Загинали и десетки ранени при пожар в жилищна сграда

Най-малко четирима души загинаха, а 23 бяха ранени при пожар в многоетажен жилищен блок в западния германски град Саарбрюкен.

Обратно в новината

Коментари - Загинали и десетки ранени при пожар в жилищна сграда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

На социални помощи-считайте "бежанци" и роми от България и Румъния.

Не се ли разбра най-после, че санирането със стиропор е калпава работа, както и плоските покриви и раздвижени тераси на последните етажи в страна, където вали сняг!

Тия блокове ги палят местните и това един ден ще излезе наяве, защото, както си го пише и в Библията "няма нищо тайно, което да не стане явно". На хората им писна от гостите на Меркел, и брожения ще има и бунтове и още много и много нелицеприятни събития. Германците не заслужават нищо добро, те са и са били винаги гробокопачите на Източна Европа, но ще се играе и за тях мача реванш.

В блока живеят предимно хора, които получават социални помощи. Бай мангал се прояви и в Германдъ (както обичат те да казват). Вече като попиташ един ром дали е циганин той казва - бате аз съм от Германдъ :).

Пожарът е тръгнал от огън, запален на средата на стаята от мургав новогерманец, изпаднал в носталги по родния край!!! А може и от малко тържество по посрещане, организирано от кореняци германци!!!

Сигурно поредния "българин" или "румънец" от тези дето немците и българите сме им вечно задължени е драснал клечката на паркета щото не са му стигнали помощите от социалните за пиене.Просто берем плодовете на избухналата в ЕС демокрация и твърдо стоим зад "ценностите" като "културно многообразие" пък макар и само от една култура, " "религиозна търпимост", стига да е антихристиянска и най- вече безценната " еднополова любов" като антипод на традиционното семейство.Благодаром на хазаро-масоните, че ни отвориха очите и сега сме на път да заживеем в един по хубав свят пък макар и на "оня свят".

Пожарът най-вероятно е избухнал на първия или втория етаж..>>>> eeebah ti това да нее мишка че да не го видите - не може да видят дали е тръгнал от първия или втория етаж

по руски данни близо до Омск се е срутила казарма, затрупвайки 45 войници от десантните войски. Оказало се е, че 24 от тях са загинали.

А по американски данни са потънали 2 самолетоносача и са загинали 2846 моряка.

Според русофренични учени, руснаците са причина номер 1 за неставането на малките буби сред русофобите, дето им се привиждат руснаци и в тема за пожар в Германия.

Тия новини са вече доста чести и още по-чести ще стават, с изгорели сгради в Германия. Там повечето от половината сгради са за събаряне. Стари, набързо построени, повечето на по 100 и повече години. До сега германците успяваха да ги позакърпват. Ходеха по почивки, купуаха си нови стоки. Сега като изпадат в криза вече не могат да си позволят това, а и къщите им са пред самосъбаряне. Като се прибави и картинката с многомилионните пришълци дето ги населяват и които нямат никакви средства и интерес да ги реомнтират, то става още по-лошо. Кризата вече се разраства. В последните часове в някои германски сайтове се промъква новина, че единия от съюзниците на Меркел, шефа на баварскота й коалиция, вече обявил че друг ще се кандидатира за неговия пост.

епа кво? пожарът на демокрацията изгори 4 милиона в България само! и кво!? айде бе джуржаля пишете по въпроцо!

През лятото в ново саниран блок в Лондон изгоряха близо 70 човека, фирмата изпълнител спестявала от материала. Сега по описанието на инцидента прилича на същата история. Да са ни честити ГЕРБ-те санирани блокове на десеторна цена с евтини материали и се молете да не се запали някой, че не се знае колко от живущите ще оцелеят. ПП В нета спокойно може да намерите видеа на пожари в санирани сгради и как от един локален пожар пламват огромни комплекси благодарение на евтината изолация.

Някой забранил ли е да си ремонтирате сградите с най-скъпите материали, с повече и по-разумни ремонтни работи, някой да ви е казал, че сте задължени да си ремонтирате сградите по програмата на кабинетите на ГЕРБ? НЕ! Като сте недоволни от материалите и фирмите, вадете пари от дюшеците, плащайте и ще имате, каквото искате!

А боко плаща санирането с негови лични ?

Да си чувал нещо за "ИЗБОР ПО НАЙ-НИСКА ЦЕНА" ? Защото такава система за избор на материали и изпълнител трябва да се приложи при саниране на сгради "по евро проекти" ! Вече 25 г. всичко в България се избира " по най-нсиката цена". Резултатът е кочината в която се превърна БГ !

Господ шепне, но на Запад не чуват..

Кой е тоя господ?

Като му дойде времето ще Го видиш. Но не бързай.

Марцан е в бившия източен Берлин, нещо като нашето панелно гето "Люлин", само че германско, с всичките му разлики от нашата кочина. Само дето в Берлин това, дето за нас е лукс, минава за кочина, затова и там държат предимно емигранти в определени блокове подобно на нашите цигански гета в комплексите. Та, нищо чудно пожара да е предизвикан от ония примати, те не са виждали електроуреди и може да са палили огън в кухнята на земята...

Дето от един апартамент изгаря целият билдинг.

Ама как е написано заглавието самооо...

ми мануел насименто!

Чудя се тоя неграмотник с испанозвучащото име ,кубински емигрант ли е преплувал до Флорида и от там вербуван и командирован тук,получавайки наставления и хонорари от US-амбасадата,че само при негоеото дежурство де публикуват подобни ,,новини"...??

Така е при управлението на Бойко Тиквата е еврофондовете

ставаш само за ебън ...аъ аъ ахъ

колко кибрит може да се купи с 18 милиарда долара ,отделени от залъка на сорос за доброто на демократичния свят ??

Работа на техните националисти!

Както беше и в Брюксел и в Лондон, така е и в Саарбрюкен.... мигранти-имигранти.... все културни, урбанизирани хора, нали?

Като не пише в заглавието държава, веднага помислих, че пак някой сънародник русснак е произвеждал нелегално Боярищник и е станал битов инцидент.

... а когато прочете - за ван дер любе ли се сети?!..

не се кахъри! тъкмо по новините казаха, и показаха де, в россия някакъв ид.иот си запалил колибата. изгорели са пет деца!

Точица изотзад, а?