Коментари - Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД | Днес.dir.bg

Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД

Германия не допуска възможността за военен блок с Русия за борба срещу групировката "Ислямска държава", заяви висш служител в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД | Днес.dir.bg

Коментари

поредния курвенски номер от европа! германците, во главе с баба меркел, и всички европейци са се побъркали! не виждат ли, че става въпрос за физическото оцеляване на християнска европа и световната цивилизация, като цяло!

че Русия няма нужда да пита Герамия какво иска тя.

Германия твърде много се заигра с Турция и от тук произтичат всички нейни интереси.

нали германското злато се пази в америка, ама го няма, германия е подчинена на американците по договор от 19ч6 година

Когато комунистическата чума в русия бъде пратена в сибир,само тогава са възможни някакви отношения с русия. Вече номера с "умрялата лисица",комуниста "демократ" горбачев,няма как да мине.Ако хората в русия искат да живеят с останалите народи,ми да си вържат бесните псета и да ги пратат в тайгата.До тогава русия трябва да бъде изолирана от света във всички отношения.

До ценител на световния тероризъм. Какъв комунизъм, какви пет лева бе идиот такъв. Ти не виждаш ли какво става в Европа и светът след последните "демократични" инициативи на САЩ и висшата форма на демокрация-Саудитска Арабия.

"Скъпи", руски комунистически свине,номерът с комунизма ЧЕ ВЕЧЕ ГО НЕМАЛО,вече е разгадан и никой по света не му се връзва.Така че ходете се шибайте некъде.И както казах,докато господарите на милиционерчето не бъдат заточени СЪС ОТРОЦИТЕ СИ в сибир в дървени бараки до тогава с русия нищо общо.Избора си е на хората в русия.Те бараките в колима трябва още да са си там.Вече е 21 век,и за началниците на путин място в европа НЯМА.НЯМА БЕ,толко ли сте тъпи че да не можете да го проумеете.

Да ти и ценностите! Едно си баба знае, туй си баба бае. Има нема, 25 години си назад.

Никой не иска с блядовете.

Германия води към разпад евросъюза.

Германската госпожа работи упорито за излизане на международната сцена НОВИЯТ ОСЪВРЕМЕНЕН ХИТЛЕР!

С Италия и Япония, както преди 75 години?!

Саудитска Арабия е най-верният съюзник на САЩ в Близкия Изток, защото крепи долара, а декларацията на говорителят на германското правителството Щефан Зайберт само показва , кой дърпа конците на Меркел.

Че коя нормална държава ще иска да влезе в един военен блок с пияните руснаци.Който влезе и ще загуби

Тъпо и неграмотно ко.еле си ти! Не веждаш ли, че именно Германия ни натресе цялата тая "мигрантска" пасмина! А за боеспособността на руската армия.... Както казах - тъпо ко.еле си!

А бе Милене, чудя се как може да има такива тъпаци, като тебе! Баба Меркел и дърпат конците от САЩ, защото искат да съхранят отрочето си ИД. Тя хе ще да приеме реалността такава каквато е. Дори немското разузнаване и дава информация и тя продължава да действа в полза на световните терористи от САЩ и Саудитска Арабия. Това и за децата вече е ясно, но за такива идиоти, като тебе явно не е!

Помислете преди да ги съдите...Урсула или Меркел и министър ..на тези мажете ли им свършиха..не са..значи някои от вън както става и тук в БГ пак от вън е казал, че на тази окупирана държава и трябват по-скоро жени за бушони вместо мъже военни на място. Тази тенденция скоро ще стане и в БГ. Поменте ми думата, че следващият президент тук ще е Жена!!! което е логично след президент пастирка и председател пожарникаче. Тя държавата и властта ни и тук и там е превзета и сега само виждаме куклите на конци, а някои виждаме и кукловодите. Та с тези министърки в Германия която по силата на "канцлер акт" което си е вид политически полов акт е задължена да слушка и изпълнява за абсолючно всичко във външната си политика не кои и да е а САМ=САЩ=ФАЩ и Израел-Англия дърпащи САЩ изотзадзе.

.....няма какво свястно да се измисли освен казаното и измисленото от мозъчните тръстове на англосаксонските илюминатчета което е единственно в тяхна полза.

Швабите се разделят с разума си с бясна скорост. Направете ортаклък с турчилята.. че и без това сте свикнали.. да ви взимат за идиоти!

на снимката военния обяснява на урсула "а това, госпожо министър е танк и не лети, онова, което летеше мина преди 5 мин и се нарича вертолет"....

Хитлер и Бисмарк се въртят в гробовете си като вентилатори, като гледат как две каки, къдрят немската политика и армия ...

Меркел отново я прихваща еуфорията. Не вярвала на външното разузнаване. Наскора се върна един познат от Германия , които няма проблеми да общува с германците и ми каза че германците се страхуват да приказват по въпроса за бежанците, но всъщност всички са против тях. И против решението на Меркел. Е тл от бивш комсомолски секретар какво може да се очаква. Ще запуши устата на всички мислейки си че е права и всед това ще го отнесе с всичка сила. Само да се издъни Франция и европесимистите (всъщност реалистите) ще я издухат. Ако не я издухат немците преди това.

Няма сериозна държава в света ,готова на съюз с Русия за Сирия!Путин нещастно търси съюзници и иска,не иска ,ще трябва да се включи в световната коалиция под командата на САЩ,за да не остане извън борда,като риба на сухо!

И теб какво те грее от това ? Мигранти, тероризъм, кеф! А? Добре че ни е скапана държавата, че ни заобикалят, ако я скапем съвсем изобщо ще сме на върха на сигурността.

Германия се управлява от САЩ и Израел, нищо ново под небето.

"Правителството на Германия не е съгласно с външното разузнаване, че Саудитска Арабия дестабилизира Близкия изток." -- ето затова германия прави непрекъснато политически грешки и се е оплека като пате в кълчища във външната си политика -- неините управляващи политици смятат, че знаят по-добре от експертите, от собственото си разузнаване и пр. по всеки въпрос. и защо това е така? ами защото смятат че щом са убедили повече от 50% да гласуват за тях тяхното мнение е правилното...това вече не е демокрация, а е чиста комедия!

И аз се питам какво хубаво има да ни управляват хора, които приемат желаното за действителност? И не само в Германия!

Като гледам колко мурзилки има тук. Може би ще е добре да поканим Турската армия да поразчисти и в България путлерастите. Ние сме в НАТО и те са заплаха за националната ни сигурност. Само Турция и НАТО се бият срещу ИД, а Русия и марионетките и от Сирия и Ирак им пречат.

ЩО ЗА ИДИОТИЗЪМ Е ДА МИСЛИШ ТАКЪВ ВАРИАНТ???ТИ СЪВЕСТ ИМАШ ЛИ???ЗАЩО ЗАЧЕРКВАШ РОД И РОДИНА???

Не знам за каво се бият Турция и НАТО освен за келепир, с цената на животите на бежанците

тая дама по ми се ще да я видя в некой друг филм, не по бойните полета ....

Значи все пак в Германия управляват САЩ и Турция. Някой да се учудва. САЩ бутат света към локален конфликт, като се надяват да им се размине. Ще видим... . Цитат "Правителството на Германия не е съгласно с външното разузнаване, че Саудитска Арабия дестабилизира Близкия изток. "

Дърта уруспия-любителка на рязани вурстове и черни паламарки. Как я търпят още немците,които вече са малцинство в Германия. Сега е момента да и подарим всичкуту сигън от маалата-безплатно и безвъзмездно. Уруш в Германия.((

За майка ти ли говориш? Щото тази на снимката е баронеса по потекло графиня а фамилията von der Leyen я има от 500 годин.

И това променя ли в някаква посока коментара на човека?

И кво като е баронеса? Чували сме за конярите и децата от междуроднински бракове. Какво искаше да кажеш?

Виж това вече е лошо. Че Меркел предава интересите на Германия е логично. Но когато една чистокръвна германка води страната си към пропастта и игнорира даже разузнаването вече е катастрофа.

германците само се лигавят.....върти опашки и лицемери

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС....

! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери. . МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

Кажи им тъпи военни и не ги обиждай. Вършат простотии докато и у тях няма някой и друг атентат, тогава ще са склонни да правят коалиция с всеки, който ги подкрепи, но сега се правят на велики, все едно света се върти около тях, а не ние се въртим около центъра на земята. С такова първобитно поведение, далеч няма да стигнем. Реших, че след втората световна война поне малко са поумнели, но уви алчността е над всичко и няма да има спокоен живот - само простотии.

Германия това... Гурмания онова... повечето карат немски автомобили, половината им роднини са там, децата им са там, ама хвалят Русия и особено Путин. Малко обективност не е излишна.

Карам френски автомобил, нямам деца в Германия, не харесвам немския език. Имам приятели в Германия, които много пъти са ме канили на гости. Ами не ме влече нищо там, така и не отидох. И да - русофил съм, била съм няколко пъти в Русия, пак ми се ходи.

Аз не искам нищо от Германия, само да си прибере африканците и азиатците, които покани. Всичките, и да не ги пуска навън. Да си ги храни, да си ги здравеопазва, да им строи джамии, да им произвежда бурки. А те евентуално могат да и работят - ако искат. Но със сигурност ще и оправят демографския срив.

Както историята ни учи, Германия разчита единствено на подкрепа от Рим, Токио и София!

Никой по света не иска да е на партия с Путин! Като обявиха руснаците началото на операцията си в Сирия в края на септември веднага в БГ форумите(които са бъкани с путинофили) започна да се пише как и Китай ще ги подкрепи...дори няколко самолетоносача бяха тръгнали натам,ама явно още не са стигнали;)

германия довчера подкрепяше Русия, днес кери задрънка друго и германия веднага се изврътка - ни срам, ни очи, ни поне някакво дипломатическо обяснение за двойния аксел. Явно ще ни затриват идиотите.

Подкрепяше, докато разбра какъв звяр е Путлер, след като той заграби Крим от Украйна!

На Меркелица просто й свиха сърмите

Правилно не приема, щото помни съдбата на Гитлер във военния блок с Русия! С Путлер ще е същото!

германците просто се притесняват че ако дават разузнавателни сведения на руснаците, идил ще научи за евентуалните атаки и ще бъде подготвена. нормално е да не искат, след като руснаците казват че бомбят идил и пускат бомбите върху кюрдите и опозицията която бори багдат, а дори не закачат идил мурзилките дори не знаят че в сирия освен идил има и други формирования и изобщо не си задават въпроса защо асад не воюва срещу идил а се бие с някакви бунтовници, но това все пак е въпрос с повишена трудност..

Подкрепям вашето мнение.

германците винаги са били мръсници със източните държави и им мислят все злото

Как да приема като Германия има 230 самолета от които само 6 могат да летят.Пак са повече ние имаме само 2 които могат да летят. Тона е ЕС това е НАТО разчитат само на янките.

Русия е първата страна,която започна войната с ИД,които бяха подпомагани от Турция и НАТО,а сега Германия се прави на мома,като отказва да се бие заедно с руснаците.Те и без тях могат.

Германия не прави каквото иска, защото УСА не и дава. Затова са си сложили Меркел.

може само да се каже ,че германия под ръководството на изкукалата меркел се оказа пълна подлога на сащ за съжаление

Ами то целият свят не иска да се занимава с Русия.Путин става все по сам и все по изолиран

Глупави обобщения от малката ти камбанарийка не минават.И вземи се ограмоти, за да те възприемат поне малко по-насериозно.

Истинската война на Раша не е срещу някаква Идил, а срещу единството на ЕС. Византийския Трети Рим, Империята на Пу, е продължителка на Разделяй и владей.

Господи, единството на ЕС? Що за идиот трябва да си , за да напишеш подобна дивотия?

Да си закрият външното разузнаване тогава. За какво им плащат заплати.

САЩ, Русия, Германия, Франция и Англия трябва да ОСВОБОДЯТ Насила Помюсюлманчените страни в Близкия Изток- Сирия, Ирак, Турция, Иран, Либия, Египет, Афганистан и Пакистан. А след това може да ги разделят кой къде да управлява и усмирява Мюсюлманите. Най- добре ще е да ги пратят в Саудиска Арабия, от където са тръгнали тия гадове. Ясно си личи че където САЩ не правят нищо, там отиват Мюсюлманите- убийци и започват да убиват и разрушават всичко- за пример Ирак, Сирия, Нигерия. Или САЩ, Русия и Германия трябва да ги завземат и усмирят тия страни, Или Мюсюлманите ще нападат ще продължат завземат навсякъде и да убиват с Терористи и бомби !!! Иран бяха под европейско управление за 20- 30 години, Англия им даде самостоятелно управление и Мюсюлманите ги завзеха през 1979 г., същото става и в Афганистан в момента.

приятелю, в голямо заблуждение си изпаднал. Тоз огън дет гори по арабския свят го подпалиха американците. Ами има войни, продават се оръжия, американците богатеят. Няма войни- няма пари.

Въпросът тук е за контрол върху петрола! Печалбата от продажбата на автомати и гранатомети(защото друго не им се продава на бунтовниците по света) е жълти стотинки в сравнение с контрола върху рафинериите !!!

Явно факта, че рушша не иска да бомбандира Ислямска Държава, говори много на запада. Ислямска Държава е създадена от офицери на Саддам, а както знаем Пути и Саддам си бяха първи дружки. Явно старат любов ръжда не хваща и немците не искат да се забъркват с Путлерастите

Кой разби Ирак без никаква причана бе тикво проста?

Германия е окупирана страна, не е преставала да бъде от 45-та насам.

Урзула отново прави грешка!:)))

ЕЙ ЕЙ -откъде това стадо червено-дупести МАЙМУНИ.АБЕ те са налазили и измачкали всичко тъдева. ВАЙ ВАЙ ВАЙ .ША ВИКНА СЮЛЕМАН ДА ГИ УСПОКОИ. ДА МИРЯСАТ ДАНО-АМА НА ДАЛИ

Вижте сега ,има историческа традиция Русия да се бие сама срещу коалиции или с помощта на само 2-3 държави.Да не връщаме много назад в историята ,да видим последните 100 г.През 1919-1920 г.Съветска Русия ,много окастрена и слаба се бие срещу коалиция от 11 държави!Вижте 1941 г- началото на войната-Франция е победена и окупирана,Англия е заклещена и не се знае докога ще издържи,практически само САЩ помагат на СССР с материали ,храна ,автомобили,боеприпаси и малко военна техника!А срещу СССР се бие коалиция начело с Германия- в нея влизат Испания,Италия ,Унгария,Румъния,Австрия,Финландия/Япония също е в коалицията,но не участва в бойните действия/ ,в немската армия има още датчани ,французи,белгийци,норвежци,от Балтийските държави,от Украйна, за Германия работят Франция,Холандия,Белгия,Чехословакия,България,Норвегия,ХърватияЛюксембург,от окупираните Полша,Гърция и Сърбия се взема каквото може.А след победата при Сталинград и Курск настроенията за коалиране с СССР се променят! А какво да кажем за 1944!Така че ,спокойно,колкото повече приближава краят на войната ,толкова повече ще се увеличават желаещите за коалиция!

Всичко е почти вярно. Само думата малко за военната техника махни. Техниката е доста. Вкл. и цели заводи, които руснаците използват доста време след това. Да не говорим, че на база на тази военна и цивилна техника разработват техни, като в повечето случаи само сменят името. А помощта пристига при тях и благодарение на англичаните. И т.н.

20% военна техника идва в СССР на лендлизинг. Другото са си го произвели сами руснаците

Абе на всеки 100 години се пробват. И все не им излизат сметките. То може да видим какво стана и в 1814 година. Наполеон гостува в Москва. Май Чайковсли написа една симфония дето оръдията се използват като музикален инструмент по този повод. Изобщо тъпа работа. Вместо Европа да прави търговия с Русия и да гони щатите, тръгнала баба Меркел да се кара и да приема рязани за разплод.

Ха тълкуваш историята като дявол евангелието. А фактите са : 1. Русия капитулира пред Германия БЪЛГАРИЯи Турция през ПСВ и подписва Брест-Литовския мирен договор с който оставя цяла Украйна на Германия. И единствено факта, че е в коалиция с победителите я спасява от национална катастрофа, но пък е въвлечена в еврейския експеримент наречен комунизъм. 2. През ВСВ, когато немците са пред Москва, Рихард Зорге (м/у другото за шпионин той е вербуван от българин) предава на Сталин информацията, че Япония няма воюва с СССР и Сталин прехвърля сибирските дивизии които успяват да отблъснат немците и тогава почва обрата. Финладците почти не участват в бойни действия, нещо пявече те не навлизат на територията на СССР, а стигат до предишните си граници. Българин не е стъпвал на източния фронт от страната на Германия и единствените руснаци убити от българи през ВСВ са подводничарите които от потопената до Варна руска подводница, която м/у другото е доставяла "активни борци за свободата на народа".

Коментари - Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД | Днес.dir.bg

Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД

Германия не допуска възможността за военен блок с Русия за борба срещу групировката "Ислямска държава", заяви висш служител в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Германия не приема военен блок с Русия за борба срещу ИД | Днес.dir.bg

Коментари

поредния курвенски номер от европа! германците, во главе с баба меркел, и всички европейци са се побъркали! не виждат ли, че става въпрос за физическото оцеляване на християнска европа и световната цивилизация, като цяло!

че Русия няма нужда да пита Герамия какво иска тя.

Германия твърде много се заигра с Турция и от тук произтичат всички нейни интереси.

нали германското злато се пази в америка, ама го няма, германия е подчинена на американците по договор от 19ч6 година

Когато комунистическата чума в русия бъде пратена в сибир,само тогава са възможни някакви отношения с русия. Вече номера с "умрялата лисица",комуниста "демократ" горбачев,няма как да мине.Ако хората в русия искат да живеят с останалите народи,ми да си вържат бесните псета и да ги пратат в тайгата.До тогава русия трябва да бъде изолирана от света във всички отношения.

До ценител на световния тероризъм. Какъв комунизъм, какви пет лева бе идиот такъв. Ти не виждаш ли какво става в Европа и светът след последните "демократични" инициативи на САЩ и висшата форма на демокрация-Саудитска Арабия.

"Скъпи", руски комунистически свине,номерът с комунизма ЧЕ ВЕЧЕ ГО НЕМАЛО,вече е разгадан и никой по света не му се връзва.Така че ходете се шибайте некъде.И както казах,докато господарите на милиционерчето не бъдат заточени СЪС ОТРОЦИТЕ СИ в сибир в дървени бараки до тогава с русия нищо общо.Избора си е на хората в русия.Те бараките в колима трябва още да са си там.Вече е 21 век,и за началниците на путин място в европа НЯМА.НЯМА БЕ,толко ли сте тъпи че да не можете да го проумеете.

Да ти и ценностите! Едно си баба знае, туй си баба бае. Има нема, 25 години си назад.

Никой не иска с блядовете.

Германия води към разпад евросъюза.

Германската госпожа работи упорито за излизане на международната сцена НОВИЯТ ОСЪВРЕМЕНЕН ХИТЛЕР!

С Италия и Япония, както преди 75 години?!

Саудитска Арабия е най-верният съюзник на САЩ в Близкия Изток, защото крепи долара, а декларацията на говорителят на германското правителството Щефан Зайберт само показва , кой дърпа конците на Меркел.

Че коя нормална държава ще иска да влезе в един военен блок с пияните руснаци.Който влезе и ще загуби

Тъпо и неграмотно ко.еле си ти! Не веждаш ли, че именно Германия ни натресе цялата тая "мигрантска" пасмина! А за боеспособността на руската армия.... Както казах - тъпо ко.еле си!

А бе Милене, чудя се как може да има такива тъпаци, като тебе! Баба Меркел и дърпат конците от САЩ, защото искат да съхранят отрочето си ИД. Тя хе ще да приеме реалността такава каквато е. Дори немското разузнаване и дава информация и тя продължава да действа в полза на световните терористи от САЩ и Саудитска Арабия. Това и за децата вече е ясно, но за такива идиоти, като тебе явно не е!

Помислете преди да ги съдите...Урсула или Меркел и министър ..на тези мажете ли им свършиха..не са..значи някои от вън както става и тук в БГ пак от вън е казал, че на тази окупирана държава и трябват по-скоро жени за бушони вместо мъже военни на място. Тази тенденция скоро ще стане и в БГ. Поменте ми думата, че следващият президент тук ще е Жена!!! което е логично след президент пастирка и председател пожарникаче. Тя държавата и властта ни и тук и там е превзета и сега само виждаме куклите на конци, а някои виждаме и кукловодите. Та с тези министърки в Германия която по силата на "канцлер акт" което си е вид политически полов акт е задължена да слушка и изпълнява за абсолючно всичко във външната си политика не кои и да е а САМ=САЩ=ФАЩ и Израел-Англия дърпащи САЩ изотзадзе.

.....няма какво свястно да се измисли освен казаното и измисленото от мозъчните тръстове на англосаксонските илюминатчета което е единственно в тяхна полза.

Швабите се разделят с разума си с бясна скорост. Направете ортаклък с турчилята.. че и без това сте свикнали.. да ви взимат за идиоти!

на снимката военния обяснява на урсула "а това, госпожо министър е танк и не лети, онова, което летеше мина преди 5 мин и се нарича вертолет"....

Хитлер и Бисмарк се въртят в гробовете си като вентилатори, като гледат как две каки, къдрят немската политика и армия ...

Меркел отново я прихваща еуфорията. Не вярвала на външното разузнаване. Наскора се върна един познат от Германия , които няма проблеми да общува с германците и ми каза че германците се страхуват да приказват по въпроса за бежанците, но всъщност всички са против тях. И против решението на Меркел. Е тл от бивш комсомолски секретар какво може да се очаква. Ще запуши устата на всички мислейки си че е права и всед това ще го отнесе с всичка сила. Само да се издъни Франция и европесимистите (всъщност реалистите) ще я издухат. Ако не я издухат немците преди това.

Няма сериозна държава в света ,готова на съюз с Русия за Сирия!Путин нещастно търси съюзници и иска,не иска ,ще трябва да се включи в световната коалиция под командата на САЩ,за да не остане извън борда,като риба на сухо!

И теб какво те грее от това ? Мигранти, тероризъм, кеф! А? Добре че ни е скапана държавата, че ни заобикалят, ако я скапем съвсем изобщо ще сме на върха на сигурността.

Германия се управлява от САЩ и Израел, нищо ново под небето.

"Правителството на Германия не е съгласно с външното разузнаване, че Саудитска Арабия дестабилизира Близкия изток." -- ето затова германия прави непрекъснато политически грешки и се е оплека като пате в кълчища във външната си политика -- неините управляващи политици смятат, че знаят по-добре от експертите, от собственото си разузнаване и пр. по всеки въпрос. и защо това е така? ами защото смятат че щом са убедили повече от 50% да гласуват за тях тяхното мнение е правилното...това вече не е демокрация, а е чиста комедия!

И аз се питам какво хубаво има да ни управляват хора, които приемат желаното за действителност? И не само в Германия!

Като гледам колко мурзилки има тук. Може би ще е добре да поканим Турската армия да поразчисти и в България путлерастите. Ние сме в НАТО и те са заплаха за националната ни сигурност. Само Турция и НАТО се бият срещу ИД, а Русия и марионетките и от Сирия и Ирак им пречат.

ЩО ЗА ИДИОТИЗЪМ Е ДА МИСЛИШ ТАКЪВ ВАРИАНТ???ТИ СЪВЕСТ ИМАШ ЛИ???ЗАЩО ЗАЧЕРКВАШ РОД И РОДИНА???

Не знам за каво се бият Турция и НАТО освен за келепир, с цената на животите на бежанците

тая дама по ми се ще да я видя в некой друг филм, не по бойните полета ....

Значи все пак в Германия управляват САЩ и Турция. Някой да се учудва. САЩ бутат света към локален конфликт, като се надяват да им се размине. Ще видим... . Цитат "Правителството на Германия не е съгласно с външното разузнаване, че Саудитска Арабия дестабилизира Близкия изток. "

Дърта уруспия-любителка на рязани вурстове и черни паламарки. Как я търпят още немците,които вече са малцинство в Германия. Сега е момента да и подарим всичкуту сигън от маалата-безплатно и безвъзмездно. Уруш в Германия.((

За майка ти ли говориш? Щото тази на снимката е баронеса по потекло графиня а фамилията von der Leyen я има от 500 годин.

И това променя ли в някаква посока коментара на човека?

И кво като е баронеса? Чували сме за конярите и децата от междуроднински бракове. Какво искаше да кажеш?

Виж това вече е лошо. Че Меркел предава интересите на Германия е логично. Но когато една чистокръвна германка води страната си към пропастта и игнорира даже разузнаването вече е катастрофа.

германците само се лигавят.....върти опашки и лицемери

Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийския бежанец от Алжир и сирийския бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.(((((

ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУДАТА МЕРКЕЛ И ДРУГИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ШЕФОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЕС И ГЕРМАНИЯ..НАШТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗАЕДНО С УНГАРСКИТЕ ,ПОЛСКИТЕ ,ЧЕХСКИТЕ ДА НАДИГНАТ ГЛАС ИДА ЗАКЛЕЙМЯТ ТАЗИ ПАРОДИЯ -,ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЕН СТАНДАРТ. ДА СЕ ВЗЕМАТ АРАБИ ОТ АФРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ДА ХАРЧАТ ЗА НЕГО ПО 1600 ЕВРО НА МЕС. ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПО 100-250ЕВРО.??И ЗА КАПАК ДА ЗАСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ИМ СЪЩО ДА ПРИЕМАТ АФРИКАНЦИ? НО ЖАЛКО ,ЧЕ ОСВЕН АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ НЯМАМЕ,ДРУГИТЕ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ СОРОС....

! Вкарайте първо баба Меркел в лудницата, а после стягайте Вермахта и в Либия и Сирия направете хубави лагери за бежанци, и заедно с руските сили изтрийте тази ИД от лицето на земята.А всички новопристигнали натоварете и обратно в Африка. Зомбирани от бира и еврофутбол плондери. . МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

Кажи им тъпи военни и не ги обиждай. Вършат простотии докато и у тях няма някой и друг атентат, тогава ще са склонни да правят коалиция с всеки, който ги подкрепи, но сега се правят на велики, все едно света се върти около тях, а не ние се въртим около центъра на земята. С такова първобитно поведение, далеч няма да стигнем. Реших, че след втората световна война поне малко са поумнели, но уви алчността е над всичко и няма да има спокоен живот - само простотии.

Германия това... Гурмания онова... повечето карат немски автомобили, половината им роднини са там, децата им са там, ама хвалят Русия и особено Путин. Малко обективност не е излишна.

Карам френски автомобил, нямам деца в Германия, не харесвам немския език. Имам приятели в Германия, които много пъти са ме канили на гости. Ами не ме влече нищо там, така и не отидох. И да - русофил съм, била съм няколко пъти в Русия, пак ми се ходи.

Аз не искам нищо от Германия, само да си прибере африканците и азиатците, които покани. Всичките, и да не ги пуска навън. Да си ги храни, да си ги здравеопазва, да им строи джамии, да им произвежда бурки. А те евентуално могат да и работят - ако искат. Но със сигурност ще и оправят демографския срив.

Както историята ни учи, Германия разчита единствено на подкрепа от Рим, Токио и София!

Никой по света не иска да е на партия с Путин! Като обявиха руснаците началото на операцията си в Сирия в края на септември веднага в БГ форумите(които са бъкани с путинофили) започна да се пише как и Китай ще ги подкрепи...дори няколко самолетоносача бяха тръгнали натам,ама явно още не са стигнали;)

германия довчера подкрепяше Русия, днес кери задрънка друго и германия веднага се изврътка - ни срам, ни очи, ни поне някакво дипломатическо обяснение за двойния аксел. Явно ще ни затриват идиотите.

Подкрепяше, докато разбра какъв звяр е Путлер, след като той заграби Крим от Украйна!

На Меркелица просто й свиха сърмите

Правилно не приема, щото помни съдбата на Гитлер във военния блок с Русия! С Путлер ще е същото!

германците просто се притесняват че ако дават разузнавателни сведения на руснаците, идил ще научи за евентуалните атаки и ще бъде подготвена. нормално е да не искат, след като руснаците казват че бомбят идил и пускат бомбите върху кюрдите и опозицията която бори багдат, а дори не закачат идил мурзилките дори не знаят че в сирия освен идил има и други формирования и изобщо не си задават въпроса защо асад не воюва срещу идил а се бие с някакви бунтовници, но това все пак е въпрос с повишена трудност..

Подкрепям вашето мнение.

германците винаги са били мръсници със източните държави и им мислят все злото

Как да приема като Германия има 230 самолета от които само 6 могат да летят.Пак са повече ние имаме само 2 които могат да летят. Тона е ЕС това е НАТО разчитат само на янките.

Русия е първата страна,която започна войната с ИД,които бяха подпомагани от Турция и НАТО,а сега Германия се прави на мома,като отказва да се бие заедно с руснаците.Те и без тях могат.

Германия не прави каквото иска, защото УСА не и дава. Затова са си сложили Меркел.

може само да се каже ,че германия под ръководството на изкукалата меркел се оказа пълна подлога на сащ за съжаление

Ами то целият свят не иска да се занимава с Русия.Путин става все по сам и все по изолиран

Глупави обобщения от малката ти камбанарийка не минават.И вземи се ограмоти, за да те възприемат поне малко по-насериозно.

Истинската война на Раша не е срещу някаква Идил, а срещу единството на ЕС. Византийския Трети Рим, Империята на Пу, е продължителка на Разделяй и владей.

Господи, единството на ЕС? Що за идиот трябва да си , за да напишеш подобна дивотия?

Да си закрият външното разузнаване тогава. За какво им плащат заплати.

САЩ, Русия, Германия, Франция и Англия трябва да ОСВОБОДЯТ Насила Помюсюлманчените страни в Близкия Изток- Сирия, Ирак, Турция, Иран, Либия, Египет, Афганистан и Пакистан. А след това може да ги разделят кой къде да управлява и усмирява Мюсюлманите. Най- добре ще е да ги пратят в Саудиска Арабия, от където са тръгнали тия гадове. Ясно си личи че където САЩ не правят нищо, там отиват Мюсюлманите- убийци и започват да убиват и разрушават всичко- за пример Ирак, Сирия, Нигерия. Или САЩ, Русия и Германия трябва да ги завземат и усмирят тия страни, Или Мюсюлманите ще нападат ще продължат завземат навсякъде и да убиват с Терористи и бомби !!! Иран бяха под европейско управление за 20- 30 години, Англия им даде самостоятелно управление и Мюсюлманите ги завзеха през 1979 г., същото става и в Афганистан в момента.

приятелю, в голямо заблуждение си изпаднал. Тоз огън дет гори по арабския свят го подпалиха американците. Ами има войни, продават се оръжия, американците богатеят. Няма войни- няма пари.

Въпросът тук е за контрол върху петрола! Печалбата от продажбата на автомати и гранатомети(защото друго не им се продава на бунтовниците по света) е жълти стотинки в сравнение с контрола върху рафинериите !!!

Явно факта, че рушша не иска да бомбандира Ислямска Държава, говори много на запада. Ислямска Държава е създадена от офицери на Саддам, а както знаем Пути и Саддам си бяха първи дружки. Явно старат любов ръжда не хваща и немците не искат да се забъркват с Путлерастите

Кой разби Ирак без никаква причана бе тикво проста?

Германия е окупирана страна, не е преставала да бъде от 45-та насам.

Урзула отново прави грешка!:)))

ЕЙ ЕЙ -откъде това стадо червено-дупести МАЙМУНИ.АБЕ те са налазили и измачкали всичко тъдева. ВАЙ ВАЙ ВАЙ .ША ВИКНА СЮЛЕМАН ДА ГИ УСПОКОИ. ДА МИРЯСАТ ДАНО-АМА НА ДАЛИ

Вижте сега ,има историческа традиция Русия да се бие сама срещу коалиции или с помощта на само 2-3 държави.Да не връщаме много назад в историята ,да видим последните 100 г.През 1919-1920 г.Съветска Русия ,много окастрена и слаба се бие срещу коалиция от 11 държави!Вижте 1941 г- началото на войната-Франция е победена и окупирана,Англия е заклещена и не се знае докога ще издържи,практически само САЩ помагат на СССР с материали ,храна ,автомобили,боеприпаси и малко военна техника!А срещу СССР се бие коалиция начело с Германия- в нея влизат Испания,Италия ,Унгария,Румъния,Австрия,Финландия/Япония също е в коалицията,но не участва в бойните действия/ ,в немската армия има още датчани ,французи,белгийци,норвежци,от Балтийските държави,от Украйна, за Германия работят Франция,Холандия,Белгия,Чехословакия,България,Норвегия,ХърватияЛюксембург,от окупираните Полша,Гърция и Сърбия се взема каквото може.А след победата при Сталинград и Курск настроенията за коалиране с СССР се променят! А какво да кажем за 1944!Така че ,спокойно,колкото повече приближава краят на войната ,толкова повече ще се увеличават желаещите за коалиция!

Всичко е почти вярно. Само думата малко за военната техника махни. Техниката е доста. Вкл. и цели заводи, които руснаците използват доста време след това. Да не говорим, че на база на тази военна и цивилна техника разработват техни, като в повечето случаи само сменят името. А помощта пристига при тях и благодарение на англичаните. И т.н.

20% военна техника идва в СССР на лендлизинг. Другото са си го произвели сами руснаците

Абе на всеки 100 години се пробват. И все не им излизат сметките. То може да видим какво стана и в 1814 година. Наполеон гостува в Москва. Май Чайковсли написа една симфония дето оръдията се използват като музикален инструмент по този повод. Изобщо тъпа работа. Вместо Европа да прави търговия с Русия и да гони щатите, тръгнала баба Меркел да се кара и да приема рязани за разплод.

Ха тълкуваш историята като дявол евангелието. А фактите са : 1. Русия капитулира пред Германия БЪЛГАРИЯи Турция през ПСВ и подписва Брест-Литовския мирен договор с който оставя цяла Украйна на Германия. И единствено факта, че е в коалиция с победителите я спасява от национална катастрофа, но пък е въвлечена в еврейския експеримент наречен комунизъм. 2. През ВСВ, когато немците са пред Москва, Рихард Зорге (м/у другото за шпионин той е вербуван от българин) предава на Сталин информацията, че Япония няма воюва с СССР и Сталин прехвърля сибирските дивизии които успяват да отблъснат немците и тогава почва обрата. Финладците почти не участват в бойни действия, нещо пявече те не навлизат на територията на СССР, а стигат до предишните си граници. Българин не е стъпвал на източния фронт от страната на Германия и единствените руснаци убити от българи през ВСВ са подводничарите които от потопената до Варна руска подводница, която м/у другото е доставяла "активни борци за свободата на народа".