Освободени заложници и ранен похитител в баварски град

С освобождаването на останалите двама души, държани от похитителя в южния германски град Инголщат, в понеделник вечерта завърши 9-часовата заложническа драма, предадоха агенциите.

Обратно в новината

Коментари - Освободени заложници и ранен похитител в баварски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Берлин Юсуф казва на Хасан: Хасан, виж го тоя, носи странното име Гюнтер, пък се пише германец?

И тези се научиха от Б.Б. и Цв.Цв. - полицейска държава. Нямат ли си сега един Хелзински комитет, като нашия, българския, да осъди всички полицаи участвали в акцията и да поиска незабавната оставка на колегата на Цв.Цв. Нямат ли си тези германци жълти медии, да проглушат света за полицейщина и насилие?

По нашите закони трябва да осъдят полицаите, защото са го атакували с различно оръжеие от неговото! Трябвало е да бъде атакуван с нож! Така излиза, че умушлено са го простреляи, а не при самоотбрана!

"24-годишен въоръжен мъж без постоянно местожителство" и работел в кметството? Хайде де! Вярно ли? Дойчовците са почнали да минават новините си през Хамерикански филтър за честност :-)

човекът преследвал служителка в кметството и затова имал забрана за влизане там. никъде не пише че работел в кметството. моля четете внимателно преди да пишете и да се правите на "философи"