''За да ги осъдят, първо трябва да ги открият''

Германското наказателно право предлага достатъчна защита срещу изстъпления и сексуални посегателства като тези в Кьолн.

Обратно в новината

Коментари - ''За да ги осъдят, първо трябва да ги открият'' | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Има сайт, подобен на фейсбук и туитер, но там се събират извратеняци и там се наговарят за мероприятия. Има и българска цекция за извратеняци, но се става член, само след покана от вече регистриран член. За българите има изискване, да не са били в списъците на ДС. :))))

затова да ги съдят по законите от страните, от които са дошли и да излежават присъдъте си също там, ако не , да се възпроизведат за тях същите тези условия.

Ако следваме логиката стигаме до 2 извода: 1.Държавата не може да ни защити. 2.Пазим се сами, като гледаме да не ни хванат защото иначе ще ни разкажат играта съответните закони.

Тогава защо плащаме данъци?

Има и трети извод - тия нападения са организирани и обмислени, може би със съвети от специалисти. Твърди се, че групата е била от 1000 пришълци. Дори и 100 да са били пак е достатъчно за да се размие отговорността и да се затрудни до невъзможност идентификацията. Рано или късно самите полицаи няма да изтърпят това двуличие във властите и ще подгонят черните.

Няма да ги открият. Нали е деликатен проблема.

Проблема на европейското законодателство е че е базиран на индивидуализма на съвременния човек и търси персонална вина. Обаче племенните общества се движат на глутници и умело използват криворазбрания хуманизъм. И нашите племена вече убиха с ритници десетина човека, а прокуратурата още се чуди кой е виновен.

Нещастни слепоци. Какви наказателни процедури, какви пет лева, тези хора изобщо и представа си нямат как да решат проблема. Те даже не го и виждат, те са наистина като слепи мишки, с които една котка си играе както си иска. Горките те, мислят си, че системата им и принципите им за толерантност ще ги спасят, че и се инатят на всичко отгоре че са прави. Те изобщо и представа си нямат с какво си имат работа! А така, събаряйте църкви, стройте джамии, ходете по гайдата на "горките мигранти", и изобщо няма да се усетите докъде ще стигнете! Тези хора изобщо не знаят нито какво е религията, кой е Мохамед и какъв е бил, нито пък познават историята на Близкия Изток още от древността, нито пък културата и традициите на народите от там. И наивно, глупаво и с "политическо коректно" безумие искат да приравнят цялото това явление, наречено ислям, с техните "толерантно-демократични" норми. Те ще осъзнаят безумието си, но твърде късно. А много от тях дори няма и да го осъзнаят...

Тоя "експерт", че и преподавател, е редно да си върне дипломата. Това, че лично той очевидно (демонстрирано след всяка негова дума) се чувства ялов, слаб и безпомощен, не му дава право да говори от името на всички хора по веригата на правораздаването в страната.

Германците, а и "цивилизована Европа" съвсем са загубили чувство за самосъхранение. Тази паплач, нахлуваща в Европа ясно показва, че е много добре организирана и като армия може да действа по нареждане едновременно в няколко страни. Това, което се е случило на НГ е само подигравателно предупреждение, за това което могат да направят, АКО ИСКАТ!!!!

А те ще поискат като му дойде времето! Малко време остана... До кога Европа ще спи? Докато следващата жертва е дъщерята, жената, сестрата на този юрист?

Започнете с Беркел бе заспали немзи

Г-н Гацеас, пожелавам ви група араби да наобиколят жена ви и да я оправят не всички, но достатъчен брой, за да не можете да ги идентифицирате точно. Тогава ако можете пак да отговорите на последните 3 въпроса!

За разлика от който и да е друг тероризъм ислямския никога не напада политици. Затова са в прекрасни отношения с политиците. То кучето не хапе, който го храни.

Докато политиците се наумуват, адвокатите се нафилософстват, полицаите се решат да направят нещо ще дойде Kristallnacht и всичко ще свърши... не много приятно за всички.

На нас от света не ни стана много ясно: Защо ни занимават с търсене на игла в купа сено, т.е. с гонене на Михаля пост фактум? Къде е била немската полиция през новогодишната нощ при хиляди араби и германци на главен площад в главни германски градове -Кьолнь, Хамбург...? Ако е имало полицаи, защо просто жертвите не са извикали високо нещо? Значи ли това, че не е имало никакви полицаи, на които да се разчита?

Били са там, извикали са подкрепления...и просто не са успели да овладеят тълпата, като полицаите се оплакват че освен използваните камъни и неприлични жестове "гостите" са пикали пред тях без ни най-малко да се притесняват от това което правят.

Слагам ти минуса заради "просто не са успели да овладеят тълпата". Извинявай, но на тях ТОВА ИМ Е РАБОТАТА!!!!! А не да крият истината 4-5 дни подред и да рапортуват, че "нямало произшествия". Да не говорим, че имало и щипана и опипвана цивилна полицайка.

Това означава че не е имало политици. Така че клоните с пищови са били в неактивно състояние, както са били инструктирани. Те не се хабят за щяло и нещяло и за някакви пикаещи имигранти и пищящи германки. Иначе си са наред. Виж ги как действат на протеста на радикалите дето не искат да оплождат германки на площада. Даже висококачествени снимки правят.

Точно затова хората ще започнат да раздават сами правосъдие! Ще стане твърде неприятно за всички...

тоест, германското наказателно право всъщност НЕ функционира. Също така, не функционира и съдебната система но "госпожата Мюлер" ще разбере тези и още много, много други неща по трудният начин. Германия отдавна е превърната в рай за всякаква неандерталска измет, и ад за хората.

Ако "правителството" на Германия ИСКА да залови сексуалните нападатели от Кьолн смятам че МОЖЕ!!!! Около катедралата ИМА над 25 камери за наблюдение и контрол!?!?! Просто НЕ ИМ РАЗРЕШАВАТ!!!!!!!!Познайте КОЙ???

баба Меркел не им разрешава. Нада се горката и нея да я пожелае някой сексуално, па дори и боядисан по прирoда ама нейсе.

а бе добре са почнали с "Mein kampf"...да разконсервират сега и лагерите и си пуснат онези сбърканите "Фолксвагени" дето бълват извън нормите ,ауспуха ...тръбата към спалните помещения ...и да изчистят боклука ! Да не забравят и "сметосъбирачката" Меркел ...

Немците са идиоти. Така, че нека почват строежа на минарета около катедралите.