Меркел не е сигурна за края на преговорите за коалиция

Меркел заяви, че не е сигурно кога ще приключат коалиционните преговори между нейната консервативна партия и Германската социалдемократическа партия (ГСДП).

Обратно в новината

Коментари - Меркел не е сигурна за края на преговорите за коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само един нов Хитлер ще върне респекта на Германия и ще подреди останалия свят....сапун до сапуна....хайл хитлер!!!!!!!!

Дира, МОЛЯ МАХНЕТЕ ТАЗИ НАТРАПЧИВА РЕКЛАМА ПРИ ОТВАРЯНЕ НА САЙТА. МНОГО Е ДОСАДНО. РАЗБРАХМЕ ОТДАВНА ЗА БАНКАТА. СТИГА ВЕЧЕ.

германците не харесват когато техните данъци отиват за развъждане на талибани. проста логика, но политиците живеят в някаква алтернативна реалност.

Мен пъ ме боли трендафило за тия преговори. Що за новина е това?!

Тия дали могат да си преговарят целия мандат?

Този вам..пир,който съсипа Европа,да отиде на политическото бунище. И това ще и е малко.

Германците почват да се събуждат. Бабата е политически труп, но гадостите, които сътвори ще продължават да разнасят зловоние дълго след като тя хвърли топа.

Кризата в Германия, работи в наш интерес. Баце остава на заден план.

Меркел и Шулц трябва да отстъпят, защото тотално се провалиха. Меркел с бежанците, Шулц отдавна е изчерпан. Трябват нови хора!

СКОРО ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ОТ ЗДРАВИТЕ СИЛИ НА ЧОВЕШКИЯ ПРОГРЕС.

ТОЗИ ШУЛЦ Е ТОЛКОВА НЕЛИЦЕПРИЯТЕН ЧОВЕК, ЗА НЕГО БЕРЛУСКОНИ КАЗА ЧЕ ПРИЛИЧА НА ОХРАНИТЕЛ НА НЕМСКИ КОНЦЛАГЕР ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

Bерлускони е много умен човек!

Възможно е правителствената криза в Германия да се проточи с години. И вероятно това е вариант, който устройва кукловодите на света. На едни нови избори не очаквам драстично увеличение на % на АзГ. Ще се повтори вероятно сегашната ситуация. Големият проблем е дълбоката заблуда и обърканост на германското общество. Там има милиони хора, дълбоко предани на мултикулти идеите и яростни либерали. Германците са овце, които прегърнат ли някаква лудост, няма сила, която да ги спре. При всяко положение ЕС е в дълбока криза и затъва.

Може да приключат ,ако Меркел и Шулц ,се оттеглят ...

навсякъде изборите се фалшифицират германците както и ние нямаме право на избор

И да не съм прочела пак от клетия дебилен дирник, че Дзверкел била канцлер! Тя не е канцлер от след Август 2017. И очвеидно нема и да бъде.

Demek още малко на издръжката на електората, колкото да стане ясно, че парите са изхарчени, а резултат нема, нема и да има. И че пазарлъка не е как да ни подобрят живота, а как да го влошат още повеке. Сега Дзверкел се пазари да се хареса на избирателите, а Шулц - за да вземе власт. И двамата не искът да пуснът кокъла. Борбъта е не за вашето добруване, а за техния кокъл.

аршлох;)

pener

Нищо не става. Нищо, освен настроението на тъпата електорална маса не зависи от тези клоуни. Не се оставяйте на внушенията.

Началника на Шулц обикаля медиите в Б-я да проповядва НОВИЯТ пол.

единственото за което е сигурна меркел е, че няма да си върже оплодител и това й стига. Изкарва си го на всички на които може и друго не я интересува. Най-хубавото на печалбата от идиотите, които й верват е, че не само е огромна но е и за тяхна собствена сметка. Във всяка банка го виждат на живо.