Подпалиха турска джамия в Берлин

Турска джамия бе подпалена тази сутрин в Берлин, предаде Анадолската агенция.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха турска джамия в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа скоро ще се превърне в една Сирия, след толкова толерастия, хуманизъм и объркани болни мозъци на управляващите.

Гостоприемните си имат таралеж в гащите...

още да се прави на интересна.................

Чакаме за още!!!

Хубава новина !!!Отварям си биричка!!!

Не претендирам ,че съм особено добре информиран защото не гледам телевизия и не чета вестници но за първи път чета за запалена турска джамия в Германия.Все пак това най-вероятно е само опит за запалване защото не се споменава за големи щети а и информацията идва от турски източник но се споменава и за други десетина подобни инцидента в Германия за които до сега не се знаеше нищо.Странно защо не сме били информирани или това е само мой пропуск.

просто немските медии не отразяват вече такива новини, не е политически коректно ;)

Kюрдите нали са също мюмюни сунити, в различни джамахирии ли се молят. Голяма каша. Искат баба Мерклке да се намеси много ясно.

почна са

Много по голям ефект ще има ако ПКК "инспектират" турските курорти отколкото джамиите в Германия.

Всички терористи ще бъдат изтрити от лицето на земята. Ще ти е безразлично май, ако наш сънародник или твой близък пострада при една такава инспекция

теб турците и туският народ не са терористи спрямо кюрдите отказвайки правото им на самостоятелна държава ?? значи за косоварите които не са народ и са 1-1,5 млн албанци им е позволено да заграбят чужда земя и да си направят държава но на 30 млн кюдри се отказва това право и ги преследват и на чужда територия...в сирия например ??

България е талибанска-християнска държава,всяко едно събитие по света се гледа през призмата на религията изповядваща се в нея,ужким всички мразят Турция а де факто туризма им се издържа 70% от източноправославни християни,парадокс!!!

Когато мюсюлманите запалят християнски храм, това се определя като терризъм. А какво е паленето на мюсюлмански храм от християни?

Терористите от ПКК не са християни.

В статията пише за няколко маскирани нападатели. Кой е казал, че нападателите са християни? Не разбирам, защо винаги трябва да се провокира противопоставяне. :(

Не става дума за това. В Германия има доста неонацисти, и вероятно това е тяхно дело. А те не са мюсюлмани, единствено може да се припознават като християни.

на кой нормален човек му пука за турския цвъкел в Берлин? единственият въпрос е чий го дири такова нещо в Берлин?!

с простотията си

вай, вай, вай, вай, вай...

Дреме ми.

Кой пали религиозни храмове?

И каква стана тя ... талибани от разни страни се бият, ръгат, колят и палят в центъра на Европа, а европейците само толерантно им се усмихват и ги закичват с цветя и плюшени меченца?!?

Планетата на маймуните !

Името не е обидно. Ето и коментара ще си поправя: Подпалили Турска... Джамия... Добра новина на квадрат. Сега нека на мястото на джамията да има мол, дискотека или салон за тайландски масаж..

За неразбралите: Германистан Убералес е често срещано име (и фамилия) в Мексико. Друго често срещано име в Мексико напрмер е Тристан Гонзалес

Няма да кажа нищто лошо за тая новина но същто така и нищто хубаво а вие си мислете както искате.

Държавите от ЕС трябва да застанат като един на страната на кюрдите и против османската кочина.

Крият се под маски, убиват, палят, убедително доказват че са долно страхливо племе.

ТОВА СА ВСЕ ОТ ГОСТИТЕ НА МЕРКЕЛ......ДЕТО ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ И ЩЕ ОБЛАГОРОДЯВАТ ЕВРОПА !

Не точно, турците са там много повече от новите гости, много по-отдавна и не могат да ги интегрират

Нормално. На германците им писна от навлеци. Ще ми правят на Нова Година на площада ограждение за германки, които се притесняват от мюслитата? В родната им държава ще ги вкарват в кошара, за да правят пришълците каквото си искат?! Има нещо генерално сжъркано и народът взе да се усеща. Дано е навреме

... никакви германци не са, а кюрди. И аз си помислих, че им е дошъл акълът в главите ама то друго се оказа