Коментари - Шулц отрече, че започва преговори с Меркел за кабинет | dnes.dir.bg
назад

Шулц отрече, че започва преговори с Меркел за кабинет

Лидерът на германските социалдемократи Мартин Шулц каза, че още не са взели решение дали да се стремят към нова голяма коалиция с консерваторите на Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Шулц отрече, че започва преговори с Меркел за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗБОРИ .... ДО ДУПКА. ДОКАТО ПАДНЕ МЕРКЕЛ!

щом американци, англичани, и т.н. могат да искат падането на Путин, значи и аз имам правото да искам махането на Меркел, Мей, и т.н. Нали сме равни!? Или не сме?

Меркел нанесе толкова вреди на европейските страни и народи че е просто наложително да се махне от политиката - това го изисква спасението на европа!

Браво Шулц, отсвири тази дърта кранта-фрау Меркел!

Вгледайте се добре в снимката и разгадайте трите букви зад главата на Хер Шулц! SPD - което ще рече: Sozialistishe Partei Deutschlads, т.е. Социалистическа партия на Германия! Какво ни лъже години наред ДИР-а, верна подлога на ГЕРБ, че тази партия се нарича Социалдемократическа? Тя е Социалистическа партия и нашите путьовци се страхуват да я нарекат с истинското й име, да не би някой да си помисли, че има нещо общо с Българската Социалистическа партия и да изплаши страхливия Бабаит! Ако беше социалдемократическа партия абревиатурата й щеше да бъде SDPD - такава партия има в Германия и тя няма нищо общо със SPD - партията на немските СОЦИАЛИСТИ! Verstanden?

ИМА И СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИ! .. ИМА ЗЕЛЕНИ..... Има един милион партийки.... но няма демокрация! Това е проблемът на Запада!

Леле, колко си прост. Влез в Гуглето и напиши SPD, за да разбереш, какво означават трите букви. Българите, верно, са много задръстени. Една справка в интернет не могат да направят. Напомняш ми за едни 80 процента.

на нашествениците. Сбогом Меркел. Сбогом Борисов. България за българите. Европа за европейците.

Как ще се чувстват хората гласували за Шулц, ако той се прегърне с Меркел? Ако са искали тя да управлява, нямаше да гласуват за него, нали?

СЕРЖООООО!!! набий му на този кретноид в манерката, че ще го дхте по всички параграфи, ако пренебрегнете своите и този път! Искат да перете пешкира, вижда се и от Марс!

на който със сигурност ще бъде поискана главата на МАРТИН ШУЛЦ. РАЗПАДА В УПРАВЛЯВАЩАТА ДНЕС КОАЛИЦИЯ Е ТОТАЛЕН. НА ХОД СА НАЦИОНАЛИСТИТЕ, КОИТО ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ МЛАДИТЕ ХОРА. Ако не направят НОВИ ИЗБОРИ , на следващите ИЗВЪНАРЕДНИ управляващите партии ще са ПОЛИТИЧЕСКИ ДЖУДЖЕТА. ВЪПРОСА Е КАК ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС.

практически ,до обяд лъжат ,а следобяд мажат ...та това е то работата им .

сенилното бабе взе да лъже вече

тоя явно не е могъл да го вдигне при тайните преговори с бабка меркел,.а бе има виагра за такива импотентни политици като вас бе