В Германия спипаха масов убиец на туристи, ислямист от Тунис

Германската полиция е заловила тунизиец, издирван в страната му за хладнокръвния разстрел на над 20 души, предимно чужди туристи преди близо две години.

Обратно в новината

Коментари - В Германия спипаха масов убиец на туристи, ислямист от Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ne samo Frau Merkel ami i Mogerini ot evropeiskia sauz zapochna da i pripiava.kakav dobar chovek tuniziez si pribpaxa,zashtoto Trump ne go iska v Amerika.Da im chestito na germanzite!

Толерастите гейове вият от злоба срещу Тръмп, защото дава лош сигнал за спиране на арабските манафи и няма да има кой да чеше дебелите им задници тогава.

Евротолерастията към ислямистките главорези ще затрие Европа, ще дойде време, когато в Европа ще се появи европейския Тръмп, който не само че ще затвори границите за ислямисти, но и ще прекара намиращите се такива в Европа през комините на крематориумите.

Не искам да бъда лош пророк но ще дойде време когато подобни подчовеци ще запалят германия от всички страни /ако не дойдат десните и не ги депортират/ , евротолерастията е на път да срине цяла Европа до основи. Който и да е измислил пъкленият план за момента той работи успешно , политическата безгръбначност и безпомощност в цяла ЕС са на макс.

Защо Мама Меркел не го вземе този да си го дундурка вкъщи? Нали тя лично покани него и такива като него да дойдат в Германия с обещания да закриля личността и правата им?

Това е на4алото ,на вековен процес,за ликвидациа,на ЕВРОПЕИСКИАТ облик,и террор над ЕУ НАРОДИ,до палното им Зали4аване .ТЕХНОЛОГИИТЕ НИАААМАТ ,ПРЕДИМСТВО пред ВАРВАРИЗА4ИАТА .

тъкмо да интегрира момчето и те го арестували, абе пустите сирийци станали тунезийци

някой да каже нещо за указа на Тръмп?

Колкото и да ловят, все някой ще им се изплъзне. Някой, който в последния момент, за иманяма 20 минути преди атентата се е радикализирал. Полицията и властимащите показват активност. Ми така де, идват избори. Лошо, че 2015 г. не бяха изборите, тогава сигурно нямаше да отворят границите така лесно.

Това с "мигрантите" си е планирана инвазия, командвана от световните Либерастки господари. Плана за унищожение на цивилизования свят все още е в изпълнение. САЩ се спасиха с победата на Тъмп и кръга около него. Великобритания също се спасява. Германците проявяват удивително късогледство и безхаберие! И покрай тях цялата остатъчна Европа! От милион и половина "мигранти" поне половината са обучени главорези, които си чакат момента и шанса!

1 индивид (не заслужава да го нарека човек) убива 23-ма души Необходими са 2 години и 1100 полицай да го хванат. После ще го съдят 2 години и в най-лошия случай ще го вкарат в затвор с условия каквито само може да мечтае в Тунис... Има ли някой който си мисли че ще спечели войната по този начин?

Нали щеха да го ИНТЕГРИРАТ? ИКЕА да го вземе на трудов договор. И СТРАРБЪГС кафе може също

Какво сте предотвратили бе!? Превърнахте Германия в УБЕЖИЩЕ за терористи!

В Германия!? Да не са му били дали и статут на бежанец? Цирк...

"Е, голяма работа, такива са 20-30 човека, иначе във фирмите си работят интелигентни хора" - така казва едон познат за Германия, бил там миналата седмица, всичко си вървяло по часовник...

Доскоро данните сочена, че от всички мигранти в Германия работа са започнали едва 64 души.

Абе, ей! Не можете така да говорите за човека! Нали Фрау Меркел ви каза, че не може групи от хора с определен произход и религия да бъдат обвинявани в тероризъм? Ми то момчето е добро, това, което е направило е в рамките на натюрела и културата му, това е негово право, което не може да му се отнеме. Затова е отишъл в Германия по покана на Фрау Меркел.

Германската полиция, колкото и да се сили, може да предотврати единични случаи. Най-ужасното събитие им се случи преди две години, когато майката на нацията покани всички отрепки вкупом изобщо без някакъв критерий и им ги стовари на главата. Ако искат да си решат проблемите - всички вън, пък те да си вземат и Меркел и да й се отплатят реципрочно за гостоприемството я в Афганистан, я в Ирак.

Защо Тунис,Мароко и Саудитска Арабия не са в списъка на Тръмп за страните,гражданите на които е забранено да стъпват в Америка.Това са доказани терористи.11ти септември на всички отвлечени самолети похитителите бяха от Саудитска Арабия,атентатите от Париж,Брюксел,Ница,Берлин и др.всички терористи са от Мароко и Тунис.Защо ги бавят тези мангали не знам.Трябва да им се забрани да влизат в цивилизовани държави,не само в Щатите,но и в Европа.Какво им се царемонят на тези амуджи.

Като си помисля колко спокойно място беше Тунис преди 15-ина години... а днес Германия, сърцето на Европа, е с престъпност като в планините в Северен Алжир в ония времена. За пари предателите правите всичко, нали, фрау Шмеркел?

Още един миролюбив мюсюлманин... нищо, щом са кафири, значи е халал!

Ха Тръмп е лош Меркел добра . Честито

"Щом той е подготвял нещо в Германия, както властите подозират, значи полицията и спецслужбите там действително са предотвратили ужасни събития" Достатъчно е само да предотвратят свободното придвижване на терористи. Е, вярно и че от това няма да има повод за PR-акция но ще живеем по-спокойно.

И този е влязъл,като бежанец,както и още десетки хиляди други терористи... Тепърва в Еверопа ще си е*ава майката!!!!

А, ислямист от Тунис! Чистокръвен ариец! Нали Меркел щеше да ги интегрира?

Ето какви бежанци си пребираме цяла европа. Да ви ... толерантността!

Този е мирен ислямист, интегрира се лесно, учи езика ,работи в полза на обществото - виж българите са истинска заплаха - що ги пуснахме да вземат работните ни места, миришат им чорапите

Горкия " бежанец " не можа да посети САЩ , лошия Доналд го спря ! Американците краката ще му целуват !

Меркелица превърна мирната държава, която й беше поверена, в притегателен център за всички главорези по земята. Къде да отиде и този африкански масов убиец на европейци, ако не при баба си в личният й джихадистки рай?

Са чекам да видим как немцете ще опитомяват такива диви маймуни и ще ги интегрират в обществото си. Трилър с елементи на ужас, граничещ с научна фантастика, комедия по замисъл реалити шоу.

Путопроституцията е разочарована от успешните действия на Немската полиция!

Това английски xумор ли е или си галфон?

7000 тунезиеца се биеха в ИДИЛ...

И пет хиляди православни руски граждани се бият рамо до рамо с тунизийците в ИД!

НЯМА такова нещо! Някой те е излъгал, или ти лъжеш съзнателно! НИТО ЕДИН православен не се бие на страната на ИДИЛ! За да вярваш в това, което си написал, трябва да си абсолютен глупак!

Нещо за Тръмп?

Нищо. Путин е виновен.

Wilkommen, refugees !!...

Поправка ... flüchtlinge ... Както и да е. Добре, че са го набарали, но дано знаят кои са и бъдещите извършители на атентатите и да са спипали и тях,защото ако този е успял да въоръжи някой и онзи още не е у кауша и се почувства застрашен ... лошо!

A добро утро скапани и малоумни еврофагове!!!! Като пускате 5 милиона ислями мюслита в Гейсъюза, какво очаквате?!Благодаря ти Бабульо Меркел Фередже Хабиб! За твойта добрина, да превърнеш християнска Европа в ислямска средновековна коака! В един истински мохамедански кенеф!

са го спипали, но със сигурност са го сгепцали, нали така, а може и да са го сгащили, приклещили, окошарили и прочее. Защо ли да пишем литературно като не знаем езика, може и жаргонно, нали? ех жълто, жълтооооооо.....