Германски министър: След мигрантите ще дойдат и роднините

Германски министър очаква дошлите в Германия мигранти да бъдат последвани от доста техни роднини.

Обратно в новината

Коментари - Германски министър: След мигрантите ще дойдат и роднините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си,дано са повечко!

Всеки един човек има 4 жени и ако има от тях по 4 деца.Аритметиката е следната 4x4=16 деца + 4 жени 20 човека + 1 мъж = 21 мигранти. Всеки 1 мигрант води най малко по 20 човека.Жестоко е но е истина.

Така е. Няма да разделяме семействата. В България имаме обезлюдени села, пустеещи земи, дали ще искат да се заселят тям?

Вън България от корумпирана, ислямизирана и българоубийствена Еврабия!

не ЕС а Обединени Европейски Емирати!

Освиенцим .... нищо лично. Не съм расист!

В Европа пристигат предимно "бивши" терористи и престъпници от близкия изток. Всички те са готови да леят кръв по команда. Да са ви честити, европедали скапани!

"Малка" грешка си допуснал - пишеш "Да са ВИ честити...", а по-точното е "Да са НИ честити...". Защото като емигранти с права на немски граждани имат повече права от всеки българин, а и след като нашите политици полагат неимоверни услия да НИ превърнат в европедали...

ха да ви е честито! само не забравяйте, че освен 400 000 нови жилища и 1000 училища, ще ви трябват и 5000 нови джамии. да се подготвите!

Че Саудитска Арабия вече им обеща на немците по една нова джамия с нейни средства на всеки 100 мигранта...

След мигрантите ще дойдат НЕ САМО роднините,НО И ПРОБЛЕМИТЕ.Арабите от Близкия Изток водят религиозната си война със себе си където и да отидат.

Това, че ще дойдат роднините го знаех от самото начало. Да им дойдат в Германия и 2млн, тяхната канцлерка е виновна и те самите, когато ги канеха с отворени обятия. Пожелавам им успех с интеграция, и да издържи социалната им система, да стигнат парички за всички за години наред. Само да не принуждават нагло другите страни да ги приемат.

Немците ще се усетят но едва когато почнат касапници по улиците и моргите не могат да смогват да прибират труповете , нищо добро не може да се очаква от тази сган.

Време е да се дистанцираме от евроГЕЙския съюз и да си възобновим приятелството с Русия. Това в наш интерес ! Докато в Германия циганията е поголовна, в Русия бежанци няма. Според вас кой е по-умен ? Путин или Меркел ?

има руска буржоазия по морето. А стига са ни пришивали към тях.

А ТАКА ! По добре фередже, отколкото руски буржоа.

Добро утро, халифат Германия! Колкото по-късно се събуждате, толкова повече ще боли. Мнооогооо. Лошото е, че след вас е ред на цяла Европа. Колко пъти казвах, че европейците накрая ще го отнесат по всички правила, колко? един ли, два ли...

Ще ви клецат жените и ще ви колят децата пред очите. Свиквайте да се приложат ценностите ви върху вас самите.

След мигрантите ще дойдат и роднините. ДА! ДА! ДА! Всеки иска кьор софра! Особено ако си научен на това от малък.

е социалистът Асад и неговия пророк - Путин.

Бойците на Ислямска държава са извършили поредна зверска екзекуция, съобщи "Дейли Мейл". Те са екзекотирали 12 християни, защото са отказали да сменят вярата си. По информация на хуманитарна група, която подпомага християни в Сирия, екзекуциите са били извършени на 28-ми август в село край Алепо. Особенно жестока е била съдбата на 12-годишно момче, което е било син на човек, създал 9 християнски църкви в района и който се е считал за лидер на местните християни. Джихадистите първо са отрязали пръстите на момчето пред очите на баща му, за да го накарат да се откаже от вярата си. След това момчето, заедно с други трима души е било разпънато на кръст. Екзекутирани са били още 8 човека. 2-ма от тях жени, които преди това са били изнасилени. Според очевидци много от жертвите са се молили по време на екзкуцията си. Патрик Сокдео, основател на организация, която се грижи за християните в региона заяви: Чувствам се сякаш живеем във времето преди 1000 години. Става въпрос за група, която засенчва дори нацизма. Те нямат никакво уважение към човешкия живот. Те виждат своите действия като нещо напълно нормално. Това е недопустимо.

"Пристигащите са предимно необвързани млади мъже" ... има да чакате жени и деца. Освен ако не тръгне нов бизнес - нови талази икономически имигранти, твърдящи, че са роднини на първите.

"Германски министър: След мигрантите ще дойдат и роднините" На тия взе да им просветва. Ама докато отрзнеят, ...

ама, докато изтрезнеят, на нас ще са ни го набутали, и то Якоо!

Тази просто търси оправдание на факта, че пристигат само млади мъже. Нещо като армия, ама без униформи и оръжия. Сигурно сънува мокри сънища за една нова Германия - на всяка лелка, по 10 мъже. Напомня ми за скечовете на Комиците за Хан Боздуган и благоверната му.

А тези роднини и семейства сами ли ще дойдат или след изрична покана на "мама Меркел"?

Ами като почнат да се плодят - бир година - бир чожук. Пикай му вече на Германията, на Германията, още на Европата.

защото след бежанския статут, следва хуманитарен статут, при който получилите статут на бежанец имат право да се съберат с роднините си, които никой не знае какво число наброяват. Но при положение, че идват от държави, в които жените раждат по 6-9 деца, МАЙКО МИЛА, не ми се мисли. Министърката е пропуснала да съобщи как ще се изхранва тая паплач!!!

Не е истина тези какво си причиниха. И най-умният си е малко прост! За баба Меркел да не говорим!!!

някой от Уругвай, Науру да допринесе за демографията на бабата със селфито? Там пък вси4ки ли са милиардери?

4ака с нетърпение и брат си от Индустан.

скоро ще дойдат тъщите и свекървите ..

прагмати4ните германци да ви бият шута на изборите. Сметаме и на родните ни безусловно съгласни да направим същото.

Французите ще повлекат крак да излязат. Няма да ви търпят диктатурата и на вас и на шериата Лондонстан. ЕС потъва. За селфито на една баби4ка.

Ами вие си ги извикахте, госпожо министър, да ви са добре дошли, успех ви пожелавам с интеграцията. Тъй като в Германия давате възможност за работа на чужденците основно като болногледачи, миячи в заведенията и общи работници по строежите, то вече си имате доста потенциална работна ръка, само ви остава да я накарате да учи и работи.

Щото изтрещелата шизофрени4ка каза вси4ки да му4ат и вият по високоговорителите!

Германия се обедини сьс Сирия.

Плана за унищожаване на Европа втора фаза, шалом Меркел!

Най-популярното мъжко име в норвежката столица Осло стана това на ислямския пророк Мохамед, съобщава в. The Local. Това сочат последните проучвания на местните статистически служби. Според преброяването, името Мохамед в Осло носят 4,8 хил. души, следвани от традиционните скандинавски имена Ян почти 4,7 хил. и Пер - 4,1 хил. Както отбелязва изданието, четири години поред Мохамед е било най-предпочитан избор за кръщаване на новородени в Осло, докато накрая става лидер сред всички мъжки имена. За последните няколко години името на ислямския пророк все по-често звучи и в родилните домове в Англия и Уелс, както и в градове като Амстердам, Хага, Ротердам, Утрехт и Брюксел.

тия уж шваби, арийци пък загряват бавнооо кат албански реотан

Изплезения ме4ок РАВА по щитовете на тевтонците и той 4ерен, знамето с 4ерно, баба им не може без авгански демографи, сеа индийски, етиопски... Салами, салами...

На тях американците целенасочено десетилетия им вменяват комплекс на вина заради втората световна война и Хитлер. САЩ се страхуват от силна и независима Германия. Тя е ключът и към силна Европа. А германците.. Изгубили са инстинкта си за самосъхранение и здравия разум. Отделно политиците им много вероятно са контролирани от САЩ и службите им

Имам чувството, че скоро Германия ще запее друга песен относно интегрирането на тези необразовани мюсюлмани.

умен чиляк , ейииии ! цел министер ! за има-нема година успя да проумее за какво иде реч ! подир още 2-3 годинки може да се сети даже и какви ще са последствията !

Че толкова място има ли у тъз държава?!

Ми не. Германия е три пъти по площ България и 15 по население. Там е тъпкано като в дядовата ръкчавичка... Но понеже и в Африка е така, та африканците сигур няма да им е стеснено.

Германия е доста равнинна територия, така че ефективно площта е примерно 7 пъти повече от Българската. Още може. Юруш.

И като вземат предвид че повечето от тия жени не са работили никога през живота си а само снасят да си предвидят и пари за помощите германците . Започва голямото смукане

за потока бежанци са виновни пишман политиците - комсомолци и комсомолки, както и помпането на кредити от страна на нпо-тата и наливане на вода в мелницата на ердоган. на ердоган какво му остваше, освен да каже нещо от сорта, че ми щом ви викат с милиони на година и им трябвате за "генно инженерен проект" на монсанто, аз ли ще трябва да ви спирам и да ме изкарат после диктатор? и така, пишман политичетата на европа освен, че сервилничеха вчера пред ердоган до степен да са плужек, хем го направиха президент на президентите, хем натовариха с непосилно бреме народите си, хем не могат да удържат обещанията си пред "бежанците". аз на това мога да му кажа само - брутално безумие, върховна безотговорност и нагъл тъпизъм.

Защо ти требеше да ги спираш и опазваш? Защо не ги остави да си ги шибат още тогава? Днес щяха да знаят и да те помнят. И ти бедни ми Македонски...

Ама каква работа чакате от тях,те само по 8 пъти на ден се молят.Кога да работят??????

На джамия, Мустафа!

Шило

Добро утро, хер винистър! Това беше ясно преди две години.

Малко са мигрантите,които отиват да работят в Германия.Жените им,които цял живот не са подхващали работа отиват да раждат,а мъжете им да оплождат.Изнасилванията в Европа,в частност Германия са се увеличили в пъти.Това никой не коментира,освен тези,които в момента са там.Затова това безумие трябва да спре най после.

ами, не, нека да продължи. след няколко месеца наглеците-идиоти ще бъдат гонени с тояги от двете страни.