Зеехофер: Няма сигурност, ако не се спре бежанския наплив

Премиерът на германската провинция Бавария Хорст Зеехофер каза, че за да се подобри сигурността в Германия е необходимо да се намали напливът от бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Зеехофер: Няма сигурност, ако не се спре бежанския наплив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

LIVE: Anti-Merkel protest to take place in Berlin

Пак ли? Къде е дъртата Ангелина да усмири поданиците си?

На тези протести ходят по 100-200 неонацита или платените от Путин членове на АзГ и на ПЕГИДА. Нормалните германци подкрепят Меркел - най-стабилният политик в новата европейска история!

днес вижда пирови победи за много хора по върховете

Е и ние искаме намаляване на мигрантите , ама нас , кой ни пита.Ние чакаме началниците какво ще казат ,след като сме им делегирали националната ни политика ,те да я управляват

това няма как да стане, защото става въпрос за пари, за много пари нали затова ги наричат бежанци

Зеехофер само говори, реално не предприема нищо, за да попречи на Меркел да съсипе Германия...

Дори и да спрат притокът на бежънци то там вече толкова много има че са си осигурили армия от камикадзета за близките деситилетия. Проблемите на Германия тепърва започват и тепърва ще нарастват , това е само едно начало.

Как ще спре наплива от бежанци , като САЩ и ИДИЛ се грижат непрекъснато да расте !Само тия две групировки на САЩ и на ИДИЛ бият и трепят цивилни непрекъснато!А бе да ни ги ръководи Пентагона тия от ИДИЛ?

Е,силна е Германия и никой не го отрича .Но фрау Меркел се поддаде на страха да не обвинят страната и във фашизъм и разтвори вратите на Ада.Хорст Зеехофер не е някой от ПЕГИДА,който можеш да отминеш с лека ръка.Време е фрау Меркел да се вземе в ръце.Един як ритник за всички бежанци от Европа-на никой не му е до демокрация,ако детето ти е заплашено.Моя позната българка живее в Мюнхен-тя е била в МОЛ "Олимпия" и каза,че по -голям ужас не е изживявала.

Само да хвърля, че годините на управление на Меркел се отбелязват като златно десетилетие за германската икономика.

нормално, изсмукаха цяла Източна Европа, аутсорснаха в Турция...

На тебе, какво са ти взели германците? Какво те изсмукаха?

Може, може и да са били златни, но вече са лайняни и барутни. Приказката за кацата с мед и лъжичката катран я знаеш, е Меркел ще бъде запомнена с катрана, в който превърна живота на германците. А още нищо не сме видяли..

Само гледай сега народе-български, как под натиска на улицата, Германия ще започне да връща и то КЪДЕ МИСЛИТЕ??? Ще ни ги набутат на нас и така ще си избършат гъза с Б-я, защото ЛИЦЕМЕРИТЕ никога няма да си признаят, че те докараха ТАЗИ ЧУМА в Европа, като казаха WILLKOMMEN !!! Дано да съм лош пророк, НО българското Правителство ТРЯБВА ДА Е ГОТОВО за подобен сценарий и НЕЗАБАВНО ДА СЕ ОТРЕАГИРА, иначе сме загубенииии... ДА СЕ ЗАЯВИ КАТЕГОРИЧНО от българска страна и то предварително, ЧЕ НИТО ЕДИН българин НЯМА ДА ДОПУСНЕ да се гаври някой с Б-я ! Който ги е канил, ДА Е МИСЛИЛ !!!

меркел няма да допусне да ги върнат, това ще означава, че ще трябва да признае вината си и да се отметне от многократните си покани и лична солидарност с ония. Нали след този терор тя пак плещи своите си глупости.

.....Мнозинството германци не са съгласни с мнението на федералната канцлерка Ангела Меркел, че страната ще се справи с миграционната криза. Това показват данните от социологическо проучване, направено от социологическия институт YouGov по поръчка на агенция ДПА. В изследването са взели участие 1017 граждани на Федералната република, пише "Нова телевизия". ....... Меркел ке я гътнат:)))))

Команчи, апахи, чероки, мохикани също са толерирали прекомерната миграция. Сега живуркат в резервати.

Хора гледайте в Ютуб какво става днес 30 Юли 2016 в Берлин. Протест срещу Меркел и ислямизацията на Германия и Европа. Копирайте в Ютуб: LIVE: Anti-Merkel protest to take place in Berlin . Всички виждат, че Меркел е ..... , само ЕС и Бойко не виждат проблема. За тези които ползват немски ще им е много интересно ...

И как реши, че Борисов не знае за какво става дума? Меркел е лидер на една самодостатъчна си държава, много е трудно да я убедиш в, че не е права, когато икономиката и е на 6. Нямат нашия исторически опит, и не могат да се ориентират адекватно.

НА ФОНА НА ТЕРОРИЗМА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ПРИ НАС В САЩ СИ Е НАПРАВО СУПЕР..... ... ВСИЧКИ МЕДИИ НА ДЕМОКРАТИТЕ КАТО СИЕНЕН ПО 24/7 ГОВОРЯТ ТОВА - ТЕРОРИЗЪМ В ЕВРОПА - ПРОСПЕРИТЕТ В САЩ ПРИ ОБАМА И КЛИНТЪН :)))))

Не бързай да се радваш ! Земетресението в Калифорния ще тресне сега, по време на олимпийските игри. За Европа и света, да внимават на 8.8.2016 г. - война.

Имаше един рефрен... Слънцето ще изстине, лената ще стане червена....

страхът от казването на истината не може да е по-голям от този, да те "злепоставят" злословниците. Още повече, като се знае кои са водителите на катастрофата. По-здрав до дамите и господата от панционистите на отворенотообщество, тайното общество на съдиите-мошеници и върха на билденбергови, чиято рая сме и ние. билдербергови - клубът на лузърите ! :-).

Не пътувайте в Германия! Щутгарт, елитна американска военна база Panzer Kaserne. Откраднато е голямо количество оръжие.

Така е и сега умерената опозиция ще свали кървавият диктаторски режим на злата старица Меркел.

Слаба работа: Изчезналото оръжие включва няколко полуавтоматични пистолета, една ръчна картечница с малък калибър, както и още една по-тежка картечница. За покемон шоу сигурно са го взели децата.

Американците не казват вида на оръжието. Но се говори за автоматично оръжие.

Бойко ги е взел тези оръжия. За българската граница.

Давай яко пропаганда! Плащат с центове руснаците!

НА КОНГРЕСА НА ДЕМОКРАТИТЕ ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ ВСИЧКИ ОРАТОРИ КАЗАХА ЧЕ ЧЕРНИЯ МАЙМУН И КИЛЪРИТО ДОКАРАЛИ МИР И РОСПЕРИТЕТ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СВЕТА :))

а какво е " РОСПЕРИТЕТ"? да не е роскоритет?

ПРОСПЕРИТЕТА ЗНАЧИ АМЕРИКАНИЗАЦИЯ :))))

В ютюб в момента демонстрантите в Берлин скандират Янки гоу хоум!

Така е при американската демокрация. Можеш да викаш - Янки го хоум! А при руската, ако викаш "Русские пошли на... " ще те разстрелят на площада.

Еми руснаците си тръгнаха от Източна Европа, ама американците не щат.Въпреки настойчивото показване на врата!! И какво като можеш да скандираш, след като никой не те чува!

на ИДИЛ!!! Без това е тяхна шпионка!

Меркел трябвада си отиде https://link

Никой не си задава въпроса, защо тези проблеми в Европа ги нямаше по време на студената война. А започнаха след като САЩ пусна топлата вода.

Меркел не може да направи нищо. 36 американски бази.От 49 тодина канцлерите се утвърждават от ЦРУ.Кожлония на САЩ. Това е Германия, ЕС и НАТО

Меркел като не може, други ще могат. Да си ходи!

В ютюб демонстрантите вдигат плакати на които Меркел е с окървавени ръце: LIVE: Anti-Merkel protest to take place in Berlin

не бе, не сте разбрали! според последните проучвания на ард и цетдееф - процентите на одобрение не са 8, а 800!

Ако ги гледате ще видите че са много, много повече....

Само през трупа на Меркел!!!

В момента в ютюб върви директно предаване за многохилядна манифестация в Берлин, за която пишат и множество от френски свободни медии с линк към тв-предаването, като например Л'Ешел дьо Жакоб "Меркел оставка: огромна манифестация срещу миграционната политика на Меркел в Германия" ("Merkel Démission : manifestation de grande ampleur contre la politique migratoire en Allemagne', 30 juillet 2016, L'Échelle de Jacob).

Днес цял ден гледам в ютуб клипчета на германци за Меркел и мигрантите.Какво да ви кажа... сигурен съм, че следващата вълна политици няма да са като нея. Ама хич. Меркел се оплете в опитите си да защитава политиката на еврокомисията и евробанкерите, а загуби Германия. Скоро ЕК ще открие, че няма никой зад гърба си...

Тези хора на Запад така и не разбраха, че арабите нямат никакво намерение да се интегрират. Доброто отношение към тях те разбират като своя победа над "неверниците". Щом жените продължават да ходят забулени, да раждат много деца, да не учат и работят, това е очевидно доказателство, че ефективно се възползват от това, което се прави за тях, но го считат за завоевание и продължават да живеят както са свикнали от векове. Това не води към нищо добро, но политиците все още не искат да си отворят очите и да видят истината такава, каквато е.

Цялата вина носи САЩ. Военнопромишленият комплекс и държавното управление начело с последните президенти.

Тоест Бавария не иска вече да бъде американска колония... Протестъри,кво прайм ся????

Има видеозапис на който Муамар Кадафи предупреждава европейските лидери и САЩ. Казва им, че той спира исляма към Европа. Че той спира Ал-Кайда към Европа. А те, не та не. Ще ходят да му вземат душата и златото.

А френски генерал предлага разпад на НАТО. И съюз на Европа с Русия и Турция срещу ислямския тероризъм.

Казвам аз...Бъркотията почва да става страшна!!! Вече трудно се намира някой с нормални идеи!

А къде прочетохте за този френски генерал? Ако разпадът на НАТО и съюз на Европа с Русияе са логичното решение на проблема, не разбирам на какво смислено обяснение може да се основава съюз с исмямизираща се Турция срещу ислямския тероризъм, след като тя е най-активния поддръжник на ИДИЛ и финансира, обучава, въоръжава и дори лекува ислямските канибали в своите болници?!

Le Figaro - френски генерал и политолог Жан-Бернар Пинатель.

Крайно време е за осъзнаване и консолидиране на остатъчна Европа! Времената са изключително сложни и взривоопасни, дори критични! От една страна имаме инвазия и развихряне на ислямисти, напипали слабите места на Европейската цивилизация. Бидейки абсолютни примитиви, те са като вирус, който е страшно устойчив и трудно унищожим! От друга страна имаме някаква епидемия от възраждане на империи! Турция се сеща за това , че била империя...Русия и тя! И изведнъж и англичаните се сетиха, че били ВеликоБритания и решиха , че също са най-велики и самодостатъчни...САЩ и те не искат току така да се откажат отсветовно владичество. И те също най-велики! Е в тоя наплив от великани, как да оцелеем ние дребосъците и по- обикновенно нормалните!!? Сложна работа!

...ako инициаторите САЩ не бяха бомбили Африка, Сирия, не бяха ръчкали Украйна, какъв щеше да е проблемът на Европа? Никакъв.

Изхвърли бабето, пусни референдум и я заеби! Спаси баварците, те са българи!

Дали няма да извървят дългия път от любезна гостоприемна покана до крематориумите пак ?

Премиерът на Бавария може да говори намаление наплива от "бежанци", които не са никакви бежанци, а събрани от цяла Северна Африка и половин Азия ислямски джихадисти, но затова трябва да се мобилизират самите германци, да разкарат престъпната бабушкера и кликата й, вкарала им два милиона живи бомби и с оръжие да завардят границите си и започнат прочистване и екстрадиране на всички джагали, което при тази бройка може да продължи и десетилетия. Невероятно е, че при толкова смъртоносни нападения европейските лидери продължават да пълнят Европа с ислямистки атентатори, чиято едничка цел е да избиват християни и изнасилват на воля жените и децата им, но такава е чичосамовата повеля, а зомбираните европейци продължават да гинат като безпомощни овчици.

сигурно са имали проблем с материяла в сапунената индустрия или в производството на абажури

време е дойчовците да палят пак пещите за сапун по рецептата на чичкото с мустачките

Бавария-България все тая. никой не им цепи басма.

Само 8 процента я подкрепят, тя си знае нейното. Крайно време е нещата да се нарекат с имената им - демокрация въобще няма - има или представителна демокрация (като в Германия), или пряка пряка демокрация (пример за това е донякъде Швейцария с многобройните си референдуми).

Брей сетиха се че джагалите ще ги бият и ще ги е6ат.

Абе вие що пък си мислите, че ги е страх от бой и е..не?! Та те по тези цивилизовани европейски ширини даже си плащат за това. Кофтито е, че ние, българите, не си падаме много много по тези извратени практики, но за съжаление, покрай еврогейците и ние го отнасяме и то без обезболяващи.

Тов па кютик се сетил

Не да се намали,а да се спре. Като германия ги иска тези да ходи да си ги взима със самолети,и да не изнудва чуждите народи да прибират тази сган. Германия,която винаги потопява цяла Европа този път да се потопи сама,а не да ни увлича всички.

... най-добрият бестселър за здраве - книгата Завещавам Ви Здраве - www . zaveshtavamvizdrave . com

Зеехофер да инициира един референдум и да отдели Бавария, иначе това което иска няма да стане докато танте Меркел командва!

НЕ МОГАТ да намерят, защото ТЕ НЕ ИСКАТ ПРИ НАС. Германците не са яли попарата на исляма, НО ЩЕ Я ЯДАТ. 500 години тези изроди католици и протестанти са гледали бездушно как чалмите избиват братята им християни на Балканите и ПРЪСТА СИ НЕ СА МРЪДНАЛИ. Но дойде време и за тях да се играе мач реванш. Сега ще видят ада на земята.

А, ти се надяваш, че те като видат ада, ти ще видиш рая, така ли!? Злобата и отмъстителността не са добър съветник. Така сме паднали и под турско - всеки се е надявал да гледа като еват комшията, ама на всеки му дошъл реда. Виж, Тервел е бил разумния - удря арабите в гръб, в помощ на Византия.

Не ги мислете германците.От една година се говори какво ще стане.Ще намерят начин как да ни ги върнат на нас на Балканите/като че ли ние сме ги канили/...а от Турция напъват други