Скандал около германския президент, Меркел го защити

Германският канцлер Ангела Меркел парира нападките срещу президента Кристиан Вулф, обвиняван, че миналата година не е казал, че е финансирал покупката на къщата си със заем от богат приятел.

Обратно в новината

Коментари - Скандал около германския президент, Меркел го защити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преследването на властниците за злоупотреби се нарича политическа разправа. Това им дава доживотен съдебен имунитет. Иначе в ЕС смърди от корупция, а нашите старателно усвояват похватите.

Къде си го чел това бе умнико, в български политическа практика ли ?България отдавна не се числи към нормалните държави, тя дори няма държава, понеже няма правова държава- не е осъдила нито един държавник в последните 25 години за крадене и плячкосване на обществото с използване властта, в замяна на това крадците и гробокопачите и политици продължават да пълнят парламента и им е дадено власт?! В Германия е силна правова държава, таом и нито коя да е дурга правова държава на Европа преследването за корупция на държавник е желязно, не се счита за политическа разправа. И там на часа тези държавници ще бъдат осъдени и опандизени., ще видим до месеци какво ще се случи на Вулф, макар Меркел да го защитава.Комсомолката Меркел не си дава представа, както това говори за нея, и че утре ще я насядат и нея на подсъдимата скамейака. А Брюксел бъка от корупция защото ЕС няма общо антикорупционно законодателство, нито съдебна система. За корупция брюкселските политици могат да се съдят само в собствената си страна. За това корумпирани до зъбиполитици като Бароозу, чиято родина Португалия не е правова държава и не го съди, продължават да се подвизават по върховете.

Бля, бля... Германия беше силна правова държава. Сега правото е на страната на ЕК.

ако и в балгария така преследваха са облаги получени около властта ни един от управниците на ни едно правителство немаше да е на власт . В тоя случаи балгарина не знае са какво се говори и става дума *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Криза, криза, не само в Гърция. Кризата си е в Германия. Отдавна вече я няма тая Германия, дето на мнозина тук им се привижда. Техните другари действат активно с нашите другари. И те искат да живеят неконтролирано като нашите. Това е днешна Германия, пълна разлагация, простотия, нарастваща беднотия и боклуци в магазините. Така че кризата тепърва предстои.

Не става въпрос за криза, а за обикновена корупция. Този можеше да вземе кредит от банка и да си плаща лихвите, щом не са му стигали 500 000 Е, за да си довърши къщичката!

Ха, и германците си имат своя Първанов! Брей, този свят накъде отива!

АБЕ, И ТИ ЛИ ..?ДА НЕ СИ РАБОТИЛ НЕКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ.

Тези работи се практикуват от управляващите на Запад отдааавна, отдавна. Само че, там корупцията се нарича лоби, за по-снобарски.

Унас си купуват по 6 жилища и нищо....