Германия поиска стрес тестове за държави

Германия днес призова да бъдат направени тестове за издържливост, с които да се определи конкурентоспособността на страните от еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Германия поиска стрес тестове за държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледам този чист ариец на снимчицата, и ме обхваща вяра в светлото бъдеще на стара Европа! Вече не само китайски, и виетнамски трябва да започнем да учим!

Най-добрите последователи и ученици на Борисов и Дянков се оказаха дойчовците. Започнаха да проявяват творчество и инициативност, каква гордост?! Скоро всички ще изпълняват командата "равнис", по позицията на Борисов в ЕС. (последно място по всички параметри)

Какво са ни платили Германците? Че не се сещам!

Ами парите, които ББ се дуе как е "...своил", например.

Ми то за България няма нужда.Всичко е толкова ясно!!!И американци и европейци трябва да се учат от нас!!!!?!!

И какво плащат ? Или сме пълнпшрвни членове или не сме.Защо все още има ограничения за Българи да се работи пълноправно в ЕС ?

Германската лудост се задълбочава - майната и на демокрацията, да живее икономическият фашизъм. Това е накратко същността на тази "идея". Пълен абсурд и лудост - как някаква група неизбрани от никого бюрократи ще налагат автоматични санкции на демократично избрани от народите си правителства??? Правителствата имат право да водят независима икономическа политика, с цел просперитет за народите си, и имат право на различни идеи и подходи при преследване на тази цел. Това че германците виждат в момента нещата по еди начин не означава че тяхната гледна точка е единствено правилна. И ако та са стигнали до пълната лудост да залагат някакви изсмукани от пръстите числа в КОНСТИТУЦИЯТА СИ (което гои направи за смях в цял свят) си е техен проблем. Впрочем и наш, защото ние сме единствените други луди, на път де направят същото. Дянков откъде мислите че получава инструкции...?

Само че тук става въпрос за ЕС, където членките са част от обща икономика и доброволно са се отказали от част от суверенитета си. Затова в САЩ има закон за балансирани бюджети за всеки щат. Иначе една държава могат да съборят целия ЕС.

до Икономист 09.08. 20.11 Друже, като чета какво си написал, ми е ясно, че не си икономист, а най-обикновен счетоводител. На всяка жена - финансов министър в средностатистическо българско семейство е ясно, че можеш да харчиш само толкова, колкото получаваш. Е, за това иде реч - да се озаптят политиците да харчат само толкова, колкото приходи има в хазната. Политиците мноооого обичат да харчат - защото харчат чуждите (нашите) пари, а не техните собствени. И на това трябва да се сложи един път завинаги край. Очевидно е.

В бг няма нужда от стрес тест - ние ще сме на дъното и статистиката ще изхожда от нас....

Всички 17 страни освен това би трябвало да включат в техните конституции предел за държавния дълг, допълни той. ....И какво от това, американците като го имат, просто си го прегласуват... колко беше 60-70 пъти.И все тая.

Не е в Конституцията, приятел...

Симо Дянков като го чете това и сигурно получава оргазъм ;)

"трудовия пазар, икономически показатели, иновации и надеждност на законодателството" - ми ние сме на минус навсякъде, ама много на минус!

Ха сега де! Увапцахме я..... добре, че рейтингчето ни има мегдан да пада ;-)