16 хиляди мигранти са пристигнали в Германия през юли т.г.

Броят на прииждащите в Германия мигранти е почти без промяна през юли, когато са регистрирани над 16 000 новопристигнали, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - 16 хиляди мигранти са пристигнали в Германия през юли т.г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германците са вече с промити мозъци

Малко са им!

Жалка ми ти картинка, майне дамен унд херрен. Колко ли дълбоко ще се озоват в собственото си интелектуално шайсе? Иншаллах!

Това с китаеца беше много готино! Горкия човек, ма като не знае немски, дупе да му е яко. Добър сценарист може да напише сценарий за хубава комедия. Хайде, сядайте да пишете.

Меркел: Който се страхува от бежанците, да се запознае с тях

Честито на печелившите! Да се стягат германците за втория рунд!

16 хиляди...... Малко са.....налейте им още

Та не си губете ЛК, че колко му е да станете бежанец в Германия. От друга страна може по-лесно да престоите там, отколкото като жител на ЕС.

Горкият китаец! Историята звучи комично, но определено съчувствам на човечеца. Какво ли е преживял? Обаче това определено ще стане добър сюжет за филм!

Тоя китаец в какво се е забъркал... ама и той как може да е толкова прост 2 думи на английски да не знае?!?!?

Защо да е прост, бе? А колко англичани знаят китайски?!

Помогнете на тези държави да изградят държавност каквато и да е.. Не им насаждайте демокрация... Там не може да има демокрация...Не аз самият Русо го е казал преди 250 години. Иначе само ще броите милионите, които искат да живеят на запад... У нас не искат да живеят и е ясно защо... нали и нашите деца бягат на запад.

бързо свалихте новината, явно, никой не съчувства на тези нашественици, независимо, че се качили снимка с дете

тъп, по-тъп, най-тъп, ИЗПАДНАЛ ГЕРМАНЕЦ! Полудяха швабите съвсем! Да не можеш да различиш китаец от арабела или негро си си еболестно състояние!

По принцип би трябвало всички мигранти да са безпомощни, реално обаче не говорим за мигранти а за инвазия на млади и в повечето случаи добре сложени джихадисти, с финансови средства и възможности. Жалко за китаеца, щото и от него би излязъл чудесен джихадист...

бил "различен от другите - много, много безпомощен"

Ами и журналистите си преписват каквото им хареса. В немските медии казаха същото: Бил различен от другите бежанци- добре облечен, скъп телефон и т.н.

не ви ли омръзна да показвате снимки с деца? Други нямате ли? Покажете онези мръсни, брадясали и лошо гледащи млади мъже, които убиват и изнасилват в Европа.

да бяха сложили снимка на китаиче поне :-)

"Най-много сред дошлите миналия месец са били сирийците; следват ги граждани на Афганистан, Ирак, Еритрея и Русия." Ми руснаците накъде са побегнали от Рая на Замята - Великая Русь?! Тия нещо са се сбъркали. Вместо на митинг за прослава на Путин, те - в Германия! При "омразните победени фашисти, капиталисти и еврогейове"! Панта рей.

и откъде са минали тея 1ш000 феса? през българия. натоварени на тирове.стотици.... "наи-дпбре охраняваната граница".... друг път. наи-добре корумпираната граница е правилната формировка...

Това го разбирам като "малко са ни атентатите", "избийте, колкото се може повече германци" и "продължавайте с изнасилванията"! Тези са егати мазохистите, а срещу нашите мангали ревяха, ще им се видят като ангели небесни в сравнение с тая паплач.

България, Гърция и Русия трябва да нападнат Турция и да обърнат в бяг всички мюсюлмански Нашественици събрали се на границата ни с Турция.. Когато Мюсюлманите ( турци, сирийци, афганистанци) умират, е празник за БЪлгария !

Германците могат да вървят само под строй и зад фюрер. Сега понеже нямат фюрер, са прихванати от американците и ония ги водят като стадо овце на заколение.

Ако има все още примитиви в Европа, това са германците. При тях логично мислене няма. Това е дело на окупаторите.