Меркел: Германия ще има стабилно правителство

Канцлерът Ангела Меркел каза, че коалиционното споразумение между нейните консерватори и социалдемократите е здрава основа за съставяне на стабилно правителство

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Германия ще има стабилно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с толкова бежанци германия "загуби" суверенитета си

"споразумение между нейните консерватори", но те не са консерватори те са народна или по точно както се казва народняшка партия

голяма мъка днеска за Путинофилите. голЕЕЕЕЕЕма. За СпайсЕКС да не говорим :))))

Избрали са Зеехофер за министър на мигрантите. преди година: "Хорст Зеехофер иска да изгони бежанците от Германия" Какво повече може да искате, ако е германците да станат национал-комунисти - няма да стане ..

А аз се надявах на дъртата крава да и теглят ножа.

защото не удовлетворява никого. Просто няма как да мине това което спазариха, преди всичко лично за себе си Меркел и Шулц.

Мекотелото Шулц си мисли, че с номера си за оставка, ще накара противниците му в партията да подкрепят правителството за да го разкарат. Само, че не е ясно какво ще стане след това, когато се окаже без властови позиции и дали съпартийците му заедно с опозицията няма да почнат да го бламират. Така, че сметката на Меркел може да се окаже без кръчмаря!

Социалдемокрацията е катраника на буржоазията

Тази все повече заприличва на робот. Дали пък не е просто една кукла на конци?

Бабето знае, че външната им политика се командори от друго място и на драго сърце хариза съответното министерство на Шулци. След последното им взаимно управление и двете(трите) партии записаха най-слабите си резултати от десетилетия, не очаквам нещо различно и тоя път.

абсолютно си прав! външната политика се командва от държавния департамент!

abasador

мисля, че от последните два мандата нищо новo не се е случило бабо Меркел, освен това, че пияндурата Шулц този път успя да спазари т.е. да уреди себе си и свой хора за важните министерства. Нищо ново както в Германия така и у нас в България, господин Бойко има не един а четрима замесника, двама от които са дори и министри.... това е истината, така се правят коалиции. Лек ден.

Правителството ще е стабилно, вервайне ми, но ако се случи! То все още не е факт. Тепърва членовете на ГСДП ще проведат вътрешно гласуване за коалицията, а резултатите въобще не са предизвестени!

Това е всичко друго, но не и стабилно праивтелство, а подмяна и измама. Никой не иска отново тази коалиция, а Меркел и Шулц са омръзнали на германците както никой до сега.

Всички я искат, и то защото няма алтернатива. Видя се, че зелените и Свободните демократи не могат да постигнат консенсус, имат антагонистични виждания.

Амин дай Боже. Може пък и да поумнеят- то си се случват и чудеса...

Германия няма яки политици. Доколкото ги има, слаба работа. То и в Европа е така, криза на политици. То и затова нещо не вървят европейските работи. Нещо орташката работа като че ли не проработи както трябва. Замисъла на големите политици за Европа не стана, сегашните гледат ден за ден и то е видно. Бившите соц. държави объркаха нещата, основотелите на ЕС едва ли са си представяли по този начин съюза.

В България има изкривени очаквания към политиците, че едва ли не интелектуалният елит на нацията и нобеловите лауреати трябва да се заемат с политиката. Защо е необходимо това? Потенциалът на един чиновник със средно образование, какъвто е Мартин Шулц, е напълно достатъчен. От министрите нататък се крие просперитета. Дали експертите по министерствата, служителите и на края гражданите ще търсят келепира и ще се опитват да бягат от задърженията си!

А кой да ръководи държавата? Отговорни и умни хора трябват. И патриоти. Меркел е престъпник за половината германци и повечето европейци. Шулц е обикновен идиот. Като плевнелив.

последното изречение ти е грешно!!! източна Eвропа беше глътка свеж въздух...

За едно нещо г- жа Меркел е права- яловата крава с какъвто и бик да я онодат няма да роди нищо.

безумната дисциплина и преданност на немците за втори път се оказва недостатък за тях веднъж следваха до краи един австриец а сега една лелка от бившето ддр

Хилядолетната канцлерка ще прави хилядолетен райх.

Немските "социалдемократи" сами си изкопаха гроб. Въпрос на време е, кога ще паднат в него.

Да , но ако ти не си Канцлер и смени политиката си спрямо "икономическите" мигранти в ЕС. КАЗАХ!

Стабилно е до момента в който отново решат да си подобряват гените и да ги пробутват на другите държави.

Немците ги обедини СП -2 каузата. Те това е лицемерие, мигранти и ИК а ние ще духаме супата от спрените проекти. заради нашите клоуни !

Имаш предвид "КАУНИ" , нали!!!

Няма що толкова стабилно че договорките преминаха времето дето сами сте си определили..Няма наяждане тази точно кат наш боко защото с който и да е ще сключва договорки за да е на власт.. А тоя завалия забатачи още повече партията си и на следващите избори ще си преброят по малък брой от тях даже..

Не съм съвсем наясно,на какъв германец трябва да казваме "изпаднал",ама този Шулц ми се вижда напълно достоен за този епитет!Мисля,че и външната политика на германците заслужава такъв "водач"!

Изпаднал германец, се свързва с облика им след като руснаците им напълниха задника през ВСВ. Сега не само Шулц, но и на цялата им политичеса върхушка престои да се запознаят с този образ.

Стабилно правителство, ама друг път. Колкото са стабилни 3-те правителства на нашия каун Боко Тъпото.

да правят правителство не по български вкус! Колко сме разочаровани. - никой не ни слуша.

Браво! Да си жива и здрава!

с една дума - комунистка - осерат се,а друг да ги чисти.

значи германците са комунисти тая избират за 3и път,а бе тъпотията все по вас соросите ли ходи

4 райх разбърка гомн.та в Европа. ГДР комсомолката пак на власт.

дира ни лъже това не е новина че има правителство няма такова

Не прочетох нищо за Циганьорите, дето ще ги храните

.....................

Браво на германците. Измъкнаха се от блатото в което твърдоглава Испания се набута преди година.

а с мигрантите дето ни ги натресе какво ще правим бабке меркел