Меркел и Шулц се споразумяха за коалиция

Консерваторите и социалдемократите са постигнали коалиционно споразумение и са разпределили министерските постове в бъдещото правителство на Германия.

Обратно в новината

Коментари - Меркел и Шулц се споразумяха за коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немски Джендъри ...и тоя Пикльо клекна срещу пост преди Биологията да го е гепила ...Джендъри ...Скапаха Европа ...ВСИЧКО Е ПАРИ ...КАКТО КАЗВАШЕ РАДОЙ - СМЕНИХА СИ ИДЕИТЕ АДРЕСИТЕ - НА СЛУЖБА СА ПРИ ИНТЕРЕСИТЕ !!!

Бабунгерът ще има още година да опропасти Европа и да засели любимите и терористи в родината си.

гледам снимката и мисля , че то наша цеца си е убавица

ChatGPT

Само им липсва логото на Brazzers

Tези са същите като нашите патриоти доностници

Разбраха се за кокала и баницата

И там можело тройна коалиция. Важното е Меркел да си направи 4-ти мандат, демократично избрана да джендъросва цяла Европа.

Големи коалиции се правят по една от следните причини: а) сплотяване при наличието на реална външна опасност за нацията; б) страх да не се загуби властта (каквито и да са причините); в) комбинация от а) и б). Като правило, само в случая а) се получава нещо стабилно.

Hе е вярно! Kогато има голяма коалиция,значи "Bластта срещу Hарода". Tака е в цял свят!!!

демек ,скоро и тук ще пием блага ракия - боко и курна ще са вземат !

колко се кахърят за глупавите немци, за теглото и скапаната им държава! Сълзите им напират за теглещия германски народ! Хлъц! Голяма мъка е в Германия, не е всико 6 като в Русия ))))):

Що бе? Просто г- жа Меркел разбра, че на германките повече им харесва... отколкото с германските мъже- погледни го Шулц и ще ги разбереш.

къде видя да се споменава Pусия,бе соросоид гноен???

Ах,глупаци,докога ще ви търпим ?

знаете ли ако Мартин Шулц разбере какъв сайт с руски тролове притежавате - дир.бг, какво ще ви се случи? Изхвърчате от всички постове....

Mарш бе,джендър!!!

abasador

хайде, да ви е честита новата/стара голяма коалиция (ГроКо). Преди иозборите (септември 2017) пияницата Шулц убеждаваше и обещаваше на избирателите си, че това е краят на ГроКо-то и че ГСДП няма да участва в такава коалиция.... ама, то какво стана? Когато един лидер реши да съсипе партията си и помошниците му се бутат да застанат до кацата с мед, няма кой да им попречи... всъшност избирателите ще кажат, миналата година стигнаха 20,5 %, но на следващите избори ще са под 15 %.... Естествено, че баба Меркел никой не я закача, а гласовете от собствената и партия както и тези на опозицията, които открито зачвяваха, че трябва да си ходи им запушиха устата ... точно така както и у нас го правят! Всеки от социалдемократите с голям кокал в уста, кой пръв след Меркел, няколко министерства в джоба и .... точно така както и у нас го правят! Лек ден.

Швабите и те са зациклили като нас и въртят в политиката едни и същи, доказано некадърни политици като Шмулц и Изперкел. Ще чакаме нова вълна от бурки, но Боце Тъпото здраво е барикадирал границите и официално една бурка не може да премине. Всъщност, те си минават и досега безпрепятствено по каналния ред.

Че да не би в Русия, Китай, Иран или Афганистан да въртят различни политици?

Външните работи за Шулц-значи още тонове имигранти от къде ли не.Дано им дойде мозъка на другите партии в парламента-да се обединят,за да им пречат на глупостите.

В името на властта, на всичко са готови!

Локомотива на ЕС е парен и въглищата са на свършване.Мислех,че немците са далеч по достоен и просветен народ,а направиха коалиция по български.

по достоен и по просветен ? за ялост не само ти но и повечето българи мислят така а истината е друга те са по богати благодарение на това че са праволинеини точни консервативни но в никакъв случеи не са по просветени или достоини от нас поживеи малко в германия и ще ти стаne ясно

Точността, т.е. дисциплината, за достойнство ли да ги приемем или за недостатък?

бъдещето на EC се решава на друго място и от други хора!!! тези са само за театър...

кариерите на Щулц и Меркел.... Немците си знаят....ако са съгласни ,кои сме ние та да се репчим вместо тях????

Ние сме пътниците във влака ЕС, на когото те уж са локомотив, но май на следващата гара обръщаме с нов такъв.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Принципна коалиция на идеологическа основа. Германците се оказаха много малоумни парчета.

невероятно тези са по зле и от нашите политици този на снимката след изборите категорично заеви пред всички медии че отива в опзиция и никога няма да влезе в коалиция с меркел само след два месеца вече не само прави правителство с нея а и наи вероятно ще стане министър

Мераците за власт и алчността са в основата за бедствията на хората..

е нали путин щеше да става президент на германия?? искали го много!

ти не си ли умрел още,бе буклук???

Ще се споразумеят ми,тя властта е толкова сладка,че са готови да забравят всичките си противоречия!!! Лошото е,че и двамата лидери подкрепят с двете си ръце бежанския поток и ще работят за заселването на Европа с ислямски изчадия!!!И на Шулц,и на Меркел изобщо не им пука за стотиците убийства от имигранти при атентатите в Европа,не им пука за хилядите изнасилвания на деца и жени,не им пука за европейските народи,а и пука за парите и бежанците,това е!!!!

Меркел и Шулц се споразумяха за коалиция. Или как Шулц работи за баба Ангела.

На следващите избори ГСДП (соцеалдемократите) ще имат 2-3%! Защото са дупедавци и не защитават идеологията си!