Германия се готви да наказва Русия за политиката й в Сирия

Германия е готова да въведе нови санкции против Русия, този път заради ситуацията в Сирия, каза председателят на външната комисия в Бундестага Норберт Рьотген.

Обратно в новината

Коментари - Германия се готви да наказва Русия за политиката й в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 70 г пак бяха тръгнали да ги наказват..... Бития и е...я насищане нямат

Ретроградния Меркурий пак виновен.

Ами то хубаво, ама те толкова години дори на Иран не успяха със санкции да покажат къде зимуват раците, та на Русия ли?

Ами ще наказва, щом голямата крава така е наредила на телетата.

Гущер е.

Не Русия запали войната в Сирия а тези които сега я обвиняват,тези които донесоха "демокрацията" в Либия,Ирак,Авганистан и други страни!

Мхм, и как точно ще стане това?

И как точно ,като увеличи доставките на газ за Германия или с ускорено изграждане на северен поток.

Всички им виновни, те разбираш ли, ангелчета били? Верно ли бе мързи леки? Вие сте били ангелчета? Явно ни имате за много наивни, нали? Мислите ни за глупаци? Я пак помислете или?

Sm3hurk0

Има много начини да изкараш мечката от бърлогата, но няма начин да я върнеш там.... цитирам по памет - някой известен го беше казал...

Алооо, дойчебанк, комерцбанк, РВЕ? ВСИЧКИТЕ "биячи" сте фалирали! А простаците тука ще се избият за русофилство и дойчофилство, айде стига толкова миролюбие бабо!

Показват си истинските лица и кой командва от зад океана. жалки европейски чиновници за нищо не ги бива щом получават заповедите от зад океана.

нищо чудно и да го направят! 'правителството' на лудата бабичка е толкова загубило връзка с реалността, че нищо чуднода свърши и тзи глупост. но няма да е задълго- меркел е пътник. чудя се само дали някой ще я свитне с нещо по кратуната, или просто ще я вкарат в затвора

Германия опита да накаже Русия и преди 60г. Дали немецът ще се остави да го подведат да настъпи това "гребло" отново?!

БРЦК

1.Германия е окупирана - САЩ имат много бази на немска територия както и атомно оръжие. 2.Първата работа на Немския канцлер е да отиде в САЩ на инструктаж - канцлер акт. 3.САЩ подслушват правителството на Германия като дори немските служби помагат на САЩ за това! И тн и тн. Някой да не е разбрал защо немците се дървят на Русия?

Германец = Глупак

Абе тия германци за кои се взимат, първо да се оправят с бежанската вълна и тогава да се опитват да наказват. Защото цяла Европа сърба кашата която надроби баба Меркел.

Санкциите не са достатъчно ефикасни,по-добре ще е да се наложи карантина.

Подобни изказваня показват мащабите на пропагандата на САЩ в Европа... Жалко за Европа, жалко за Германия като държава, че предава населенито си и европейския интерес. Само като инфо: Германия винаги е била сателит на САЩ, до идването на Хитлер, след това САЩ възтановяват позициите си и така до ден днешен през Германия (впоследствие и други страни) САЩ контролират Европа и собствения си интерес. Сега в Бундестага има едни 630 места, на които седщт пълни кретени, негодни за каквато и да било истинска работа. Същото е и положението с европейските институции - Брюксел, Страсбург, Лондон, Люксембург и т.н.. Всеки да си прави сметката! Да не говорим, че 2-3 печатащи пари машини предоставят ресурс за изкупуването на цели територии, икономики, корпорации, бизнеси, ЖИВОТИ!

само някой да обясни ама реално не с фантазии за немско чудо за мега турбо, за незнам си кви немски митове и легенди -и Как точно Германия ще санкционира Русия.

Казусът може да е интересен, но не е оригинален. Решен е от Морихей Уешиба преди около 70 години с въвеждане на каноните на бойния и философски стил Айкидо. В днешни условия и контекст въвличаш силният в трупане на боен арсенал, който никога няма да се използва, изтощаваш го финансово и икономически, лишаваш го от "хранителна среда"(разбирай понижаване цените на суровините, които са основните пера за приходите му, докато той сам не изгуби равновесие. Просто и гениално - приложено е при СССР.

си го казал-приложено е на СССР който и с вътрешна помощ се разпусна.Но Русия очевидно не еСССР -няма Горбачов,няма и пиян Елцин.Силата на САЩ и запада като цяло е колкото на спукан балон. Това със санкциите не върви ,има си обратен фект в глобалната съвременна икономика така че баш Русия не може да се изтощи .ОБратноно с военни действия Руският ВПК трупа огромни обороти и завзема нови пазара като излезе на първо място по износ на самолети,ЗРК за ПРО и ПВО

loyola

добре, ще понесат своята чат ... а останалата част кои ше я понесе?

Не им се чудя на германското правителство. Те са същото качество мижитурки като наш Бойко и Плевнелиев, от едно място ги командват. Абе то и тяхната държава ври и кипи, ама те нищо не забелязват.

Странна ми се вижда политиката на ЕС. Някои немски министри настояват за нови санкции, други - напротив, настояват всички санкции да отпаднат. В същото време Франция, която е постоянен член на СС на ООН официално смята, че санкциите трябва да отпаднат. Пак в същото време индустриалният ЕС, в лицето на ОМВ, BASF и Shell потвърди задругата с Газпром за СП2, без да обръща внимание на хленча на Шевчович, украинци, естонци, поляци и българи. Някак шизофренично ми изглежда.

ВИТАЛИЙ, БИВШ РУСКИ ТРОЛ Русия, Санкт Петерсбург, ул. Савушкина 55, сива сграда, ново строителство. Виталий не желае да се знае фамилното му име. Той твърди, че е бил един информационен воин с държавно поръчение. Бил е трол. Три месеца и половина ежедневно е разпространявал лъжи, писал е срещу истината, разпространявал е пропаганда на Кремъл в нета, подклаждал е противозападни настроения в интернет, но преди всичко такива срещу Украйна. Виталий разказва, че от септември до декември 2014 г. е бил един от около 200 назначени на ул. Савушкина 55. В социалните мрежи, напр. ФБ и руската му алтернатива VK, са се представяли като неутрални блогъри и възможно най-ненатрапливо са разпространявали позициите на Кремъл или са пускали фалшифицирани интернет страници. 45 хиляди рубли, които през есента на 2014 са били около 720 евро, са парите, примамили Виталий на ул. Савушкина 55. Във видеото се казва плюс наем, плюс какво ли още не, това са огромни средства, които са раздавани, милиони всеки месец, той мисли, че има замесени държавни пари, но не може да бъде доказано. Както и да го погледне човек, той е получавал там двойно повече от един редактор в руските медии.

нова тъпотия от хамерския бегеец

А нашего брата за 30 сребърника,от сутрин до вечер блъска по клавиатурата.

Само по 30 копейки ли ви дават бе памперси......направо човек да ви ожали но за верните слуги е по-важно бащицата да ви потупа по рамото:)))))

МОШЕ, СЕГАШЕН ЧАЛГАДЖИИСКИ ТРОЛ Бълария, някъде из свиарниците, ул. и номер няма ,щот във България рядко има табелки, срината сграда, цялата улющена. Моше не желае да се знае фамилното му име. Той твърди, че е бил един информационен воин с държавно поръчение. Бил е трол. Три месеца и половина ежедневно е разпространявал лъжи, писал е срещу истината, разпространявал е пропаганда срещу Кремъл в нета, подклаждал е противоруски настроения в интернет, но преди всичко такива срещу Русия.

На гол тумбак-чифте пищоф, що е то-руснак!

Няма нищо чудно това с този а борис джонс не знае че АФРИКА Е КОНТИНЕНТ-ЗА НЕГО Е ДЪРЖАВА !!! а министът на външните работи на работи- има българи които за ЕС

Иванушка,пак си прекалил с водката.

за Империята на злото,за да не разнася руската зараза по Света.

Тоя глупак може да си бръщолеви всякакви глупости за всякакви санкции, но в никакъв случай не му давайте да командва обща европейска армия!

НАИВНИ или НЕОСВЕДОМЕНИ - НЕЗНАЕЩИ, но добри философи!

... дървени философи ...

Путин е късопаметен.Забравил е поуките от авантюрата в Афганистан и се набутва все по-дълбоко в сирийските подвижни пясъци. Жалко за братския руски народ,заразен с комунизмус.

Снощи журик Жириновски им го каза на западащите дегенерати в прав текст. Този път няма да има 22 юни а 20 за една нощ всички на запад ще заспите. Електромгнитното вече е прието на въоръжение

жириновски си е електромагнит по природа. Няма да посегне на Запада, че ще му пострадат децата, които отдавна са там.

Журик за сметка на това е много добре осведомен.

Тупикъл на Жириновски синът му е в Москва и е в неговата партия! Що за тъпотевини ръсиш неподготвен? Баси смешния троляга моше!

Не зная защо, но ситуацията ми напомня за един много стар виц за Зайо Байо и Баба Меца, заклещена в чатала на дървото.

хер Рьотген се хаби да приказва.Самовлюбеното , сприхаво и зло жуже не разбира от думи.Увеличи му санкциите и след една година и късака ще го усети , не само мужикът както е сега.

Дойче банк пред фалит тези санкции щели да налагат. Ей хермафродити Путин два ката ще ви го вкара. Този път до Рейн и ще го срещате с хляб и сол по стар славянски обичай който много бързо ще си припомните след 1400 год . еврейско робство.

Ето как стоят нещата с истинските им имена -"Стандартният метод на Запада,като проява на съвременния колониализъм,е да отстраняват от власт тези държавни глави,които не ги устройват поради една или друга причина" -Иржи Вийводил,Парламентарни листи,Чехия.С Русия май техниката се счупи!

Когато нелегалните пришълци предизвикат гражданска война в Германия, каква песен ще запеете ШВАБИ! Я изгонете меркел, за да оцелеете след 3 СВ.

Гледайте първо какво ще направят чеченците в русия а за германците такива глупости може да говори само някой глупак който не е виждал Германия и на картата

Да не вземе само Русия да ги накаже, че за съжаление ще пострадат обикновенните хора!

Защо "миролюбива" демократична Германия остана безмълвна когато съсипваха Ирак,Либия,Югославия ит.н. и т.н. Когато създаваха Ал Кайда,Ислямска държава ивсевъзможни терористични банди в различни крайща на света Ястребите от США

Русия е в Сирия по покана. За наказване са тъпите кравари, които нямат никаква работа там..

това трябва да е в една новина с тази, че САЩ щели да глобяват с милиарди Дойче банк. Например - за да не фалират най-голямата им банка и да последва финансова криза, безработица и колапса на ЕС, швабите клекнаха и се съгласиха на още санкции срещу Русия. Поводът няма значение. Ръцете им са пречупени от огъване вече. Гръбнакът също.

Най-искрено се радвам, че напълно точно сте посочили ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА на намеренията на германското правителство. От мен +++++++++++++++++

А би било полезно да прочетат по задълбочено книгите на маршалите на Съветския съюз Г.К.Жуков и К.К.Рокосовски -"Спомени и размисли" и "Войнишки дълг".Тогава може и да вдянат какво се случва на държавите, дръзнали да се заиграват с Велика Русия! И да съобразят, че този път нов план Маршал няма да има!

но няма да има и план "Заем-Наем", т.е. рашките са капут

Войни и грабежи - това знаят дивашките племена, това правят. А планът Маршал го платихме цяла Европа вече и то с лихвите. Но и руснаците сами са си виновни. Сталин ги пожали и не послуша янките които искаха да стерлизират две поколения германци. После ги насърчиха да се обединят двете Германии. Сега защо пак искали да ги нападат... Тоя път Путин трябва да реши проблема трайно!

санкции до дупка. Вижда се, че работят. Ответните санкции на малкия мук ще бъдат пак някое хранително ембарго за своите. Иде краят на втората империя на злото. Пусито ще отиде при чаушеску, кадафи и садам.. по същия път. А там го чакат чавес, милошевич, тито и тато.

И как по-точно работят тези санкции? Направиха Русия най-големия износител на зърно ли? Или унищожиха европейското селско стопанство? Как?

русия винаги е била сред големите износители на зърно. Още от периода на "голодомор". Но виж, ЕС намери нови пазари и селскостопанската продукция се котира добре, че даже и има ръст, въпреки руските контра-санкции. Виж руснаците имат ембарго а храна, а това не е хич готино. И да не забравяме, че и преди хранителното ембарго русия бе по-малък пазар от Италия дори.

Какво стана с руското военно корабостроене, след като MTU им спряха дизеловите двигатели?

Ей,тоя Путин е голям нахалник,бре.И в Чечня,и в Грузия,и в Армения,и в Украйна,и в Сирия... все с рогата напред.С тази агресивна политика рано или късно на Москва ще бъде наложена пълна блокада.

Явно много е занижен контрола в КУРИЛО щом си успял да избягаш от карантината в диспансера.

Всъщност, Домакини/Дир.бг... - Е ли Смислено Форумът-Ни да продължава по този Безсмислен начин ?!

СЛЕДВАТ ТОВА ПРАВИЛО И УКРАИНА ,ПРИБАЛТИКА И ПОЛША - ВСИЧКИ ДЕРЕКТИВИ СА ПОЛУЧЕНИ ! а и подлока щ има в във водите на Швеция

Но никой не си задава въпроса защо Русия води война. Тя не се интересува от арабите а от казахите, узбехите, киргизите и пр. от някогашната руска федерация. Ония са се включили там при терористите. Нямате ли тук новини?

Възобновяването на диалога между САЩ и РФ за САР е необходимо, но да се преговаря с една американска администрация, която си отива, е просто губене на време. Още повече, когато вътре в самата нея има два лагера на "ястребите" и на "гълъбите". Поради тяхното противоборство Белият дом се прави на сляп и глух за всички разумни предложения на руската страна. На всичко отгоре, бои се да не допусне грешка, която да провали президентската кампания на Демократическата партия, излъчила днешната администрация. Затова обвинява РФ за причинените от САЩ трагедии по цял свят. РФ не участва нито в нахлуването през 2001 г. в Афганистан, нито в "смяната на режима в Багдад" през 2003 г., нито в операцията срещу Кадафи в Либия и "Арабската пролет". Не по нейна вина започна и гражданската война в Сирия, която погрешно се идентифицира с бежанската криза. Сирийските бежанци са само 20 % от бежанския поток, останалите са мигранти от Афганистан, Пакистан и Северна Африка. Те заради Путин ли са поели към Европа? Или може би заради Башар Асад? Не!!! Добър или лош, последният беше гарант на спокойствието за всички малцинства в САР. Що се отнася до военните конфликти, историята на войните е показала, че те спират в два случая: когато противоборстващите страни са се изтощили взаимно толкова, че не могат повече да се бият, или когато едната страна капитулира и се остави на милостта на победителите. Европа познава и 30-годишни, и 100-годишни войни. Войната в Афганистан навърши 15 години, тази в Ирак е на 13 години, а войната в САР кара "едва" петата си година. И както се казва, Чичо Сам е готов да я води до последния арабин...

Западната олигархия се нуждае да разсипе Русия и да я плячкоса, за да си даде още малко време преди колапса. Затова все повече си показват истинското лице.

дано да си прав, че с малкия мук рашките нищо хубаво не ги чака

Аха! Значи, САЩ да разпиляват държавите по света и у нас, а Русия да носи отговорност. Разбрах, вече!

Германия ще наказва Русия? А да натоварим ли цялата имигрантска шпана на влакове и директно в Берлин? Стига тези от България и Гърция да и изсипем на Меркел пък да я видим как ще се справи с кризата?

Заразата на/от ДнешенКремъл - Трябваше да е Изкоренена Отдавна... - и понеже НЕ е - ще Има проблеми.