. Цинична схема: взимаш им парите/вече близо 2 млиарда/, продаваш има я като на овце на високи цени, овцете носят риска от облъчване и за капак им казваш ,че овцето сами си го искали. Ако от ЕЯЦ имаше проспиритет вие щеше да сте щастливи хоращото сте рекордьори по реактори на глава и рекордьори по нещастие.Стига сте политизирали, помислете за себе си този референдум беше ралодия , с която да си оправдаят милианите комисионни вземани по проекта и да ви подгреят отрано за изборите.Слава богу , има надежда -80 процента не се вързаха.

Този референдум беше ПОЛИТИЧЕСКИ. Всички знаем това.Целта беше да се проучи общественото мнение и чрез победата да даде старт на БСП.Виновни са УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО СИ ЖИВЯХА СПОКОЙНО И ГЛАСУВАХА ЗАКОНИ СРЕЩУ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ. Омразата към простолюдието надделя и се прехвърли от Б.Б. на цялата им маса - измети. Дори и аз гласувах ЗА , за да докажа,че не заслужават втори път да УПРАВЛЯВАТ. НЕ ЧЕ УМИРАМ ЗА БСП, НО И ОТ НАСТОЯЩИТЕ НИЩО ДОБРО НЕ ВИДЯХМЕ ОСВЕН БЕТОН И АСФАЛТ. Нищо не направиха смислено и справедливо.Първо УЗАКОНИХА НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ БЕЗ ДА ИМА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА ЗА БОРБА СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, ПЪК ПОСЛЕ НАЗНАЧИХА "НОВИЯ" ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕДВА СЕГА, КОГАОТ СИ ОТИВАТ. Някой от ОСТАНАЛИЕТ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ДАСЕ Е ВЪЗПРОТИВИЛ СРЕЩУ НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ И ТОЗИ ЗАКОН КОЙТО МИНА? Няма такива. Тайно си УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ ОТ 250 ДО 500 ЛЕВА.Ни енаучихме едва сега след РЕФЕРЕНДУМА ОТ ВЕСТНИЦИТЕ, А "НЯМАШЕ ДА ГИ УВЕЛИЧАВАТ". КЪДЕ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ,, КОЙТО СЕ ПЕРЧИ СЕГА, ЧЕ СИ ОСИГУРИЛ 10% В СЛЕДВАЩИЯ ПАЛАМЕНТ? ТОЙ, КОЙТО НЕ ИЗПРАТИ НИКАКВА ХРАНА ЗА ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЕХА В КОМИСИИТЕ, ЗА ДА СЕ ПЕРЧИ СЕГА. Крайно време е ВСИЧКИТЕ ДА БЪДАТ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.

ти не си оравновесена личност ...пишеш с малки ,ту с големи букви..това хич не е добре...затова си трай най-добре..че се издаваш така..мм

Виж се ти каква Оравновесена личност си.

Активността на гражданите е над 25%, ако не броим близо милион мъртви души в този списък. Изненада е, че се минава границата от 20%, но очевидно някой е светнал ББ, че ако сега излъжат, ще име по-трудно на изборите през лятото да го направят.

админе... пишеш си реплилки и си ги слагаш на първа траница 5 мин след като си ги написал без дори да имат 2-3 да-та преид това дори :)

Админиното, бързо реагирате в Карлуково, с какви мерни единици засичате паралелното време - с пясъчни часовници?

+"изненада?!"+, с който попълних бюлетината си. 3 бяха недействителните бюлетини на моето семейство, но напълно достатъчно за да се случи този скандал с референдума. Освен това сгрешиха, че не се погрижиха за "римляните" и сега си скубят заради икономисаните кюфтета и бира. Вчера "пернаха" Игнатов и Семерджиев, а днес и Златко - баретата отнесе в "Пирогов" 4 куршума. Не ми е ясно обаче кога от ВМЗ - Сопот ще раздават "домати" с коловете. Бая интересно ще стане тогава, при "Царят на кон".

По твоите сметки щом 20% са 25 в действителност , значи Бойко Борисов е избран на избори в които са участвали над 80 % от избирателите ...сега са участвали 1.3мнл , а при изборите през 2009 са участвали около 4.4мнл българи

ама дали е 25 или 35 процента е все тая, според вас какво променят тези 10 процентни пункта? част от демократичният процес е да познавате правилата на играта и да приемете резултата...

е 100 % , ако броим САМО вас. Както в славното минало.