Германия няма да допусне гласуване за смъртно наказание

Германското правителство ще предприеме всички мерки, за да не допусне гласуване в Германия на възможен референдум за връщане на смъртното наказание в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Германия няма да допусне гласуване за смъртно наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

двойното гражданство трябва да бъде премахнато. Всеки човек трябва да вземе своето решение къде иска да живее и какъв се чувства. Ако им харесва да са турци и да имат права в турция да заминават там и да живеят както нямерят за добре.

смъртното наказание.Там без това скоро ще има нова държава на кюрдите.Ирак е пръв и може да остане без сериозна част от териториите си, обяви в. "Хюриет". Според излъчваните на английски новини от страната, Мустафа Хаджи, който е съветник на президента на Иракски Кюрдистан Месуд Барзани, е обяви, че е внесен иск за референдум да отцепване. Хаджи е обяви също, че в региона има пълна готовност за предстоящите избори и официалната власт е поканена да участва в комисията, която ще ги организира.

правилно, предлагам по твоята логикада започнереферендум за Мангалия в бг, че станаха и мнозинство мургавите ти съграждани. И в едни избори те ще ти определят съдбата.

НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА!!!СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, АМИ И КОНЦЛАГЕРИТЕ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ОТВОРИТЕ!!!

Интересно, как ли "Германия няма да допусне гласуване за смъртно наказание"?! А пък и по нищо не личи, баба Меркел да има намерение да пречи на Ердо във възхода му към халифския трон на един Европейски ислямски халифат. По-скоро обратното!

Ти верно си доста тъп. Германия няма да позволи такъв референдум да има изборни секции в Германия.

Много ме интересува как ще го направят без да противоречат на собствените си закони за свободите от всякакъв вид... Хамериканците имат открай време закон, че който двоен гражданин ( натурализиран в САЩ ) участва в чужди избори или гласувания, губи хамериканското си гражданство. Би било едно начало....

Трябва да има смъртно наказание! В САЩ как има!В това Ердоган е прав!

Разбира се, че е прав. Даже трябва да даде личен пример и да провери върху себе си дали работи смъртното наказание.

Това, че в някои щати на САЩ има смъртно наказание не значи автоматично, че то (смъртното наказание) трябва да съществува навсякъде другаде.

С забрадка ли е, вън от Европа. Те са нагли и нахални навлеци. Никой не ги иска тук.

принципно съм против смартното наказание, но мислим, че в изкл\чителни случаи е допустимо, при особено тежки престапления, като масови убииства, геноцид, тежки изнасилвания и тежки телесни повреди, и особени жестокости и нарочно осаществени масови престапленя, като киолн или косово. особено много за децки убиiства, под каквато и да форма и начин. ако са в множествено число, децки убииства, директно и без садебна прсада, на место разчекване и инквизиторско наказание, и рязане на парчета, на филиики, и после паржене в горещо масло. накрая на рибите в морето или в дупка с лаина. за текива, с две раце гласувам да има смартни присади.

Неграмотник!

Рокси, и аз та подкрепaм. балгарките в чожбина трябва да се подкрепаме с две раце сам за това дето го предлагаж, наивечи тешките наказания да ги има.

По правилния въпрос е, а може ли да позволим да живеят чужди граждани у нас, които подкрепят смъртното наказание? Защо ще може да живеят, но няма да може да упражняват правото си на глас (мнение)?

После германците ще включат пещите и я евреите, я арабите........ Нали фашизма беше минало?! Кой ще гарантира, че германците няма да правят съдебни грешки? Доказани са страшно много съдебни грешки в световен мащаб и то на хора осъдени на тежки присъди и смърт, ако са оживели ги освобождават и компенсират, а ако са убити на чия съвест ще лежат убийствата им!

Ето затова е необходимо да може да се гласува по интернет! Да видим тогава фашистите как ще спрат хората да гласуват където и да са!

и сега може да се уреди независимо гласуване, има текива уебсаитове базирани на инезависима технология. blockchain

днеска си купих 3 биткоина. биткоин се покачи за последния месец с нешо като з0%. з0% доходност не може да ти предложи никоя банка, еле па за 1 месец. прогнозите са, че биткоин ще стигне 100 000 доларес в близките неколко години. сега е нещо като 1500 доларес за 1 биткоин. тичажте да копувате, не останаха, а ас мислим да купим и още.

Доста си тъпа овцо, но вероятно си и грозна.

връзва се дата базата на дарjявата кам blockchain-a по законовите начини, има си начини. и гражданите влизат в саiта и си гласуват с данните, и гласуването се брои от системата. това, което политиците не харесват е че не могат да манипулират текиви избори и че ше стане ясно колко са непопулярни и ше им ласнат далаверите. иначе и сега може, тичаж да направиш сърч има поне 3 саита, които са ми известни, а сам сигурна, че това не са сичките. манипулация не е вазможна - данните текат по разпределена база данни, демек нема как некоi централно да влезне и да ги сабори.

Разбира се че фашистите няма да дадат на хората да гласуват! Какво си мисля те, това да не е демокрация тука? Вместо да направят и те референдум за смъртното наказание, който и в Германия ще мине с огромно мнозинство!

Пичове, вие трябваше да не допускате мюсюлманите в страната си. Те вече рано или късно ще станат повече от свестните германци и ще гласуват каквото си искат.

Да, ама не. Консулствата са учреждения които се намират в Германия, само че посолствата се ползват със статут на екстереториалност и съответно там немските закони не важат, единствения начин да попречат на референдум в посолството е да строят една тълпа полицаи пред вратите на дипломатическата мисия които да попречат на турските граждани да влязат в тяхното си посолство...

"..Говорителят на германското правителство поясни, че за да се произведат избори или референдуми на други държави на територията на техните посолства или консулски учреждения в Германия, е необходимо да се получи разрешение от федералното правителство..."

смъртното наказание е СРЕДНОВЕКОВИЕ

По-добре е немците да въведат смъртното наказание в германия за тероризъм и насаждане на радикален ислям , щото както са ги попълзяли орките , съдбата им е заложена на карта . И не само тяхната .... Осмърдяха цялия континент с мило поканените си " гости".

германистан да не се бърка във вътрешните работи на суверенни Държави!

Малко първична и необмислена мярка. Аз бих очаквал германците турци да гласуват против връщането на това наказание. Така, че всъщност тази забрана ще увеличи относителния брой на гласувалите "за".

Бъже, Български Хелзински комитет да сезира всички възможни световни и галактически организации...

Бре, това не е ли твърде нацистко? Ще им нарушите правата на "човеколюбивите" мюсюмани.