”Кръстоносна” риторика на високо ниво за атаките

Руският президент Дмитрий Медведев определи като недопустим използвания от премиера Владимир Путин израз "кръстоносен поход" по адрес на западната военна операция в Либия в безпрецедентна критика на Путин.

Обратно в новината

Коментари - ”Кръстоносна” риторика на високо ниво за атаките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Медведев много ми е съмнителен един такъв. Струва ми се че по акъл не може да стъпи на Путин и на малкия пръст. Заитрава се дружески със западняците като си мисли, че те са му първи другарчета и не усеща как са готови да заграбят цяла Русия ако им се позволи.

Умрели са западняците да заграбват Русия, бъкана с кагебисти-мафиоти, националисти-фанатици, просяци и какво ли още не. Друг е въпросът, че този Медведев, ако продължи в този стил, ще го отнесе, като куцо пиле домат - от главния кагебист Путин.

Мистър,явно имаш само една гънка - за да пазиш равновесие. Заграбването на богатствата на Сибир - петрол,газ,злато,диаманти,редки метали - цябата Менделеева таблица,е отколешна мечта на американските стратези. Ощае по времето на Елцин беше съставен план,с автор Зб.Бжежински,според който чрез иницииране на т.н. цветни революции да бъде предизвикан по подобие на Югославия разпад на Русия на множество малки и слаби републики. А малките страни лесно биват онождани...

Димата Медмедев при посещението си в САЩ получи от президента на Ейпъл първи модел Айфон,поради което сега руснаците му лепнаха прякора Айфончик. Общо взето,напоследък започнаха да го сравняват с Горбачов - искрен в намеренията си,но жестоко и цинично излъган от Запада,поради което популярността му рязко взе да пада...

ей ПО ЖИЦАТА. Абсолютно съгласен съм с теб- това е наистина голяма новина. Медведев трябва да духне под опашката на самозабравилото се КГБ. И това е знак че има напрежение между тях, който знак умните хора чакат отдавна

И ти изглежда си от тях - от умните хора,де...

Няма как Димата Медведев да не подкрепи започнатото от Саркози. Та нали са от един и същи джинс. А и цялата либийска "Одисея" в значителна степен е в полза и на една държавица, с която и двамата са в кръвно-джинсова връзка

Оо! Путин много културно се е изразил! Нарекъл безобразието "кръстоносен поход". Това е международен бандитизъм, не кръстоносен поход! Криза имало, пари не стигали! ЕС да затягали коланите! А има пари за нахлуване в Либия! За бомби и оръжия, за плащане на военни операции! Значи все пак Западна Европа има пари и криза няма! Само че парите отиват не за мирни, а за военни цели. Затова ни баламосват с икономическа криза, каквато, очевидно, няма. Изказването на Медведев ми казва само едно: Димка Медведев е пъзльо. Не смее да нарече нещата с истинските им имена. А истинското име на нахлуването в Либия е агресия и бандитизъм!

Аз като исински християнин защитавам правата на мюсюлманите срещу агресията на алчните и ненаситните типове, които съсипват страните в света, все заради някакви си техни материални интереси. Оставете хората сами да се оправят, няма смисъл да им го налагаш с бомби и да се правиш на защитник на човешките права.

в една страна като либия (както и в българия както и в русия итн) само престъпниците са въоражени

Същото се отнася и до Борисов, позволил си снощи по БНТ да определи атаката срещу Кадафи като едва ли не противопоставяне на християни и мюсюлмани- недопустимо твърдение, изсмукано от пръстите !

Наистина, голям смях... Благодаря ти за информацията, понеже не успях да чуя това негово изказване.

постът ти е примитивен и комунистически като на Гоце. медведев е прав в случая. малко са те мачкали фесовете за да не разбереш мюсюлманската цивилизация. Та затова се кланяи на аятоласите в Иран

Моделът за свобода и демокрация на цивилизования свят е неприложим в тази арабска страна.Моделът предвижда след "бунт"срещу диктатора на народа му,диктатора да бъде принуден да напусне властта /с помоща на коалиция от силни държави,които да сплашат Кадафи с огромната военна мощ до границите му и във въздуха над него."Подпомогнатите "и "агресорите"са един дол дренки.Те стрелят помежду си за "развлечение"- човешкия живот там няма особена стойност.Ако Кадафи се оттегли шоуто ще стане неописуемо и нито ООН ,нито военната сила ще могат да вземат "демократично решение,освен да окупират Либия и сложат ред /но..това не е "демократично" и трябва да се избере демократично ,по западен образец управление/,след което пък пукотевицата пак ще започне.Също като в Ирак!По-добре беше да не ги бутат европейци и НАТО ,защото само ще се омажат!

Русия се въздържа и не използва правото си на вето.

И този другия британския човек с лице на комедиен актьор Дейвид Камарън дето скоро го избраха, май ще се оплеска с поведението си в агресията с/у един арабски народ. Явно е забравил атентатите в Лондон и иска да предизвика арабските терористични клетки във Англия към действие. Стига Агресия !

Според мен Медведев се излага, като подкрепя едни алчни за петрол агресори, които искат да се месят в цял свят и във вътрешните политики на държавите използвайки природните им богатсва. Саркози си заминава от политическата сцена и прави всичко възможно да има поне някаква минимална подкрепа в определени среди от спец. службите във Франция.

Медведев не се излага, ами идват избори в Русия и той е решил май да духне под опашката на батко Путин и да играе сам в политиката. Много мръсно от негова страна, защото бяха като политически братя - нали той стана президент, защото Путин нямаше право на повече мандати и препоръча Медведев на руснаците. Сега обаче последният май е решил да се еманципира.

показваш видно нивото на интелигентност на повечето противници на герб :D

какъвто медведев такива са и путин и биби

Защо международната общност не наказа саркузи дето изгони безащитните роми от франция.А той е седнал да защитава въоражените до зъби мирни либийски граждани които по погрешка си свалиха един от свойте самолети.

Обичам руския народ и руската култура, но не обичам ретроградната и неандерталска политически система- някакъв кучи марка олигархичен капитализъм, примесен с голяма престъпност. Путин се излага, че се поставя на нивото на Кадафи. Медведев оправи гафа му.

А пък българската система като е станала една циЛИвиЛИзованааааааааа, от коня да паднеш просто!))))))По-добре си обсъждай нашия тотално разграден двор пък после гледай руската система дето нямаш и понятие от нея, не че въобще я защитавам!

Не съм правила и най-малък опит да сравнявам с българската политическа система. Там България е жива закопана...

Римейка на Горбачов - Медведев, си е жив политически пътник . Заради безхаберието му или нещо Друго, руснаците няма да помиришят арабски пазара с години. Тези помнят.

А какво ще кажеш за Путин-чия ремейка е ? На пияния Елцин?

Смешник си ти! Въобще не можеш да сравняваш Путин и то пък точно с пияницата Елцин:)))) Медведев и Путин разиграват цирк, Путин ще е следващият президент, Медведев премиер:)) Така си мисля!

Ама верно си Смешница. Путин е римейк на Сталин, не на Елцин.

Да бе, опънал му се за един термикн - голямото заяждане....

Не ги знам тез, кръстоносач(к)ите де ; Ама нещо май май точно само ( Само ! ) ние българ(к)ите сме успели да `им налеем акъл в главите`, нали ?! ( В някакви блата-там било било станало нещо, Анхиало ли беше що-ли, ... по нашето Черноморие де ) . Та ако ли имат-там нужда `някои` -- да си издължат-там каквото дължат на България ( Всичкото ! Сега и веднага ! ), пък после ще видим какво-как, нали ?!

цялото това "изказване" точно отразява името ти :)

Сполай за благословията Отче DedoPop ! ( Е, ако ли някои Ваши детайли са ми убегнали -- простете ! )

Евала, пич, стил ала Бат Бойко цепиш!

Всъщност, бате Бобчо има и своите добри качества -- нали русcкий !?

На 14 април 1205 г. се провежда битката при Одрин, една от най-великите и значими български битки, в която цар Калоян разбил кръстоносците. Битката започнала с вихрена атака на куманите и печенезите, които веднага след това демонстрирали мнимо бягство. Част от рицарите се втурнали да ги преследват, увличайки и други след себе си, включително и император Балдуин. Така куманите и печенезите ги отвели до мястото, където в засада чакала основната част от българската армия.

Хубаво е, че ни светваш по тези въпроси.А за тез люде, които не са наясно какви са споменатите от теб печенези, това е днешното коренно население около Перник. Та въпросните, които по времето на Калоян са имали функция да охраняват пограничните зони на България и никой не ги е смятал за нормални хора, днес карат гоуфове и имат избран тъпанар доносник президент от тяхните среди.

Благодаря Ви, Гражданин !( България -- на пет морета ! )

Пак нацепи дръвца...за кого??

Дано боговете дадат да бъдат за всички българ(к)и .

Що ли ми се струва ,че използваш чужд "ник"?

Никога .