И Германия призна либийските бунтовници

Германия призна Преходния национален съвет за единствен законен представител на либийския народ, съобщи ИТАР-ТАСС, като се позова на телевизия "Ал Джазира".

Обратно в новината

Коментари - И Германия призна либийските бунтовници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще признава я, иначе ще тръгнат бактерии-убийци и по доматите....

Bсички изневеряват нa Kадафи...защо? 3ащотo не си продава ефтино петрола, но бунтивниците сега, гладни, ще продават наи-цения си kапитал ефтино на европеици. Мръсна политика и на Германия, и Aнглия и фФранция! Cрамота!!!

А ЗАЩО БУНТОВНИЦИТЕ В ЮЖЕН ЙЕМЕН НЕ СА ЛЕГИТИМНИ И НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ ОТ ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ЦИВИЛИЗОВАНИЯ" СВЯТ???? В Йемен интесите на скапаняците от запад не съвпадат с тези на бунтовниците. В ЙЕМЕН НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ БОМБАНДИРАТ ХОРАТА ЖЕЛАЕЩИ ПРОМЯНА НА ПРОАМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Извода е един : НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ ИМА ИНТЕРЕСИ КОИТО СЕ ОТСТОЯВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО С ОРЪЖИЕ.

Сега гледайки картата на бойните действия се вижда че опозицията се стреми да обхване Триполи в клещи. Подобна тактика е имало в Тихия океан през войната 1941-45 от страна на американците. Опозицията е нападнала средата на пустинята, откъм Мисрата и от Тунис.

Сега остава и либийския народ да осъзнае че съвета в Бенгази е единствения легитимен представител на либийския народ. Абе тоя съвет революция ли води или играе шах?

Преходният национален съвет очевидно не може да вземе надмощие над Кадафи. Единственото нещо което може да се направи е войски на НАТО да дебаркират и превземат Триполи и др. Може би военен преврат би свалил Кадафи. Друга алтернатива няма.Минус за Кадафи е и град Мисрата който е като трън в западната част на Либия.

И КГБ ченгето Меркел се разграничи от Гадафи по инструкция от Москва.

А кой казва ,кой е легитимен и кой не .Кой го е избрал този "легитимен"съвет.Как е получил тази легитимност.Гиди дърти лицемери западняшки. Не съм за Кадафи ,ама такова брутално налагане на "удобни" революционери ,нормално мислещ човек не може да приеме.

Аз още не съм ги признал, и честно казано хич и да не се надяват. Моето мнение би трабвало да е по-важно, все пак аз не съм пращал хора в концлагери.