Германия иска лагер за разпределение на бежанци в Турция

Броят на бежанците в Германия се е увеличил четири пъти спрямо миналата година, а само през изминалата седмица в страната са влезли над 25 хиляди души.

Обратно в новината

Коментари - Германия иска лагер за разпределение на бежанци в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В името на справедливостта и хуманността, най-демократичната и могъща страна в съвременния развит демократичен свят трябва да предложи убежище и приют поне за една трета от бежанците. Или в името на демокрацията, САЩ могат да помагат само с оръжие и военна подготовка на "умерени опозиционери"...

Някой още да се пита по чия свирка играе Юнкер и на кого продава интересите на ЕС?!? Аз мисля, че и малките деца са се досетили. Как така този мегаразбойник си позволява да обвинява националните правителства за бежанската криза? Нима България, Гърция, Унгария, Словакия и пр. и пр. предизвикаха "арабската пролет" и са длъжни да приемат хората, пострадали от войните? Защо хипернегодника Юнкер не обвини САЩ и сателитите му, участвали във военни действия в Северна Африка, които ПРЯКО носят вина за бежанския поток, а сега се правят на разсеяни?!? Дори наш Бойко се досети за какво иде реч и се осмели да го каже публично, чак да се учуди човек... ДОЛУ ЮНКЕР, МЕРКЕЛ, ОЛАНД и цялата пасмина гробокопачи на Европа!

) Другарки и другари, започва се Великата октомврийска революция в Зап.Европа. Който още не е забравил да чете да си припомни . Отново призиви към "пролетариата" .И този път разграбването ще се ръководи от "богоизбраните", а горките зап.европейски бургери даже и не подозират какво ги очаква.Пролетариатът е див,гладен,брадясъл и желае да е бял човек, той помита всичко по пътя си.Но този нео-пролетариат иска помощи,иска бели жени,иска социал-той не обича да работи. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп"

Лагери в Турция трябва да има, но не за разпределение, а за задържане. Като свърши войната да се връщат в къщи. Еврогейовете също могат да се въдворяват в тези лагери.

Аз имам друго предложение да се пуснат екарисажите и вътре да бъдат "обработвани" нашествениците!

Що в Турция бе геносен, та вие имате богат исторически опит така де, верно при вас не бяха лагери , а конц........ е това е малка подробност,ама карай, кое им е лошото на конц.........за пришълците!!!...пък наближава важна дата за вас 76 години откакто Англия и Франция ви обявиха война и стана една....

Трябва да се спре войната . Като няма война хората ще се върнат по домовете си..Няма нужда от други мерки.

Я пратете 10хил. от тези т.н. бежанци в родният му Люксембург да го видим каква песен ще запеел. Вчера казаха,че камион с Онези били хванати в Браунау/род.място на Хитлер!/ на австр-герм.граница.ХМ,Германия искала лагери в Турция защото може да има концлагери в Германия и Австрия.

Европейския съюз е вече една буртафория.Разпад.Такив този и сие, ФАЩ и Израел създадоха кризата с "бежанците".Южните европейски народи трябва да напуснат този цирк ЕС и да основът нов съюз ЮЕ( южна Европа).

А ТАКААА, хайде ползвателите на рамщайн да приютят творенията си... ама като са толкова нагъзени на Хамериканците НЕКА ТАЗИ ГОДИНА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ДОГОДИНА - ДОГОДИНА още ТРИ МИЛИОНА ТАЛИБАНИ !!! А ДАНО !

A в България има 1.2 млн роми В МОМЕНТА ЖИВЕЕЩИ И НЕ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ. А НЕ ПОТЕНЦИАЛНИ 800 ХИЛ. И това в 6 милиона България, а не 80 милиона Германия. Аре да уеднаквим аршините и да не рИвем.

И още... в Германия живеят 8 млн турци. 800 000 мюсюлмани са само 10% от тази вяра.... не виждам наводнение. ... Европа (не ЕС) е 743 млн човека и е намаляла с 10 млн от 2010та до нивото от 2007ма година. А в Европа има под 1 млн имигрант. Всеки да си прави изводите сам.

Олеее, верно че си забрадка и цифрите за теб са творение на ДЯВОЛА ! ХААААХАХАА То ти казват че само тази година досега са 800 хилки, а до края на година са още толкова и то само в германия ! До 5-6 години едно 10 милиона талибана от Сирия, Афганистан и ирак само в Германия ще вдигат шатри и черни ИД знамена от корана ! Европа си НАПРАВО АУТ СЛЕД 20-30 години тъй като тази СГАН се множи не само в европа ами и азия и африка ! АЙДЕ и АЛЛЛААА У АКБАР НАЛИ !

Западното общество е дълбоко разделено и манипулирано. Показват се страдащи жени и деца, а никой не обръща внимание на факта, че "бежанците" идват всъщност не от Сирия, а от... Турция, където никой не ги заплашва! Вчера в Дрезден е имало демонстрация в подкрепа на бежанците, в която са участвали над 5.000 човека... В Германия вече 15 години заплатите са почти замразени с аргумента, че "пари няма". Както казва един мой приятел, "Германия е добре, германците - не". И сега изведнъж се оказва, че държавата може да отдели 20-30 милиарда на година за прием и интеграция на "бежанци"... Огромна част от немските градове са се превърнали в едни огромни гета - Дуисбург, Дортмунд, големи части от Берлин, Мюнхен, Кьолн, Дюселдорф... Какво ще стане след 10 години не е трудно да се предвиди...

В Турция ли ще е пазара на роби? Там ли ще им гледат зъбите?

с една дума, или отваряите лагер в турция или отваряме "музея" в дахау! хахаха..;)

Дир-а да си поправи информацията: вчера Мезиер е казал, че германия очаква около 1 000 000 бежанци, т.е. повече. Справка: немска преса.

аааа, ето го и гражданина дьо мизер, който направи толкова много гафове, че ако беше някой с чест, сам щеше да си подаде оставката, ама не. другарката меркел не му дава, аче къде ще намериш по-голям умко, а и послушко. " Германският вътрешен министър каза също, че в Германия са се увеличили престъпленията, мотивирани от "дясна идеология", това е така, гражданино дьо мизер, защото криете престъпленията, провокациите и буквално свинщините - извършени от новата работна ръка (всички "академици") подготвяни за фамилиите извършвали дейността цвангсарбайт, от която вие, пес и зелените пичелити, щото играити, ама по нервите ни и да видим до кога... ти как мислиш? след като прахоса 1млрд за прахосмукачка, която не работи? всичката ви работа е такава. всичката! алчни некадърници и продатели.

" Жан Клод Юнкер обвини националните правителства за бежанската криза. Според него до нея се е стигнала, след като те не са приели плана на ЕК за справяне със ситуацията.". другаря юнкер пак е в огромна неморална, но законна грешка! бежанската криза е предизвикана от политиката на сащ и израел в региона. точка!

Най-лесния начин за справяне с бежанците е затваряне на вьншните граници на ЕС!!! Там на място се врьщат всички бягащи от страни без конфликти ( а те са над 50% от всички ) и се допускат само бежанците бягащи от война в техните си дьржави......Бежанския поток ще намалее повече от 60-70%!!!!

Да ама така няма да могат да се ограбят парите на цял континент. Изясни се, че пришълците са богатата част от населението. А как ще се източват богатствата на Африка без оглед опазване на околната среда, ако тези хора са в държавите си?

По-рано през седмицата шефът на ЕК Жан Клод Юнкер обвини националните правителства за бежанската криза. Според него до нея се е стигнала, след като те не са приели плана на ЕК за справяне със ситуацията. ==================== юнкер,юнкер как да ти го кажа вместо да решавате проблема ,вие го подклаждате и след това си измисляте някакви планове за справяне на това му се казва некомпетентност

ние се затваряме вие както искате 500 млн чукат на портата

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ТОВА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЛИ Е ИЛИ АФРИКАНО-АЗИ-ЕВРОПЕЙСКА БУТАФОРИЯ? АКО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОЧИСТИ ЕВРОПА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ТО ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ,КАТО НЕРЕНТАБИЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ И ДР.СОРОС ДА ГО ПРИВАТИЗИРА.-(бурни продължителни ръкопляскания)

води етническа,религиозна война с цел заличаването на малките държави и размиването на големите. И ,че просто държави като нашата България,Гърция,Сърбия,Македония просто ще престанат да съществуват.По никакви законни норми тези хор а нямат право да влизат в чужда територия. Половината са роднини -жени и деца на главорези от ИД,които тука се изпращат на топло и сито,а после като вземат статут"бежанец" да изтеглят и даденият боец от ИД,ако разбира се е жив до тогава на "заслужен"отдих в Европа на социалната система на глупавите неверници.Всички имат банкови сметки в турски банки,където шейховете им плащат заплатите.

someone

евала на германия. затова са наи-богати и силни в европа, защото искат да дават и да помагат, да подкрепят. не гледат като балканците само да лапат в шкембето. които се е научил да дава е велик човек. взимането е лесно.

Най-големите трафиканти са Сорос ,който налива пари в ИД, и Меркел,която може да реши проблема с един подпис: Да изравни социалните помощи и детски за "бежанците" с тези в България и всеки имигрант да получава по 30лв .на месец примерно. Доста бързо ще почнат да бягат в обратна посока вече.

Когато едно презадоволено общество затъва във все по голяма алчност и глупава толерастия, демокрацията неизбежно се превръща в идиотокрация. Днешните европолитици като този мухъл са типични примери.

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА ИД. ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД И ДА ПОПАДАТ ПО БЪРЗО В ИСЛЯМСКИЯТ РАЙ. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИН И НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУС МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ И РОДИТЕЛИТЕ СИ.ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. (може би има малък процент истински бежанци ,които се спасяват от войната ,но твърде скъпа е тази операция с преминаването през толкова граници???)

Интервю на Дойче веле: Халид и приятелите му са избягали от Сирия, за да не ги вземат в армията. "Защо да воювам за Асад? По-добре да отида в Германия", обяснява той. Запитан защо не е поискал убежище в Гърция, Македония, Сърбия той презрително сбръчва нос и казва: Това са бедни страни. Аз дори не знаех, че Европа е толкова бедна. Преди войната ние в Сирия живеехме много богато. Само за пътя до Белград съм платил 3 000 долара. А до Германия ще трябва да дам още 1 500. Имам пари. Мога да платя за петзвезден хотел в Белград, но не ме пускат там, защото местните власти ни дават само 72 часа за пребиваване в страната. Моята регистрация приключи днес. Дори тук, в парка, плащам за душ и тоалетна. Затова пък после в Германия всичко ще бъде безплатно: образование, помощи, жилище за имигрантите. Там е хубаво. Искам да уча икономика. Когато се устроя, цялото ми семейство ще дойде при мен: двамата ми братя, баща ми, майка ми, баба ми и трите ми сестри, казва младият мъж.

Ами по бай Тошово време, когато средният българин работеше за 180лв заплата, се пускаха връзки за да се уредиш на работа в Либия или Сирия - за шофьорче 1000-1200лв и то валутни.

И от кога проблема с бежанците стана...европейски??? И то само...европейски,защото освен загубеняците от Европа,други държави няма на"хорото"!!!

Който иска да си ги прибира тия Пришълски лаина. Онази Идиотка Меркел е готова да си продаде и занника за да задържи поста си. Обаче така сигурно скоро ще падне. Всички разбраха, че тия които идват в Европа, са ПОМАГАЧИ на Мюсюлмански Терористи... Да умират Гадовете.

На практика се получава, че подслоняваш неспособен на комуникация (в 21ви век!), отричащ ценностната система извън родовообщинният строй (до вчера убивал хора с камъни!) но пък с претенции за твоите права...!? и при всичкко това, намирането на приложение на неговият труд (какъв?) се превръща в Твое задължение или имаш опцията да му слугуваш докато и за да се размножава. Как при тези обстоятелства и без предпоставка за промяна в тях, би могло изобщо да се говори за някакви девиденти от миграцията ? Кога по-точно и кои от гореспоменатите страни от статистиката (Ливан, Турция , Танзания..) приели милионите мигранти са процъфтяли от тази златна възможност !? Не е ли това предумишлена манипулация, обсебване, внушаване чуство за вина на европейците.. !? Дали наиситна американци, канадци, евреи, катарци, кувейтци... са толкова тъпи, че не се избиват за емигриращите, а ??? ИСТИНАТА е, че на европейците е обявена война, Война!!! Решението действително не е в затварянето на границите или в насилственото очовечване но кой го търси въобще ??? КАК го търси ??? нима това го прави точно шайката сдухани палячовци, които натресоха тази война в европа, НИМА ???

Браво пич! Взе ми го от устата!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++.......+++++++++++++. ....

Абе и аз искам много работи ама нема!

Най-много бежанци има от Русия, откакто хунтата на Путин се докопа до властта! По 2 милиона годишно бягат от него!

Обичам да преглеждам коментарите в чуждите новинарски сайтове. 95% от тях са анти-емигрантски настроени и всички знаят, че единственото решение е да се връщат емигрантите от където са дошли. Само продажните политици не знаят. Рано или късно нормалните хора, които мислят за бъдещето на децата си, ще започнат да се усещат и това безумие ще спре.

Господа политици последен безплатен съвет. Паричките ви така или иначе са зад граница. Сега си вдигайте парцалките и кой на където го влече. Или там, от където му плащат. Кой към Вашингтон или Брюксел, кой към Москва или Анкара. Вдигайте си герберите, гениалните реформистки идеи, вдигайте си чуковете и сърповете, вдигайте си фесовете. И дим да ви няма. И не забравяйте да си съберете байраците атлантически, европейски, руски и турски. Време е тук да се повее българският трибагреник. Да припомним на децата си, кое е стойностно и кое не. Да си припомним и ние как се работи и твори, как се мечтае и как се вярва!

Айде да се разберем :) Какви са тези, дето наводниха Европа и рискуват живота си и този на децата си!!!!! Според ООН : бежанецът е човек, който е напуснал своята страна поради страх от преследване заради раса, националност, принадлежност към конкретна социална група или политическо мнение. Бежанците не се ползват със защита от своята държава. Бежанците трябва да се преместят, за да спасят живота си или да запазят своята свобода. Бежанците имат три възможности: репатриране в страната, откъдето са избягали; интегриране в страната домакин; или преселване в друга страна. Не знам Асад да ги е изгонил, а тези от Афганистан? Там имало талибани и джихадисти. Ами Асад и ООН да вземат мерки! Мигрантите и бежанците често пътуват по един и същ начин, но мигрантите решават да напуснат своята страна по причини, които не са свързани с преследване. Те може да искат да учат в чужбина, да се съберат със семейството си или да подобрят своите бъдещи икономически перспективи и тези на семействата си. Мигрантът продължава да се ползва от защитата на собственото си правителство, дори когато е в чужбина. Ами, сега какъв статут им дават - на бежанец или на емигрант???? Някой знае ли???? Ако е мигрант, Асад да поеме издръжката им, докато си оправи държавата!!!!! Афганистанците са персийци и се обиждат ако им кажеш, че са араби. Около тях са Иран, Пакистан, Тюркменистан и Таджикистан ... все ислаямски републики като Афганистан, преобладават сунитите. Открити са находища на природен газ, нефт, желязо, цинкови, оловни руди, барит и сяра. Защо не бягат там? Чий го търсят тук?

Цялата работа се финансира от арабски петролни шейхове които умишлено ги карат да емигрират. Целта е - ислямизация и пълно унищожение на Европа. И са на път да го постигнат много скоро с тези темпове. Всички са наясно но никой нищо не прави заради някакви изгоди и далавери които ние простосмъртните не знаем а само онези малоумни идиоти в Брюксел които допуснаха това нашествие да се случи. Някой реши че е време Европа да си направи сепуко по особенно болезнен начин и се случи , краят и агонията ще са ужасяващи според мен.

Турция е дала 6 млрд долара за последните три години за бежанците там, които се вече над 2 млн....Не може да бъде упреквана...Ама Германия, дето обгрижва икономическите имигранти и плаче за тях, това вече е лицемерие....

Дала е дръжки! Какъв статут им е дала като ги държи в лагери до границата, готова всеки момент да ги върне? Ако са бежанци, защо не ги расели из Турция? Защото не само словаците, а и турците ги подбират по религиозен принцип. Лъжа ли е? Пълно "лунно" затъмнение има и в турската преса, и в западната! Всеки си пише каквото му изнася, а ние трябва да се напъваме да прозрем истината.

Това не е мнение, а действителност!

В нета има стотици видео клипове от бежанските лагери на границата в Сирия и в Турция....Там положението действително е окаяно...Там са И ИСТИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ....Бедни, отчаяни хора, които имат САМО ризата на гърба си...ТОВА са бедстващите сирийци, които бягат от гражданската война...Те не се интересуват от никаква Европа...целта им е ДА ПРЕЖИВЕЯТ....някак си...ТЕЗИ хора се нуждаят от помощ...

Турция защо не ги нахрани, да ги облече? Нали е просперираща? При земетресението във Ван преди години не искаше от никой помощ. Тука има разни "защитници на всичко турско", които ни обясняват колко е богата и колко великодушна държава, колко са състрадателни и как вървят с бързи крачки към светлото бъдеще. Само, че те са заети да изтребват ПКК и покрай нея мирното население... Пука им за сирийците!!!!

толкова ли е трудно да расбереш колко богата и просперираща е турциявсеки може да намери вярната информация за тази страна в нета турция горе долу изглежда по следния начин аграрна страна има расбира се и производство конзентрирано в западната част на страната което е в болшинството си неконкурентно на световните пазари в источна турция живеят в кирпичени къщи отдавна забравени в бг бвп 70 место в света величието на турция е само в главите на тролове на дпс

Вчера в Германия....град Хайденау /където миналата седмица имаше протести с/у имигрантите/ се е провел ПРАЗНИК ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ в чест на имигрантите....

няма да се учудя ако е верно те даже стигнаха до там че забраниха протестите на хората срещу тази паплач нещо като в северна корея а габриел нарече протестиращите сган

Това са платени глупаци. За малко кинти си прецакват живота. Както се казва най-доброто в този град с лагер предстои.

Това нашествие никога няма да спре. Вече е късно за каквито и да е мерки, след като толерантните проспаха началото на беж. вълна. Д-то да ни е яко.

абсолутен демагок тези неща които казва ги говори от година и нищо не се променя в главите им те просто все още не са разбрали за какво тоно става въпрос по медиите им страхотна пропаганда в полза на бедните бжгащи от воина сириици така ги наричат тук докато в цяла европа ги наричат нелигални икономически имигранти тук никои не се осмелява да ги назове с истенското им име докато това не стане няма да има никаква промяна в германия до две години цяла сирия ще се изнесе тук

На мен пък ми писна да чета за свотовната конспирация, големият пъзел, световният таен план и ала-бала... На вас не ви ли идва изобщо на акъла, че като хвърляш бомби, е нормално вдовиците да искат да ви дойдат после на гости? Дали опасани с гранати, дали с деца, зависи от конкретния случай. Очевадно е, че причинителят си има име, но то е тайна и конспирация за никого вече - казва се НАТО и САЩ.

Не не ни хрумва защото бамби са падали на много места,а такова явление няма. Освен това идват доста охранени,добре облечени, обути и със смартфони,и кинти. С новородени деца, и бременни жени значи правим секс, и раждаме докато бедстваме?! Това,че ръководството на ЕС не прави нищо,за да ги спре е доказателство,че има план. Защо не щурмуват САЩ, Канада, Австралия или Русия?! Защото тези държави ще ги спрат още на границата. Много си тъп,брат много...И на теб ти предстоят арабските прелести.

ДПС- да го таковам в таковата! Стига сте ограничавали свободата на словото, дебели несъразмерни престъпници-родоостъпници!

За всеки здравомислещ става ясно, че след като навсякъде около Европа горят войни, нашествието на многомилионните емигрантски мюсюлмански армии на Стария континент ще доведе до логичния си резултат Гражданска война в обеднялата и объркана Европа. Всичко, което се случва в България е само част от големия пъзел. Страната ни на практика е без армия, слаба икономически и отслабена демографски. Това, което се случи в Югославия може да се окаже детска приказка в сравнение с това, което се очаква да разтърси Европа и беззащитната, граничеща с все по-ислямизираща се Турция, България. Нашият народ все още не може да повярва колко лесно едно общество може да бъде хвърлено във война и хаос, както се случи с Украйна. Притеснително е, че процесът за подмяната на населението в Европа се подпомага не само от неправителствените организации, но и от най-големите медии с неевропейска собственост, от големите, вече все по-формално европейските политически групи в Европейския парламент, ключови фактори в ООН и анонимни и трудно идентифицируеми глобалистки лобита.

Натикаха самочувствието на обикновение немец в земята и само при споменаването на Втората световна война и Хитлер, те почервеняват от срам. Защо?! Това е историята. Не съм забелязал някой турчин да си умира от срам при споменаването на турското РОБСТВО на България?! Или англичаните да са се извинявали за колониалната си зверска политика? Не подценявайте немците, народ с завряно в ъгъла национално достойнство такива чудеса от храброст може да извърши, че не е истина... И за нас важи същото, писна ни да се срамуваме из целия свят от меринджеите, политиците си, комунистите и обикновените престъпници. Не се знае знае ли се...

Не спирайте бежанците! Работата ще ги направи свободни!