Коментари - Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка” | Днес.dir.bg

Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка”

Няколко хиляди кюрдски имигранти протестират в Германия срещу турската военна операция "Маслинова клонка" в населения с кюрди район Африн в Северна Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка” | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв кюрдски район ,там мнозинството са араби и кюрди. Офанзивата на турските войски е срещу въоръжени отряди обявени от САЩ и ЕС за терористични а не е срещу кюрди .там в момента самите кюрди от свободната сирийска армия се бият срещу терористите,които искат да разпокъсат Сирия. Жалкото ,че и вашият сайт им дава трибуна на тези които искат да разпокъсат Сирия. В момента Турция се бори за територялната цялост на Сирия .защо не пишете,че САЩ дадоха на тях 3000 тира оръжие,защо не пишете ,че в момента над 200 000 емигранти се връщат в Сирия по родните си места. Можели да сте толкова безотговорни ,че да давате трибуна н атези ,които стимулират емигранти да идват към Европа ,,можели да сте толкова глупави,,,,глупав народ сме и жалки ,които не си знаят интереса

и тия колко кръв са ни крали, майка ви да ева на сичкото на юг от Цариград

Тези които са на митинга в Германия най вероятно са иракски кюрди.Те са по чужбина .Турция е обградила със солидна ограда сирийските кюрди.Ако искат да бягат то преминават р.Тигър и отиват в Ирак,което е трудно.Когато американците предложили на кюрдите да си основат собствени отряди,това вбесило Ердоган.Заканил се да избие всички сирийски кюрди в Афин.Турция си гледа собствените интереси и с никого не се съобразява.Ударите ги нанасят предимно със самолети.Сирийските кюрди са беден народ ,изхранват се предимно с пшеница и овце.Но искат да си имат своя земя.Сирийските кюрди не заслужават такава съдба.Те се бориха с ИД и за тях нямаше разлика дали опозицията е умерана или не.

Все едно гледам митинга на който Станишев целуваше Местан.. Същите орки

Мулти-култи - бумти-бумти! Ако преди е имало конфликти между държавите, сега те са между гювеча от арабски натрапници вътре в сърцето на Европа!

Кюрдите не са араби...

Добре - натрапници с арабски манталитет!

няма какво да се коментира,каквото каже султан ердоган,докıдето е запланувано,самолети,артилерия,барети всишко вıрви по шемата ,ако има беянси лагерите са готови за посрещане.

палячо!

Излъган и изоставен народ са кюрдите-Трагедия.Не че няма кой да ги чуе в Германия но виждате канцлерката с какво се занимава.И това полицейско куче и то ги хапе-ужас.От България само съчувствие!!!!!!! защото Ердоган е ..незнам,незнам а армията му е огромна.

Тези забрадените по какво се различават от кадъните. Едни и същи.

Кюрдите май изобщо не им е ясно, че са просто едни заложници на геополитическите интереси на САЩ в Сирия.

А германците нека да прибират повече ислямистки маймуни - все по-добре ще става. И германките ще са редовно опрашвани.

С приятели говедари и кривоноси - врагове не ти трябват. И така си прецакан достатъчно.

Абе добри ли са, лоши ли са не знам, ама е очевидно, че Кимчо и Ердо пра'ят к'вот си искат и хич не еб...т Чичо Сам. Да видим кои ще са следващите! А за Ердо и санкции няма!?

Значи сега след като Кюрдите наритаха Халифата, а "големият" Ердоган си стоеше на топло и търгуваше с терористите същият този "юнак" тръгнал да прочиства. Отново удря рамо на Халифата защото сега Кюрдите които се бият с останките край Deir el zor трябва да спрат и да се върнат да помагат в Африн. Страхливец ислямист.

Значи сега след като Кюрдите наритаха Халифата, а "големият" Ердоган си стоеше на топло и търгуваше с терористите същият този "юнак" тръгнал да прочиства. Отново удря рамо на Халифата защото сега Кюрдите които се бият с останките край Deir el zor трябва да спрат и да се върнат да помагат в Африн. Страхливец ислямист.

Да му се мочам на Ердоган на мустаците!!!! А кюрдите са тъпи парчета - да вземат да подпукат сина на изкуфелия султан. За справка - да се поучат от израилтяните....

Ердо праща ислямисти да се бият срещу Смелите Кюрди! Заради собствените си вътрешнополитически интереси, демек за рейтинг. Заради този рейтинг стотици животи ще бъдат погубени. Обаче май нещо заседнаха в калта и яко забуксуваха. Може да се получи сериозен обратен ефект. Големият играч хаха...

Защо не кажеш, че турците използват ислямисти да се бият вместо тях и само бомбят от разтояние. Ердоган е с Ислямистите!

Няколко хиляди??????!!!!!! В Германия???????!!!!!!! Заглавието трябваше да бъде: ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КЮРДИ В КЮРДИСТАН ПАЛЕХА ПОРТРЕТИТЕ НА ПУТИН И ГО ПРОКЛИНАХА!!!!!!!!!

Руските военни части настаняват в специални лагери избягалите от Африн мирни хора, за да не пострадат от ударите на авиацията и артилерията. Платената си бездарна пропаганда и лъжи я пробутвай там, където няма интернет.

Къде пише за " добрите" руснаци,а дори фа е така, защо не спрат Ердоган,а осигурят подслон на кюрдски бежанци!Значи Ердо решил да се разпорежда в Сирия,да убива хора и найти всички ще му уйдисват,а къде са мирните преговори?

Що не цитират статиите от руските СМИ! Там показват как Кюрдите горят портрети на Путин, който ги предаде за няколко турски лир?

преди няколко часа турция е предупредила сащ и коалиционните сили от нато да напуснат град манбидж. впрочем ще носят същата съдба като терористите. сега е ясно защо реват в германия. и германия снабдяваики кюрдите с оръжие дали си дава сметка че тази крачка може да и струва на огромна цена, имаики предвид че в германия живеат около 5 милиона турци..

Защо не кажеш, че турците използват ислямисти да се бият вместо тях и само бомбят от разтояние. Ердоган е с Ислямистите!

Аз на мястото на немците, всички тез протестъри бих ги изселил мигновено в Кюрдистан. Очевидно че това не са немски граждани, и никога няма да бъдат. Те не възприемат Германия като своя страна, а като хранилка. Тяхната страна е Кюрдистан (където и да е това).

Заради "Маслиновата клонка" бежанците от района на Африн са достигнали 130 000 души. Бежанците ще се увеличават защото башибозука стреля по всичко което се движи.

Ние не правим разлика между терористите, независимо дали те са от организацията на Фетхуллах гюлен, Ислямска държава, ПКК или кюрдските отряди от сирийския клон на ПКК и ще ликвидираме всички възможни заплахи за националната

мангалорията се разпищял о. Германия!!! ами да си хващат дисагите и да идат да пищят от Сирия, щот от Германия е много лесно да зееш, няма кой да ти гръмне празната изкуфяла манерка... менгасарска работа.

....абе ти да не си от онези 80% за които говори една русофилистична гнида смятаща се за професор....и какво ще спечелим ние българите от създаването на независима кюрдска държава,...защото "пияните руски свини" водеха война от чисто имперски интереси, да създадат задунайска губерния и да се приближат до проливите...за това и в Сан-стефанският договор е предварителен за примирие и никъде в него не се споменава създаването на държава България, а се договаря две годишна руска окупация на българските земи, пък след това ще видим, е след това има Берлински конгрес имперските руските попълзновения бяха орязани, ние бяхме разделени на три но поне бе създадена българска държава, макар и васална на султана....и после колко войни.... абе четете пък тогава пишете!!!

Разпути те Путин бе гьотверен. Направи ти халката като на Магурата

хиляди хиляди кюрди в численост по нпо а на практика 100 подкрепиха сорос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НАТО се съгласили да подкрепят коствено един луд османист.Влиза в чужда територия за да избие всички кюрди,до последния " терорист",без да знае със сигурност кои са терористите,но ще кара наред.Тази автономия която получиха кюрдите на собствена територия/, не е в Турция/, които изнесоха войната срещу ИДИЛ,сега са подложени на геноцид от султана,да са смачкани или избити,да не би заразата за автономия да се разпространи в Турция.Не може да се толерира такова нещо,тук няма разум.

да не забравяме че и ние сме в нато,а нека не се бърка нато с пиндосите които като видяха резания ердогански и клекнаха като помияри каквито са били винаги

Кюрдите приеха страната на САЩ срещу законното правителство на Асад и сирийската правителствена армия. Бяха замесени при убийството на руски генерал в Срия, а и дроновете срещу руската база излетяха от контролираната от тях територия. Сами са си виновни.

Това не е вярно,обратното е!Кюрдите се биеха срещу ИД,а Асад и руснаците срещу опозицията.Дори не е сигурно колко е законен Асад,защото изборите са били само в неокупираните територии от ИД,има и други спорни моменти,но не одобрявам това нахлуванен на Ердоган в Сирия,че те са вече 7 години във война.

Много се злословеше по адрес на Русия. Как ни освободили, щото имали интерес и гледали собствените си интереси. Как това било много лесно, фасулска работа и опълченците (с руско оръжие) свършили цялата работа. Сами били турците, а руснаците само помагали. И как Русия допуснала да прави договорки с Англия и Австро-унгария за една по-малка България. Сега да ви запитам. Искате ли да отидем и освободим кюрдите? Така де, да обявим война на турците и да извоюваме цялата територия за бъдещата кюрдска държава. А не както лошите руснаци направиха, съгласиха се да станем едно малко княжество България, без Източна Румелия, без Тракия и Македония. Айде сега да покажем на "пияните руски свини" как се воюва и как се освобождава една голяма кюрдска държава. Нали Господ е българин? Има ли мераклии? "В армията сега" както се пееше в една песен и напред, юруш в Турция към свободен и независим Кюрдистан! :)

В армията сега!

Не ти разбирам мисълта?Единствено Русия както те казват са поканени от Асад да освобождават Сирия уж от ИД,а на практика от опозицията!Така ,че Турция използва момента и под измислен предтекст се вмъкна в една съсипана от война държава,да избива " лошите" кюрди"!Кюрдите живеят там отпреди османците,древен народ и те не са виновни, че са ги разделили е три държави след ПСВ.

А какво има тук за разбиране? Не разбираш? Или "не ти се чува", тоест не ти изнася? Което е съвсем друг въпрос. Понеже много скоро ще стане за пореден път Трети март, а руснаците изтърпяха големи хули и оплюване от наша страна. Не били освободили цялата България и не я освободили както трябва, просто предлагам ние да повторим Руско-турската война от 1877-1878 г и освободим целия Кюрдистан както трябва. Толкова ли е трудно за разбиране? Обявяваме война на Турция и освобождаваме Кюрдистан. Какво има тук за неразбиране? Платили сме 20-30 тона злато на руснаците в 1878 г. Ами сега като председатели на Евросъюза ще съберем от цяла Европа 20-30 тона злато. Ердоган ще приеме златото, и сам ще изтегли армията си. Ще обявим независим Кюрдистан.

И тези, като нас.Протестирали, да идат и да си защитават на място и с оръжие исканията.От Германия е лесно, добри пари дават без да работиш дори.Дай боже по-скоро това да свърши и който не работи да няма какво да яде.Но, как евреите ще крадат, ако не пускат идеи по които да кълват...

Кюрдите и турците са на път да пренесат войната си в Европа. Онзи ден имаше сблъсъци на летището в Хамбург. Кюрдите се бяха събрали и като дойдоха пътниците от Турция, стана меле. Полицията ги разтърва тогава, но за "утре", не знам.

Живея на запад . Един кюрд доста горе в йерархията беше много сияещ че евреите имали самолети в Кюрдистан . Наивен и прост народ са кюрдите ,да се осланят на САЩ и Израел . Сега поне си получиха шамара .

Протестират, не протестират, това е положението. Аз какво ви казах преди 2-3 дни? Че турците ще победят в конфликта. И че янките посрамени ще подвият опашка и ще отстъпят пред турската сила. Освен това за тях Турция е най-важният партньор в НАТО. Каквото и да направи Ердоган янките ще го преглътнат и ще се примирят. На колене ще го молят да ги пусне в Инджирлик. Краката му ще целуват. А за кюрдите пък въобще да не говорим. Турците са корави мъже и ще ги бият на всяка крачка. Това не са ви западните солдати от третия пол, дето треперят като замирише на барут. Турците се бият като лъвове, големи юнаци са. Трудно ще им се опрат някакви си кюрди. Те англичаните биха при Галиполи, какво остава за кюрдите. Америка капитулира пред Турция! Хахаха.

Няма да е лошо и да следиш новините.

голям фен на аскера си! що не грабнеш вазелина и беж към някоя турска казарма да усетиш от първа ръка що за мъже са ;)

Tam da protestirat.

а защо не протестират пред посолството на израел след като се надупиха на еврейските пари и сега ще си сърбат попарата

Коментари - Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка” | Днес.dir.bg

Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка”

Няколко хиляди кюрдски имигранти протестират в Германия срещу турската военна операция "Маслинова клонка" в населения с кюрди район Африн в Северна Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди кюрдски имигранти срещу ”Маслинова клонка” | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв кюрдски район ,там мнозинството са араби и кюрди. Офанзивата на турските войски е срещу въоръжени отряди обявени от САЩ и ЕС за терористични а не е срещу кюрди .там в момента самите кюрди от свободната сирийска армия се бият срещу терористите,които искат да разпокъсат Сирия. Жалкото ,че и вашият сайт им дава трибуна на тези които искат да разпокъсат Сирия. В момента Турция се бори за територялната цялост на Сирия .защо не пишете,че САЩ дадоха на тях 3000 тира оръжие,защо не пишете ,че в момента над 200 000 емигранти се връщат в Сирия по родните си места. Можели да сте толкова безотговорни ,че да давате трибуна н атези ,които стимулират емигранти да идват към Европа ,,можели да сте толкова глупави,,,,глупав народ сме и жалки ,които не си знаят интереса

и тия колко кръв са ни крали, майка ви да ева на сичкото на юг от Цариград

Тези които са на митинга в Германия най вероятно са иракски кюрди.Те са по чужбина .Турция е обградила със солидна ограда сирийските кюрди.Ако искат да бягат то преминават р.Тигър и отиват в Ирак,което е трудно.Когато американците предложили на кюрдите да си основат собствени отряди,това вбесило Ердоган.Заканил се да избие всички сирийски кюрди в Афин.Турция си гледа собствените интереси и с никого не се съобразява.Ударите ги нанасят предимно със самолети.Сирийските кюрди са беден народ ,изхранват се предимно с пшеница и овце.Но искат да си имат своя земя.Сирийските кюрди не заслужават такава съдба.Те се бориха с ИД и за тях нямаше разлика дали опозицията е умерана или не.

Все едно гледам митинга на който Станишев целуваше Местан.. Същите орки

Мулти-култи - бумти-бумти! Ако преди е имало конфликти между държавите, сега те са между гювеча от арабски натрапници вътре в сърцето на Европа!

Кюрдите не са араби...

Добре - натрапници с арабски манталитет!

няма какво да се коментира,каквото каже султан ердоган,докıдето е запланувано,самолети,артилерия,барети всишко вıрви по шемата ,ако има беянси лагерите са готови за посрещане.

палячо!

Излъган и изоставен народ са кюрдите-Трагедия.Не че няма кой да ги чуе в Германия но виждате канцлерката с какво се занимава.И това полицейско куче и то ги хапе-ужас.От България само съчувствие!!!!!!! защото Ердоган е ..незнам,незнам а армията му е огромна.

Тези забрадените по какво се различават от кадъните. Едни и същи.

Кюрдите май изобщо не им е ясно, че са просто едни заложници на геополитическите интереси на САЩ в Сирия.

А германците нека да прибират повече ислямистки маймуни - все по-добре ще става. И германките ще са редовно опрашвани.

С приятели говедари и кривоноси - врагове не ти трябват. И така си прецакан достатъчно.

Абе добри ли са, лоши ли са не знам, ама е очевидно, че Кимчо и Ердо пра'ят к'вот си искат и хич не еб...т Чичо Сам. Да видим кои ще са следващите! А за Ердо и санкции няма!?

Значи сега след като Кюрдите наритаха Халифата, а "големият" Ердоган си стоеше на топло и търгуваше с терористите същият този "юнак" тръгнал да прочиства. Отново удря рамо на Халифата защото сега Кюрдите които се бият с останките край Deir el zor трябва да спрат и да се върнат да помагат в Африн. Страхливец ислямист.

Значи сега след като Кюрдите наритаха Халифата, а "големият" Ердоган си стоеше на топло и търгуваше с терористите същият този "юнак" тръгнал да прочиства. Отново удря рамо на Халифата защото сега Кюрдите които се бият с останките край Deir el zor трябва да спрат и да се върнат да помагат в Африн. Страхливец ислямист.

Да му се мочам на Ердоган на мустаците!!!! А кюрдите са тъпи парчета - да вземат да подпукат сина на изкуфелия султан. За справка - да се поучат от израилтяните....

Ердо праща ислямисти да се бият срещу Смелите Кюрди! Заради собствените си вътрешнополитически интереси, демек за рейтинг. Заради този рейтинг стотици животи ще бъдат погубени. Обаче май нещо заседнаха в калта и яко забуксуваха. Може да се получи сериозен обратен ефект. Големият играч хаха...

Защо не кажеш, че турците използват ислямисти да се бият вместо тях и само бомбят от разтояние. Ердоган е с Ислямистите!

Няколко хиляди??????!!!!!! В Германия???????!!!!!!! Заглавието трябваше да бъде: ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КЮРДИ В КЮРДИСТАН ПАЛЕХА ПОРТРЕТИТЕ НА ПУТИН И ГО ПРОКЛИНАХА!!!!!!!!!

Руските военни части настаняват в специални лагери избягалите от Африн мирни хора, за да не пострадат от ударите на авиацията и артилерията. Платената си бездарна пропаганда и лъжи я пробутвай там, където няма интернет.

Къде пише за " добрите" руснаци,а дори фа е така, защо не спрат Ердоган,а осигурят подслон на кюрдски бежанци!Значи Ердо решил да се разпорежда в Сирия,да убива хора и найти всички ще му уйдисват,а къде са мирните преговори?

Що не цитират статиите от руските СМИ! Там показват как Кюрдите горят портрети на Путин, който ги предаде за няколко турски лир?

преди няколко часа турция е предупредила сащ и коалиционните сили от нато да напуснат град манбидж. впрочем ще носят същата съдба като терористите. сега е ясно защо реват в германия. и германия снабдяваики кюрдите с оръжие дали си дава сметка че тази крачка може да и струва на огромна цена, имаики предвид че в германия живеат около 5 милиона турци..

Защо не кажеш, че турците използват ислямисти да се бият вместо тях и само бомбят от разтояние. Ердоган е с Ислямистите!

Аз на мястото на немците, всички тез протестъри бих ги изселил мигновено в Кюрдистан. Очевидно че това не са немски граждани, и никога няма да бъдат. Те не възприемат Германия като своя страна, а като хранилка. Тяхната страна е Кюрдистан (където и да е това).

Заради "Маслиновата клонка" бежанците от района на Африн са достигнали 130 000 души. Бежанците ще се увеличават защото башибозука стреля по всичко което се движи.

Ние не правим разлика между терористите, независимо дали те са от организацията на Фетхуллах гюлен, Ислямска държава, ПКК или кюрдските отряди от сирийския клон на ПКК и ще ликвидираме всички възможни заплахи за националната

мангалорията се разпищял о. Германия!!! ами да си хващат дисагите и да идат да пищят от Сирия, щот от Германия е много лесно да зееш, няма кой да ти гръмне празната изкуфяла манерка... менгасарска работа.

....абе ти да не си от онези 80% за които говори една русофилистична гнида смятаща се за професор....и какво ще спечелим ние българите от създаването на независима кюрдска държава,...защото "пияните руски свини" водеха война от чисто имперски интереси, да създадат задунайска губерния и да се приближат до проливите...за това и в Сан-стефанският договор е предварителен за примирие и никъде в него не се споменава създаването на държава България, а се договаря две годишна руска окупация на българските земи, пък след това ще видим, е след това има Берлински конгрес имперските руските попълзновения бяха орязани, ние бяхме разделени на три но поне бе създадена българска държава, макар и васална на султана....и после колко войни.... абе четете пък тогава пишете!!!

Разпути те Путин бе гьотверен. Направи ти халката като на Магурата

хиляди хиляди кюрди в численост по нпо а на практика 100 подкрепиха сорос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НАТО се съгласили да подкрепят коствено един луд османист.Влиза в чужда територия за да избие всички кюрди,до последния " терорист",без да знае със сигурност кои са терористите,но ще кара наред.Тази автономия която получиха кюрдите на собствена територия/, не е в Турция/, които изнесоха войната срещу ИДИЛ,сега са подложени на геноцид от султана,да са смачкани или избити,да не би заразата за автономия да се разпространи в Турция.Не може да се толерира такова нещо,тук няма разум.

да не забравяме че и ние сме в нато,а нека не се бърка нато с пиндосите които като видяха резания ердогански и клекнаха като помияри каквито са били винаги

Кюрдите приеха страната на САЩ срещу законното правителство на Асад и сирийската правителствена армия. Бяха замесени при убийството на руски генерал в Срия, а и дроновете срещу руската база излетяха от контролираната от тях територия. Сами са си виновни.

Това не е вярно,обратното е!Кюрдите се биеха срещу ИД,а Асад и руснаците срещу опозицията.Дори не е сигурно колко е законен Асад,защото изборите са били само в неокупираните територии от ИД,има и други спорни моменти,но не одобрявам това нахлуванен на Ердоган в Сирия,че те са вече 7 години във война.

Много се злословеше по адрес на Русия. Как ни освободили, щото имали интерес и гледали собствените си интереси. Как това било много лесно, фасулска работа и опълченците (с руско оръжие) свършили цялата работа. Сами били турците, а руснаците само помагали. И как Русия допуснала да прави договорки с Англия и Австро-унгария за една по-малка България. Сега да ви запитам. Искате ли да отидем и освободим кюрдите? Така де, да обявим война на турците и да извоюваме цялата територия за бъдещата кюрдска държава. А не както лошите руснаци направиха, съгласиха се да станем едно малко княжество България, без Източна Румелия, без Тракия и Македония. Айде сега да покажем на "пияните руски свини" как се воюва и как се освобождава една голяма кюрдска държава. Нали Господ е българин? Има ли мераклии? "В армията сега" както се пееше в една песен и напред, юруш в Турция към свободен и независим Кюрдистан! :)

В армията сега!

Не ти разбирам мисълта?Единствено Русия както те казват са поканени от Асад да освобождават Сирия уж от ИД,а на практика от опозицията!Така ,че Турция използва момента и под измислен предтекст се вмъкна в една съсипана от война държава,да избива " лошите" кюрди"!Кюрдите живеят там отпреди османците,древен народ и те не са виновни, че са ги разделили е три държави след ПСВ.

А какво има тук за разбиране? Не разбираш? Или "не ти се чува", тоест не ти изнася? Което е съвсем друг въпрос. Понеже много скоро ще стане за пореден път Трети март, а руснаците изтърпяха големи хули и оплюване от наша страна. Не били освободили цялата България и не я освободили както трябва, просто предлагам ние да повторим Руско-турската война от 1877-1878 г и освободим целия Кюрдистан както трябва. Толкова ли е трудно за разбиране? Обявяваме война на Турция и освобождаваме Кюрдистан. Какво има тук за неразбиране? Платили сме 20-30 тона злато на руснаците в 1878 г. Ами сега като председатели на Евросъюза ще съберем от цяла Европа 20-30 тона злато. Ердоган ще приеме златото, и сам ще изтегли армията си. Ще обявим независим Кюрдистан.

И тези, като нас.Протестирали, да идат и да си защитават на място и с оръжие исканията.От Германия е лесно, добри пари дават без да работиш дори.Дай боже по-скоро това да свърши и който не работи да няма какво да яде.Но, как евреите ще крадат, ако не пускат идеи по които да кълват...

Кюрдите и турците са на път да пренесат войната си в Европа. Онзи ден имаше сблъсъци на летището в Хамбург. Кюрдите се бяха събрали и като дойдоха пътниците от Турция, стана меле. Полицията ги разтърва тогава, но за "утре", не знам.

Живея на запад . Един кюрд доста горе в йерархията беше много сияещ че евреите имали самолети в Кюрдистан . Наивен и прост народ са кюрдите ,да се осланят на САЩ и Израел . Сега поне си получиха шамара .

Протестират, не протестират, това е положението. Аз какво ви казах преди 2-3 дни? Че турците ще победят в конфликта. И че янките посрамени ще подвият опашка и ще отстъпят пред турската сила. Освен това за тях Турция е най-важният партньор в НАТО. Каквото и да направи Ердоган янките ще го преглътнат и ще се примирят. На колене ще го молят да ги пусне в Инджирлик. Краката му ще целуват. А за кюрдите пък въобще да не говорим. Турците са корави мъже и ще ги бият на всяка крачка. Това не са ви западните солдати от третия пол, дето треперят като замирише на барут. Турците се бият като лъвове, големи юнаци са. Трудно ще им се опрат някакви си кюрди. Те англичаните биха при Галиполи, какво остава за кюрдите. Америка капитулира пред Турция! Хахаха.

Няма да е лошо и да следиш новините.

голям фен на аскера си! що не грабнеш вазелина и беж към някоя турска казарма да усетиш от първа ръка що за мъже са ;)

Tam da protestirat.

а защо не протестират пред посолството на израел след като се надупиха на еврейските пари и сега ще си сърбат попарата