Антитерористична операция в Германия

Полицията в Германия стартира тази сутрин мащабна антитерористична операция. Претърсени са жилища и други помещения, съобщи DW.

Обратно в новината

Коментари - Антитерористична операция в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО ГЕРМАНИЯ ПРОВЕЖДА МАРИОНЕТНА ПОЛИТИКА,ЩЕ Е ТАКА!!!ДОРИ ЩЕ СТАВА И ПО-ЛОШО!!!

Колко средства и ресурси се хабят залудо, ей така. А в същото време тия хора /и то в по-малък брой/ можеха да се занимават с нещо друго. Същото сега е и при нас. И нещо оправя ли се? - Ами не, разбира се. Правят се неща, които само могат да поддържат проблема, но не и да го решат. Съответно той нараства и "поддръжката" му също нараства. Не знам докъде биха се изродили нещата.

дано гръмнат мама меркел а не обикновени хора -срам и подор за европа е политиката на германия -катастрофалното бабе меркел в затвора да отговаря за внос на тероризъм

До едиторите: "Тюринген", а не някаква "Тюрингия"! На немски: Thüringen

dsco@

Чеченците удрят Европа, защото майка им жална, ако ударят Русия. Героят на Русия - Кадиров, няма да хапе, ръката, която го храни и се разправя със семействата на "терористите" до девето коляно. Затова правят зулуми в Европа и САЩ и по-малко в Русия. 98% от бюджета на Чечня идва от Федералния бюджет на Русия. Грозни прилича на Абу Даби. София на Карачии.

москва обича своите герои. героите които слушкат и изпълняват

Чеченецът се ражда терорист , при тях това е просто генетично заложено. След това средата и религията ги оформят в 100% психопати готови да режат глави и взривяват. Ако са пуснали много от тях в Германия скоро немците ще берат ядове , с тая с*ан няма оправяне.

Нали много ги жалеха................

безпрецедентната, масова миграция и живот заедно в з европа и сащ , благодарение на импортирани конфликти в азиатските страни в последните 40 години доведе до съвременната ситуация - обединение на всички мюслита за общата религиозна кауза, над обикновените териториални претенции. това се очакваше - териториалните претенции винаги са били параван за интересите с наркотици, оръжия и плът. мюсли организациите се занимават със всеки бизнес, който дори сицилианските и руските мафии отказват - стига да носи парички.

В Германия месечно пристигат по 1.000 до 1.500 чеченци, които подават молба за убежище. Почти 100% получават такова. В статистиките се водят "бежанци от Русия". "Сатрапите" Путин и Кадиров ги подтискат и тормозят... Същото е положението и в Белгия, Холандия, Франция. Много чеченци се задържат временно в Полша, докато намерят начин да преминат по-назапад - там, където от чешмите тече мед и масло и не трябва да се работи, за да се живее прилично... Веднъж на немска или белгийска територия мъжете пускат бради до кръста, жените се закачулват до носа. И над 50% имат криминални регистрации или са регистрирани за радикален ислям...

Бърз поглед в ди Велт, чеченец с руско гражданство. Точно това някой написа по-долу и ето, измислиха го . Въртят ,сучат и вместо да се замислят какво направиха на Европа, те пак си търсят враг другаде.

Чудя се сега, какво ли ще измислят, за да умаловажат случая? До сега беше: един бил психичноболен, друг битов скандал...А за оная линейка с бомби (дето отмениха мача) не било да бъде... Гьобелс направо "пасти да яде" пред тия новите Меркелови лъжци.

Срамота, това са хора, бягащи от войната, а полицията ще ги притеснява, бива ли така? Малко фойерверки в чест на присъединяването им към ИД, не са излишни, даже са задължителни.

Войната в Чечня приключи доста отдавна... По-точно малко след зверството в Беслан (може би най-голямото зверство в света след Втората световна война), след което Западът спря оръжието на чеченските терористи и започна да ги приема в държавите си...

Видехте ли как меркел намери работа на ченгетата иначе по цял ден се чешат по топките.

ами то вече ,ще е все така...постоянно трябва да са нащрек..н

Пак ще го напиша - оставиха идил години да си развява байряка, да набира финанси и симпатизанти и резултатите са налице!!! Такава борба срещу тероризма ще има, че нищо здраво няма да остане!!!

Световна война, пардон борба.

Кой има интерес?!

не знаеш ли???? или чакаш да ти го кажат??!!;))

Dobromir Dimitrow

#Кой има интерес ли, не съм аз!!!

Май бъзето много ги тресе! Утре да не си измислят, че са друга народност и пак да запалят света. Отлично знаят каква каша надробиха със слугинажа си, затова да се хващат в ръце и да работят, защото много гладни гърла чакат.

13 града, 12 жилища. Май остава да претърсят още едно жилище. Абе ДИР-бойс, като превеждате мислете малко

13 провинции, 12 жилища. Не е сложно, едното жилище се простира в 2 провинции!

Явно Европа ще се отърве от мигрантите си по трудния начин с много жертви и от дете страни !

Няма да се отърве никога, никога. Европа никога няма да е същата.

чечня, при всичката й диващина, се води спокойна, невоюваща държава. чий го дирят такова количество "клети чеченци" в германия, кой им дава визи, на какво основание, че да се подвизават там. същите тия визи, с които 15 години се гавреха с източноевропейците пред посолствата, всички помним тая гавра. или и те са навлезли с "клетите бежанци" с кървясалите погледи и брадите?!

Така се избягват неудобни въпроси, защо в Европа живота е по-добър. Вече не е.

ПОЛУЧАВАТ ВИЗИ КАТО "ПОЛИТИЧЕСКИ ИМИГРАНТИ" - БЯГАЛИ ОТ ПУТИН :))

Претърсени са 12 жилища в 13 германски провинции. Явно едното е било в две провинции! )))

ГЕРМАНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ РЕДОВНО НАРИЧАТ ПУТИН "КАСАПИНА ОТ ЧЕЧНЯ" ..... А СЕГА ПРАС - ОКАЗВА СЕ ЧЕ Е ИМАЛО ЗАЩО ПУТИН ДА ТРЕПЕ ИСЛЯМИСТИТЕ ЧЕЧЕНЦИ :))

кой е пудела на Кадиров?

можеш да прочетеш книгите на Борис Райтшустер, та белким се ограмотиш малко.

Ти от къде знаеш, че тоя Борис е достатъчно ограмотен да раздава правда?

Най-правилната антитерористична операция за Германия е ликвидирането на Баба Мергел. Другото само ще си дойде на мястото.

И за Русия така!

Да. И за Русия ликвидирането на Меркел е О.К., но за Европа е по-важно.

Всички бг.цигани в Германия станаха турци и се вляха в редиците на терористите.Само да посмеете да им отнемите социалните придобивки...меркел какви ги забърка .

им плащат ИДИЛ за да правя терористични атаки, но виновна е Баба Меркел, че приемат куца, кьораво и сакато, само нас българите не ни иска!

И кой не те иска? Спокойно можеш да си намериш работа в Германия. Обяви колкото искаш!

Не разбирам какъв интерес имат чеченците да правят атентати в Дойчланда. Май работата е друга.

Интересът се нарича финансов. Работа, като работа, зависи кой за какво те наема...

Сигурно не си чувал и за пудела на Кадиров. Ама кво ли се учудвам?

Имах предвид, че не чеченците са големият проблем на Германия. Като стана въпрос за кинология, не знам кой е пудела на Кадиров, но знам за овчарското куче на Путин, знам и кой му го подари.

открити са огромно количество дизелови автомобили, произведени от VW с цел унищожаване на германския народ ...

глупости