Мъж нападна с нож минувачи по улица в Магдебург

В германския град Магдебург неидентифициран мъж нападна минувачи с нож. Мотивите му засега са неизвестни. Полицията го издирва.

Обратно в новината

Коментари - Мъж нападна с нож минувачи по улица в Магдебург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно ми е германците кога ще се събудят и да обесят мути М. А, аз мислех, че само ние спим дълбок сън.

Врагът не е джихадиста - той си е такъв и нищо не може да го оправи. Врагът е един вампирясал бабишкер, който пусна лудите в ЕС.

Меркел - на съд! Съсипа държавата, която беше за пример! Срамувам се от Меркел и търпението на германците.

Когато на Германците с немско потекло раздадат оръжие за самозащита,нападенията ще престанат.

Кво им става на тия инжинери, доктори, физици и поети? Да не би да имат много напрегнато ежедневие, че нещо започнаха да стават палави?

., като поне половината от тях са без документи.лъжат, че са от сирия, а са с фалшификатиспоред немската тв, сирииските бежанци са около 20%, хаиде нека да са 25%, а другите са предимно от северна африка, нигерия, сомалия, еритрея, авганистан и...т.н *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Магдебург и околностите няма НИКАКВИ емигранти, защото открай време това са центрове на крайнодесни организации. Тоя инцидент е нещо друго.

ще ти се :)

Това малко става като спорт - да избягаш от човек с нож! Играта е организирана един ден в седмицата , ама още не се знае точно кой ден, и участниците са на случаен принцип! Една малка спортна лотария - значително ще подобри спортния дух на немците! И дано ги отрезви !

още един с психически проблеми, лошо детство, мирна религия... амa "водещите" си имат гардове - недостижими са за наръгване или прегазване. интересно, каква песничка ще затананикат ако пострадат децата им...

Веднага Меркел да го открие, той ще да е от нейните чеда.

"какво толкова-това отново е някойнеуравновесен психически или е в амок,или нещо не го кефи -все пак добитъка е непредвидим,нали човека се различава от животните,по това ,че разсъждава.Тоя измет все пак е от средновековието,макар и ново"

Ей,да не си помисли някой, че това е терористичен акт, няма такова нещо, обикновен битов скандал!

съобщавате само годините, но неисе. ние си знаем от какъв произход и статут е тоя мъченик на алах..

Обещаха ми да, че в Германия ще ям на корем дюнери и кадаиф, ще е..а бели германки и ще изпъвам търнаци по цял ден. Пък те ме карат да работя и германките не ми дават да ги ...... Ами, че аз не съм свикнал да работя! На мен в Сирия ми плащаха да режа глави и да горя живи хора!

чудя се на германците- що ли се бавят още.....

Ми, мога да им кажа мотивите - "Алаху акбар!" Естествено, сега ще кажат, че са психическо заболяване, семейни проблеми, североизападния вятър, топлото време и т.н.

Много загадъчна кримка се оформя, така да знаете. Цели институти се чудят кой ли може да е бил нападателя и какво е викал на жертвите ... Чакаме с нетърпение следващия сезон ...

Полицията издирва нападателя. Според първоначалната информация става дума за мъж на възраст между 25 и 35 години. Мотивите му остават неизвестни. Явно само на полицията и Меркел мотивите не са известни.

Да се чуди човек между роботизирани Хансове и Грети и чалмизирани Фатмета и Мурадовци. Зеер гуд машаллах. Българите да се вземаме в ръце, щото се очертава феодализъм с лазерни технологии.

абе къде се скрила меркел...май в миша дупка...

Поредния изчаткал от мулти-култи олигофренията на еврогейовете Всичко що е минало през мулти-култи програмите трябва да премине и през психиатър.

Мъжът се е лазвал Сафет, от Мюсюлманска държава, Викал е " аллах е велик" , искал е да коли европейци.........Мотивите засега са неизвестни. Какви ли ще да са? дали евродебилите ще се досетят ???

А, сабах хаир олсун! Искам да Ви напомня - ислямът е най-мирната, кротката, добрата, сладката като баклава религия. Хатидже ханъм, подай ми сатъра, че имам да свърша една работа в града!

Ние с нашите цигани, да не сме по различни?! Същата работа - простотия се нарича.

Аман от битова престъпност в тая Германия.

Знаем, знаем. Не е терорист, луд е. Спокойно шваби.

Въпрос на време е да хванат "сирийския" ножар.Най-вероятно е счетоводител.

Будист, несъмнено.

щом ги каните,нека ви колят и всеки ден,но ги набутахте и на нас....

Голям проблем си навлякоха германците с тези "бежанци"! Десетилетия има да разчистват л..а след тях!

най-вероятно психично увреден ..подражател.. пояснение - когато непрекъснато се акцентира на нещо кукувиците превъртат

След като германците траят, извъртат мотивите, държат си Меркел и я одобряват, значи всичко е наред!! :(

Мотивите му остават неизвестни само за импотентната немска полиция. Ито това е една неразбираема и жалка истина - тия джихадисти, който режат глави и горят живи невини хора, ги покани тяхната президентка Меркел. Това звучи неразбираемо за нормалните хора. Горките немци - те са предадени от собствените си управници на милоста на дявола.

Тази меркел съсипа немския народ. А това беше нация от която всички трепереха.

Изнервен от бита, паркирането и жегите християнин???

абе меркел няма ли да поеме някаква отговорност

Както е казал един дебеличък световноизвестен английски политик: "На всеки 30 години Германия трябва да бъде бомбардирана. Все ще има защо!"

за едно денонощие дано са разбрали кой е извършителя мотивите му са напълно ясни да видим как ще ги прикриват нападат все възрастни и беззащитни хора засега

jingiby

Правоверният изрод да заколи баба Меркел и така да отърве германците от бежанците...

Преди няколко дни филипинският президент го каза точно и ясно.

ДВЪРДЕ МАЛКО ВИ Е ШВАБИ ЗА ДА ВДЕНЕТЕ.