Германия няма да допусне някои от руските ”Нощни вълци”

Германия обяви, че няма да допусне на своя територия някои от руските "Нощни вълци", като визите им са отменени.

Обратно в новината

Коментари - Германия няма да допусне някои от руските ”Нощни вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

контрол, ако иска да посети чужда държава. Само Матиас Руст е над тези неща!

и аз като гразданин на света.не цървул като като вас..

Големи рокери, няма що. Моторите им американски и японски, дрехите им европейски и китайски, само акълът им руски-разбойнически.

Само да видя един от тях пред левия калник на колицата си .............. лелееее паплач червена - ще цуне прахоляка ....

и ще ти натрошат кокалите.рокерите сме ввсички за един и един за всички.ако ти стиска направи го.

Хахахааа, ама ти за рокер ли се броиш? Червен каскет, кога имаш време да си караш мАтора бе, от тролене едва ли ти остава време и до тоалета да отидеш.

Тези примати нямат място в Европа. Да си седят в Азия.

Голям страх от двайсетина рокера,европо,европо!

дано не се сетят да проверят номерата на рамите на моторите им на границата, че ще трябва да се връщат пеша....

Чуда се -ЗАЩО Русия НЕ ВРЪТНЕ крановете на ЦЯЛА Европа за газта???? Писна ми с тази антируска пропаганда от сутрин до вечер!!!Ако ще се трепят - да почват и стига толкова полемики !!!

КО ША РУЧАТ ТОГИЗ МОСКАЛИТЕ?

че ручат

ГОЛЯМА ГОРДОСТ ПРИ ПУТЛЕРИСТИТЕ, ЧЕ 10 КОЛХОЗНИКА ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ В БЕРЛИН, ХАХАХА

ПУТЛЕР ДА СИ СЛОЖИ ВИСОКИ ТОКЧЕТА, ЧЕ ИЗГЛЕЖДА НА ЖУЖЕ СРЕД КОЛХОЗНИЦИ, ХАХАХА

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

ГЛЕДАЙ СИ ГО ТИ, НА ХОРАТА ИМ СЕ ГАДИ КАТО ГО ВИДЯТ, ХАХАХА

Пука му на товарищ Путин 26.04.2015 14:05 ( нерегистриран ) Че нямало да пуснат Руските рокери. Важно бе да се покаже СТРАХЪТ и краваропоклонничеството на ФЕС към ФАЩ! Дерзайте другари "демократи" Има много да учите от товарищ Путин за в бъдеще.... Империята на Фашистките Марихуахски щати се разпада бавно,но сигорно. Амен.

ДОСЕГА СЕ РАЗПАДНАЛ САМО СССР, БЪРЗО И СИГУРНО, ХАХАХА

ЗАЩО ПО ТИЯ КОЛХОЗНИЦИ НЯМА НИЩО РУСКО, ВСИЧКО Е ХАМЕРИКАНСКО, ХАХАХА

................

междувременно вече са навлезли в полша. пановете лаяха ама се насраха и пуснаха всички,и със швабите ще е същото. щото иначе..............не с мотори ами с Т-90.....хахахахаххахахахахахаха

ХИТЛЕР СЪЩО Е ИМАЛ СЛАБОСТ КЪМ ДУМАТА "ВЪЛЦИ". И ГЛАВНАТА СИ КВАРТИРА Е КРЪСТИЛ ВЪЛЧАТА БЪРЛОГА. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, РУСКИТЕ ФАШИСТИ КОПИРАТ НЕМСКИТЕ, КАТО ПРИ КОЛИТЕ И ВСИЧКО ДРУГО.

"Според вестник "Билд" посолството в Москва било издало около десет визи на членове на "Нощните вълци"." Аз си мислех, че са издали 10 хиляди визи и се притесняват да не развеят отново Червеното знаме над Райхстага, а то лошите рокери били само 10.

Тоя на снимката до Путин е от едно затънтено руско село, познавам го, гледа крави горкия да върже двата края.

не бъди идиот, да говориш такива несвястни неща, през дъня, рано е още за трета ракия.

МАЙТАП, БЕ УИЛИ, АМА НАИСТИНА ТАКА ИЗГЛЕЖДА, А И САМИЯТ ПУТИН, ХАХАХА

Нощните вълци като минат през Полша ще станат дневни овчици.

минали и се почерпили с полските байкери! Много вкусно бе, пардон трябва да тръгваме нататък, български участник на похода.

мотобайкерите се обединиха в едина организация изцяла Европа преди България е била приета като член, и пак това бе идеята на Путин.

моят приятел от училището е найбогат британец Леня Блаватник , само да мръдне с левия си крачол и всички граници се отварят. А тук по форума само глупости приказват и то на търкалета.

ЖУЖЕТО НАНИЗАЛО ЧЕРНИ ОЧИЛА И ВИРНАЛО ГЛАВА ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ, ХАХАХА

комплексите ли си избиваш, като ползваш чужди никове, простак!

ПРОСТАК Е НА МАЙКА ТИ ПУТИНОИДНИЯ СИН, ХАХАХА

Белорусия, Казахстан и Киргизстан отхвърлят натрапения от путлеристите жълто-черен георгиефски символ на победата и използват свои собствени символи, зелено/червен, синьо/жълт и червено/жълт !!!

ТЕ ОТХВЪРЛИХА И ВАЛУТАТА НА ПУТЛЕР.

така се договорихме, само и само да не дразним български простаци. А умните ще го разберат.

Още ли не сте вдянали, че ви лъжат. Мотоциклетистите ги очакват по границите. Ще бъдат посрещнати най-приятелски от своите колеги-мотоциклетисти и ще бъдат съпровождани от тях до следващата граница. Никой няма да им пречи да полагат цветя по паметниците. Напротив, местните патриоти ще ги придружават и заедно с тях ще почитат паметта на загиналите. А вие продължавайте да се заливате с помия. Само че човешкото приятелство и желание за мир са много по-силни от помията ви и вие нямате шанс срещу тях!

БЯХА ЕВРОГЕЙОВЕ, ПЪК СТАНАХА МЕСТНИ ПАТРИОТИ, САМАГОНА НЕ ПРОЩАВА, РУСОФИЛЬО, ХАХАХА

"Приятелството" на СССР и Русия ги сърбаме вече над 150 години, присяда ни вече. Щом толкова ти харесва на теб вземи и си го наври... където щеш.

Ние сме толко силни, че с един Йосиф Кобзон и 15 човека на моторетки че завладееме и Полша и Германия за 3 дена, даже на третия ден до обяд.

АЛА , ДЪРТАТА ШАВРАН... ХАХАХА

ТИЯ ОТ АВРОПАТА СЕ УПЛАШИХА ОТ ГРУПА МОТОРИСТИ ДЕТО ПРИ ТЯХ ХЪШЛАЦИ ЛУЗЕРИ И АЛКОХОЛИЦИ БОЛ. ТЕ НАЛИ ИМЕННО ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ НИ РЕКЛАМИРАХА . А СЕГА НЕ МОЖЕ .С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ КУХИ ГЛАВИ .

ЕВРОГЕЙСКИ ФАШИСТИИИИИИ

КАТО ГЛЕДАМ ФАШИСТИТЕ СА НА СНИМКАТА, НАЧЕЛО С ПУТЛЕР, ХАХАХА

В Вашингтон съобщават за откраднати от росийски хакери писмата на Обамич.

"Видни членове на "Нощните вълци" няма да бъдат допуснати в Германия. Получените визи под фалшив предлог бяха отменени" А така! Тази година отменят визите на тия тъпаци, догодина - на всички руснаци.

вече цветята са положени от калининградските мотобайкери!!! Страшно престъпление вече се е случило!

все пак те отделях от другите тъпаци в този форум, изглежда напразно. Ще се видим по морето през лятото.

проблем с тренер Капелло, е това е проблем, но смятам не е там е проблемът, а в клубовете за младежи.

смях на кутийки, ЕС има проблем само с колоездачи и мотоездачии друго Пиз ачи.

Вече са в Полша. На границата бяха посрещнати от полски мотоциклетисти. Поляците и руснаците заедно положиха цветя на паметниците по маршрута им. Приближават се към Берлин. На германската граница ще бъдат посрещнати от най-големия германски мотоциклетен клуб, от който са и поканени.

Абе поляците, пуснете ги бе! Нека се порадват на братската славянска обич на поляците към руснаците!!!

Народа,не са продажните политици! Кого плашиш беее англо саксонски помияр.

бил ли си в Полша, опитай се да проговориш на руски и тогава ще видиш "всенародна любов "отвсякъде!

Има хора които не мислят.Какво ще стане ако безмозъчните руски шовинисти се сблъскат с безмозъчните германски неонацисти?!А Европа в мир си вървеше.Ама в Кремъл не издържаха-ако не беше агресията в Украйна такива проблеми сега нямаше да има.Все нещо ще направят ....

американско разузнаване предаде че Америка се страхува само от пакт Русия Германия, защото тогава няма управяне, и затова организират Украински Майдан и др. По ясно какво да се каже, на 7 нмай МИД Русия се среща с МИД Германия, в бивш Сталинград.

Мале!!!! Няма ли поне един човек при вас, който, ако не да говори, то поне да може да пише на правилен български бе, руснако?! МИД в българския език няма, на български абревиатурата е друга. А пък тая "новина" изби рибата в Черно море, ха, ха, ха...

при нас беше МИС , но го закриха герберите

Колхозникът и като смени иж-то с харлей си остава изтривалка.

Петдесетина! Само толкова ли са ? Я по-сериозно. Народът се нуждае от повдигане на духа...

По последни сведения Руските рокери щели да минат през България. Българският Президент и Премиер най тържествено щели да посрещнат в Пентагона!!??...

Май нещо няма нищо общо със действителноста. То май всички закърмени със англо саксонско мляко са Дебили...

Подозирам, че истинската цел на тия, е да си напазаруват разни стоки, дето вече са дефицит в Москва. Пък и по пътя ще си хапват разни ембаргови храни, най-вече вурстове. А във Виена може да хапнат и на Кончита вурста...

БуХахахахахахахаха

Ще се обърна към Кремъл добронамерено: от войната изминаха 70 години, седемдесет години Европа живее в мир;заслугата да живеем в мир е на всички,вкл.на Москва(така добре ли е?).Да положим цвете за загиналите,да преосмислим поведението си тогава и да продължим в мир да живеем. Единственета държава която създава напрежение и противопоставяне търси около тази годишнина е Русия.Щом твърдите че мир желаете,променете тона и спрете железария да дрънкате.

изобщо не сте информиран. Скоро очаквайте заявления на Путин. А що се отнася до мотоциклистите, те вече сложиха цветя в Германия, тръгвайки от Калининград. За какво тогава говорим!

Да си правят частни поръчки за мотори,якета и т.н. в краваристан че то вече там местните хора вече нямат пари да си ги купуват :)))))) 95% от горките се чудят ка ще си платят моргиЖа на следващия месец! Та за мотори и хоби ли да мислят.

МАЛИИ, СЪВСЕМ ИЗПРОСТЯХТЕ РУСИФИЛИСТИЦИТЕ, ХАХАХА

Факти.

МАЛИИИ, СЪВСЕМ СИ СЕРСЕМ.!. АЙ ДА СИ УАПЕШ ГъЗЯГАТА ОТ ЯД И ГЛАД!!!

Че нямало да пуснат Руските рокери. Важно бе да се покаже СТРАХЪТ и краваропоклонничеството на ФЕС към ФАЩ! Дерзайте другари "демократи" Има много да учите от товарищ Путин за в бъдеще.... Империята на Фашистките Марихуахски щати се разпада бавно,но сигорно. Амен.

ДОСЕГА СЕ РАЗПАДНА САМО СССР, БЪРЗО И СИГУРНО, ХАХАХА

Империята на злото>ФАЩ< е в КОЛАПС! US debt . org

ЩО НЕ СА С ИЖ ТИЯ МОСКАЛИ? ХАРЛЕИТЕ ПОДАРЪК ОТ ПУТЛЕР ЛИ СА?

по какви причини няма да ги допуснат ?

ДА НЕ ОБЛЪЧАТ ЕВРОПА С ПРОСТОТИЯТА СИ, ХАХАХА

МНОГО СЕ ХАМЕРИКАНИЗИРАЛИ МОСКАЛИТЕ, ХАХАХА

Това се нарича БЕЗСИЛИЕ...:)))))) Да ви покая и на демокрацията. Днес демокрацията е във Русия. Най НЕдемократичната държава във света се оказва краваристан.

За теб какво се оказва не знам, но за народа не се оказва това.

ЗАЩО ТОГАВА ТИЯ "РОКЕРИ" СА С АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ, ЯКЕТА, КАСКИ, БОТИ?

и са си ги купили. Други въпроси?

бъркаш права и свободи с материални придобивки и локация на производство на определени артикули

На вълците ще им ощавят опашките в Полша и Германия и ще се върнат голи и боси.

Абе хубава работа ама руска!